FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
AMAR OSIM!
- Džo_Rigorozni
- Kontakt:
Puna Džamija pitara mole se za pobjedu
,i zamalo da vam se ostvare molitve Bogičević je kriv 

"Fudbal okuplja dvije vrste muškaraca: one koji nemaju djevojke i one koji imaju žene"
Joint Union je najbolji on ce uvjek ostati!!!
Joint Union je najbolji on ce uvjek ostati!!!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Koreografija je meni djecija prava, ali i nije neki problem istu odraditi (jer su svi ovdje vec priznali da je nasa bila zahtjevnija u proslom derbiju), al' opet fazon kao fazon vama je ok, a meni je smijesan.gdje,sta,kako? je napisao/la:Ja volim volim volim samo tebe je jedina "argentinska"pjesma i ona se nije pjevala,to realni pitari sa istoka znaju,ta tvoja dvojica mimo derbija ocigledno ne dolaze.Za koreografiju se moze reci da je odlicna,perverzija,dobra,fina,kvalitetno uradjena vaka naka al reci NEKA koreografija odaje utisak da si izrazito pristran,solidna bakljada citaj recenicu prije....Baja_Zvjerka je napisao/la:Meni su danas 2 pitara (koji su bili na istoku, imam i slike koje ce to potvrditi), ali prije svega 2 realna covjeka, priznali da se Zeljo vecinu utakmice vise cuo, i slozili smo se da je Sarajevo previse nesto furalo "argentinske" pjesme (koji oni npr nisu ni znali), dok je Zeljo to pametnije odradio, i nije koristio derby navijace tamo gdje im nije ni mjesto.. Ovako ste ostali na nekoj koreografiji, solidnoj bakljadi, i nesto boljoj igri na tekmi i to je sve.. Sve u svemu, manijaci pruzili puno puno bolji dojam..
Sto se igre tice, slicna tekma kao i na Grbavici, taman za toliko je Sarajevo bilo bolje, kao i Zeljo tada.. Ipak na kraju Zeljo moze biti zadovoljniji ishodom derbija jer su ostali na +4, sa sigurnim plasmanom u Evropu, dok ce Sarajevo svoju Evropu morati traziti protiv Sirokog, naravno ako Zeljo ne dobije KUP..
Pozdrav
Pet parola,koreografija,trake,bakljada naspram bakljade ?????????
Manijaci pruzili puno puno bolji dojam ???????????
Procitaj barem zadnje dvije recenice pa uporedi,o navijanju bi se dalo raspravljati sa nekim ko je prvo REALAN i ko shvata neke stvari,a ti ocigledno zalutao u te stvari.BISTRO DRUZE BISTRO
Bakljada je solidna jer su manijaci imali bolju s obzirom na to da su gostujuci navijaci, i sa obzirom na to da smo, u trenutku paljenja vasih baklji, unistili pjevanjem.
Trake = papiri = mocna stvar (5 sekundi)..
Parole ja mislim da je belaj napraviti..
I dalje mislim da su manijaci bili bolji, a vi i dalje furajte te "argentinske" (stavio sam pod navodnike jer niko vam ne zna ni jedne pjesme pa su zato sve argentinske) pa valjda za 10-15 godina raja nauci tekst..

Izvinjavam se moderaciji na pisanju o navijanju, nece se ponoviti..
Sellam
Zadnja izmjena: Baja_Zvjerka, dana/u 09 maj 2011, 23:26, ukupno mijenjano 1 put.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Cega se pametan stidi ,budala se ponosi.
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
-
- Kontakt:
CEHAJAA,nemoj da smarasbrcanska_malta je napisao/la:kad strumfovi zgaze divove hahahaaS_Roma je napisao/la:kako te se nije stid javljati ?brcanska_malta je napisao/la:joj divovi usmrdili ste se 1 dobro odradjena utakmica i uzdigli se kupuju bodove od travnika da izgledate jaki pa gori ste od zrinjskog hahaha divoviiiiiiiiiii

