Bravo, treba ukinuti i trenera golmana, šta će nam, opet ćemo gol primiti kako god da okreneš!Merhaba je napisao/la:Halo ba , imali smo najboljeg kondicionog trenera u drzavi sigurno , Sefera. I sta nam je bolje bilo? Ne kazem da nam ne treba, ali nije nam od nekog velikog znacaja...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Prvenstvo Republike BiH (1): 1946!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
Najgori je ovaj period priprema gdje strijespis od povreda, jos pogotvo kada budu utakmice protiv ovih ruskih timova u Turskoj. Valja ce se u buducosti rjesiti pitanje strucnog staba, sada je kasno za to.
Kad ce se znati o kakvoj se povredi radi kod Crnova ?
Kad ce se znati o kakvoj se povredi radi kod Crnova ?
- Zeljeznicar -
- amazon
- Kontakt:
Bzveze raspravljamo. Vidjet cemo kako ce biti na kraju svega. Al' ovo sto se moglo vidjeti od sarajeva do dva treninga dole ne valja. Povrijedi se jedan, dvojica, to je ok, al ovako stalno neke povrede ne valja nesto znaci.
Sutra ce na magnetu sve znati. Mozda vuce povredu duzi period i taman dosao kod nas kao Jaha kralj povrijeden.
Sutra ce na magnetu sve znati. Mozda vuce povredu duzi period i taman dosao kod nas kao Jaha kralj povrijeden.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Vidis nisam o tome razmisljo , bravo na idejiRas je napisao/la:Bravo, treba ukinuti i trenera golmana, šta će nam, opet ćemo gol primiti kako god da okreneš!Merhaba je napisao/la:Halo ba , imali smo najboljeg kondicionog trenera u drzavi sigurno , Sefera. I sta nam je bolje bilo? Ne kazem da nam ne treba, ali nije nam od nekog velikog znacaja...
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
- Neandertalac
- Kontakt:
Ide priča kako vjetar puše. 80% forumaša nema vlastito mišljenje, o principima da i ne govorimo već se samo "priklanja", kopira tuđa mišljenje. Populistička demagogija.
Mrzi me ali i ne moram, znamo to svi, sastaviti jedan poduži post od postova koji su ovde napisani za Miroslava Stevanovića.
Iz krajnosti u krajnost.
Većina tih "kako vjetar puše" bi koliko sutra "prodala" Želju da im se ponudi 4_5 puta više para! A za razliku od Miroslava kunu se u klub!
Znam ja nas, hebo ti nas...
Sada ide ona standardna šuplja; Ne bi ja mrtve mi majke...Djece mi ja ne bi nikad...Ja bi džaba igrao...
Brata mi ja bi potpisao...
kuknjava
Mrzi me ali i ne moram, znamo to svi, sastaviti jedan poduži post od postova koji su ovde napisani za Miroslava Stevanovića.
Iz krajnosti u krajnost.
Većina tih "kako vjetar puše" bi koliko sutra "prodala" Želju da im se ponudi 4_5 puta više para! A za razliku od Miroslava kunu se u klub!
Znam ja nas, hebo ti nas...
Sada ide ona standardna šuplja; Ne bi ja mrtve mi majke...Djece mi ja ne bi nikad...Ja bi džaba igrao...
Brata mi ja bi potpisao...
kuknjava
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u 23 jan 2017, 15:05, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Vala ko nam je trener golmana bolje da ga i nemamo.
Da hoce Slavko Zerica staviti protiv Capljine na desnom krilu,ali svih 90 minuta. Vjerovatno ce biti neki izvjestaj pa cemo moci vidjeti kako bi to izgledalo. Zera se dosta razvio i doslo je njegovo vrijeme da pokaze sta zna.
Da hoce Slavko Zerica staviti protiv Capljine na desnom krilu,ali svih 90 minuta. Vjerovatno ce biti neki izvjestaj pa cemo moci vidjeti kako bi to izgledalo. Zera se dosta razvio i doslo je njegovo vrijeme da pokaze sta zna.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Neandertalac
- Kontakt:
Nije Žerić krilo. Ni desno, ni lijevo, već je Žerić desetka.LjoZee je napisao/la:Vala ko nam je trener golmana bolje da ga i nemamo.
Zapamtite više da ne lupate ko Maxim po diviziji.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Koliko se ja sjecam on je kod Slavka igrao na desnom krilu protiv Gorazda i Olimpika,a igrao je i kod Kostica na desnom krilu. Sjecam se one tekme pred pocetak sezone sa onim M...... i tad je igrao desno krilo.
- amazon
- Kontakt:
Ne moze pored Zebe i Bekrica igrat. Jedino na krilo umjesto Mire.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Moze on i golman biti al' nije, ovo govorim cisto zbog momka, jer poslije ce biti "jaooo kuku kakav on veze nema, ne zna probit, svrakindolac ovakav onakav", a momak ustvari od 6-te godine veznjak, a nikad krilo.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
- Idemoplavi
- Kontakt:
eto Sefer je spremao koliko me sjecanje služi proslo ljeto pa znamo koliko smo zraka u plućima imali, vazda naka kuknjava kad nekoga nema, pravi smo paćenici, joj nema Amara, joj nema Sefera, joj ode Jamak valjo bi nam, ode Miro joj. Ode Miro nek mu je sa srecom ni prvi ni posljednji. Dosao primao platu igrao, ne želi vise, nek odradi do kraja, pod uslovom da igra istim žarom i ruku mu pruziti. I mene huja uhvati ali kad racionalno razmisljam tako je kako je... Povreda je bilo i bice ih jos taman da imamo svoju kliniku i dekana za fizičku spremu i kondiciju
1921
- Neandertalac
- Kontakt:
Tako je.Qwerty90 je napisao/la:Moze on i golman biti al' nije, ovo govorim cisto zbog momka, jer poslije ce biti "jaooo kuku kakav on veze nema, ne zna probit, svrakindolac ovakav onakav", a momak ustvari od 6-te godine veznjak, a nikad krilo.
