taj je zivot fulio prijatelju,on je trebao biti antilopa,lijeva mu se osusila dabogdaPitarBordo je napisao/la:Bekić profulao 150 kvadrata trave milion puta. O čemu tačno pričamo ovdje?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
volitepropalit
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Cala je trener zaostao u vremenu devedesetih. Frajer jednostavno ne razumije danasnji fudbal. Njegov rijecnik nije dovoljno bogat da on moze nekom nesto objasniti. Svima nama je Cala drag bio i jos je kao legenda kluba, ali kad smo govorili da treba otici, da moramo naci modernijeg trenera ako zelimo nesto, govorili ste da smo pljuvaci.
Opet ce se ispostaviti tacna ona nasa predpostavka da cemo trenera mijenjati najkasnije u oktobru.
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
Opet ce se ispostaviti tacna ona nasa predpostavka da cemo trenera mijenjati najkasnije u oktobru.
- Evolution87
- Kontakt:
Cuj trebao biti antilopa hahahahahhah
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Da, da. Treba dovesti trenera koji će aminovati dolaske novih Ćetkovića, Balića, Huseinovića, Protića itd. da svi imaju hajra. A rezultati, to će punac namaći.Evander je napisao/la:Cala je trener zaostao u vremenu devedesetih. Frajer jednostavno ne razumije danasnji fudbal. Njegov rijecnik nije dovoljno bogat da on moze nekom nesto objasniti. Svima nama je Cala drag bio i jos je kao legenda kluba, ali kad smo govorili da treba otici, da moramo naci modernijeg trenera ako zelimo nesto, govorili ste da smo pljuvaci.
Opet kazem, neka, nek smo ispali, boli? Naravno da da, al pitanje koliko bi nas kiprani nakantali ako bi imali ovakav pristup.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Sve to stoji,ali se ja bojim da ce oni i kada ode Cala dovesti opet nekog slicnog. Nema tu nekog konkretnog dugorocnog plana,strategije,ulaganja,ambicija...Evander je napisao/la:Cala je trener zaostao u vremenu devedesetih. Frajer jednostavno ne razumije danasnji fudbal. Njegov rijecnik nije dovoljno bogat da on moze nekom nesto objasniti. Svima nama je Cala drag bio i jos je kao legenda kluba, ali kad smo govorili da treba otici, da moramo naci modernijeg trenera ako zelimo nesto, govorili ste da smo pljuvaci.
I to je nas najveci problem,jer kad klub ima zdravu osnovu,plan,viziju,ulaganja lahko ce vremenom dovesti i pravog trenera i prave igrace,uostalo njih je najlakse zamijeniti. Ali kada imas nezdravu i neambicioznu klubsku politiku tu onda lijeka nema.
Cala u ovom trenutku moze biti samo neko na kome ce se kola slomiti.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Kakva su to opravdanja? Ko je doveo i aminovao dolaske Livaka, Lelica? Sta imas od njih osim sto im dajes platu?heat je napisao/la:Da, da. Treba dovesti trenera koji će aminovati dolaske novih Ćetkovića, Balića, Huseinovića, Protića itd. da svi imaju hajra. A rezultati, to će punac namaći.Evander je napisao/la:Cala je trener zaostao u vremenu devedesetih. Frajer jednostavno ne razumije danasnji fudbal. Njegov rijecnik nije dovoljno bogat da on moze nekom nesto objasniti. Svima nama je Cala drag bio i jos je kao legenda kluba, ali kad smo govorili da treba otici, da moramo naci modernijeg trenera ako zelimo nesto, govorili ste da smo pljuvaci.
Mi trebamo dovesti trenera koji zna svoj posao, koji ce znati izvuci maksimum iz igraca, koji zna kako sa mladim igracima koji dolaze iz akademije...
Cala to ne zna.
- Evolution87
- Kontakt:
Bolilo bi isto kao i ovo sad, al bi tad bar imali pola miliona u dzepu i nadali bi se da bi kakvo pojacanje moglo doci.Zagor je napisao/la:Opet kazem, neka, nek smo ispali, boli? Naravno da da, al pitanje koliko bi nas kiprani nakantali ako bi imali ovakav pristup.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
- kupus army
- Kontakt:
E ovo je po meni najveci problem,jer da smo kojim slucajem prosli mogli bi se nadati dolasku bar jos dva pojacanja,a ovi baksuzi iz uprave ne mogu namaci taj novac.Evolution87 je napisao/la:Bolilo bi isto kao i ovo sad, al bi tad bar imali pola miliona u dzepu i nadali bi se da bi kakvo pojacanje moglo doci.Zagor je napisao/la:Opet kazem, neka, nek smo ispali, boli? Naravno da da, al pitanje koliko bi nas kiprani nakantali ako bi imali ovakav pristup.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Najveci problem je nezainteresovani Vincent Tan!!!
Pogledaj Sisoju, koji zeli da napravi rezultate. Njemu ne trebaju ni skauti, ni board direktori ni sportski direktori,ni dobri treneri. Covjek sam napravi dream team u prvoj ligi federacije...
Mozemo promijeniti Janjosa, ihtijarevica, sabrinu, Valentina, ali dok ovaj Tan ne odluci da napravi nesto bicemo u ovom pogubljenom stanju !!!
