Premijer liga BiH - aktuelno
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Da hoce Poklopac uci, to bi vec druga prica bila
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
Pazite divovi, karma je kurvetina. 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Joj ovog pateticara sta je sad problem?
Jeste li se hvalili da ste najbogatiji, da mozete platiti vise nego i jedan klub, sve pripremne dobili, da ste doveli najjaca i najskuplja pojacanja i ne znam ti ni ja sta, trenera s jakim CV. Mi vam se tada smijali a aBd jos dugo cemo vam se smijati
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Klasa je prolazna, forma je vječna.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
Protiv Rudara možda i vidimo jedan udarac u okvir gola, samo postepeno, treba dat vremena Slaviši
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Ova Zeljo je goli qurac, ni na jednoj poziciji nemaju ok igraca, sve polovnjaci i skart. Adzem sa svojom selekcijom igraca je uradio uzasan posao.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Ponovo lupaš gluposti, kao kad sam te posljednji put citirao. Odnosno, ništa od toga što si napisao nije istina.bvsic je napisao/la: ↑08 feb 2026, 14:40Joj ovog pateticara sta je sad problem?
Jeste li se hvalili da ste najbogatiji, da mozete platiti vise nego i jedan klub, sve pripremne dobili, da ste doveli najjaca i najskuplja pojacanja i ne znam ti ni ja sta, trenera s jakim CV. Mi vam se tada smijali a aBd jos dugo cemo vam se smijati
Još čekam odgovor.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sta je problem? Zar vi niste rekli da ste sad doveli top trenera, top pojacanja, najboljq u ovome transfer roku? Da cete prodavati pokazati svima kako se prodaje i sta sve vec ne.
Al kurko, ovo sto se danas igralo na mokrom dolcu je nesto sto se ove sezone nije vidjelo. Bolje utakmice su u kantonalnoj ligi za pogledati.
Mi smo karmi pokazali crveni karton!
Vas smo prošli međusobni susret oplodili i poslali za sad na otpad historije do narednog aprilskog susreta, gdje čemo vas i oploditi i poroditi.
Sinoć smo pokazali da iako nismo bili šampioni priprema kao vi, da smo Radnika poslali site kući i uručili im lunch paket s dovje jaja i jednom kobajom.
Čeliku u srijedu obezbjeđujemo tvorničke postavke, da se osvjeste jer misle da su bitan faktor BH fudbala i to će da bude pravo bolno, ne kao vama s četvero u krošnji ali tu će to negdje da bude, ipak zeničani su malkice hrabriji na terenu od vas.
A ti konstanto o karNi pišeš, obriši se oko usta da ne koroziraš pod durmitorom, av, av..
kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi..
Ako pobjede zaostale utakmice, koji ce biti na tabeli?
"Odinaka je najbolji bek lige"
Neki kiks protiv Rudara iduće kolo i deveto mjesto nije daleko onda 
Niti jedan ozbiljan navijač to nije rekao. To što vi za ozbiljno uzimate par ovih dijabola sa naše teme, to je drugo.
Došao trener, došlo pa pojačanja i to je to sad za sad. Zaista ste smiješni u tim iluzijama u kojima živite.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Odinaka je strooojjjjj, šepav oca ziogu 
kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi..
ima uvijek mladost iz rogatice
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Zamisli da im ne udje "mirvah"
Zadnja izmjena: ErosViverosViv, dana/u 08 feb 2026, 14:49, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: benko21, jurisicduska, mnon46, Mostarska, OldTownDistrict, Rigoletto, rimljanin90, Seher1921, skoJaa i 55 gostiju.