baja zvjerka@ ti si mi idol
eto toliko hahahahahahhahahhaha

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Daj ba sta se vise prepucavate koje bolje navijao i jedni i drugi ste bili odlicni,ipak svi skupa treba da budemo ponosni sto nas grad ima jednu ovakvu utakmicu.Nismo mi dva gradska kluba koja treba da se mrze cak naprotiv svaki od nas treba da voli i obozava samo svoj klub ali i da postuje i cijeni svoje najvece sportske rivale,ipak smo mi ista raja.Nismo mi u Glazgovu pa da se djelimo na katolike ili protestante ili ne zivimo u Barseloni pa da podrzavamo dvije razlicite regije Barsa(Kataloniju) a Espanjol(Kastilju ioako su daleko od nje) i da ne nabrajam jos dosta primjera.Svi ovdje sto pisemo treba da znamo da ima dosta provokatora sto se pod raznoraznim nick-ovima predstavljaju kao navijaci Zelje i Sarajeva i siju neku neprirodnu mrznju a navijaju za neke druge klubove.U derbiju smo na dvije strane sto je i normalno u ostalim stvarima treba da se ujedinimo i pokazemo dusmanima kosmo i sta smo.Ja licno Boga molim da razvalite ove iz Sirokog i obavezno cu biti na utakmici,da imamo pameti uvjek bi jedi druge podrzavali na utakmicama protiv onih sto niti nas ni nase klubove a posebno nas grad ocima nemogu smisliti.Ovo je jedan grad sa dva najveca kluba u BiH i jedna raja koja je za nas grad krvarila.Pozdrav jednima i drugima.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
sirenj @ i ti se ovome smijes idiote jel? cccc srami se Boga.....
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Moj prijedlog za administraciju : Ko god dodze na tudzu temu i pocinje neke rasprave nevezane za FK Sarajevo & Horde Zla kao sto je ovdje treba ga banovati i davati opomene pa dokel vise : !
PS : TM 87 Lijecite Komplekse koje su vam HOrde nabile pogledajte malo komentar drugih i sve ce vam biti jasno :
Mora vam biti jasno da su sada : Horde Zla bolje pomirite se s tom cinjenicom i cao .
PS : TM 87 Lijecite Komplekse koje su vam HOrde nabile pogledajte malo komentar drugih i sve ce vam biti jasno :
Mora vam biti jasno da su sada : Horde Zla bolje pomirite se s tom cinjenicom i cao .
sta bolan ti pricas ??dino lj je napisao/la:Daj ba sta se vise prepucavate koje bolje navijao i jedni i drugi ste bili odlicni,ipak svi skupa treba da budemo ponosni sto nas grad ima jednu ovakvu utakmicu.Nismo mi dva gradska kluba koja treba da se mrze cak naprotiv svaki od nas treba da voli i obozava samo svoj klub ali i da postuje i cijeni svoje najvece sportske rivale,ipak smo mi ista raja.Nismo mi u Glazgovu pa da se djelimo na katolike ili protestante ili ne zivimo u Barseloni pa da podrzavamo dvije razlicite regije Barsa(Kataloniju) a Espanjol(Kastilju ioako su daleko od nje) i da ne nabrajam jos dosta primjera.Svi ovdje sto pisemo treba da znamo da ima dosta provokatora sto se pod raznoraznim nick-ovima predstavljaju kao navijaci Zelje i Sarajeva i siju neku neprirodnu mrznju a navijaju za neke druge klubove.U derbiju smo na dvije strane sto je i normalno u ostalim stvarima treba da se ujedinimo i pokazemo dusmanima kosmo i sta smo.Ja licno Boga molim da razvalite ove iz Sirokog i obavezno cu biti na utakmici,da imamo pameti uvjek bi jedi druge podrzavali na utakmicama protiv onih sto niti nas ni nase klubove a posebno nas grad ocima nemogu smisliti.Ovo je jedan grad sa dva najveca kluba u BiH i jedna raja koja je za nas grad krvarila.Pozdrav jednima i drugima.
nek ste se culi na ponavljalicu pa nek imate utjehu sa ovog derbija ,uostalom kasni vam klip bakljade jer oni sa istoka i zapada su pokazali dominaciju koja je vladala ,valjda ce ovaj metar od sjevera klip biti bolji i da cemo se podjednako cutiburek pita je napisao/la:

hajmo strumfovi, odsalalalajte sa teme...

