Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

Consigliere
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Consigliere » 31 okt 2014, 11:01

esprit24 je napisao/la:Ybt gledam sad ovog supica na ss.ba, pa se pitam koji je to kocijas branio na golu svete nam repke:o i kad se covjek vrati u proslost koji su nam igraci svi defilovali tipa Jakirevic, Bajano, Milenkovic, onaj drugi Vrancic, pa ovi Safetovi su Maradone za njih :D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Yebote, koga je Ciro imao na golu i frajer nas doveo do baraza i egala sa Portugalom... Ciro, pedderu :tokralju:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 31 okt 2014, 11:19

Sabinho je napisao/la:
esprit24 je napisao/la:Ybt gledam sad ovog supica na ss.ba, pa se pitam koji je to kocijas branio na golu svete nam repke:o i kad se covjek vrati u proslost koji su nam igraci svi defilovali tipa Jakirevic, Bajano, Milenkovic, onaj drugi Vrancic, pa ovi Safetovi su Maradone za njih :D

Sta sa njim? Nije ti bio dobar?
Vjerovao ili ne omisljao sam se dal da ga stavim na svoj spisak ili ne ,ne kazem da je bio los,al upitne su emocije prema drzavi,a i gledajuci njegovu karijeru nije napravio nista spektakularno najveci domet mu je bila cini mi se a ispravi/te me ako grijesim Belgijska liga?

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 31 okt 2014, 12:07

On je bio primjer svima.....Prosjecan igrac koji je ginuo na terenu za reprezentaciju....

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaci

Post Postao/la Goalgetter » 31 okt 2014, 12:07

BaDa12 je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Ne kontate vi da nije fer pozvati zamjenu za povrijedjenog igraca, zamislite kako ce se on osjecati? Ne moze to tako.

Sent from my GT-I9300 via Tapatalk
Zar i ti, zemljače? :?
Zar ti ne zemljakinjo, drugacije se ne moze protumaciti ona izjava. :) Trebamo back up za Vedu, pa makar to i bio Djuric.

Nego, Sport objavio intervju sa Danijelom Milicevicem iz Genta kaze da bi igrao za nas, koju poziciju igra jel i on dizelas?

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 31 okt 2014, 12:14

Goalgetter je napisao/la:
BaDa12 je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Ne kontate vi da nije fer pozvati zamjenu za povrijedjenog igraca, zamislite kako ce se on osjecati? Ne moze to tako.

Zar ti ne zemljakinjo, drugacije se ne moze protumaciti ona izjava. :) Trebamo back up za Vedu, pa makar to i bio Djuric.

Nego, Sport objavio intervju sa Danijelom Milicevicem iz Genta kaze da bi igrao za nas, koju poziciju igra jel i on dizelas?

Mislis Danijel? Ako je on onda igra na poziciji ofanzivnog veznog !
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 31 okt 2014, 13:24

BaDa12 je napisao/la:

Zar ti ne zemljakinjo, drugacije se ne moze protumaciti ona izjava. :)
Naravno da može na više načina, ali ne mora značiti da je tačan baš taj na koji ste se zakačili i uzeli to kao aksiom.

Safet kad bi rekao da se Zemlja okreće oko Sunca, mnogi bi ga nazvali levatom, jer,tobože, u tom elaboratu nije naveo da se ujedno okreće i oko putanja Merkura i Venere, samim tim, i oko tih planeta. Uz to, levat nije ni spomenuo ostale planete poslije Zemlje, kao da one nisu bitne. A, tek mali Pluton koji ima krizu identiteta, i svi ga izbacuju sa svih spiskova. Pa, moraš li i ti, Safete? Teška neznalica.

Stvarno nekad pretjerujete, u nedostatku normalnih pitanja. Kad će više ta utakmica da ljudi počnu smisleno pisati? Tad su i taktičke ideje vrsnih forumskih stručnjaka bolje od kačenja za bilo koju izjavu koju neko izusti.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 31 okt 2014, 14:06

Pape se jednostavno vise nemoze branit na ovoj planeti. Sav arsenal je potrosen i bitka se sad vodi u svemir. Juventisic nesto crta vanzemaljce, ovdje umjesto da se proba odbranit izjava prica se na sunce i ostale planete okrece....Da jos samo hoce ovi sto ga brane na Mars poslati da odradi neki skauting... au ali zaboravio sam Pape se ne trosi gledajuci protivnike, njemu skauting drugih nije ni potreban :mrgreen:

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 31 okt 2014, 14:13

DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Pape se jednostavno vise nemoze branit na ovoj planeti. Sav arsenal je potrosen i bitka se sad vodi u svemir. Juventisic nesto crta vanzemaljce, ovdje umjesto da se proba odbranit izjava prica se na sunce i ostale planete okrece....Da jos samo hoce ovi sto ga brane na Mars poslati da odradi neki skauting... au ali zaboravio sam Pape se ne trosi gledajuci protivnike, njemu skauting drugih nije ni potreban :mrgreen:
Džemo, drži se marmelade. Ne branim nikog, ako to ne zaslužuje, prati malo bolje, izvadi nekad glavu iz tegle.
Trenutno uopće ne branim njega, nego se čudim i ovim normalnim forumašima da su pali pod utjecaj onih drugih koji imaju 3 argumenta (čitaj uvrede) i vrte ih konstantno. Obratila sam se jednom normalnom forumašu, tebi ne.
:wave:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 31 okt 2014, 14:18

Mateo Susic Cluj
Eldin Hadzic Zaragoza
Enis Nadarevic Trapani
Milan Djuric Cesena
Dario Dumic Brondby
Semir Stilic Wisla
Zoran Kvrzic Rijeka
................................eto ja ne znam trenutno ko bi još mogo biti potencijalni,a da ima papire i igra standardno

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 31 okt 2014, 14:33

Au, takve uvrede su me tesko pogodile od jedne dame. :| :plac:

"Džemo, drži se marmelade"....." izvadi nekad glavu iz tegle."

