FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Seyo_TM
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Seyo_TM » 18 maj 2010, 00:20

vjeran1987 je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:Mislim da je cijena za majice preskupa i trebala je uprava nagraditi navijace sa majicom od 1KM!
daj sejo ba molim te ne seri navuci ce se opet pa i taj belaj :cry:
nek se levati navuku...
yeben narod, samo bi da od humanitarne zivi...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 18 maj 2010, 00:21

thunder je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:
thunder je napisao/la:ako ne osvojimo kup steta za ovih 2000 majica :lol: :lol:
Bil' volio?
ne bih, bil ti?
Onda se ne glupiraj bezveze...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 18 maj 2010, 00:25

samo zna li se gdje ce se tacno prodavati ove stvari? jel tamo oko zapadne tribine?
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

thunder
Kontakt:

Post Postao/la thunder » 18 maj 2010, 00:28

oprosti nece se ponoviti :lol:

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 18 maj 2010, 00:52

zlaya_tm87 je napisao/la:samo zna li se gdje ce se tacno prodavati ove stvari? jel tamo oko zapadne tribine?
pa gdje ce drugo :lol:

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 18 maj 2010, 00:53

Imal još neko neku glupost da napiše oko strašnog pokupljenja ili smo to apsolvirali :mrgreen:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Adnan_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Adnan_TM87 » 18 maj 2010, 00:55

nikad_izvini je napisao/la:Imal još neko neku glupost da napiše oko strašnog pokupljenja ili smo to apsolvirali :mrgreen:
nego....hajde zavrsili smo u vezi....majica i ostalog.....nego sta bi za ove karte....poskupili..hahahahhahahhahahahhahhahahahahhahahhahahhahahhahahahhahhahah...salim se zavrsena tema :D....nego ne mogu da vjerujem cak 5 sati se pricalo oko toga .D :D :D :D :D :D :D
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI

el_ninjo
Kontakt:

Post Postao/la el_ninjo » 18 maj 2010, 00:57

el_ninjo je napisao/la:da li ima igdje na netu da se skinu pjesme ..npr : ona pjesma sto se pusta nakon svakog golaa "shalalalalallaa zeljeeeznicaar ..." ili "sampionska krece plava pruga" ?? hvalla :)
hvalla vam svimaa sto ste mi pomogli ..pogledat cu :mrgreen: :mrgreen: :lol:
Volimo Bete a njih ko Beje!!!

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 18 maj 2010, 09:50

el_ninjo je napisao/la:da li ima igdje na netu da se skinu pjesme ..npr : ona pjesma sto se pusta nakon svakog golaa "shalalalalallaa zeljeeeznicaar ..." ili "sampionska krece plava pruga" ?? hvalla :)
meni je jedan lik obećao nači ali ništa od toga...OVOM PRILIKOM UPOSLENE NA FKŽ.COM BI MOLIO DA POSTAVE TE PJESME NA STRANICU
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 18 maj 2010, 09:52

slika
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

nafrI82
Kontakt:

Post Postao/la nafrI82 » 18 maj 2010, 10:01

Avanes je napisao/la:slika
Prejako!!! :mrgreen: :D

BABO
Kontakt:

Post Postao/la BABO » 18 maj 2010, 10:23

Pre prejako.... svaka cast autoru

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 18 maj 2010, 10:28

Avanes je napisao/la:Kad smo kod minusa, nikad mi se guzica nije smrzla ko onda protiv Jedinstva 2005 godine. Jos oni vodili 0:1 na poluvremenu i onda mi okrenuli na 2:1.

Ovo neofirno skrecem s teme hehe

ove utakmice se i ja sjecam dobro , ness nas malo bilo na jugu , a hladno udaris rukama otpadose ruke :mrgreen:

plavimomak
Kontakt:

Post Postao/la plavimomak » 18 maj 2010, 10:39

ej ljudi komp mi se sjebo pa nisam bio na forumu nekoliko dana i citam nesta malo kako sam skonto rijec je o nekim majicama ako se ne varam pa ako je to istina mozel mi neko rec kolko su para kad i gdje se mogu kupit
Za Zelju se ne navija Zeljo se voli

SpleeN_TM
Kontakt:

Post Postao/la SpleeN_TM » 18 maj 2010, 10:43

plavimomak je napisao/la:ej ljudi komp mi se sjebo pa nisam bio na forumu nekoliko dana i citam nesta malo kako sam skonto rijec je o nekim majicama ako se ne varam pa ako je to istina mozel mi neko rec kolko su para kad i gdje se mogu kupit
idi na fkzeljeznicar.com
majice su 10 KM , plava i bijela varijanta "pobjednici kupa 2010"
:D

plavimomak
Kontakt:

Post Postao/la plavimomak » 18 maj 2010, 10:45

SpleeN_TM je napisao/la:
plavimomak je napisao/la:ej ljudi komp mi se sjebo pa nisam bio na forumu nekoliko dana i citam nesta malo kako sam skonto rijec je o nekim majicama ako se ne varam pa ako je to istina mozel mi neko rec kolko su para kad i gdje se mogu kupit
idi na fkzeljeznicar.com
majice su 10 KM , plava i bijela varijanta "pobjednici kupa 2010"
:D
hvala prijatelju
Za Zelju se ne navija Zeljo se voli

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 18 maj 2010, 10:46

Dođite na Grbavicu, večeras trenira Željo!

