FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

muhamedhulk
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la muhamedhulk » 08 jul 2017, 09:47

DenchiNL je napisao/la:
Zagor je napisao/la:Trener Zete dobio otkaz nakon ispadanja od kona. Kod nas izgubis finale kupa, ispadnes od 10 puta slabije ekipe u EL, najveci uspjeh ti je što si zajebo najljuceg protivnika u BiH u borbi za titulu, i na kraju ostajes na klupi. Mislim ne znam.
cilj ti postavljen evropski plasman, ti ostvario to prije lige za prvaka, i do zadnjeg kola se borio za duplu.... :kafa:
ili što bi pitari rekli:
daj mu otkaz
:urnebes: Bolje nisi mogao objasniti :thumbup:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 jul 2017, 09:49

DenchiNL je napisao/la:
Zagor je napisao/la:Trener Zete dobio otkaz nakon ispadanja od kona. Kod nas izgubis finale kupa, ispadnes od 10 puta slabije ekipe u EL, najveci uspjeh ti je što si zajebo najljuceg protivnika u BiH u borbi za titulu, i na kraju ostajes na klupi. Mislim ne znam.
cilj ti postavljen evropski plasman, ti ostvario to prije lige za prvaka, i do zadnjeg kola se borio za duplu.... :kafa:
ili što bi pitari rekli:
daj mu otkaz
:urnebes:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

skoroalen
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 08 jul 2017, 09:54

DenchiNL je napisao/la:
ili što bi pitari rekli:
daj mu otkaz
Ako će klubu poput Sarajeva zadovoljstvo bit plasman u Evropu a borba za trofej razlog da uzdižemo stručni štab, onda se prestanimo furat da smo najveći klub. To može svarit klub poput Radnika i Slobode. Kod nas se mora ići na trofej uvijek. Ja sam Čalu branio do ove utakmice u četvrtak, tačnije do one sedamdeset i neke minute kad je Rahmanovića zamijenio Ivetić. Wtf bokte, treba ti rezultat i umjesto ofanzivnog veznog ulazi lijevi bek, koji onda ide na poziciju desnog. Što nije ušao Liivak koji je barem ofanzivac, da barem na papiru izgleda da napadamo. Al' Čali je bitno da mu igra njegovih 13,5 igrača. Imam feeling da bi on u slučaju povrede nekog od štopera preksinoć radije ubacio Adilovića na gol a Bojana prebacio na štopera, nego pružio šansu Mujakiću.

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Bordo79
Kontakt:

Post Postao/la Bordo79 » 08 jul 2017, 10:19

Evander je napisao/la:Bar se mozemo pohvaliti da smo amaterski klub sa najevcim brojem navijaca na svijetu :)

Joj samo neka jos neko kritikuje posjetu i slicno. Ovi amateri ne zasluzuju da ih gleda 300 ljudi na utakmici. Bacanje para i uzaludno trosenje vremena...

Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
Ako nesto ne promijene u ove dvije sedmice, a izvjesno da nece i tih 300 ce biti jako upitno. Raja od usta odvaja da gleda lezihljebovice koji se nazivaju fudbalerima. Vecina ih ni na terminu ne bi mogla igrati.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu"

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 08 jul 2017, 10:23

YNWA je napisao/la:
fera je napisao/la:Mene zanima koga bi vi voljeli vidjeti kao nasljednika janjoša na klupi? Svi pricaju o tjeranju a niko ne spominje bas neka konkretna i realna rjesenja.
Treba poslati nekog da potraži jovica u africi tamo ako nijr zaboravio i on hahah
Meni ne pada ni jedno ime na pamet koje nece kroz pola godine najduze dozivjeti istu sudbinu kao janjos.
Ima nekoliko forumasa koji kritikuju sve redom ali skoro nikad osim kritike nista ne nude u svojim postovima, ja mislim da su problemi manje vise svima ocigledni smao je nekom mrsko ići bar 10 puta dnevno na forum da sve to ponovo pise u krug...
Kad im postavis konkretno pitanje sta bi oni uradili vecina preskoci taj post i nastavi sa svojom pričom. Ja sumnjam da ima jedan normalan navijac sarajeva koji misli da je klub u dobroj situaciji.
Husref Musemic. U ovom trenutku najbolji izbor.
Ma i on bi isto prosao samo stomje raji drazi ostalo su male razlike.
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 08 jul 2017, 10:23

