Aaaaaaa pa zbog toga i jeste šabani onda.Threeplanetrees je napisao/la: ↑10 feb 2026, 10:19Kažem svaka čast brate. Naša životna želja je uvijek bila da imamo zenički fudbalski i navijački mentalitet![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
- LondonBlues
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ponosna moja je zemlja Hercegovina,
hrvatska gruda nam sveta već tisuć’ ljeta,
Ne dam te nikom’ majko, Hercegovino,
Neretvu, sunce i smokve, kamen i vino.
hrvatska gruda nam sveta već tisuć’ ljeta,
Ne dam te nikom’ majko, Hercegovino,
Neretvu, sunce i smokve, kamen i vino.
-
Crkvice1988
- Kontakt:
Nasa clanska 100 KM vasa 20. Nema potrebe za dalju raspravuThreeplanetrees je napisao/la: ↑10 feb 2026, 10:48Socios model dobar za klubove tipa Hajduk koji ima 120 hiljada članova. Za Čelik sa 900 članova godišnje koje Željo, Sarajevo, Zrinjski, Velež prvi dan učlane taman za sredinu federalne![]()
-
Crkvice1988
- Kontakt:
Crkvice1988 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 10:58Nasa clanska 100 KM vasa 20. Nema potrebe za dalju raspravuThreeplanetrees je napisao/la: ↑10 feb 2026, 10:48Socios model dobar za klubove tipa Hajduk koji ima 120 hiljada članova. Za Čelik sa 900 članova godišnje koje Željo, Sarajevo, Zrinjski, Velež prvi dan učlane taman za sredinu federalne![]()

Izvinjavam se, do mene je. Ipak je za odrasle 25, a za cuke, mace, kanarince i ribice je 20
Joj još se Zeničani javljaju za članske
Kakvi likovi, hoće na silu da su bitni i da su najbolji, najjači
Tačno kad uđete u PLBIH biće ganjanje titule
Kakvi likovi, hoće na silu da su bitni i da su najbolji, najjači
Tačno kad uđete u PLBIH biće ganjanje titule
Zadnja izmjena: Morpheus, dana/u 10 feb 2026, 11:09, ukupno mijenjano 1 put.
Šta smo svemiru skrivili, pa nam je poslao zeničane nazad ovdje?
Ova tema, kakva god bila, to zaista nije zaslužila. Teška vremena.
Ova tema, kakva god bila, to zaista nije zaslužila. Teška vremena.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Vjerujem da te neko pitao 2020. godine gdje ce Celik biti za sest godina, sigurno ne bi rekao da ce biti na korak od potpuno zdravog kluba i PLBiH. Tako da ne moj pricati o socios modelu, tek trebas vidjeti puni potencijal istog.Threeplanetrees je napisao/la: ↑10 feb 2026, 10:48Socios model dobar za klubove tipa Hajduk koji ima 120 hiljada članova. Za Čelik sa 900 članova godišnje koje Željo, Sarajevo, Zrinjski, Velež prvi dan učlane taman za sredinu federalne![]()
A clanstvo u Celiku i bilo koje drugom klubu u BiH je bespredmetno i porediti, obzirom na mogucnosti koje se pruzaju.
Srce, čast i ponos!
- Shategabri
- Kontakt:
Ima li ko onu sliku koliko su ono navijači Čelika skupili u akciji za klub?Crkvice1988 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 11:05Crkvice1988 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 10:58Nasa clanska 100 KM vasa 20. Nema potrebe za dalju raspravuThreeplanetrees je napisao/la: ↑10 feb 2026, 10:48
Socios model dobar za klubove tipa Hajduk koji ima 120 hiljada članova. Za Čelik sa 900 članova godišnje koje Željo, Sarajevo, Zrinjski, Velež prvi dan učlane taman za sredinu federalne
Izvinjavam se, do mene je. Ipak je za odrasle 25, a za cuke, mace, kanarince i ribice je 20![]()
Jel ono bi 6 KM?
I o drugoligašu na temi predviđenoj za to.
Ima i kup tema, možeš i tu do srijede.