Istina da nam je liga jedna od najgorih na svijetu, gdje još uvjek djeca «glume» semafor, jedna od rijetkih gdje nema doping kontrole, u kojoj se nakon delegiranja sudija stavlja «fiks» na kladionicama, a u nekim svlačionicama se igrači «tuširaju» iz lavora ili kanistera... Ipak, ima nešto lijepo u ovoj našoj jadnoj ligi. Nešto što nas svrstava u vrh. Željo i Željina publika. Može se voljeti i navijati za svoj klub, željeti trofeje, ali pred slikom sa Grbavice mora se pokloniti. Bio sam na treningu Liona uoči polufinalne utakmice sa Bajerna - da polufinala Lige prvaka, na kojem je bilo stotinjak, ne više navijača. Među njima veći broj djece iz omladinske škole. Prije vječitog derbija, a toliko se očekuje i večeras, trening Želje pratilo je nekoliko hiljada «tifoza». Neki kažu najmanje tri hiljade navijača. Među simpatizerima Želje niko ne sumnja u trijumf u Kupu i prvenstvu, uglavnom se priča o potencijalnim pojačanjima za Evropu. Superiornošću na terenu, Željo je rasteretio svoje simpatizere, pa navijači sa guštom dolaze u Dolinu Ćupova. Većina klubova muku muči da privuče navijače na stadion, a u Želji su na slatkim mukama. Ako želite uživati i ne tresti se za rezultat dođite na Grbavicu, večeras trenira Željo»!
S.S.

san.ba

Žujo: Treba nam četiri miliona eura za Ligu prvaka

Navijači Željezničara priželjkuju još jači tim za Evropu. Ne mali je broj onih koji strahuju da bi moglo doći do rasprodaje tima, a sve kako bi klub «preživio». Zato smo pozvali Sabahudina Žuju, predsjednika Želje, kako bi iz prve ruke saznali kakvog Želju možemo gledati u Evropi. U dva tri navrata je bilo «pucanja veza».

- Evo me u Beogradu. Čekaju me gosti, imam poslovni sastanak, pa ne znam hoćete li me čuti najbolje. Shvatam zebnju, ustvari više brigu naših navijača. Oni znaju da smo klub uzeli koji se godinama borio za «zlatnu sredinu», bilo je sezona kada se Željo spašavao u posljednjim kolima. Da vam ne govorim kakva je bila finansijska situacija. Katastrofalna. Uspjeli smo se organizirati i dovesti stvari u red. Meni je bilo najvažnije da menadžeru Amara Osimu osiguram autonomiju u radu, da nesmetano radi, a mi smo se angažovali oko ustrojenja kluba, pronalaženja sponzora, odnosno saniranja dugova. Još uvijek se ekipiramo, uhodavamo, saniramo štetu. Za naše prilike mi smo u kratkom periodu napravili podvig. Ipak, da bi bili najbolji u regionu, eventualno zakoračili u Ligu prvaka treba nam četiri do pet miliona eura. To je budžet koji može podnijeti naše ambicije. Ja vam kažem da će Željo biti poželjan za sve sponzore, a mamac za sve igrače - poručio je iz Beograda Sabahudin Žujo, autoritativni i dokazani biznismen i vizionar, koji je već jednom Želju sa istom postavom, Osimom i Brkovićem na korak do Lige prvaka.
S.S.

san.ba
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 18 maj 2010, 10:49

Stole imas PP, najbitnije dvije utakmice su pred nama a niko ih i ne spomenu zanimljivo
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 18 maj 2010, 10:50

Pročitaš tekst i plak'o bi od sreće, daj bože da je išta od ovog istina. Žujo uradi šta obećavaš i nova istočna tribina će se zvati po tebi, bićeš opjevan zajedno sa Amarom. :lol: :lol:
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 18 maj 2010, 10:57

tanzla je napisao/la:Pročitaš tekst i plak'o bi od sreće, daj bože da je išta od ovog istina. Žujo uradi šta obećavaš i nova istočna tribina će se zvati po tebi, bićeš opjevan zajedno sa Amarom. :lol: :lol:
:D Ma treba pustiti covjeka da radi.
Bice sve, abd kako on kaze... :D
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Sarun i 49 gostiju.