Koji je ovo @NoDi, 17 ili 18 trofej?
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
FK Željezničar
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
-
sanjinusto
- Kontakt:
Slagali su vam ovi sto vam pricali da ti poslodavac napusta klub. On ne misli ici nigdje, sto je za tebe super. Nemoj se ljutit molim te, nisam ja mislio nista lose. Ti imas pravo da botujes. Ja postujem sto ne odustajes iako te stalno vrijedjaju i govore ti da si bot. Bolje i to nego se povinjati kako vjetar puse. Haj zivio.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑13 feb 2026, 19:29Na punom sam iznosu vec, mada si ti previse paglu,nisam ja fukara bez marke u dzepu da me nakav Mirvic mora placat, ako nemas za kifle javi se da te poguram. Daj nam tinreci svoje info ko nas je slagao haha posto nemas info nikakav da ti kazem samo da pojma nemas al strpi se malo, sve ide svojim tokom.sanjinusto je napisao/la: ↑13 feb 2026, 19:21Sto si neurozan? Ne govorim za to sto je Tan vratio prije 10 godina. Duzni ste trenutno 4.5 miliona drzavi. Dobra vijest za tebe je da Mirvah nece nigdje, to su vam slagali, tako da mozes nastaviti da botujes. Mozda i digne dnevnicu, ali nadam se da ce te prijaviti na puni iznos.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑13 feb 2026, 19:17
Hebo te Mirvah a hebo te i brat od Mirvahaza.isli brat od Mirvaha vas vodi haha to je kad nemas obraza sekunde. Mi drzavi nikad nista duzni nismo ostali tako da nemoj da brines nista za razliku od vas koji ste vjeciti duznici. Tan vratio pare drzavi,Mirvic isto samo ovaj vas lazni bogatas nije, sta ti je pravi vlasnik
ajd kad ste Ceru deroasa branili zivotom ovdje mozete i ovog mesara.
FK Željezničar
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Pa šta ako neće ići, dovoljno je da Zoran ostane sa njim.sanjinusto je napisao/la: ↑13 feb 2026, 19:45Slagali su vam ovi sto vam pricali da ti poslodavac napusta klub. On ne misli ici nigdje, sto je za tebe super. Nemoj se ljutit molim te, nisam ja mislio nista lose. Ti imas pravo da botujes. Ja postujem sto ne odustajes iako te stalno vrijedjaju i govore ti da si bot. Bolje i to nego se povinjati kako vjetar puse. Haj zivio.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑13 feb 2026, 19:29Na punom sam iznosu vec, mada si ti previse paglu,nisam ja fukara bez marke u dzepu da me nakav Mirvic mora placat, ako nemas za kifle javi se da te poguram. Daj nam tinreci svoje info ko nas je slagao haha posto nemas info nikakav da ti kazem samo da pojma nemas al strpi se malo, sve ide svojim tokom.sanjinusto je napisao/la: ↑13 feb 2026, 19:21
Sto si neurozan? Ne govorim za to sto je Tan vratio prije 10 godina. Duzni ste trenutno 4.5 miliona drzavi. Dobra vijest za tebe je da Mirvah nece nigdje, to su vam slagali, tako da mozes nastaviti da botujes. Mozda i digne dnevnicu, ali nadam se da ce te prijaviti na puni iznos.![]()
Ovo novi istočnjak od Goražda...sanjinusto je napisao/la: ↑13 feb 2026, 19:45Slagali su vam ovi sto vam pricali da ti poslodavac napusta klub. On ne misli ici nigdje, sto je za tebe super. Nemoj se ljutit molim te, nisam ja mislio nista lose. Ti imas pravo da botujes. Ja postujem sto ne odustajes iako te stalno vrijedjaju i govore ti da si bot. Bolje i to nego se povinjati kako vjetar puse. Haj zivio.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑13 feb 2026, 19:29Na punom sam iznosu vec, mada si ti previse paglu,nisam ja fukara bez marke u dzepu da me nakav Mirvic mora placat, ako nemas za kifle javi se da te poguram. Daj nam tinreci svoje info ko nas je slagao haha posto nemas info nikakav da ti kazem samo da pojma nemas al strpi se malo, sve ide svojim tokom.sanjinusto je napisao/la: ↑13 feb 2026, 19:21
Sto si neurozan? Ne govorim za to sto je Tan vratio prije 10 godina. Duzni ste trenutno 4.5 miliona drzavi. Dobra vijest za tebe je da Mirvah nece nigdje, to su vam slagali, tako da mozes nastaviti da botujes. Mozda i digne dnevnicu, ali nadam se da ce te prijaviti na puni iznos.![]()
Sad je prica i o 15%, slabo to ide duska rekao sam ti. Na ovakve objave i slicno moras vise info izvlaciti, moras poceti se aktivirati na ** forumu da izvuces kako treba info.
