ne znam brate Bogami, ne pratim nikako, idem sa kompa, pun mi je qrac više...legenda reala je napisao/la:mandrax ,igra li ovaj medveščak ikako ,koja je trećina ,šta je ovo ,samo dvije utakmice se igraju ono pravo ove ostale sve stoji

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
ne znam brate Bogami, ne pratim nikako, idem sa kompa, pun mi je qrac više...legenda reala je napisao/la:mandrax ,igra li ovaj medveščak ikako ,koja je trećina ,šta je ovo ,samo dvije utakmice se igraju ono pravo ove ostale sve stoji
volimliverpool je napisao/la:Što se ikad upustih u ova gov.na od kladionice...![]()
![]()
jbg eto ako ti je lakse i mene sadmandraX je napisao/la:samo me oni druze obaraju, prosao 6 parova...nick je napisao/la:mah sta ces, zakon brojevamandraX je napisao/la:@nick - jes' vidio Bogati koji sam ja baxuz?
iskreno druze, moze mi samo jos gore biti...**** im pleme, picka im materina glupanick je napisao/la:
jbg eto ako ti je lakse i mene sadjbg
ma ima samo jednom za međede i za grachodža je napisao/la:ma nema hajra od deranja![]()
![]()
![]()
pripremi kakav tvoj par i meni za sutra ,kako si Siferta skino juče ja sam ga odigroharry_90 je napisao/la:Bem ti kladu,stalo me već dva dana...za sutra već razrađujem tikete,pošto je snijeg napolju,male su šanse da cu izlazit,za sutra spremam tiketa ,ihhh![]()
Zbog klade se vise ne nerviram,sad samo udri brigu na veselje..
Dobra ta bogamihodža je napisao/la:sutra pravac Lutrija BiH i sve tekme naše lige koje se budu igrale ( nadam se da neće biti odgoda) 0-2 gola![]()
Ko zabije 3 na ovakvom kijametu, ja mu dižem spomenik
@ legenda
je.bo te međedi![]()
![]()
TRPAJTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
to vidiš da te slušaju evo dva gola padošehodža je napisao/la:sutra pravac Lutrija BiH i sve tekme naše lige koje se budu igrale ( nadam se da neće biti odgoda) 0-2 gola![]()
Ko zabije 3 na ovakvom kijametu, ja mu dižem spomenik
@ legenda
je.bo te međedi![]()
![]()
TRPAJTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
..kladi se,ko ti braniFaraon iz Visokog je napisao/la:heeeeeeeeeeeeeeej odkad se nisam okladio
dabogda ti doš'o do pameti, budalo jednaDonnie Darko je napisao/la:dabogda svi pali na kladionici
New York 2Bosnier je napisao/la:Zna li ko kakve fixeve , registrovao sam se na Expekt, hocu da uplatim 20 €
Dajte prijedloge pls
..hahhaKop je napisao/la:Ja i raja iz razreda ovako radimo ..uplatimo svaki po marku, nas sestorica, i ko profula sledeci put dvije mora uplatit.Sledeci put 3 and so on ..Natjera covjeka da oprezno bira par,ali kvota ne smije biti ispod 1,80 .. Ima veca doza uzbudjenja nego ovako kad se kaldis sam za sebe, jer i drugi ovise o tebi. Valjda sutra Liverpool pobijedi, inace valja 5 km uplatit drugi put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.