Pogledaj Sisoju, koji zeli da napravi rezultate. Njemu ne trebaju ni skauti, ni board direktori ni sportski direktori,ni dobri treneri. Covjek sam napravi dream team u prvoj ligi federacije...
Mozemo promijeniti Janjosa, ihtijarevica, sabrinu, Valentina, ali dok ovaj Tan ne odluci da napravi nesto bicemo u ovom pogubljenom stanju !!!
Neko ocekuje nesto od vlasnika koji kao na buvljaku kupuje klubove sirom svijeta, a niti jedan od klubova mu nikakav napredak nema?
Prodaja kluba kineskom hostapleru, najveca je greska u istoriji FK Sarajeva. Nema nama napredka godinama. U pat poziciji smo...
Prodaja kluba kineskom hostapleru, najveca je greska u istoriji FK Sarajeva. Nema nama napredka godinama. U pat poziciji smo...
- Burberry46
- Kontakt:
Jedino pozitivno je posjeta sinoc i jos jednom se pokazalo da nam malo fali da dodje dosta raje.
Ostalo je za zaborav
Ostalo je za zaborav
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Progut'o je da Bog da!!!
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
FKS je k'o kazino, vazda gubis, al' ti fino.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Fino je k.urac,gore mi danas nego sinoc 20x puta,nemogu progovorit ni s kim 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Cini se da je nakon prvog neuspjeha prestao ulagatiEvander je napisao/la:Neko ocekuje nesto od vlasnika koji kao na buvljaku kupuje klubove sirom svijeta, a niti jedan od klubova mu nikakav napredak nema?
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
To je to!OsmanhodzicBuco je napisao/la:Najveci problem je nezainteresovani Vincent Tan!!!
Tan da želi može sad jedan milion uložiti u pojačanja i titula je naša, te bi mu se to isplatilo sljedeće sezone kroz evropske utakmice. Čovjeka jednostavno boli ona stvar za našim klubom. Ne izražavam se često ovako, ali to je samo stvarnost sa kojom se ne želimo pomiriti.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Zrinjski
Sarić
Mladost
Sarić
Krupa
Ahmetović
Široki
Amer Bekić
Husejinović
Almir Bekić
Rustemović
Ahmetović
Željezničar
Amer Bekić
Zaria
Kadušić
Crnkić
Hodžić
Ivetić
Mihojević
Almir Bekić
Sarić
Anđušić
Kuzmanović
14 utakmica
7 penala u regularnom dijelu, 4 realizovana, 3 nerealizovana
11 penala u penal seriji, 7 realizovana, 4 nerealizovana
18 penala, bilans 11-7
NEMOJ DA BI SE NEKO ŽALIO SLJEDEĆI PUT KADA NAM NE SVIRAJU PENAL!
Meni su više na vrh glave...
Sarić
Mladost
Sarić
Krupa
Ahmetović
Široki
Amer Bekić
Husejinović
Almir Bekić
Rustemović
Ahmetović
Željezničar
Amer Bekić
Zaria
Kadušić
Crnkić
Hodžić
Ivetić
Mihojević
Almir Bekić
Sarić
Anđušić
Kuzmanović
14 utakmica
7 penala u regularnom dijelu, 4 realizovana, 3 nerealizovana
11 penala u penal seriji, 7 realizovana, 4 nerealizovana
18 penala, bilans 11-7
NEMOJ DA BI SE NEKO ŽALIO SLJEDEĆI PUT KADA NAM NE SVIRAJU PENAL!
Meni su više na vrh glave...
- muhamedhulk
- Kontakt:
Nista ovo nije alarmantno, osim da smo ostali kratki za koju stotinu hiljada eura od drugog pretkola. Igra je bila ekstra u 3/4, steta sto nije bila dobra procjena protivnika u prvom poluvremenu, prve tekme. Previse respekta smo im pokazali.
Ja i dalje ocekujem pojacanje u sredini i stopera za rotaciju. I ova ekipa je spremna za ligu.
Ja i dalje ocekujem pojacanje u sredini i stopera za rotaciju. I ova ekipa je spremna za ligu.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- ElCartel11
- Kontakt:
Ja i dalje stojim da imamo dobre igrace za ligu, uz jos 2-3 pojacanja i nogiranje Crnkica, Bekica, Hebibovica.muhamedhulk je napisao/la:Nista ovo nije alarmantno, osim da smo ostali kratki za koju stotinu hiljada eura od drugog pretkola. Igra je bila ekstra u 3/4, steta sto nije bila dobra procjena protivnika u prvom poluvremenu, prve tekme. Previse respekta smo im pokazali.
Nama je problem strucni stab! A kao da gledam kad bi Cala otisao ovi nasi vi dovelu Musemica ili jos gore Dzemicu Berberovica kao razlog rastura sa djecom
Siroki nam treba biti uzor za izbor trenera. Mlad, skolovan, moderan, takticni izuzetno potkovan. Ali nema od toga nista, bice Cala dok ne napravi zaostatak od 6-7 bodova i onda ce doci neki od gore pomenutih ili jos gori.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: BordoAhbab, Burberry46, JavierBosnia, mosarajvosa83, Sarajevskigigant1921, Venom i 18 gostiju.