Pocela prica kako mirvic ne ide iz fks, pa ona standardna suplja sve ide svojim tokom kao nema mahalanja.
Pocela prica kako mirvic ne ide iz fks, pa ona standardna suplja sve ide svojim tokom kao nema mahalanja.
Fk Željezničar.
-
HercegovinaCali
- Kontakt:
Bravo Mostar 
A dečku puno sreće i zdravlja.
A dečku puno sreće i zdravlja.
- jurisicduska
- Kontakt:
Ide Mirvic.Pablo11 je napisao/la: ↑13 feb 2026, 19:56Sad je prica i o 15%, slabo to ide duska rekao sam ti. Na ovakve objave i slicno moras vise info izvlaciti, moras poceti se aktivirati na ** forumu da izvuces kako treba info.
Pocela prica kako mirvic ne ide iz fks, pa ona standardna suplja sve ide svojim tokom kao nema mahalanja.![]()
Nije pocela prica o 15% toliko vam je kamata nisam ja je potpisao i prihvatio nego jadne one ljude na skupstini natjerali.
Kad ode Slavisa ide Amar.
jurisicduska je napisao/la: ↑13 feb 2026, 20:04Ide Mirvic.Pablo11 je napisao/la: ↑13 feb 2026, 19:56Sad je prica i o 15%, slabo to ide duska rekao sam ti. Na ovakve objave i slicno moras vise info izvlaciti, moras poceti se aktivirati na ** forumu da izvuces kako treba info.
Pocela prica kako mirvic ne ide iz fks, pa ona standardna suplja sve ide svojim tokom kao nema mahalanja.![]()
Nije pocela prica o 15% toliko vam je kamata nisam ja je potpisao i prihvatio nego jadne one ljude na skupstini natjerali.
Kad ode Slavisa ide Amar.info unaprijed da ne bude da vam nisam rekao.
Ne odustaje imbecil 
-
zeljodogroba
- Kontakt:
Covjek ne da zna plan A, vec plan B i C

- ErosViverosViv
- Kontakt:
Šta radi pobjeda u kupu protiv sedmoplasirane ekipe prve lige rsmuharemovicdzelo je napisao/la: ↑13 feb 2026, 15:22Kao što sam i rekao - u rupe do sljedećeg kiksa. Ogroman šamar dušebrižnicima. Samo je potrebno puno strpljenja i maksimalna podrška. Možda igra i rezultati do ljeta neće biti kako priželjkujemo ali ako budemo puhali zajedno u istom smijeru i ako budemo dali našu maksimalnu podršku siguran sam da ćemo doći do cilja.
Miševi u rupe stigo željkan!
- jurisicduska
- Kontakt:
Plan A nije prošao a plan B i C su pogubniji po vas
Kad Amko moj zasjedne imat ću informacije iz prve ruke, snimat cu vam se svaki dan s njim.
Sad čitali da ste isplatili gledali nije covjeku ništa leglo. Bas čudno.
Kad Amko moj zasjedne imat ću informacije iz prve ruke, snimat cu vam se svaki dan s njim.
jurisicduska je napisao/la: ↑13 feb 2026, 20:16Plan A nije prošao a plan B i C su pogubniji po vas![]()
Dosta vise Duska...
A Boga mi, sami su krivi iz cista mira pocese prozivati Duleta...
Ne diraj lava dok spava...
Zadnja izmjena: Vanja8, dana/u 13 feb 2026, 20:20, ukupno mijenjano 1 put.
Znao sam da kuje plan sa Amarom, sve je to od svadbe krenulo. Mora da je u kovertu stavio ovo sto nas je tuzio.Vanja8 je napisao/la: ↑13 feb 2026, 20:20jurisicduska je napisao/la: ↑13 feb 2026, 20:16Plan A nije prošao a plan B i C su pogubniji po vas![]()
Sad čitali da ste isplatili gledali nije covjeku ništa leglo. Bas čudno.![]()
![]()
![]()
![]()
Dosta vise Duska...
Ne diraj lava dok spava...![]()
![]()
![]()
![]()
Fk Željezničar.
Nije mi jasno samo jedno, zna li Amar da je Dule pitar...Pablo11 je napisao/la: ↑13 feb 2026, 20:26Znao sam da kuje plan sa Amarom, sve je to od svadbe krenulo. Mora da je u kovertu stavio ovo sto nas je tuzio.Vanja8 je napisao/la: ↑13 feb 2026, 20:20jurisicduska je napisao/la: ↑13 feb 2026, 20:16Plan A nije prošao a plan B i C su pogubniji po vas![]()
Sad čitali da ste isplatili gledali nije covjeku ništa leglo. Bas čudno.![]()
![]()
![]()
![]()
Dosta vise Duska...
Ne diraj lava dok spava...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Je li to duska dule hahaha
FK Željezničar
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Trenutno korisnika/ca: Cr7legia, LondonBlues, PLFukare, schalke, zenickicelik i 14 gostiju.