Koševo Zapad
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Vidi ovogaLondonBlues je napisao/la: ↑10 feb 2026, 10:56Aaaaaaa pa zbog toga i jeste šabani onda.Threeplanetrees je napisao/la: ↑10 feb 2026, 10:19Kažem svaka čast brate. Naša životna želja je uvijek bila da imamo zenički fudbalski i navijački mentalitet![]()
Za jednu našu člansku mogu se kupiti sve četiri od tih nabrojanih klubova, jer u Čeliku postaješ automatski i član najvišeg organa kluba, tj SkupštineThreeplanetrees je napisao/la: ↑10 feb 2026, 10:48Socios model dobar za klubove tipa Hajduk koji ima 120 hiljada članova. Za Čelik sa 900 članova godišnje koje Željo, Sarajevo, Zrinjski, Velež prvi dan učlane taman za sredinu federalne![]()
Da objasnim dječici: Ne finansira se klub članskim od navijača, i dalje Skupština bira UO koji ima zadatak da donosi pare u klub kroz sponzorstva, samo što Skupštinu čine navijači i njima se polaže račun, pa UO/investitor ne može raditi šta hoće. Kao u Njemačkoj
Tim modelom je u par godina Čelik vratio više miliona duga, odblokirao račun, i došao na prag ulaska u PL na zdravim temeljima. Znamo jer kao članovi dobijamo finansijske izvještaje detaljne redovno na mail, dok vi imate popust u fan shopu i tjt
A ovo što se neki hvale da su kuravela "investitora" ko Tana, Mirvica, ili politički projekat vladajućih stranaka SNSD, HDZ, svaka čast
Btw, za pitare što se lože da se stadion puni zato što oni dolaze, evo zadnja tekma u drugoj ligi protiv GOŠK:

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
-
Crkvice1988
- Kontakt:
Uh izgleda da sam ubo gdje boli hahaha bole.zivotinjice pravoShategabri je napisao/la: ↑10 feb 2026, 11:11Ima li ko onu sliku koliko su ono navijači Čelika skupili u akciji za klub?Crkvice1988 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 11:05Crkvice1988 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 10:58
Nasa clanska 100 KM vasa 20. Nema potrebe za dalju raspravuIzvinjavam se, do mene je. Ipak je za odrasle 25, a za cuke, mace, kanarince i ribice je 20![]()
Jel ono bi 6 KM?![]()
Ali se zato pišu parole 10 dana prije, okupljate se po parkovima 25 dana prije, ljudi iz više gradova iz BiH dolaze, ima ih dolaze izvana, itd, itd, itd
Praznik fudbala za vas
Mislim nije ovo sramota, ali ne znam što ne priznate **** ga
- Shategabri
- Kontakt:
Pitaću te kad/ako uđete u PL BiH, da li će tu taj model biti održiv ili ćete i vi postati nečije kuyiceBadrHari je napisao/la: ↑10 feb 2026, 11:12Za jednu našu člansku mogu se kupiti sve četiri od tih nabrojanih klubova, jer u Čeliku postaješ automatski i član najvišeg organa kluba, tj SkupštineThreeplanetrees je napisao/la: ↑10 feb 2026, 10:48Socios model dobar za klubove tipa Hajduk koji ima 120 hiljada članova. Za Čelik sa 900 članova godišnje koje Željo, Sarajevo, Zrinjski, Velež prvi dan učlane taman za sredinu federalne![]()
![]()
Da objasnim dječici: Ne finansira se klub članskim od navijača, i dalje Skupština bira UO koji ima zadatak da donosi pare u klub kroz sponzorstva, samo što Skupštinu čine navijači i njima se polaže račun, pa UO/investitor ne može raditi šta hoće. Kao u Njemačkoj![]()
Tim modelom je u par godina Čelik vratio više miliona duga, odblokirao račun, i došao na prag ulaska u PL na zdravim temeljima. Znamo jer kao članovi dobijamo finansijske izvještaje detaljne redovno na mail, dok vi imate popust u fan shopu i tjt![]()
A ovo što se neki hvale da su kuravela "investitora" ko Tana, Mirvica, ili politički projekat vladajućih stranaka SNSD, HDZ, svaka čast![]()
Btw, za pitare što se lože da se stadion puni zato što oni dolaze, evo zadnja tekma u drugoj ligi protiv GOŠK:
![]()
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Kakvo tvoje ubadanje, nisi sposoban rečenicu sastaviti kako treba.Crkvice1988 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 11:15Uh izgleda da sam ubo gdje boli hahaha bole.zivotinjice pravoShategabri je napisao/la: ↑10 feb 2026, 11:11Ima li ko onu sliku koliko su ono navijači Čelika skupili u akciji za klub?Crkvice1988 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 11:05
Izvinjavam se, do mene je. Ipak je za odrasle 25, a za cuke, mace, kanarince i ribice je 20![]()
Jel ono bi 6 KM?![]()
Ima i kup tema, možeš i tu do srijede.![]()
Spremi se za tamburanje u srijedu, poslije toga goškovi, stupčanice i ostala federalna raja.
