Idi skoci s nebodera molim te, ciljaj beton!fks74 je napisao/la:Znaci nemaju znanje ni igraci Barselone, koji se u ligi ispromasuju i ne pobijede. Ne kazem da imaju znanje kao europski igraci, ali ga za nase uslove sigurno imaju.pasica je napisao/la:Cuj kaze falilo srece. S metar ne znas dati gol, promasis penal za pobjedu, sa igracem vise igras pola sata. Srecu si sine imao, falilo je znanja!
P.S.
Crnkicu treba zabraniti ulaz u kanton.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Ja gdje zivim nema nebodera, reci mi zasto bih to uradio. Istina je sve sto sam napisao.pasica je napisao/la:Idi skoci s nebodera molim te, ciljaj beton!fks74 je napisao/la:Znaci nemaju znanje ni igraci Barselone, koji se u ligi ispromasuju i ne pobijede. Ne kazem da imaju znanje kao europski igraci, ali ga za nase uslove sigurno imaju.pasica je napisao/la:Cuj kaze falilo srece. S metar ne znas dati gol, promasis penal za pobjedu, sa igracem vise igras pola sata. Srecu si sine imao, falilo je znanja!
P.S.
Crnkicu treba zabraniti ulaz u kanton.
- PitarBordo
- Kontakt:
ElCartel11 je napisao/la:Kaje u fudbalu nekad bolji ne pobjedi, a on pobjedioescobarpablo je napisao/la:Čala kralj Allaham'.
Samo Saraj'vo.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Nadam se da Uprava nece OPET pasti pod pritiskom navijaca i rezultata i da ce Mehmed ostati. Nema od stalnog mijenjanja nista dobrog.
PS. Bio sam za odlazak Crnkica odmah nakon uskog, i sad se nadam da ce neko ponuditi koju stotinu hiljada KM za njega. On izgleda hoce da bude otjeran sa ovim promasajima
Ko tu koga handri?
PS. Bio sam za odlazak Crnkica odmah nakon uskog, i sad se nadam da ce neko ponuditi koju stotinu hiljada KM za njega. On izgleda hoce da bude otjeran sa ovim promasajima
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
muhamedhulk je napisao/la:Nadam se da Uprava nece OPET pasti pod pritiskom navijaca i rezultata i da ce Mehmed ostati. Nema od stalnog mijenjanja nista dobrog.
PS. Bio sam za odlazak Crnkica odmah nakon uskog, i sad se nadam da ce neko ponuditi koju stotinu hiljada KM za njega. On izgleda hoce da bude otjeran sa ovim promasajimaKo tu koga handri?
Oni to mogu samo uraditi da mazu oci navijacima smijenom cale i kako bi se nastavila ova lakrdija od naseg igrackog kadra kojem ni dvojac ferguson i murinjo ne bi mogli pomoci kakvi su to invalidi.
Olimpija sa igracima sigurno boljim nego sto mi imamo...sa igracima koje smo mi zeljeli u nasem klubu...Benko...Tomic...Brkic ispala od VPS iz Finske...Glasgow ispao od nekog tima iz Luksemburga...mozemo onda i mi od Zarije.
-
bordospartanac
- Kontakt:
Ukupni dojam sinocnje utakmice jeste da smo odigrali kvalitetno pogotovo prvo poluvrijeme, sto svjedoci tisina sa tribina i aplauz na poluvremenu a ono drugo na kraju utakmice nema potrebe komentarisati.
Naravno ima stvari za ispraviti ali kada imas podlogu doci ce i to.
Postujem dolazak ljudi na tribine ali se mnogi trebaju fudbalski obrazovati.
Motiv je postojao raspolozenje je bilo prisutno a fizicka sprema na visokom nivou.
Ekipa je dosta uznapredovala za kratko vrijeme a i pojacanja koja su tu pokazala su kvalitet.
Evropa je nesto sasvim drugo i dug je put a to traje godinama da bi imali sigurno mjesto medju evropskim klubovima. Prije svega mislim na finansije.
Sa ovakvim timom i igrom mozemo biti optimisti.
Mehmed sa danasnjom izjavom pokazao je koliko je jak spreman za postizanje uspjeha u predstojecem periodu.
Ostati strpljiv i uz klub ne sumnjam sekunde da cemo akobogda dozivjeti uspjehe vec u ovoj sezoni.
Zivi bili pa vidjeli pod uslovom da su ovi ljudi na klupi i da im se olaksa rad.
Naravno ima stvari za ispraviti ali kada imas podlogu doci ce i to.
Postujem dolazak ljudi na tribine ali se mnogi trebaju fudbalski obrazovati.
