Samo sanjaj...Dabar je napisao/la:Nk Široki Brijeg.Elegant je napisao/la:Ko miDabar je napisao/la:Bravo momci želim vam da uđete u europu,mi ćemo preko kupa![]()
![]()

Samo sanjaj...Dabar je napisao/la:Nk Široki Brijeg.Elegant je napisao/la:Ko miDabar je napisao/la:Bravo momci želim vam da uđete u europu,mi ćemo preko kupa![]()
![]()
Ha ha sa ovakvom igrom protiv Zelje nemate nikakvu sansu.Dabar je napisao/la:Nk Široki Brijeg.Elegant je napisao/la:Ko miDabar je napisao/la:Bravo momci želim vam da uđete u europu,mi ćemo preko kupa![]()
![]()
kirba je napisao/la:svaka cast
Komentator je rekao da bi rekonstrukcija treba biti gotova da Maja mjeseca.Capt_Billy je napisao/la:Svaka cast momci. Ako vako nastavite Evropa vam se smijesi![]()
![]()
. Nego, kada cete poceti igrati na Otoci??
Dabar je napisao/la:U zadnje vrijeme svakako jesteUPS je napisao/la:Valjda da vi iskazete prema kome imate kompleks. Mi za vas svakako nikada ranije nismo ni culi![]()
![]()
pa ya šta bi mi da nije vas,jeb.o olimpic kad ćemo mi vas opet na koševo oderatUPS je napisao/la:Dabar je napisao/la:U zadnje vrijeme svakako jesteUPS je napisao/la:Valjda da vi iskazete prema kome imate kompleks. Mi za vas svakako nikada ranije nismo ni culi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
znaci ipak postojite zbog nas![]()
![]()
Al sto Cala otrese listicu momacki, svaka cast cala majstore![]()
![]()
Hoće ako trener bude ovaj gospodin ali pošto neće biti ce to umalo... Tko god da dođe ne možemo biti gori nikako heh...sarajlija89 je napisao/la:Jos jednom pokazali da su izuzetno kvalitetna ekipa i da mogu sa svima igrati...
Fizicka sprema,uigranost..sve na najvisem nivou..i lijepo to izgleda...stvarno kvalitetna ekipa,S druge strane,siroki je strasno los...nezz sta je s njima u nastavku prvenstva...Zeljo ce ih deklasirat...
![]()
Ne sumnjam da cete se potruditi maksimalno kao i uvijek, gadno je kad se boris za opstanakDabar je napisao/la: pa ya šta bi mi da nije vas,jeb.o olimpic kad ćemo mi vas opet na koševo oderat![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.