FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Dylan Dog
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Dylan Dog » 29 okt 2011, 00:58

Javier je napisao/la:Koji genije Boze dragi. :shock:
Pa gle,ja nagalsim u postu da "ovako na nase reprezentativce gleda prosjecni Portugalac",a spizz i dan danas spominje da sam ja bolesnik koji mrzi i vrijedja Medunanjina :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 29 okt 2011, 00:58

Javier je napisao/la:slika

slika
Hajd sad nadji Maradonu ili Pelea sa trofeom Lige Prvaka :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

spizz
Kontakt:

Post Postao/la spizz » 29 okt 2011, 00:59

Dylan Dog je napisao/la:
Pa gle,ja nagalsim u postu da "ovako na nase reprezentativce gleda prosjecni Portugalac",a spizz i dan danas spominje da sam ja bolesnik koji mrzi i vrijedja Medunanjina :mrgreen:
Jah, a ti ono znaš kako oni nas gledaju iz njihovog ugla :lol: :lol: hahah svaki dan si u Lisabonu i Portu, pa na licu mjesta se uvjeravaš, jelde....hajd dobro ;)

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 29 okt 2011, 01:01

Ma covjek je htio vjerovatno da kaze, ako Mesija vec stavljate k'o br 1 od kad je Dunjaluka, taj mora i da sa reprezentacijom osvoji nesto.Donekle je i u pravu za tu kompletnost. ;)
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 29 okt 2011, 01:03

spizz je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:
Jah, a ti ono znaš kako oni nas gledaju iz njihovog ugla :lol: :lol: hahah svaki dan si u Lisabonu i Portu, pa na licu mjesta se uvjeravaš, jelde....hajd dobro ;)
Pa et,Rahamim Checkol je iz Etiopije i kao veznjak nastupa za Maccabi,sta ti ovak mislis o njemu,jel mislis da je igracina :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Javier
Kontakt:

Post Postao/la Javier » 29 okt 2011, 01:04

JuveSissoko je napisao/la: Hajd sad nadji Maradonu ili Pelea sa trofeom Lige Prvaka :mrgreen:
I Ronalda :D Yebiga drug, Messi je u ovih 6,7,8 godina karijere (koliko vec) odigrao izdanja Lige prvaka kao Maradona za cijelu karijeru obzirom da su u njegovo vrijeme samo prvaci isli u LP, a i najvece ime s kojim je igrao u svim klubovima je Davor Suker :D Bas me zanima bil' Messi uspio bit prvak s Napolijem :D
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 29 okt 2011, 01:06

Javier je napisao/la:
JuveSissoko je napisao/la: Hajd sad nadji Maradonu ili Pelea sa trofeom Lige Prvaka :mrgreen:
I Ronalda :D Yebiga drug, Messi je u ovih 6,7,8 godina karijere (koliko vec) odigrao izdanja Lige prvaka kao Maradona za cijelu karijeru obzirom da su u njegovo vrijeme samo prvaci isli u LP, a i najvece ime s kojim je igrao u svim klubovima je Davor Suker :D Bas me zanima bil' Messi uspio bit prvak s Napolijem :D
tu sam te cekao, uvijek ima opravdanje za njih a kad je Messi u pitanju i svjetsko prvenstvo onda nema opravdanja. ;) :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

spizz
Kontakt:

Post Postao/la spizz » 29 okt 2011, 01:09

A zanimljivo je da samo kastiljski romi osporavaju Messia, a znamo i zašto jbg...decko ih godinama maltretira i nanosi duševni nemir.

[youtube][/youtube]

Javier
Kontakt:

Post Postao/la Javier » 29 okt 2011, 01:14

spizz je napisao/la:A zanimljivo je da samo kastiljski romi osporavaju Messia, a znamo i zašto jbg...decko ih godinama maltretira i nanosi duševni nemir.
Da se ti nisi zajebo, koliko ja znam, kasiljski su valjda Kraljevi, bar sam ja tako cuo.
JuveSissoko je napisao/la: tu sam te cekao, uvijek ima opravdanje za njih a kad je Messi u pitanju i svjetsko prvenstvo onda nema opravdanja. ;) :mrgreen:
Pa kako ne bi bilo opravdanja kad je Maradona nastupio u svega 2 izdanja Lige prvaka? I uz to osvojio tadasnji Kup UEFA koji je bio jak skoro kao i sama Liga prvaka, a Pele je osvojio kontinentalno takmicenje. Objasnio MaGiCa vise puta.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 29 okt 2011, 01:18

