ne znam brate Bogami, ne pratim nikako, idem sa kompa, pun mi je qrac više...legenda reala je napisao/la:mandrax ,igra li ovaj medveščak ikako ,koja je trećina ,šta je ovo ,samo dvije utakmice se igraju ono pravo ove ostale sve stoji
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Što se ikad upustih u ova gov.na od kladionice...

You'll never walk alone.
- legenda reala
- Kontakt:
volimliverpool je napisao/la:Što se ikad upustih u ova gov.na od kladionice...![]()
![]()
i ja ,ovo više neću ,bježi prokocka sve ,a nikakvog dobitka ,sve krene dobro i onda sve propadne
ali sreća pa sam jak na živcima
hodža drekni se bolan ,jesi čuo
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
jbg eto ako ti je lakse i mene sadmandraX je napisao/la:samo me oni druze obaraju, prosao 6 parova...nick je napisao/la:mah sta ces, zakon brojevamandraX je napisao/la:@nick - jes' vidio Bogati koji sam ja baxuz?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
iskreno druze, moze mi samo jos gore biti...**** im pleme, picka im materina glupanick je napisao/la:
jbg eto ako ti je lakse i mene sadjbg
Bem ti kladu,stalo me već dva dana...za sutra već razrađujem tikete,pošto je snijeg napolju,male su šanse da cu izlazit,za sutra spremam tiketa ,ihhh
Zbog klade se vise ne nerviram,sad samo udri brigu na veselje..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- legenda reala
- Kontakt:
ma ima samo jednom za međede i za grachodža je napisao/la:ma nema hajra od deranja![]()
![]()
![]()
pripremi kakav tvoj par i meni za sutra ,kako si Siferta skino juče ja sam ga odigroharry_90 je napisao/la:Bem ti kladu,stalo me već dva dana...za sutra već razrađujem tikete,pošto je snijeg napolju,male su šanse da cu izlazit,za sutra spremam tiketa ,ihhh![]()
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
heeeeeeeeeeeeeeej odkad se nisam okladio 
Rođen s tobom da budem
sutra pravac Lutrija BiH i sve tekme naše lige koje se budu igrale ( nadam se da neće biti odgoda) 0-2 gola
Ko zabije 3 na ovakvom kijametu, ja mu dižem spomenik
@ legenda
je.bo te međedi
TRPAJTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@ legenda
je.bo te međedi
FORZA MARŠAL !!!
Dobra ta bogamihodža je napisao/la:sutra pravac Lutrija BiH i sve tekme naše lige koje se budu igrale ( nadam se da neće biti odgoda) 0-2 gola![]()
@ legenda
je.bo te međedi![]()
![]()
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- legenda reala
- Kontakt:
to vidiš da te slušaju evo dva gola padošehodža je napisao/la:sutra pravac Lutrija BiH i sve tekme naše lige koje se budu igrale ( nadam se da neće biti odgoda) 0-2 gola![]()
@ legenda
je.bo te međedi![]()
![]()
hajde jednom za grac
- Donnie Darko
- Kontakt:
dabogda svi pali na kladionici
..kladi se,ko ti braniFaraon iz Visokog je napisao/la:heeeeeeeeeeeeeeej odkad se nisam okladio
..btw,Medvedscak bi mogao proci jos 2 fale
dabogda ti doš'o do pameti, budalo jednaDonnie Darko je napisao/la:dabogda svi pali na kladionici
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Kladionica je ZLO 
Zna li ko kakve fixeve , registrovao sam se na Expekt, hocu da uplatim 20 €
Dajte prijedloge pls
Dajte prijedloge pls
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Ja i raja iz razreda ovako radimo ..uplatimo svaki po marku, nas sestorica, i ko profula sledeci put dvije mora uplatit.Sledeci put 3 and so on ..Natjera covjeka da oprezno bira par,ali kvota ne smije biti ispod 1,80 .. Ima veca doza uzbudjenja nego ovako kad se kaldis sam za sebe, jer i drugi ovise o tebi. Valjda sutra Liverpool pobijedi, inace valja 5 km uplatit drugi put. 
I know it seems hard sometimes but remember one thing.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
New York 2Bosnier je napisao/la:Zna li ko kakve fixeve , registrovao sam se na Expekt, hocu da uplatim 20 €
Dajte prijedloge pls
..hahhaKop je napisao/la:Ja i raja iz razreda ovako radimo ..uplatimo svaki po marku, nas sestorica, i ko profula sledeci put dvije mora uplatit.Sledeci put 3 and so on ..Natjera covjeka da oprezno bira par,ali kvota ne smije biti ispod 1,80 .. Ima veca doza uzbudjenja nego ovako kad se kaldis sam za sebe, jer i drugi ovise o tebi. Valjda sutra Liverpool pobijedi, inace valja 5 km uplatit drugi put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.