Treba momku davati šansu umjesto Zebe ako Slavko bude imao istu ili sličnu formaciju kao do sada.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- amazon
- Kontakt:
Ma tebi kane od Zelje svaki mjesec plata, libo tebe za sve to.
Fakat zasto nas jedna lose vijest baca u depresiju kao da je smak svijeta, dajte da se malo povratimo i mislimo pozitivno, ja sam veliki optimista pred ovo proljece, ljeto, i borbu za europu.
- Zeljeznicar -
Ma ubi ova pauza brate, pa onda daj samo nek se nesto prica ... Nama ova pauza dodje ko zenama PMS
Zadnja izmjena: Qwerty90, dana/u 23 jan 2017, 15:19, ukupno mijenjano 1 put.
- Neandertalac
- Kontakt:
Tako jeIdemoplavi je napisao/la:eto Sefer je spremao koliko me sjecanje služi proslo ljeto pa znamo koliko smo zraka u plućima imali, vazda naka kuknjava kad nekoga nema, pravi smo paćenici, joj nema Amara, joj nema Sefera, joj ode Jamak valjo bi nam, ode Miro joj. Ode Miro nek mu je sa srecom ni prvi ni posljednji. Dosao primao platu igrao, ne želi vise, nek odradi do kraja, pod uslovom da igra istim žarom i ruku mu pruziti. I mene huja uhvati ali kad racionalno razmisljam tako je kako je... Povreda je bilo i bice ih jos taman da imamo svoju kliniku i dekana za fizičku spremu i kondiciju
Treba ih pustiti da rade ima rezultat kao mjerilo.
Sa druge strane imamo i "vas" koji perete na ruke sve i jednu odluku!
Taman da nam je limar klupski doktor ili paleontolog kondicioni trener vi bi govorili da je to ok i da tako treba.
kuknjava
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Tesko ce on dobiti sansu pored Zebe. Koliko Slavko fali Zebu tesko da ce i Bekric dobiti neku vecu minutazu.
Zeric je jos mlad , nije mu kasno da promjeni poziciju pa i Amir u Turskoj igra pomalo krilo. Sjetimo se Bajica znam da se ne moze porediti ali i on je prekomandovan u prvi tim kao krilo i onda ga Adzem stavi na spica mada mu to nije bilo strano i ostalo je historija...
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
Je li kod nas Amir poceo igrati u prvih 11 kada je Tomic otisao odnosno ono kad nije zelio produziti ugovor pa su ga poslali na tribinu ?
- Idemoplavi
- Kontakt:
Evo kad me već vučeš za jezik:Neandertalac je napisao/la:Tako jeIdemoplavi je napisao/la:eto Sefer je spremao koliko me sjecanje služi proslo ljeto pa znamo koliko smo zraka u plućima imali, vazda naka kuknjava kad nekoga nema, pravi smo paćenici, joj nema Amara, joj nema Sefera, joj ode Jamak valjo bi nam, ode Miro joj. Ode Miro nek mu je sa srecom ni prvi ni posljednji. Dosao primao platu igrao, ne želi vise, nek odradi do kraja, pod uslovom da igra istim žarom i ruku mu pruziti. I mene huja uhvati ali kad racionalno razmisljam tako je kako je... Povreda je bilo i bice ih jos taman da imamo svoju kliniku i dekana za fizičku spremu i kondiciju![]()
Treba ih pustiti da rade ima rezultat kao mjerilo.
Sa druge strane imamo i "vas" koji perete na ruke sve i jednu odluku!
Taman da nam je limar klupski doktor ili paleontolog kondicioni trener vi bi govorili da je to ok i da tako treba.
kuknjava
Smeta mi:
1. Uzak stručni štab. (Mulaosmanivic je pravi potez ali po meni trebaju jos dvojica, jedan striktno za analize protivnika koji bi se sa Slavkom konusltovao, drugi koji bi bio slično kao Adin jer ipak ima 23 fudbalera treba se posvetiti.
2. Trener golmana, pratiti nekoga mladog ambicioznog i dovesti ga. Kara bio dno golman ne znam sta on može bilo koga naučiti.
3. jos makar dva fizioterapeuta, dovoditi neke momke ili djevojke na stažiranje
4. investirati cim prije u one mjerače prsluke koji ce biti i na utakmicama da se tačno zna ko koliko trči. to poboljsava i namece vise truda i zalaganja svakog pojedinaca.
5. Fadila Žerica odstraniti da nema nikakve veze sa klubom a kamol i skaut kluba
6. pokusati jos vise suziti dodir raznih managera sa omladinskim pogonom
7. Nikad vise ne dozvoliti saradnju niti sa jednim managerom niti agnecijom iskljucivo skautirati pojačanja i dovoditi provjerene igrače pa makr uvijek bili iz nase lige. slučaj Toskasi, Pozder Hervas isprintati i boldirati i svakom novom treneru SD dati ko urnek kako ne treba..
Eto ovo u kratkim crtama sta je po meni goruce u ovom momentu a ne iziskuje mnogo...
1921
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.