Javier je napisao/la:
spizz je napisao/la:A zanimljivo je da samo kastiljski romi osporavaju Messia, a znamo i zašto jbg...decko ih godinama maltretira i nanosi duševni nemir.
Da se ti nisi zajebo, koliko ja znam, kasiljski su valjda Kraljevi, bar sam ja tako cuo.
JuveSissoko je napisao/la: tu sam te cekao, uvijek ima opravdanje za njih a kad je Messi u pitanju i svjetsko prvenstvo onda nema opravdanja. ;) :mrgreen:
Pa kako ne bi bilo opravdanja kad je Maradona nastupio u svega 2 izdanja Lige prvaka? I uz to osvojio tadasnji Kup UEFA koji je bio jak skoro kao i sama Liga prvaka, a Pele je osvojio kontinentalno takmicenje. Objasnio MaGiCa vise puta.
:lol: hajd Laku Noc

Javier
Kontakt:

Post Postao/la Javier » 29 okt 2011, 01:20

JuveSissoko je napisao/la: :lol: hajd Laku Noc
Jos taman u nastavku htjedoh napisat da znam da nisi dobar sa njim pa ces mi odmah prvo to osporiti, al djaba kad je cojk u pravu :mrgreen:

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 29 okt 2011, 01:26

Javier je napisao/la:
Jos taman u nastavku htjedoh napisat da znam da nisi dobar sa njim pa ces mi odmah prvo to osporiti, al djaba kad je cojk u pravu :mrgreen:
ne kazem da nije, al ako vec dikutujes samnom nemoj se oslanjat na druge clanove.Valjda imas svoj stav i znanje.Malo mi bezze kad cujem, eh taj i taj objasnio.Pa nije valjda dotle doslo :)

Javier
Kontakt:

Post Postao/la Javier » 29 okt 2011, 01:35

JuveSissoko je napisao/la:
Javier je napisao/la:
ne kazem da nije, al ako vec dikutujes samnom nemoj se oslanjat na druge clanove.Valjda imas svoj stav i znanje.Malo mi bezze kad cujem, eh taj i taj objasnio.Pa nije valjda dotle doslo :)
Ja, eto ja se vodim MaGiCom zato sto sam napomenuo na njega u diskusiji koju vas je uvijek dobio. Nebitno, i Pele i Maradona i Zidane i Ronaldo i Cruyff i Di Stefano su ispred Messija ma koliko sakupljaci zeljeza i ostali Barcoljupci to pokusali osporiti, tako je, za sada, sin duda.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 29 okt 2011, 01:39

Javier je napisao/la: Ja, eto ja se vodim MaGiCom zato sto sam napomenuo na njega u diskusiji koju vas je uvijek dobio. Nebitno, i Pele i Maradona i Zidane i Ronaldo i Cruyff i Di Stefano su ispred Messija ma koliko sakupljaci zeljeza i ostali Barcoljupci to pokusali osporiti, tako je, za sada, sin duda.
nista, digni mu spomenik. :mrgreen:

Javier
Kontakt:

Post Postao/la Javier » 29 okt 2011, 01:42

E jeebiga sad, ode i ti predaleko :D
Zaspamsmo previse.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 29 okt 2011, 01:44

Javier je napisao/la:E jeebiga sad, ode i ti predaleko :D
Zaspamsmo previse.
ma zezam te, dobar je Magica samo previse mrzi Juve a to nije zdravo. :D odo spavat

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 29 okt 2011, 01:49

@javier zasto je Krojf ispred Mesija? On je ostao upamcen kao neprevazidjeni majstor, ali i veliki luzer.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

spizz
Kontakt:

Post Postao/la spizz » 29 okt 2011, 02:13

DANTES je napisao/la:@javier zasto je Krojf ispred Mesija? On je ostao upamcen kao neprevazidjeni majstor, ali i veliki luzer.
Ma pusti bogati, ne prizivaj ga....vidiš da veze nema...njemu je i Cazorla bolji od Messia (frajer prezire Lionela a znamo i zašto), Albiol od Puyola, Portillo od Inieste i slicne nebuloze...ko Portillo, šta ce drugo pisati ;)

Zeka
Kontakt:

Post Postao/la Zeka » 29 okt 2011, 12:32

Veceras nam treba jedna petarda,da dokazemo da nismo u krizi, i jos se nadam da ce messi zabit bar 2 . :)

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 29 okt 2011, 12:33

Opet se retardirana rasprava vodi na ovoj temi.

Nemojte molim vas više ništa postavljati o tom kompleksašu i velikom majstoru ( da se razumijemo ) Peleu , jer se odmah Portillo i ostala gamad :D zapale :D
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.