Komazec bio na Koševu, nadam se da su naši reagovali.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 08 jul 2017, 10:24

DenchiNL je napisao/la:
ili što bi pitari rekli:
daj mu otkaz
Je li te stid?
Mlate nas amateri, dvije godine samo razocarenja nizemo, iz godije u godinu tonemo sve dublje. Vi takvi ste bruka za klub.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 08 jul 2017, 10:28

BordoBolesnik je napisao/la:
paulus je napisao/la:Niko ni da prne iz kluba , ma ni tihomira da pusti da nam makar zasmrdi. **** ti utrpanog i dan kad dodje ovdje , regionalna sila kaje. Gledam onu Rijeku sire Rujevicu za LP , nasli ljudi pravog strucnjaka i pustili ga da radi , kupuju pametno i vec su posli milione i milione uzimat za igrace. Tako se pravi sila regionalna a ne sa Calom Ihtijarevicem Ken choo jebote, isto komedija naka
A bilo bilo bolje da Tana nije bilo [emoji38]
I dalje se palite na price bordo (ne)prijatelja i mahale oko kluba koju su klub oderali do gole koze.
Poredis klub u kojem ljudi godinama obavljaju dobar posao, od vrh do cistacice. Tebe su jaro BOSNJE zavalile po ko zna koji put, nije Tan. Imao si priliku, sjebo si je i to ti je to.
A bilo je gore bez Tana?
Do kad cemo pusiti pricu da je tamo neko drugi nekad bio kriv? Sta rade Tanovi ljudi, koji su sad u klubu, da bi klub bio bolji?
Usput, koji to od mnogobrojnih Tanovih klubova je dozivio neki napredak sa Tanom?

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 08 jul 2017, 10:47

Kompletna analiza od zavrsetka rata pa ovamo.

Kad je stao rat i pocela se igrat pl bih to je bilo dobri igraca al nikom nije bilo bas do fudbala. Sve do one godine kad smo mi izgubili titulu.

Od tad pa sve do tanovog dolaska je bio javasluk, klub su vodili ljudi koji pojma nemaju o fudbalu i koji su klub koristili kao zalog za zaduzenje a iste pare polovili pola klubu pola sebi.

Kad je kusturica predlozio kusturici i dinu tana oni su to prihvatili a postavili su vrlo male uslove istom samo da bi ovaj pristo. Mislim da bi 99% navijaca ekonomista pravnika i biznismena koji vole ovaj klub grad pristo. Jedna greska se desila koju bi slabo ko mogo predpistavit u tom vremenu jeste nagle promjene u drugim klubovima. Misimovic kod vas pa prosenje od drzave pa od navijaca pa kredit pa licne pozajmice prodaje dzeke zukanovica hodzica bajica itd, onda HDZ COVIC i ostale ustase mostar (velezov dio kolaca prebacen zrinjskom dobar dio kolaca uskog isto) asmir husic otvorio novcanik ko onaj seh u city. SVI SU POCELI OD JEDNOM ulagat davat (nemam nista protiv toga) kad smo mi dobili OCUHA.

Sad problem dolazi tan je ispostov skupi dio ugovor sad nazalost dolazi jeftini dio. Sad je ta faza da se sto vise igraca od 18 do 23 godine dovede u klub i da se kroz konstatno igranje tih igraca stvori jaka ekipa plus da se moze prodat pokoji igrac za fine pare. Starca niko nece platit da igra u Liverpoolu a ne iz nase lige. Ovde dolazi do tog problema sto skoro svaka ekipa npr pisljivi radnik produzio obradovica nemozes ga dovest bez ostete pa kakanj sloboda dok je bio husic a da nepricam da dovedes igraca iz zrinjskog ili sb. Svi su pojacali budzet kad su vidjeli da mi uzimamo redom.

E sad ako je kod ovih drugi radila kreda pozajmica stranka dok je na vlasti gura kad padne tonjenje cemo vidjet.

Nas problem je sto nismo uvezani sa cardif city i kortijem da mjenjamo igrace, da nam uzmu igraca tipa duljevica da nam daju neku simbolicnu ostetu 500 k $ mogo bi im pomoc a nama bi te pare dobro dosle. Ovo me najvise nasikiralo.