Izvini ali nemoze i jedno i drugo.

Cuj normalnim forumasima, :rol: Od davno ti tvoji "normalni" na ovom forumu samo trolaju.

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 31 okt 2014, 14:41

DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Au, takve uvrede su me tesko pogodile od jedne dame. :| :plac:
To su savjeti. Nikog ja nisam uvrijedila na ovom forumu, ni forumaša ni igrača, ni selektora našeg najboljeg tima. Što se za neke ne može reći...
"Džemo, drži se marmelade"....." izvadi nekad glavu iz tegle."

Izvini ali nemoze i jedno i drugo.
Može, kako ne? Kad čovjek misli komentarisati nešto čemu možda nije vičan, najprije treba pogledati veliku sliku, odnosno šumu cijelu, a ne samo jedno drvo. Ako to ne želi, onda neka se drži onog u čemu je najbolji. ;)
Cuj normalnim forumasima, :rol: Od davno ti tvoji "normalni" na ovom forumu samo trolaju.
Ovdje niko nije moj, osim mene. ;) Opet ti kažem da me bolje trebaš pratiti ako me želiš svrstati u neku grupu.

Hoćeš reći da @Goalgetter trola? Neće mu se to svidjeti.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 31 okt 2014, 14:52

BaDa12 je napisao/la:
BaDa12 je napisao/la: Zar i ti, zemljače? :?
Zar ti ne zemljakinjo, drugacije se ne moze protumaciti ona izjava. :)
Naravno da može na više načina, ali ne mora značiti da je tačan baš taj na koji ste se zakačili i uzeli to kao aksiom.

Safet kad bi rekao da se Zemlja okreće oko Sunca, mnogi bi ga nazvali levatom, jer,tobože, u tom elaboratu nije naveo da se ujedno okreće i oko putanja Merkura i Venere, samim tim, i oko tih planeta. Uz to, levat nije ni spomenuo ostale planete poslije Zemlje, kao da one nisu bitne. A, tek mali Pluton koji ima krizu identiteta, i svi ga izbacuju sa svih spiskova. Pa, moraš li i ti, Safete? Teška neznalica.

Stvarno nekad pretjerujete, u nedostatku normalnih pitanja. Kad će više ta utakmica da ljudi počnu smisleno pisati? Tad su i taktičke ideje vrsnih forumskih stručnjaka bolje od kačenja za bilo koju izjavu koju neko izusti.
Slazem se sa tobom da se nekad pretjeruje, i da se svaka njegova izjava uzima pod lupu, ali za to je velikim djelom i sam zasluzan i dobio je imidz da daje bezsmislene izjave, mada neki kao ovaj gore sto sam pisao su vecinom radi zajebancije. ;)

Stoga, trudim se uvijek argumentima potkrijepiti da on nije dorastao ovoj situaciji i da je pogubio konce, nekada, kad predje u bijes i frustraciju posebno nakon tekmi nekad i prestanem drzati se toga, ali sve je to pod emocijama. :D

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 31 okt 2014, 14:55

Eh na njega garant nisam mislio, hoces da zakuhas izmedu mene i Golgetter-a. Golgetter je samo ponovio selektorovu izjavu. Nista nije nekorektno rekao kao sto si aludirala sa pricom o svemiru.
Zadnja izmjena: DzemoVoliMarmeladu, dana/u 31 okt 2014, 15:00, ukupno mijenjano 1 put.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 31 okt 2014, 15:00

Bada prekucava slabasnu konkrenciju.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 31 okt 2014, 15:03

Sabinho je napisao/la:Bada prekucava slabasnu konkrenciju.
Kraljica Katarina. :kafa:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Elvis10
Kontakt:

Post Postao/la Elvis10 » 31 okt 2014, 16:51

http://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=228390" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.transfermarkt.de/dzenis-hali ... ler/300609" onclick="window.open(this.href);return false;

novi zlatan

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 31 okt 2014, 19:01

esprit24 je napisao/la:,al upitne su emocije prema drzavi,
cije emocije, njegove emocije prema drzavi? rodjeni srbijanac koji u sred beograda ruku stavi na srce tokom intoniranja nase himne i to su upitne emocije prema ovoj drzavi?
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 31 okt 2014, 19:09

esprit24 je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:

Sta sa njim? Nije ti bio dobar?
Vjerovao ili ne omisljao sam se dal da ga stavim na svoj spisak ili ne ,ne kazem da je bio los,al upitne su emocije prema drzavi,a i gledajuci njegovu karijeru nije napravio nista spektakularno najveci domet mu je bila cini mi se a ispravi/te me ako grijesim Belgijska liga?

Ninoslav je ljudina! ;)

AhmoNY
Kontakt:

Post Postao/la AhmoNY » 31 okt 2014, 23:39

Eldin Hadzic :kafa: sta ce on...igra u drugoj spanskoj ligi :kafa:

Visca :eh: druga turska liga.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 01 nov 2014, 00:21

Nemojte blatit Viscu, momak je uvijek odigrao korektno i sada je svakako u prvoj ligi. Pustite Edina, on je svoje mjesto zasluzio.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: BosnianDragon2024, Ferroviere1987, Google Adsense [Bot], izdzezveubrazil i 56 gostiju.