FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Welbeck
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Welbeck » 06 feb 2017, 16:59

bosnas_ je napisao/la:Musa odlican...kakvo ce to pojacanje biti!...
:tokralju:
Bas sve Ti dajemo, i opet malo koliko Te volimo !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 feb 2017, 16:59

Počeli kao tim, završili kao tim, to je ono što mi se najviše sviđa. Vidi se da hoćemo da igramo, nema srljanja i pokušaja napamet, ali ovi su mnogo jači od nas, jedna od najboljih odbrana u Rusiji i mislim da im ga ne bi dali da se igralo još pet sati.

Nema se puno toga napisati kada se odigra jedna ovako tvrda utakmica. Izdvojio bih možda Jovana koji je bio u onom svom elementu, tako da će sljedeću vjerovatno biti najgori ( :mrgreen: ). Što se Muse tiče, ne znam, vidi se da je on malo veći nivo, ali se pitam gdje je bio kad su nam ovi složili kontru pred kraj utakmice, kad je na kraju bio onaj opasan slobodnjak za njih. Vidi se da je školovan igrač, predaje loptu i odmah se otvara i ponovo je traži, mogao bi on biti igrač za oba pravca. Mislim da će biti naš najbolji igrač na proljeće, samo se nadam da neće biti problema u komunikaciji.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 06 feb 2017, 17:02

Ovo je najbolji tempo koji sam IKADA gledao u utakmicama Zelje poslije rata.Ukljucujuci i onu ekipu koja je igrala protiv Newcastlea.Mnogo trke,komunikacija na nivou,presing kad treba itd.Zaista se vidi ozbiljnost i napredak u bukvalno svakom segmentu naseg kluba.Vjerujte mi na rijec,budemo li upola igrali u nasem prvenstvu,kao ove 2 prethodne tekme,snagom cemo zgaziti svaku nasu ekipu.Znaci ne pricam o kvalitetu igraca,ovaj-onaj(to se tek treba dokazati),ali fizicka sprema je na zavidnom nivou. :clap: :clap:
@Virtu Kad je bila ta kontra,on se ubacivao gore Zericu,ali mali bezveze izgubi loptu i desi se kontra. ;)

Welbeck
Kontakt:

Post Postao/la Welbeck » 06 feb 2017, 17:03

Boka je doktor ! Kako se samo postavlja, razmislja ne pametuje " Za dve godine vidim ga u cvajti " Aferim momčino :tokralju:
Bas sve Ti dajemo, i opet malo koliko Te volimo !

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 06 feb 2017, 17:04

Tako je Virtu, kao tim igramo. Kreću se, postavljaju, brane kao tim. U napadu malo škripi, previše jednostrano napadamo ali polako, doći će i to na svoje.

Ja zadovoljan. Taman.
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u 06 feb 2017, 17:08, ukupno mijenjano 2 puta.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 06 feb 2017, 17:04

Virto pa covjeku prva utakmica, prvi put s ekipom ti se pitaš gdje bio :rol: Odlican za prvi put.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 06 feb 2017, 17:11

Dosta, dosta solidno. Kompaktnost i timski duh je nešto što iskače u prvi plan.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 06 feb 2017, 17:13

Dvije utakmice nijedan gol. Istini jaci protivnici. Valjda necemo igrati bunker kao Radnik, ne do Bog...
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Scout1921
Kontakt:

Post Postao/la Scout1921 » 06 feb 2017, 17:17

Ma dobro je ovo dosad,rezultat nije bitan.Bitno je da se ekipa uigra

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 06 feb 2017, 17:24

Zadovoljan, ali necu se sloziti sa konstatacijom da je tempo bio ubitacan. Prava pripremna utakmica u kojoj se vidi Petrovicev radi u defanzivi. U ofanzivnom dijelu nista narocito. Lakse ce biti u prvenstvu jer su slabije ekipe, ali za Evropu igru ne mozemo bazirati samo na defanzivi. Treba dati koji gol, malo biti konkretniji prema naprijed.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 06 feb 2017, 17:28

plavousrcu je napisao/la:Zadovoljan, ali necu se sloziti sa konstatacijom da je tempo bio ubitacan. Prava pripremna utakmica u kojoj se vidi Petrovicev radi u defanzivi. U ofanzivnom dijelu nista narocito. Lakse ce biti u prvenstvu jer su slabije ekipe, ali za Evropu igru ne mozemo bazirati samo na defanzivi. Treba dati koji gol, malo biti konkretniji prema naprijed.
Upravo je ovo stil kojim mi moramo igrati u Evropi sve dok ne budemo na tom nivou da mozemo kupiti nekog igraca.Ako se sjetis,isto ovako tvrd stil je forsirao i Amar,cak i u nasem prvenstvu.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 feb 2017, 17:29

NEZALAGANJE je napisao/la:Ako se sjetis,isto ovako tvrd stil je forsirao i Amar,cak i u nasem prvenstvu.
Da, snaga, trka, tempo...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 06 feb 2017, 17:32