-
- Kontakt:
a fakat su se nasalalali veceras,dramaMadafaka je napisao/la:hajmo strumfovi, odsalalalajte sa teme...![]()
![]()
![]()

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
- Megamon
- Kontakt:
Cuj koreografija smjesna
.Smijem se kladiti da uopste nisu shvatili znacenje iste.Al' dobro bistro samo bistro.Ako sta smrdi tu je air wick 

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
-
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
....barba,ima'l ribe.....

....barba,ima'l ribe.....

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Koliko moras biti pametan da skontas da se ondje strumfovi klanjaju hordama koje su eto Boze na prvom mjestu, i kao nema nikog na drugom i trecem..Megamon je napisao/la:Cuj koreografija smjesna![]()
![]()
.Smijem se kladiti da uopste nisu shvatili znacenje iste.Al' dobro bistro samo bistro.Ako sta smrdi tu je air wick

Ajde nek' vam je sa srecom protiv Sirokog za 2 kola, ubijte ih 3:0..
Laku noc..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
druze tebe nikad necu razumiti ,na avataru ti stoji grb velikog kluba,predstavljas se kao stariji i ozbiljni covjek a vrijeme provodis po forumu pisajuci pedagogske postove ,svaki drugi post ti je sa kim ko igra ,komsije sretno a evo vrhunac ti je ovo da ces biti na utakmici sa sirokim iako klub za koji ti navijas ima utakmicu na nekom drugom terenu,ja za sar ne navijam ni kad ih odigram na kladionicidino lj je napisao/la:Daj ba sta se vise prepucavate koje bolje navijao i jedni i drugi ste bili odlicni,ipak svi skupa treba da budemo ponosni sto nas grad ima jednu ovakvu utakmicu.Nismo mi dva gradska kluba koja treba da se mrze cak naprotiv svaki od nas treba da voli i obozava samo svoj klub ali i da postuje i cijeni svoje najvece sportske rivale,ipak smo mi ista raja.Nismo mi u Glazgovu pa da se djelimo na katolike ili protestante ili ne zivimo u Barseloni pa da podrzavamo dvije razlicite regije Barsa(Kataloniju) a Espanjol(Kastilju ioako su daleko od nje) i da ne nabrajam jos dosta primjera.Svi ovdje sto pisemo treba da znamo da ima dosta provokatora sto se pod raznoraznim nick-ovima predstavljaju kao navijaci Zelje i Sarajeva i siju neku neprirodnu mrznju a navijaju za neke druge klubove.U derbiju smo na dvije strane sto je i normalno u ostalim stvarima treba da se ujedinimo i pokazemo dusmanima kosmo i sta smo.Ja licno Boga molim da razvalite ove iz Sirokog i obavezno cu biti na utakmici,da imamo pameti uvjek bi jedi druge podrzavali na utakmicama protiv onih sto niti nas ni nase klubove a posebno nas grad ocima nemogu smisliti.Ovo je jedan grad sa dva najveca kluba u BiH i jedna raja koja je za nas grad krvarila.Pozdrav jednima i drugima.

dino lj je napisao/la:Nismo mi dva gradska kluba koja treba da se mrze cak naprotiv svaki od nas treba da voli i obozava samo svoj klub ali i da postuje i cijeni svoje najvece sportske rivale,ipak smo mi ista raja.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Dave, juka55, muhamedhulk, pitarcenga, stokastoka23 i 34 gosta.