Tan je zatrazeno

Kamp 100k km gidisnje smo davali za treniranje i nismo mogli trenirat kad hocemo

Dug od 4 m km da vrati
Da dovede igrace da se osvoi kup i titula u prve tri godine
Da se nadze sponzor

Posle toga ce klub stat nanoge i mocice sam zivit i nazalost samo zivit bez titula za ovaj klub je skoro ko i umiranje.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 08 jul 2017, 10:52

Ma ovo je fudbalski klub, yebo organizaciju i sređena dugovanja, mi gledamo samo trofeje. Neću da budem bosanski Arsenal koji posluje u plusu, hoću da budem zaduženi Manchester United, najtrofejniji klub u državi. Yebe se meni kao navijaču što mi lafo imamo strukturu i bord direktora. Mene zanimaju teren i trofejna sala.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 08 jul 2017, 10:56

Evander je napisao/la:
BordoBolesnik je napisao/la:
paulus je napisao/la:Niko ni da prne iz kluba , ma ni tihomira da pusti da nam makar zasmrdi. **** ti utrpanog i dan kad dodje ovdje , regionalna sila kaje. Gledam onu Rijeku sire Rujevicu za LP , nasli ljudi pravog strucnjaka i pustili ga da radi , kupuju pametno i vec su posli milione i milione uzimat za igrace. Tako se pravi sila regionalna a ne sa Calom Ihtijarevicem Ken choo jebote, isto komedija naka
A bilo bilo bolje da Tana nije bilo [emoji38]
I dalje se palite na price bordo (ne)prijatelja i mahale oko kluba koju su klub oderali do gole koze.
Poredis klub u kojem ljudi godinama obavljaju dobar posao, od vrh do cistacice. Tebe su jaro BOSNJE zavalile po ko zna koji put, nije Tan. Imao si priliku, sjebo si je i to ti je to.
A bilo je gore bez Tana?
Do kad cemo pusiti pricu da je tamo neko drugi nekad bio kriv? Sta rade Tanovi ljudi, koji su sad u klubu, da bi klub bio bolji?
Usput, koji to od mnogobrojnih Tanovih klubova je dozivio neki napredak sa Tanom?

Moj @evandere, odakle ti zivci i snaga vise. Mene su @high i slicni otjerali sa foruma a na kraju ce me i iz drzave otjerati, jer kako jedan od njih rece- ako ti se ne svidja, znas gdje su vrata. To je prica onih koji prije rata nisu zivjeli u Sarajevu (a ni njihovi roditeli).
Gdje nema drzave, nema ni sporta a ovdje je nece biti sve dok vladaju piljari, lopovi, prevaranti i primitivci. Jadno moje Sarajevo, sta doceka!
DOVIDJENJA DO OSLOBODJENJA!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 08 jul 2017, 11:01

Taj susret na stadionu “Asim Ferhatović-Hase”, opšte poznatijem kao “Koševo”, pratilo je 12.000 gledalaca, što je druga najveća posjeta u revanš utakmicama prvog pretkola.

Jedini meč kojem je prisustvovalo više ljudi je onaj između Jagiellonije i Dinamo Batumija, a bilo ih je 13.538.

Treće mjesto po posjećenosti zauzeo je naredni protivnik Željezničara AIK, kojeg je u meču s Klaksvikom pratilo 6.257 gledalaca.

Interesantno da je na duelu Zete i Željezničara bilo 2.500 ljudi, dok je meč Ordabasyja i Širokog Brijega posmatralo svega 1.800.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 08 jul 2017, 11:10

POJAČAJTE EKIPU, NEZNALICE!

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 08 jul 2017, 11:11

Glave u pijesku, na startu ste se predali!

Pa kunem se do kraja zivota da sam trener iskaljivao bih bijes na ovim debilima dok ne bih pozvonili na zvonce i rekli ja sam vagina! Duse bih vas izvadio!

