FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Da mogu birati izabro bi Djelmica prije Crnova , ali ni ovo nije lose
Sto se tice kopa na jugu i gradnje , nije mi jasno sta najavljuju nek zavrse prvo istok!!!
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
- Idemoplavi
- Kontakt:
Crnov mi je ok, bio je u onoj sampionskoj generaciji Zrinjskog, ima brzinu i znanje, ako nista znamo koliko može nije neka bandera. Ovo za jug nemam riječi sad kad sam pročitao suza mi je krenula... Al eto daj istok prvo da završimo i onda idemo dalje.
1921
Cekamo strucnjake Hrasnog i Amazona da nam prokmentarisu sve ovo i udare kontru kako samo oni znaju.
- Zeljeznicar -
- Neandertalac
- Kontakt:
Kako misliš, šta najavljuju? Pa imaju procedure, razmišljaju ljudi unaprijed o rokovima i stvarima potrebnim za samu izgradnju.Merhaba je napisao/la:Da mogu birati izabro bi Djelmica prije Crnova , ali ni ovo nije loseSto se tice kopa na jugu i gradnje , nije mi jasno sta najavljuju nek zavrse prvo istok!!!
Dalje, Crnov je sasvim solidan igrač u rotaciji. I više nego koristan. Ja ga se sjećam kao probojnog i jako opasnog iz Zrinjskog, ako ostane jedan na jedan pravi belaj za odbrane.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Mogao bi Crnov pomoci,ali stranac. S njim imamo 6 stranaca,a nemamo novog stopera i lijevog beka. Krizmana ce staviti u napad onda,ali ce rijetko dobit priliku zbog Lendrica.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ma daj Bogati...da ne budem pogresno shvacen kako pljujem upravu ili nesto , ali imamo mi vecih problema od gradnje kopa na jugu. Volio bih ja da se to napravi itekako , ali daj bola gurni koju kintu u igrace jer titula nije daleko jebote jugNeandertalac je napisao/la:Kako misliš, šta najavljuju? Pa imaju procedure, razmišljaju ljudi unaprijed o rokovima i stvarima potrebnim za samu izgradnju.Merhaba je napisao/la:Da mogu birati izabro bi Djelmica prije Crnova , ali ni ovo nije loseSto se tice kopa na jugu i gradnje , nije mi jasno sta najavljuju nek zavrse prvo istok!!!
Dalje, Crnov je sasvim solidan igrač u rotaciji. I više nego koristan. Ja ga se sjećam kao probojnog i jako opasnog iz Zrinjskog, ako ostane jedan na jedan pravi belaj za odbrane.
Ja mislim da Crnov moze traziti nase drzavljanstvo , rodjen je u Gornjem Vakufu ima neko i da oko ovoga brine , ne sikirajte se
Zadnja izmjena: Merhaba, dana/u 12 jan 2017, 12:38, ukupno mijenjano 1 put.
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
HahahahahahahaahhagaNeandertalac je napisao/la:Kako misliš, šta najavljuju? Pa imaju procedure, razmišljaju ljudi unaprijed o rokovima i stvarima potrebnim za samu izgradnju.Merhaba je napisao/la:Da mogu birati izabro bi Djelmica prije Crnova , ali ni ovo nije loseSto se tice kopa na jugu i gradnje , nije mi jasno sta najavljuju nek zavrse prvo istok!!!
Najjaca ova 1 na 1 hahahahahahahaha
Momak u godinu i pol u Sirokom nije duela osvojio. U vas ako jedan osvoji napredovao je. Imao je bljesak u Zrinji gdje je momcad puno odradila za njega. Dao je dosta golova iz penala. Ima tehniku ali nema snage da ju iskoristi i to cete uvidjeti.
Zakaric je za njega Messi. A sto se njega tice sumnjam da cete se i s njim usreciti. Da je takav igrac zar bi ga Zrinjski pustio i zar ne bi u Belupu odigrao nesto? Ima viska kila konstantno i sklon je upadanju u crne rupe pa ga ne bude nigdje par mjeseci. Al sve cete to vidjeti uskoro.
