FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la irfo » 03 feb 2017, 22:32

HajdeZeljozabiGol je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:
irfo je napisao/la:Svaka cast Musi al ce se morat dobro pobit sa sinisom za to mjesto u startnih 11
Moze Muhamed kod nas na dmf bez problema, ako bude potrebe.
Aldin Čenan, sportski direktor FK Željezničar, nada se da je ovo početak uspješne saradnje između Željezničara i Basaksehira.

– Otvorila nam se mogućnost da po izuzetno povoljnim uslovima dovedemo jednog ovako talentovanog fudbalera u Željezničar i nadamo se da će nam puno pomoći u drugom dijelu sezone, kako bi smo ostvarili zacrtane ciljeve. Ovo je samo početak, nadamo se uspješne saradnje Željezničara sa Basaksehirom, koji je trenutno drugoplasirani tim turskog prvenstva Besiktas oni galata fener :shock:
Daleko najbolja odbrana turske lige , primili 12 golova u 19 utakmica, i sad jos doveli beka iz šalkea, nije ni cudo sto ovaj nema mjesta :D
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 03 feb 2017, 22:59

Da nece generalni sa pocetkom sezone?
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 03 feb 2017, 23:07

Hrasno1921 je napisao/la:Da nece generalni sa pocetkom sezone?
Daj boze, ja kako sam cuo propalo je nekoliko sema, traze nasi cifru koju trenutno niko jos nije ponudio, medjutim ako se osvoji koji trofej, zaigra evropa... eh tu vec dolaze pravi sponzori

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 03 feb 2017, 23:09

irfo je napisao/la:
Daj boze, ja kako sam cuo propalo je nekoliko sema, traze nasi cifru koju trenutno niko jos nije ponudio, medjutim ako se osvoji koji trofej, zaigra evropa... eh tu vec dolaze pravi sponzori
Infrastruktura takođe dobro utjece na sponzore a klub na tom planu radi. ;)
- Zeljeznicar -

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 03 feb 2017, 23:14

Zenzo je napisao/la:
irfo je napisao/la:
Infrastruktura takođe dobro utjece na sponzore a klub na tom planu radi. ;)
Konacno nesto pametno od tebe, moj zenzooooo :D

Uz tribinu, ova pojacanja, eventualno novi tunel i klupe za rezervne igrace (na svjetskom nivou) i GS. to bi bilo opste ludilo, povukao bi sve receno za Misketa i drustvo :lol: :mrgreen:

Prije dva dana kolektivna histerija i raspad sistema danas vec max. pozitiva sa pricom o pohodu i dominacijom, sta ti je mentalitet fakinski ... :bih:
1921'

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 03 feb 2017, 23:18

Samo treba napomenut , da ste dogovorili elektricne reklame ovu polusezonu i ligu 6 , sve ce biti ispod istocne tribine ..

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 03 feb 2017, 23:21

Hrasno1921 je napisao/la:

Uz tribinu, ova pojacanja, eventualno novi tunel i klupe za rezervne igrace (na svjetskom nivou) i GS. to bi bilo opste ludilo, povukao bi sve receno za Misketa i drustvo :lol: :mrgreen:

Prije dva dana kolektivna histerija i raspad sistema danas vec max. pozitiva sa pricom o pohodu i dominacijom, sta ti je mentalitet fakinski ... :bih:
A jesi navalio na taj tunel vise :lol: , pa fino sam objasnio neki dan da sto je u gorem stanju tunel to je bolje :mrgreen:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 03 feb 2017, 23:22

Hajde Miske jos tunel i stolice pa na ljeto ako Bog da jug i teren.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 03 feb 2017, 23:27

irfo je napisao/la:

A jesi navalio na taj tunel vise :lol: , pa fino sam objasnio neki dan da sto je u gorem stanju tunel to je bolje :mrgreen:
Ama mislim na onu ceradu, tunel unutra opste poznat, evo i ovaj spominje led. reklamne panele :thumbup:
1921'

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 03 feb 2017, 23:31

irfo je napisao/la:

Ama mislim na onu ceradu, tunel unutra opste poznat, evo i ovaj spominje led. reklamne panele :thumbup:
Ja da se pitam, sve od gostujucih svlacionica pa dok izadju na teren bi bilo u fazi raspadanja :rol:

Inace jos mjesec dana a ostalo 97 karti, trebalo bi se to sve rasprodat :D

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 03 feb 2017, 23:40

fakat bi bilo dobro obnoviti onaj tunel i klupe za rezervne igrace, ako bude novca za to siguran sam da ce to Uprava i uraditi, uz farbanje jos bar jednog reflektora...