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 08 jul 2017, 11:14

fera je napisao/la:
YNWA je napisao/la:
fera je napisao/la:Mene zanima koga bi vi voljeli vidjeti kao nasljednika janjoša na klupi? Svi pricaju o tjeranju a niko ne spominje bas neka konkretna i realna rjesenja.
Treba poslati nekog da potraži jovica u africi tamo ako nijr zaboravio i on hahah
Meni ne pada ni jedno ime na pamet koje nece kroz pola godine najduze dozivjeti istu sudbinu kao janjos.
Ima nekoliko forumasa koji kritikuju sve redom ali skoro nikad osim kritike nista ne nude u svojim postovima, ja mislim da su problemi manje vise svima ocigledni smao je nekom mrsko ići bar 10 puta dnevno na forum da sve to ponovo pise u krug...
Kad im postavis konkretno pitanje sta bi oni uradili vecina preskoci taj post i nastavi sa svojom pričom. Ja sumnjam da ima jedan normalan navijac sarajeva koji misli da je klub u dobroj situaciji.
Husref Musemic. U ovom trenutku najbolji izbor.
Ma i on bi isto prosao samo stomje raji drazi ostalo su male razlike.
Musemic je ispred ostalih jer prati ligu, poznaje ostale ekipe, i zna prepoznati igraca, dok npr Cala ne zna pola igraca iz lige, nas je Sloboda pobijedila ove sezone samo zbog toga sto Cala i pomocnici nisu imali pojma kakav je onaj iz novog pazara, sigurno nisu pogledali nijednu utakmicu sa priprema slobode, i taj igrac nas unistio, a vec u drugoj utakmici i protiv ostalih protivnika ga nigdje nije bilo, jer su svi vidjeli kakav je igrac i njegove finte nisu mogle proci.

Ja smatram da nama trebaju stoper i veznjak, i da imamo najjacu ekipu u ligi, naravno sad je rijec o tome da je najmanje losa, a ne da imamo neki kvalitet.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 08 jul 2017, 11:19

Vec danas bi svi u Butmiru spavali dok je sezona! Vec bi bili montirani kreveti na sprst, svaka dva sata bi vas dizao iz kreveta, atomski sa desna! Krv bi vi meni pisali hadalji jedni hadaljski!

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 08 jul 2017, 11:20

skoroalen je napisao/la:Ma ovo je fudbalski klub, yebo organizaciju i sređena dugovanja, mi gledamo samo trofeje. Neću da budem bosanski Arsenal koji posluje u plusu, hoću da budem zaduženi Manchester United, najtrofejniji klub u državi. Yebe se meni kao navijaču što mi lafo imamo strukturu i bord direktora. Mene zanimaju teren i trofejna sala.

:clap:

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 08 jul 2017, 11:34

Komazec- benko bilo koji od ove dvoice
Stojcev iz najbolji dana (ni jedna lopta nije bila podvaljena protiv amatera u 129 minuta igre)

Golman

2 vezna igraca moze i jedan al da je beton

Tad bi mi imali ekipu koja bi se mogla borit za titulu al posto mi necemo dovest nikoga vise ova ekipa ce bit 5 mjesto na kraju

Bordo79
Kontakt:

Post Postao/la Bordo79 » 08 jul 2017, 11:36

Stroj1946 je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Ma ovo je fudbalski klub, yebo organizaciju i sređena dugovanja, mi gledamo samo trofeje. Neću da budem bosanski Arsenal koji posluje u plusu, hoću da budem zaduženi Manchester United, najtrofejniji klub u državi. Yebe se meni kao navijaču što mi lafo imamo strukturu i bord direktora. Mene zanimaju teren i trofejna sala.

:clap:
Sa ovom upravom necemo napuniti ni trofej komodu za TV, a ne trofej salu
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu"

Chlan
Kontakt:

Post Postao/la Chlan » 08 jul 2017, 11:37

Svi bi neke promjene ali da se dese ako može odmah. Ne može, ali nikako.
Mislim da je postavljanje Makedonca prvi korak ka tim promjenama. Drugi je što se raznim menadzerima pokazalo da se ne mogu igrati sa klubom, kako njima tako i njihovim igračima.
Pričajte šta hoćete, ali igra u četvrtak je svemirski brod za igru kakva je bila prošlu sezonu. Trebaju još tri ili četri kvalitetna, a što mladja igrača i mislim da ćemo biti extra ekipa.
U Knjizi života, svaki list ima dvije strane. Jednu, ispisujemo mi ljudi našim planovima, željama i nadanjima, ali drugu puni određene, i ono što ono odredi, rijetko se sa našim ciljem podudari.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Arma00, johntravolta123, perodeformero, vedinjo98 i 20 gostiju.