- Neandertalac
- Kontakt:
Ma ok, poštujem tvoje mišljenje. Hajde da ga pustimo neka odigra koju pa ćemo vidjeti.brig je napisao/la:HahahahahahahaahhagaNeandertalac je napisao/la:Kako misliš, šta najavljuju? Pa imaju procedure, razmišljaju ljudi unaprijed o rokovima i stvarima potrebnim za samu izgradnju.Merhaba je napisao/la:Da mogu birati izabro bi Djelmica prije Crnova , ali ni ovo nije loseSto se tice kopa na jugu i gradnje , nije mi jasno sta najavljuju nek zavrse prvo istok!!!
Najjaca ova 1 na 1 hahahahahahahaha
Momak u godinu i pol u Sirokom nije duela osvojio. U vas ako jedan osvoji napredovao je. Imao je bljesak u Zrinji gdje je momcad puno odradila za njega. Dao je dosta golova iz penala. Ima tehniku ali nema snage da ju iskoristi i to cete uvidjeti.
Zakaric je za njega Messi. A sto se njega tice sumnjam da cete se i s njim usreciti. Da je takav igrac zar bi ga Zrinjski pustio i zar ne bi u Belupu odigrao nesto? Ima viska kila konstantno i sklon je upadanju u crne rupe pa ga ne bude nigdje par mjeseci. Al sve cete to vidjeti uskoro.
Svakako i ako dođe, da bi igrao mora preskakati ostale.
Edit. I da 1 na 1 ono što sam gledao u Zrinjskom, jako nezgodan igrač. A opet, ti imaš svoje viđenje fudbala.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Sve na stranu , ali mi imamo atomski napad!
- Neandertalac
- Kontakt:
Čuj hebo jug?Merhaba je napisao/la:Ma daj Bogati...da ne budem pogresno shvacen kako pljujem upravu ili nesto , ali imamo mi vecih problema od gradnje kopa na jugu. Volio bih ja da se to napravi itekako , ali daj bola gurni koju kintu u igrace jer titula nije daleko jebote jugNeandertalac je napisao/la:Kako misliš, šta najavljuju? Pa imaju procedure, razmišljaju ljudi unaprijed o rokovima i stvarima potrebnim za samu izgradnju.Merhaba je napisao/la:Da mogu birati izabro bi Djelmica prije Crnova , ali ni ovo nije loseSto se tice kopa na jugu i gradnje , nije mi jasno sta najavljuju nek zavrse prvo istok!!!
Ja mislim da Crnov moze traziti nase drzavljanstvo , rodjen je u Gornjem Vakufu ima neko i da oko ovoga brine , ne sikirajte se
Daj majke ti, ne zahebaji. Vidiš da ide uporedo sada, malo stadion a malo ekipa, prvi put od kako su ovi ljudi u upravi imamo prelazni po mom ukusu.
Naravno da je titula, nego šta je koji klinac. Za šta se pojačavaju?
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Re: RE: Re: FK Željezničar
I suplju odbranu. [emoji16]Merhaba je napisao/la:Sve na stranu , ali mi imamo atomski napad!
Krizmana na stoperaLjoZee je napisao/la:I suplju odbranu. [emoji16]Merhaba je napisao/la:Sve na stranu , ali mi imamo atomski napad!
Kad smo vec kod odbrane nek je sretan rodjendan nasem Sinisi ( lavovi,tigrovi ).
Salu na stranu, nije ona toliko suplja,ali ozbiljna ekipa ne moze igrati sa dva desna beka iako se Stevanovic dobro snalazi na toj poziciji.
Salu na stranu, nije ona toliko suplja,ali ozbiljna ekipa ne moze igrati sa dva desna beka iako se Stevanovic dobro snalazi na toj poziciji.
To je mozda i najrealnije. Ako Crnov dodje imamo dva lijeva krila,a 5 napadaca. Jos je stranac,a tu smo u malim problemima. Tako da se ja ne bih iznenadio da ode uskoro.
