ne kažem da nema, al' mislim da je ovaj malo pobrkao al' hajdeultra gitano je napisao/la: Pa normala također i ja se predružujem normalno da nas ima i Srba i Bošnjaka koji navijaju ,a hvala bogu i igraju za našu svetinju
Ma je l' ba, sad se vraćate na tu priču?SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Kao sto znate nama je cilj bio opstanak a ne titula
Isto mitomani s uskoro srusene grbavicePitarBordo je napisao/la:Ma je l' ba, sad se vraćate na tu priču?SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Kao sto znate nama je cilj bio opstanak a ne titula![]()
Zar nije cilj, skinuti junfu s duplom. Tako ste ovdje pisali pojedinci.PitarBordo je napisao/la:Ma je l' ba, sad se vraćate na tu priču?SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Kao sto znate nama je cilj bio opstanak a ne titula![]()
HvalaAerials je napisao/la:ne kažem da nema, al' mislim da je ovaj malo pobrkao al' hajdeultra gitano je napisao/la: Pa normala također i ja se predružujem normalno da nas ima i Srba i Bošnjaka koji navijaju ,a hvala bogu i igraju za našu svetinju![]()
nego, ako si jedan od ovih što slave Vaskrs, neka je sretan (unaprijed)
[youtube][/youtube]SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Cestitke Drini na zasluzenoj pobjedi! Mi se sada okrecemo dalje i nemojte misliti da je prvenstvo gotovo! Kao sto znate nama je cilj bio opstanak a ne titula, tako da je ovo sve veliki bonus! Mladost bi mogla otkinuti bodove Svinjskom, tako da mi uz dvije pobjede mozemo potuci za titulu u Mostaru! Mi imamo i Kup, tako da jos uvijek mozemo titulu uzeti, dok vi koji se nasladjujete ne mozete!
Slobodno nadjite sta se govorilo prije pocetka sezoneZip je napisao/la:Isto mitomani s uskoro srusene grbavicePitarBordo je napisao/la:Ma je l' ba, sad se vraćate na tu priču?SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Kao sto znate nama je cilj bio opstanak a ne titula![]()
![]()
Yebiga nadali smo se i jos uvijek se nadamo, ali cilj je bio opstanakMuhamedTM je napisao/la:Zar nije cilj, skinuti junfu s duplom. Tako ste ovdje pisali pojedinci.PitarBordo je napisao/la:Ma je l' ba, sad se vraćate na tu priču?SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Kao sto znate nama je cilj bio opstanak a ne titula![]()
Previse se vjeruje Husrefu .samirr je napisao/la:.
jbg, zamisli kako je namaarelinho je napisao/la:
Sta mi jodirani uradise jbt fuuuj![]()
je.bo ih otac
Jesi smijesan isto Sarajevo... Uzima vas ko hoce, a fola imate Tana i avioneRinuka je napisao/la:[youtube][/youtube]SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Cestitke Drini na zasluzenoj pobjedi! Mi se sada okrecemo dalje i nemojte misliti da je prvenstvo gotovo! Kao sto znate nama je cilj bio opstanak a ne titula, tako da je ovo sve veliki bonus! Mladost bi mogla otkinuti bodove Svinjskom, tako da mi uz dvije pobjede mozemo potuci za titulu u Mostaru! Mi imamo i Kup, tako da jos uvijek mozemo titulu uzeti, dok vi koji se nasladjujete ne mozete!
Mozda.FrancescoTotti je napisao/la:Previse se vjeruje Husrefu .samirr je napisao/la:.
Trenutno korisnika/ca: CAZIN, Hrammm1921, VolimBiH96 i 30 gostiju.