A dečku puno sreće i zdravlja.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
HercegovinaCali
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Bravo Mostar 
- jurisicduska
- Kontakt:
Ide Mirvic.Pablo11 je napisao/la: ↑13 feb 2026, 19:56Sad je prica i o 15%, slabo to ide duska rekao sam ti. Na ovakve objave i slicno moras vise info izvlaciti, moras poceti se aktivirati na ** forumu da izvuces kako treba info.
Pocela prica kako mirvic ne ide iz fks, pa ona standardna suplja sve ide svojim tokom kao nema mahalanja.![]()
Nije pocela prica o 15% toliko vam je kamata nisam ja je potpisao i prihvatio nego jadne one ljude na skupstini natjerali.
Kad ode Slavisa ide Amar.
jurisicduska je napisao/la: ↑13 feb 2026, 20:04Ide Mirvic.Pablo11 je napisao/la: ↑13 feb 2026, 19:56Sad je prica i o 15%, slabo to ide duska rekao sam ti. Na ovakve objave i slicno moras vise info izvlaciti, moras poceti se aktivirati na ** forumu da izvuces kako treba info.
Pocela prica kako mirvic ne ide iz fks, pa ona standardna suplja sve ide svojim tokom kao nema mahalanja.![]()
Nije pocela prica o 15% toliko vam je kamata nisam ja je potpisao i prihvatio nego jadne one ljude na skupstini natjerali.
Kad ode Slavisa ide Amar.info unaprijed da ne bude da vam nisam rekao.
Ne odustaje imbecil 
-
zeljodogroba
- Kontakt:
Covjek ne da zna plan A, vec plan B i C

- ErosViverosViv
- Kontakt:
Šta radi pobjeda u kupu protiv sedmoplasirane ekipe prve lige rsmuharemovicdzelo je napisao/la: ↑13 feb 2026, 15:22Kao što sam i rekao - u rupe do sljedećeg kiksa. Ogroman šamar dušebrižnicima. Samo je potrebno puno strpljenja i maksimalna podrška. Možda igra i rezultati do ljeta neće biti kako priželjkujemo ali ako budemo puhali zajedno u istom smijeru i ako budemo dali našu maksimalnu podršku siguran sam da ćemo doći do cilja.
Miševi u rupe stigo željkan!
- jurisicduska
- Kontakt:
Plan A nije prošao a plan B i C su pogubniji po vas
Kad Amko moj zasjedne imat ću informacije iz prve ruke, snimat cu vam se svaki dan s njim.
Sad čitali da ste isplatili gledali nije covjeku ništa leglo. Bas čudno.
Kad Amko moj zasjedne imat ću informacije iz prve ruke, snimat cu vam se svaki dan s njim.
jurisicduska je napisao/la: ↑13 feb 2026, 20:16Plan A nije prošao a plan B i C su pogubniji po vas![]()
Dosta vise Duska...
A Boga mi, sami su krivi iz cista mira pocese prozivati Duleta...
Ne diraj lava dok spava...
Zadnja izmjena: Vanja8, dana/u 13 feb 2026, 20:20, ukupno mijenjano 1 put.
Znao sam da kuje plan sa Amarom, sve je to od svadbe krenulo. Mora da je u kovertu stavio ovo sto nas je tuzio.Vanja8 je napisao/la: ↑13 feb 2026, 20:20jurisicduska je napisao/la: ↑13 feb 2026, 20:16Plan A nije prošao a plan B i C su pogubniji po vas![]()
Sad čitali da ste isplatili gledali nije covjeku ništa leglo. Bas čudno.![]()
![]()
![]()
![]()
Dosta vise Duska...
Ne diraj lava dok spava...![]()
![]()
![]()
![]()
Fk Željezničar.
Nije mi jasno samo jedno, zna li Amar da je Dule pitar...Pablo11 je napisao/la: ↑13 feb 2026, 20:26Znao sam da kuje plan sa Amarom, sve je to od svadbe krenulo. Mora da je u kovertu stavio ovo sto nas je tuzio.Vanja8 je napisao/la: ↑13 feb 2026, 20:20jurisicduska je napisao/la: ↑13 feb 2026, 20:16Plan A nije prošao a plan B i C su pogubniji po vas![]()
Sad čitali da ste isplatili gledali nije covjeku ništa leglo. Bas čudno.![]()
![]()
![]()
![]()
Dosta vise Duska...
Ne diraj lava dok spava...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Je li to duska dule hahaha
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Duška debilčić, a ovaj moderator se lafo smije, to je njegov domet
Dva stručnjaka
Dva stručnjaka
- jurisicduska
- Kontakt:
Amar je moj drug mi smo stare sarajevske porodice kad nije bilo bitno ko za kog navija. Nego kako ste vi i vama slicni migrirali pa počeli na tom nivou raspravljat.
Smeta im Amar jer kaže oni gore u gradu navijaju za Sarajevo. A mi dole. I jbga rusi im mit o starosjediocima.
Frajer licno iz džepa vadio pare plaćao i budala ispao zbog hadzije i ovih botova po forumima. Sve će te vi to vratiti a i Amar će zasjest gdje pripada. Samo polako.
Smeta im Amar jer kaže oni gore u gradu navijaju za Sarajevo. A mi dole. I jbga rusi im mit o starosjediocima.
Frajer licno iz džepa vadio pare plaćao i budala ispao zbog hadzije i ovih botova po forumima. Sve će te vi to vratiti a i Amar će zasjest gdje pripada. Samo polako.
-
zeljodogroba
- Kontakt:
Ja jos cekam da dule nesto pogodi, za sad je gori od Nadzada Fazlije…

- jurisicduska
- Kontakt:
-
zeljodogroba
- Kontakt:
HAHAHAHAHAHAHAAHAHAHHAAHHAHAHA
Jeste bio trener Zelje, ali brate veci mangup i vece harizme od trenera se nece pojaviti u PL BiH...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.