Vjerovatno bi Krizman trebao na spica preci ako ne ode naravno...po meni je Krizman opravdo ocekivanja , zabio je par golova , igrao lijevo krilo koje mu nije prirodno
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Pored Lendrica?Merhaba je napisao/la:Vjerovatno bi Krizman trebao na spica preci ako ne ode naravno...po meni je Krizman opravdo ocekivanja , zabio je par golova , igrao lijevo krilo koje mu nije prirodno
Pa nisam rekao da ce igrati spica redovno , nego da ce se vratiti na svoju pozicijuThetraphak1921 je napisao/la:Pored Lendrica?Merhaba je napisao/la:Vjerovatno bi Krizman trebao na spica preci ako ne ode naravno...po meni je Krizman opravdo ocekivanja , zabio je par golova , igrao lijevo krilo koje mu nije prirodno
- Hrasno1921
- Kontakt:
Udjem na portal ono par finih vijesti
Mulaosmanovic pomocnik (kada bi jos i Adzem i Eso bili prikljuceni bilo bi odlicno, naslutismo Mulaosmanovica)
Crnov (bez obzira na price, mlad je i bio bi svakako pojacanje) ...
Samo ovo za jug mi je malo pretjerano, ni istok nije zavrsen a oni odmah hajcaju raju sa izgradnjom juga, jbg nerealno je da sve ide tako brzo, i istok kad se zavrsi treba krov i poslovni prostori (po fazama) da bi tribina bila fulll i potpuna, ne treba nista obecavati sto ne mogu ispuniti tako brzo.
Sabura jedno po jedno, a ne sve na ho ruk samo da bi se raja nahajcala ...
Mulaosmanovic pomocnik (kada bi jos i Adzem i Eso bili prikljuceni bilo bi odlicno, naslutismo Mulaosmanovica)
Crnov (bez obzira na price, mlad je i bio bi svakako pojacanje) ...
Samo ovo za jug mi je malo pretjerano, ni istok nije zavrsen a oni odmah hajcaju raju sa izgradnjom juga, jbg nerealno je da sve ide tako brzo, i istok kad se zavrsi treba krov i poslovni prostori (po fazama) da bi tribina bila fulll i potpuna, ne treba nista obecavati sto ne mogu ispuniti tako brzo.
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
Samo da vam da mišljenje za Crnova i Zaku, posto vidim da ih niste pratili vele..
Crnov kod nas sezonu odigrao maestralno, bio sigurno jedan od boljih igrača u ligi, međutim nakon toga otišao u Sheriff, pa onda u Široki i u godinu i pol dana nije pokazao aposlutno ništa.. znači lik totalno van forme..
Što se Zake tiče on je strašan potencijal koji ima problema sa kilažom i uvijek na početku priprema ima problema sa kilama, dok on uđe u formu prođe dosta kola, plus je sada pola godine bez ozbiljnog nogometa.. kod nas je imao sreću jer mu je Vinko bio trener, inače su susjedi u Gradišci pa ga je trpio i na kraju nam je Zaka bio jedan od boljih igrača..
U suštini sve svodi na to koliko će vaš trener trpiti i jednog i drugog..
Crnov kod nas sezonu odigrao maestralno, bio sigurno jedan od boljih igrača u ligi, međutim nakon toga otišao u Sheriff, pa onda u Široki i u godinu i pol dana nije pokazao aposlutno ništa.. znači lik totalno van forme..
Što se Zake tiče on je strašan potencijal koji ima problema sa kilažom i uvijek na početku priprema ima problema sa kilama, dok on uđe u formu prođe dosta kola, plus je sada pola godine bez ozbiljnog nogometa.. kod nas je imao sreću jer mu je Vinko bio trener, inače su susjedi u Gradišci pa ga je trpio i na kraju nam je Zaka bio jedan od boljih igrača..
U suštini sve svodi na to koliko će vaš trener trpiti i jednog i drugog..
HŠKZ!
- plavousrcu
- Kontakt:
Najavljeno je i sada nema povratka. Ide se po proceduri, idejni i glavni projekat i onda ostalo. Neka bude do kraja 2018. odlicno. To je mjera, prije ne vjerujem da ce se uraditi. Istok se treba nasminkati prije svega, tu ce otici puno vremena.Hrasno1921 je napisao/la:Udjem na portal ono par finih vijesti![]()
Mulaosmanovic pomocnik (kada bi jos i Adzem i Eso bili prikljuceni bilo bi odlicno, naslutismo Mulaosmanovica)![]()
Crnov (bez obzira na price, mlad je i bio bi svakako pojacanje) ...![]()