Koševo Zapad
-
sanjinusto
- Kontakt:
Ovako se Velez nalozi kad mi dolazimo. Odlika malih klubova.
Ja bi cak volio iskreno da se Celik vrati u PLBiH, ali kad se sjetim ovih kompleksa koje ispoljavaju kad igraju protiv Zelje i Sarajeva onda bolje ne.
Kako ne shvatate da sami sebe ponizavate sa ovim? Navijace Zelje i Sarajeva boli **** kad dolazi Celik. Ok nekakav rival, utakmica, fino je to sve, ali nece se praviti nekakve parade od toga. Vama je ovo izgleda vece od Cimburijade.
Ja bi cak volio iskreno da se Celik vrati u PLBiH, ali kad se sjetim ovih kompleksa koje ispoljavaju kad igraju protiv Zelje i Sarajeva onda bolje ne.
Kako ne shvatate da sami sebe ponizavate sa ovim? Navijace Zelje i Sarajeva boli **** kad dolazi Celik. Ok nekakav rival, utakmica, fino je to sve, ali nece se praviti nekakve parade od toga. Vama je ovo izgleda vece od Cimburijade.
- prisonbreak
- Kontakt:
Tako je vi ste najvazniji, protiv Goska dosli ljudi iz Sarajeva, da gledaju tekmu, njih 10 500, nama je najvaznije da igramo protiv Sarajeva..Morpheus je napisao/la: ↑10 feb 2026, 11:16Ali se zato pišu parole 10 dana prije, okupljate se po parkovima 25 dana prije, ljudi iz više gradova iz BiH dolaze, ima ih dolaze izvana, itd, itd, itd
Praznik fudbala za vasNe bi me čudilo da stavite da je sutra neradni dan, djeca ne idu u školu i slično.
Trenutno da igramo protiv bilo koga bilo bi nas preko 10 000.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
- Shategabri
- Kontakt:
Kompleksi.Morpheus je napisao/la: ↑10 feb 2026, 11:16Ali se zato pišu parole 10 dana prije, okupljate se po parkovima 25 dana prije, ljudi iz više gradova iz BiH dolaze, ima ih dolaze izvana, itd, itd, itd
Praznik fudbala za vasNe bi me čudilo da stavite da je sutra neradni dan, djeca ne idu u školu i slično.
Njima je sutra finale lige šampiona, nama još jedna utakmica u kupu sa niželigašem.
Koševo Zapad
- prisonbreak
- Kontakt:
Toliko nam je vazno da smo se poceli spremati prije 20 dana, odigrali jednu prijateljsku utakmicu, kad ljudi umisle da su divovi 
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
-
HardcoreAP
- Kontakt:
Shategabri je napisao/la: ↑10 feb 2026, 11:11Ima li ko onu sliku koliko su ono navijači Čelika skupili u akciji za klub?Crkvice1988 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 11:05Crkvice1988 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 10:58
Nasa clanska 100 KM vasa 20. Nema potrebe za dalju raspravuIzvinjavam se, do mene je. Ipak je za odrasle 25, a za cuke, mace, kanarince i ribice je 20![]()
Jel ono bi 6 KM?![]()

- Shategabri
- Kontakt:
I ima obraza doći nekog ismijavati za neštoHardcoreAP je napisao/la: ↑10 feb 2026, 11:30Shategabri je napisao/la: ↑10 feb 2026, 11:11Ima li ko onu sliku koliko su ono navijači Čelika skupili u akciji za klub?Crkvice1988 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 11:05
Jel ono bi 6 KM?![]()
![]()
Koševo Zapad
Fino je to za Gošk, super, ali je neuporedivo, sad je ovo na puno većem nivou, malo vam fali da stavite neradni dan ili da radite skraćeno, npr. četiri sataprisonbreak je napisao/la: ↑10 feb 2026, 11:22Tako je vi ste najvazniji, protiv Goska dosli ljudi iz Sarajeva, da gledaju tekmu, njih 10 500, nama je najvaznije da igramo protiv Sarajeva..
Trenutno da igramo protiv bilo koga bilo bi nas preko 10 000.
Ovakvo radovanje utakmici, ovakva ložiona ne bi bila da igrate protiv Borca, Veleža, itd, jedino bi se još naložili ovako protiv Željezničara
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Combattente87, Crkvice1988, LondonBlues, Morpheus, Noke995, Pact1921, rimljanin90 i 43 gosta.