ponesi kondoma i upiši se na naku (s)ekskurziju iz nicazeMarsal je napisao/la:Svima pichke daju osim nama. Nikad ne bih bio u vezi sa Zeničankom koja je studirala u drugom gradu.
nije ni tuzli mahane ali nicaze
Moderator/ica: insider
ponesi kondoma i upiši se na naku (s)ekskurziju iz nicazeMarsal je napisao/la:Svima pichke daju osim nama. Nikad ne bih bio u vezi sa Zeničankom koja je studirala u drugom gradu.
Startuješ je na Sonom 0 bodova.Denchi je napisao/la:ponesi kondoma i upiši se na naku (s)ekskurziju iz nicazeMarsal je napisao/la:Svima pichke daju osim nama. Nikad ne bih bio u vezi sa Zeničankom koja je studirala u drugom gradu.![]()
![]()
nije ni tuzli mahane ali nicaze
meni doso vehbos na kurs, ja dao zadatak obilazim frajer je prekrizio svako lice ljudi u knjizi schritte... ja bajg otvorim vrata da se izluftira i sjedem do njih da prvi izletim kad zagalami allahu ekberASD je napisao/la:Marsal je napisao/la:Prije par dana na poslu me napali jer sam rekao Dobro jutro umjesto Selam Alejk.
Zar je dotle doslo u Zenici?
Sve je šejtansko kad nemaš dva grama pameti u glavi.ItsRamiz je napisao/la:sejtansko vozilo
Došla mu notifikacija sa Vox-a ili Pamti Bošnjače. Prioriteti :kafa:ASD je napisao/la:U zadnje vrijeme sve više vidim ljude da tipkaju mobitel dok voze.
Znači, ne samo da se priča, nego vozi i lista naslovnu stranu na fb. :( :o
Nije mi žao para, al mi žao vremena koje moram tamo potrošit radi glupih papira.ASD je napisao/la:Sličan problem postoji i u Tuzli. Jako efikasan sistem u kojem uhljebi na faksu uzimaju novac od studenata.Lillard je napisao/la:Jedna kopirana stranica na mostarskom fakultetu naplaćuje se dvije marke. Naime, u knjižnici Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru upisni list, dokument koji se studentskoj službi predaje prilikom ovjere ljetnog i zimskog semestra, košta dvije KM, javlja za **** čitatelj. Prema njegovim riječima, za kupovnu istog se ne dobiva fiskalni račun.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.