Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
visković je prilično dobar komentator za fudbal, a možda je u tenisu još jači
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Pa covek je teniski trener po obrazovanju. Mislim ima i to i zurnalistiku.effe_sa je napisao/la:visković je prilično dobar komentator za fudbal, a možda je u tenisu još jači

A fudbal komentarise kao drugi sport. Tenis mu je uvek bio #1.
Sad cesto zna da "zabaguje", ali Viskovic od pre 5-6 godina je bio klasa za sve komentatore - kao Edin Avdic za basket. Inace, niko ne zna za koga on navija u Srbiji (radio je derbije 100% objektivno

Kaze danas Suko Aldin Setkic je izgubio od Jurgena Melzera
Onda ga Mayer ispravi i rece od Jurgena Zoppa

Dobro je da nije rekao Jurgena KloppaBilal je napisao/la:Kaze danas Suko Aldin Setkic je izgubio od Jurgena Melzera![]()

Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ne znam je li ko od vas danas gledao na Eurosportu SP za žene u fudbalu,al su mi ona dvojica likova totalno gotivni i otkačeni.
U toku prenosa vode kviz za najljepšu fudbalerku,na pitanje nekog šta je nagrada za pobjednicu - uslijedio je odgovor " ako ti odgovorimo slijede momentalni otkazi". Ako neko zna kako se zovu njih dvojica pošto do sada nisam pratio,nek kaže.
U toku prenosa vode kviz za najljepšu fudbalerku,na pitanje nekog šta je nagrada za pobjednicu - uslijedio je odgovor " ako ti odgovorimo slijede momentalni otkazi". Ako neko zna kako se zovu njih dvojica pošto do sada nisam pratio,nek kaže.
LARISSA RIQUELME!
28TAGOE je napisao/la:Ne znam je li ko od vas danas gledao na Eurosportu SP za žene u fudbalu,al su mi ona dvojica likova totalno gotivni i otkačeni.
"Eurosportov legendardni dvojac": Milorad Milinković i Predrag Bajčetić

Posebna zanimljivost vezana za komentatorski par (Predrag Bajčetić i Milorad Milinković Debeli) na „Eurosportu“ je to što su njih dvojica, iako opredeljeni za druge profesije, pokazali zavidnu informisanost i snalaženje pred mikrofonima. Bez unapred planirane „polemičnosti“ ili razlike u stručnosti, Bajčetić i Milinković se nadopunjuju i iskreno oduševljavaju izuzetnim fudbalskim potezima.
Milinković je, inače, afirmisani filmski reditelj pa je njegov izlet među sportske komentatore pokazatelj velike pasije prema fudbalu. A kad se nešto radi iz zadovoljstva, uz punu svest o medijskim uslovnostima, gledaoci dobijaju neuobičajen proizvod od zaljubljenika. Vrednost tog luksuza ćemo osetiti tek kada ostanemo bez njega.
Mirza hvala ti,zaista do sada nisam pratio,al su me danas oduševili u mnogim segmentima,toliko su opušteni a zanimljivi.Govoreći brazilska prezimena tjeraju te da gledaš utakmicu,plus onaj kviz i one pošalice na račun sudija,perfekcija,jedva čekam polufinala,valjalo bi nešto i na yt stavit. 

LARISSA RIQUELME!
Predrag Bajcetic i Milorad Milinkovic. Ako si gledao film "Mrtav ladan", onda ti je sve jasno. Prvi je producent tog filma, a drugi reziser.28TAGOE je napisao/la:Ne znam je li ko od vas danas gledao na Eurosportu SP za žene u fudbalu,al su mi ona dvojica likova totalno gotivni i otkačeni.
Fakat??MaGiCa je napisao/la:Predrag Bajcetic i Milorad Milinkovic. Ako si gledao film "Mrtav ladan", onda ti je sve jasno. Prvi je producent tog filma, a drugi reziser.28TAGOE je napisao/la:Ne znam je li ko od vas danas gledao na Eurosportu SP za žene u fudbalu,al su mi ona dvojica likova totalno gotivni i otkačeni.
Onda nije ni cudo sto su likovi ludi.
Prejaki su definitivno