Motiv je postojao raspolozenje je bilo prisutno a fizicka sprema na visokom nivou.
Ekipa je dosta uznapredovala za kratko vrijeme a i pojacanja koja su tu pokazala su kvalitet.
Evropa je nesto sasvim drugo i dug je put a to traje godinama da bi imali sigurno mjesto medju evropskim klubovima. Prije svega mislim na finansije.
Sa ovakvim timom i igrom mozemo biti optimisti.
Mehmed sa danasnjom izjavom pokazao je koliko je jak spreman za postizanje uspjeha u predstojecem periodu.
Ostati strpljiv i uz klub ne sumnjam sekunde da cemo akobogda dozivjeti uspjehe vec u ovoj sezoni.
Zivi bili pa vidjeli pod uslovom da su ovi ljudi na klupi i da im se olaksa rad.
Možemo, to smo i dokazali.ado-hz je napisao/la:Olimpija sa igracima sigurno boljim nego sto mi imamo...sa igracima koje smo mi zeljeli u nasem klubu...Benko...Tomic...Brkic ispala od VPS iz Finske...Glasgow ispao od nekog tima iz Luksemburga...mozemo onda i mi od Zarije.
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
- PitarBordo
- Kontakt:
Haha ali izgovori tipa ima još neko ispao od levata su mi glavni. Nema veze što smo se obrukali bitno je da nismo jedini. Pajel.
Samo Saraj'vo.
- Evolution87
- Kontakt:
Hvala na informacijama o ispadanju olimpije i rangerasa, sad mi je puno lakse. 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Ova ekipa ima potencijala samo da je vodi normalan trener.Nikako ali bas nikako ne moze igrati Hebibovic u prvoj postavi kada u 10 utakmica promasi najmanje 20 zicer i jedno 70 prilika a gola ni na vidiku.**** ti trenera koji gura takvog igraca a 500 krila u ekipi ima.
-
bordospartanac
- Kontakt:
Vakat je.Bordomen je napisao/la:Na sjeveru je smjena generacija
Da bi takodjer dodatno uspjeli jasno je da mora doci ustrojstva na tribinama to bez daljneg.
Ovo lici na vocku koja haman da je sazrela a potreban je onaj prelomni trenutak koji ce sve okrenuti na pozitivnu stranu.
Pocet ce stvari da djeluju idilicno.
Umjesto da pratimo ove sto prolaze i govorimo kad skendija Moldavija moze 7 upaliti, možemo i mi, mi gledamo ko je ispao
I čuj Olimpija ispala od.Finaca, ko Finci eto.ne.igraju fudbal
I čuj Olimpija ispala od.Finaca, ko Finci eto.ne.igraju fudbal
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Dušan Vlaisavljević od danas više nije trener Zete. Nakon ispadanja od Željezničara u prvom pretkolu Evropske lige, Vlaisavljević je odlučio da podnese ostavku i on odlazi s klupe tima iz Golubovaca. Tako su ovom stručnjaku dueli sa Željom bili posljednji na klupi Zete, koju je preuzeo u januaru ove godine. Vlaisavljević je na zaista impresivan način vodio crnogorski tim. Iako su osvojili najviše bodova u prvenstvu, zbog kazne su ostali bez titule prvaka, pa su šampionsko slavlje prepustili Budućnosti iz Podgorice. S relativno mladim timom je napravio velike stvari i sigurno je da mu neće biti problem pronaći novi posao.
Ovo je gospodin , sa djecom napravio nes imaju jednog od 26 god i sve ostalo ispod 22 , nije proso Zelju i covjek da ostavku. Bez ijednog respekta covjek ocekivo prolaz , a mi respektujemo Famos iz Moldavije i pri odlasku tamo nas trener kaje poraz sa postignutim golom. Moze se Cala volit i postovat al brate, ne mozes na silu govorit da je on recept za uspjeh, barem ja ne mogu. Novi trener mozda nije aman rjesenje al trener koji bi radio sa mladim ako vec pravimo akademiju bi bio plus.