NEZALAGANJE je napisao/la:
plavousrcu je napisao/la:Zadovoljan, ali necu se sloziti sa konstatacijom da je tempo bio ubitacan. Prava pripremna utakmica u kojoj se vidi Petrovicev radi u defanzivi. U ofanzivnom dijelu nista narocito. Lakse ce biti u prvenstvu jer su slabije ekipe, ali za Evropu igru ne mozemo bazirati samo na defanzivi. Treba dati koji gol, malo biti konkretniji prema naprijed.
Upravo je ovo stil kojim mi moramo igrati u Evropi sve dok ne budemo na tom nivou da mozemo kupiti nekog igraca.Ako se sjetis,isto ovako tvrd stil je forsirao i Amar,cak i u nasem prvenstvu.
Necemo uraditi nista u Evropi sa stilom samo da ga ne primimo. U 2. pretkolu cemo igrati sa boljim ekipama od nas i moramo uzeti rizik. Amar je imao ubitacna krila, uvijek je imao centarfora koji moze sacuvati loptu, iznuditi prekrsaj. Nije ovo lose, ovi su bolji i skuplji, ali treba nam i igra prema naprijed sa ovakvim protivnicima.

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 06 feb 2017, 17:40

Matteo Bocaccini je jedina pozitivna stvar koja je ostala od Miloša Kostića, nadam se da ćemo sa momkom naći zajednički jezik oko novog ugovora, danas je bio fenomenalan. I naravno još jednom, HVALA ZUBANE ! ;)

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 06 feb 2017, 17:54

Welbeck je napisao/la:Boka je doktor ! Kako se samo postavlja, razmislja ne pametuje " Za dve godine vidim ga u cvajti " Aferim momčino :tokralju:
Bila je pozitivna stvar koju nam je donio Kostić.
Doktor Boka. Produžiti ugovor sa njim.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 06 feb 2017, 18:23

Dobra utakmica protiv veoma jakog protivnika. Ja sam zadovoljan igrom, imajuci u vidu da su igraci jos uvijek umorni.. Stojanovic dosta dobar, kao i Radinovic, Boca.. ali po meni najbolji utisak je ostavio Muhamed Musa, kakva je to igracina, mozda i najjaci igrac koji je dosao u BIH poslije rata... takvu eksplozivnost jos nisam vidio kod nekog igraca u Premier ligi. Ima platu frajer 50 hiljada KM, nije ni cudo. On je Bingo pravi za Zelju u ovom prelaznom roku! da ga mi moramo placati, onda bi ovakvog igraca mogli samo sanjati... brine me situacija sa Kosticem, ne znam imam osjecaj da ce tu neko upleti prste i malo stopirati transfer, cisto iz inata... covjek je u Slobodi zakinut, ima ugovor i sporazum uz njega koji je sastavni dio ugovora, koji evidentno nije ispostovan, i ne znam kako ovi u Tuzli misle njega zaustaviti da napreduje u svojoj karijeri!? jako cudan klub koji je na putu povratka u Ligu Federacije u skorije vrijeme!

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 06 feb 2017, 18:57

Qwerty90 je napisao/la:Dosta, dosta solidno. Kompaktnost i timski duh je nešto što iskače u prvi plan.

Ma dobro su igrali svi , blagoje onda Boccaa, zeba, stojanovic je dobar igrac bice pojacanje, dobro smo stajali na terenu
P.S. Obavljen je razgovor sa Dzelmicem :kafa:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Qwerty90
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Qwerty90 » 06 feb 2017, 19:01

Neymar11 je napisao/la:
Qwerty90 je napisao/la:Dosta, dosta solidno. Kompaktnost i timski duh je nešto što iskače u prvi plan.

Ma dobro su igrali svi , blagoje onda Boccaa, zeba, stojanovic je dobar igrac bice pojacanje, dobro smo stajali na terenu
P.S. Obavljen je razgovor sa Dzelmicem :kafa:
Dobro bi nam dosao zbog sirine, mada ne bi bilo lose jednog stopera dovest, jer ko zna kako ce se ovo sa Kosticem zavrsiti, i ako ne znam konkretno sta je po srijedi u tom slucaju.

panzer88
Kontakt:

Post Postao/la panzer88 » 06 feb 2017, 19:04

Pozdrav familijo, evo da se tuspasim.

Ima li možda kakav snimak današnje tekme, ne stigoh je pregledat?

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 06 feb 2017, 19:05

Je li bio stream ?[emoji57] Opet nisam bio u mogucnosti da gledam,ali vidim da Musa razvaljuje kako igra. Remi protiv skuplje ekipe i iz bolje lige je super. Samo malo napad da Slavko sredi i top,ali kod nas su ekipe dosta slabije od ovih pa mozda ne bude problem.
Zadnja izmjena: LjoZee, dana/u 06 feb 2017, 19:11, ukupno mijenjano 1 put.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, CCMuHa87, DoktorXabaras, Harinho97, Rule_hz, Zeljoo1921 i 87 gostiju.