Pozdrav ljudi.
Opet me nije bilo jedno vrijeme ali jednostavno drukčije nije moglo biti. Sada konačno imam vremena pa reko da napišem nešto više od samog praćenja i čitanja teme. Moram priznati da mi je bilo ponekad žao što nisam stigao napisati neku rečenicu jer bilo dobre diskusije.
Prvo i osnovno moram reći slijedeće: teško je opisati koliko sam sretan, ponosan i zadovoljan što Bayern igra dva velika finala.
Moram se malo vratiti na tekmu iako je prošlo već dva tjedna. Jednostavno je ta tekma bila za pamćenje. Toliko stresnih situacija sa, u tim trenucima, toliko različitih mogućih završetaka...... Još sad sam pun adrenalina kad se sjetim tekme a onda pomisao na to da igramo finale doma...... Einfach unglaublich!!!!!!!!
Tekmu moram malo komentirat iako možda nema smisla nakon toliko dana. Dakle, moram samo reći da je naša veza u potpunosti nadigrala u obadvije utakmice vezu iz Madrida.
E sad, iako je totalno nezahvalno posebno isticati nekoga u momčadi, moram ipak to napraviti. Dakle, moram reći da sam iznimno impresioniran izvedbom Toni Kroosa. To sam očekivao od njega. Snalaženje u malom prostoru što je u ovakovim utakmicama krucijalno. Njegovo iznošenje lopte je bilo fascinatno. Kapa dolje majstore.
Dakle, druže @Secer, moram progutati svoje riječi. Kroos si ovakvim igrama zaslužuje mjesto u momčadi. Ove sezone je izrastao u klasu. Velik igrač. Gušt je gledati ga kako je s loptom na "ti" i koliko doprinosi samoj igri.
Luiz Gustavo - šta reći osim klasa na svojoj poziciji. Sretan sam što ga imamo. Frajer zna otvoriti igru ( iako može to i bolje ali sa iskustvom će to biti još bolje ) puno bolje od Tymoschuka i to je ogromna razlika. U obrambenim zadacima odličan. Sve skupa "klasa" zadnji vezni.
Ribery - potvrda kvaliteta i napomena kako je naša igra pala od 94. minute kada je on izašao iz igre.
Neuer - zar je itko sumnjao u njegovu klasu? Ja sigurno nikad.
Skoro sam zaboravio napisati možda i najvažnije od svega: koliko su samo Bayern ponižavali, gazili, omalovažavali, pljuvali i sramotili moji prijatelji, poznanici i svjetski stručnjaci.

Dass war einfach nicht ertraglich!!! A sad..... gdje su??? Verschwunden sind sie. Auf einmal hort man sie nicht mehr. Sie halten jetzt den Mund zu. Sie sind bedient.
Dobro dosta. Neću više dosađivati tom tekmom. Nemojte zamjerit ali sam se morao podsjetit na tekmu i napisati nešto ukratko.