Ovo je gospodin , sa djecom napravio nes imaju jednog od 26 god i sve ostalo ispod 22 , nije proso Zelju i covjek da ostavku. Bez ijednog respekta covjek ocekivo prolaz , a mi respektujemo Famos iz Moldavije i pri odlasku tamo nas trener kaje poraz sa postignutim golom. Moze se Cala volit i postovat al brate, ne mozes na silu govorit da je on recept za uspjeh, barem ja ne mogu. Novi trener mozda nije aman rjesenje al trener koji bi radio sa mladim ako vec pravimo akademiju bi bio plus.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Zato je bolje kenjati 15 hiljada stranica na forumu svake godine o svakom igracu...svakom treneru...pa to onda prenijeti na tribinu pa tamo psovkama podrzati igrace...prijetiti...ganjati...tako se voli klub. Ja to nikad nisam niti cu raditi. Nisam zadovoljan ni ja kako klub funkcionise...ko nam sve igra...ko nam je sve trener bio i ko ce sve biti. Al nikad necu okrenuti ledja klubu i reci necu doci na utakmicu da igra 11 Melunovica i trener da je gumena glava. Od mene imaju podrsku...pjesak jer ja drugi klub nemam da izgube svaku tekmu.PitarBordo je napisao/la:Haha ali izgovori tipa ima još neko ispao od levata su mi glavni. Nema veze što smo se obrukali bitno je da nismo jedini. Pajel.
- PitarBordo
- Kontakt:
Zabij glavu u pjesak i pati. Ja kad nešto volim i ne funkcioniše ne mogu biti slijep. Žao mi je zbog tebe i takvih. Da nas ima više koji žele dobro klubu, možda bi brže bilo bolje. Ovako. Mrka kapica jer većina se miri sa svakom sramotom i porazom sa tom slavnom "ne sviđa se ni meni, ali ja volim klub" totalno paradoks izjava.ado-hz je napisao/la:Zato je bolje kenjati 15 hiljada stranica na forumu svake godine o svakom igracu...svakom treneru...pa to onda prenijeti na tribinu pa tamo psovkama podrzati igrace...prijetiti...ganjati...tako se voli klub. Ja to nikad nisam niti cu raditi. Nisam zadovoljan ni ja kako klub funkcionise...ko nam sve igra...ko nam je sve trener bio i ko ce sve biti. Al nikad necu okrenuti ledja klubu i reci necu doci na utakmicu da igra 11 Melunovica i trener da je gumena glava. Od mene imaju podrsku...pjesak jer ja drugi klub nemam da izgube svaku tekmu.PitarBordo je napisao/la:Haha ali izgovori tipa ima još neko ispao od levata su mi glavni. Nema veze što smo se obrukali bitno je da nismo jedini. Pajel.
Samo Saraj'vo.
- PitarBordo
- Kontakt:
Pa ja umjesto da gledamo ovakve primjere i želim u tom smijeru, mi gledamo k'o je još ispao nenadano. Mentalitet glava u pjesak, nek se ne puca.paulus je napisao/la:Dušan Vlaisavljević od danas više nije trener Zete. Nakon ispadanja od Željezničara u prvom pretkolu Evropske lige, Vlaisavljević je odlučio da podnese ostavku i on odlazi s klupe tima iz Golubovaca. Tako su ovom stručnjaku dueli sa Željom bili posljednji na klupi Zete, koju je preuzeo u januaru ove godine. Vlaisavljević je na zaista impresivan način vodio crnogorski tim. Iako su osvojili najviše bodova u prvenstvu, zbog kazne su ostali bez titule prvaka, pa su šampionsko slavlje prepustili Budućnosti iz Podgorice. S relativno mladim timom je napravio velike stvari i sigurno je da mu neće biti problem pronaći novi posao.
Samo Saraj'vo.
-
bordospartanac
- Kontakt:
Sve je jasno.
Kada ljudi sto je najteze budu i prilici sami sebi priznati poraze licne prirode koje svaki covjek ima onda nece biti u prilici da svoje frustracije istresaju na drugim pogresnim mjestima na poznate nacine.
Od odgovornosti se bjezi prebacivajuci na drugoga svu nekakakvu krivicu.
Ne nabijati negativnu energiju.
Izbjegava se sve sto je pozitivno, to je bolest i kompleks ovog drustva.
Kada ljudi sto je najteze budu i prilici sami sebi priznati poraze licne prirode koje svaki covjek ima onda nece biti u prilici da svoje frustracije istresaju na drugim pogresnim mjestima na poznate nacine.
Od odgovornosti se bjezi prebacivajuci na drugoga svu nekakakvu krivicu.
Ne nabijati negativnu energiju.
Izbjegava se sve sto je pozitivno, to je bolest i kompleks ovog drustva.
- PitarBordo
- Kontakt:
I ovaj Ado sad nešto palamudi a prije mjesec dana srrao ovdje po direktorici, upravi, kasne plate, nema para folovi, eto mi budale.
Samo Saraj'vo.
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Google [Bot], johntravolta123, mnon46, muhamedhulk, Shategabri, ubipara i 61 gost.