Drug moj planira se dovest Cannavaro, al zabcu je i bolje da ide jer ga Mazzari ne smeka bas a i navijaci ga bas ne cijene..zao mi samo sto ne ode u DortmundInterista02 je napisao/la:Jesu kasno, ali je i Thohir vidio koliko je sati. Shvatio je čovjek da sa ovim kadrom nemamo šta tražiti, već se moramo pojačati.Thorin je napisao/la:Puno toga ti nabroja buraz a prekasno su se aktivirali
Nek dodje još solidan napadač, i ja zadovoljan.. s uslovom da se riješimo Guarina.
Hernanes ce biti strasno pojačanje.
Što ne dovesti npr Osvaldai kvalitetnog osrednej kvalitetnog štopera ( ne pada mi niko na pamet) i uhvatiti zaleta, pa moža i LP izboriti. Nije još sve izgubljeno =)
Štopera ćemo sigurno ovesti jer ne možemo ostati na Samuelu i Andreolliu kao zamjenama. Ne bi se Ranko slao negdje, da se ne planira šta dovesti
Ako se ne dovede kvalitetan DM dzaba nama i napadac i Hernanes i ne znam ti ni ja ko..ako ostanemo samo na Cambiassu nema nas nigdje..po meni pozicija koja najvise skripi u timu a niko ne pominje nista..ako ne dovedu nikog ne ocekujem ni Europa Ligu a kamoli sta vise