Ja tebe volim,volim te fakat!!!
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Jbt jesam se ja istripo'vo ili je Milutin Grgur prenosio Mogren-Litex,dakle izasao je iz zatvora. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Juce "mali Sasa" Susec u dnevniku HRTa, odvalio epsku provalu: "Ponajbolja svetska momcad Argentina..."
Ne znam samo po kom osnovu je to ponajbolja ekipa na svetu
Po vrednosti igraca, po igri, po ujednacenosti linija, po hype-u, po lepoti igraca...
Covek ocigledno nije gledao mnogo fudbala poslednjih 15-20 godina.

Ne znam samo po kom osnovu je to ponajbolja ekipa na svetu

Covek ocigledno nije gledao mnogo fudbala poslednjih 15-20 godina.

Nisam gledao ali me zanima nesto drugo. Sto je zaglavio uopste?Devil je napisao/la:Jbt jesam se ja istripo'vo ili je Milutin Grgur prenosio Mogren-Litex,dakle izasao je iz zatvora.

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Imao laznu diplomu,tacnije on i dan danas govori da je sa diplomom sve u redu.Naime kada se prijavljivao za glavnog urednika RTCG,prilozio je diplomu iz 90-ih godina o zvanju profesora socijologije,i bio izabran za urednika,ali je policija dobila "anonimnu" prijavu da nesto nije uredu sa diplomom,i tako on "udje" tri meseca u tvorza.Rooney88 je napisao/la:Nisam gledao ali me zanima nesto drugo. Sto je zaglavio uopste?Devil je napisao/la:Jbt jesam se ja istripo'vo ili je Milutin Grgur prenosio Mogren-Litex,dakle izasao je iz zatvora.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Velid Spaho: 'Golman Orebra se odlicno postavio.'
Inace lik govori o penalu za Sarajevo.

Inace lik govori o penalu za Sarajevo.

Zola in, Zola passes, Zola scores !
hahaha al ono dvoje na devis cupuBilal je napisao/la:Kaze danas Suko Aldin Setkic je izgubio od Jurgena Melzera![]()

You lose ?
yes i know and ?
hmmm

Live for nothing or die for something
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
Slusam evo Bahu na TV1 i stvarno me stid da ovakav covjek radi na jednom "javnom mjestu" ...
Samo obratite paznju na njegove provale ! Ponavlja po peti put "Victor Valdes" a jasno se vidi da je to Pinto, jos je ON licno naglasio da je Valdes izasao iz igre a da je Pinto na golu

Samo obratite paznju na njegove provale ! Ponavlja po peti put "Victor Valdes" a jasno se vidi da je to Pinto, jos je ON licno naglasio da je Valdes izasao iz igre a da je Pinto na golu

Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
-
- Kontakt:
Dushi_Rob je napisao/la:Slusam evo Bahu na TV1 i stvarno me stid da ovakav covjek radi na jednom "javnom mjestu" ...
Samo obratite paznju na njegove provale ! Ponavlja po peti put "Victor Valdes" a jasno se vidi da je to Pinto, jos je ON licno naglasio da je Valdes izasao iz igre a da je Pinto na golu![]()
![]()
levat žešći
Vazda biokakavdanakneiskustvu je napisao/la:Dushi_Rob je napisao/la:Slusam evo Bahu na TV1 i stvarno me stid da ovakav covjek radi na jednom "javnom mjestu" ...
Samo obratite paznju na njegove provale ! Ponavlja po peti put "Victor Valdes" a jasno se vidi da je to Pinto, jos je ON licno naglasio da je Valdes izasao iz igre a da je Pinto na golu![]()
![]()
levat žešći

- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Dva puta Baho govori kako reprezentacija Bosne i Hercegovine 18.Avgusta igra prijateljski mec protiv Grcke.
Ne mogu da vjerujem koji lapsusi.
Ne mogu da vjerujem koji lapsusi.
BosnaE
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.