HajdeZeljozabiGol
Kontakt:

Post Postao/la HajdeZeljozabiGol » 03 feb 2017, 23:42

slika[/quote]
:yawn:
Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!

Tesko je biti pitar ;) ;)

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 03 feb 2017, 23:44

slika

Klupe kod nas

slika

I Klupe u engleskoj premijer ligi

Iz prilozenog se vidi da smo mi za njih 20 godina ispred :kafa:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 03 feb 2017, 23:45

Moze li neka bolja slika nasih klupa bez ove dvojice ? Haha
Neka samo treba ukrasavati ako imamo mogucnosti.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 03 feb 2017, 23:50

@irfo, to su sve sitnice koje mijenjaju komplet izgled stadiona, ne moraju biti recaro stolice, mogu kao i one u Zenici samo plave, a tunel kao na Kosevu samo nov i plav, i to je to, na to kada dodas komplet gotovu istocnu tribinu, led reklame ispod iste, pa to je perverzija, autom. dizes sve na veci nivo ...
1921'

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 03 feb 2017, 23:53

Hrasno1921 je napisao/la:@irfo, to su sve sitnice koje mijenjaju komplet izgled stadiona, ne moraju biti recaro stolice, mogu kao i one u Zenici samo plave, a tunel kao na Kosevu samo nov i plav, i to je to, na to kada dodas komplet gotovu istocnu tribinu, led reklame ispod iste, pa to je perverzija, autom. dizes sve na veci nivo ...
ma ima i to sve ali sad bi trebao prioritet broj jedan da bude teren pa onda sve ostalo, teren je apsolutno neophodan sada, kad pogledas evo samo regiju, vecina klubova ima perfektne travnjake a mi se mucimo jos a o ostatku evrope da ne pricam, evo u ovom trening kampu u turskoj ovaj teren ako se koristi vise od mjesec-dva godisnje(tj. osim ovi priprema) ja glavu dam, a u perfektnom stanju

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 03 feb 2017, 23:56

irfo je napisao/la:
Hrasno1921 je napisao/la:@irfo, to su sve sitnice koje mijenjaju komplet izgled stadiona, ne moraju biti recaro stolice, mogu kao i one u Zenici samo plave, a tunel kao na Kosevu samo nov i plav, i to je to, na to kada dodas komplet gotovu istocnu tribinu, led reklame ispod iste, pa to je perverzija, autom. dizes sve na veci nivo ...
ma ima i to sve ali sad bi trebao prioritet broj jedan da bude teren pa onda sve ostalo, teren je apsolutno neophodan sada, kad pogledas evo samo regiju, vecina klubova ima perfektne travnjake a mi se mucimo jos a o ostatku evrope da ne pricam, evo u ovom trening kampu u turskoj ovaj teren ako se koristi vise od mjesec-dva godisnje(tj. osim ovi priprema) ja glavu dam, a u perfektnom stanju
ma slazem se ja , samo sto je to racunica ravna milion maraka, a ovo ostalo par desetina hiljada maraka, ma lakapo jedno po jedno, samo poslije istoka nebi trebalo stati, vec nastaviti sa svim ...

:tokralju:

slika
1921'

amar92
Kontakt:

Post Postao/la amar92 » 04 feb 2017, 01:11

Hrasno1921 je napisao/la: slika
Odlican i sirok roster :tokralju:
Samo jos Zrinjski ima ovako kvalitetnu sirinu kao mi. Vise nam ne treba niko, iako nas Neymar najavljuje jos jedan boom :lol:

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 04 feb 2017, 01:31

Kakvu euforiju izazvase dva transfera, kakav istok. Zamislite kad titulu uzmemo sta ce se desiti.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 04 feb 2017, 04:10

Ja kada pročitam Ćenan, ospem se.

Pitar.

Smiješno. Žalosno.

Toliko Željovaca, krv za klub dali, mi nađemo Pitara za SD.

Žalosno. Miske, kume, nađi nekog Željovca neka taj posao radi, nemoj to raditi, da nam Pitar ispred kluba pregovara, priča, prezentuje, dogovara...

Jadno, žalosno, smiješno!

Željezničar za život cijeli!
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic i 19 gostiju.