Ne nego ce vama na drugom mjestu dodijeliti. Odigrali svi sa svima mi bili prvi.Arma00 je napisao/la: ↑14 feb 2026, 15:31Da vam nije savez izlazio u susret i dodjeljivao korona titulu, ili namještao kup (što Horde same tvrde), ne bi vi daleko od Olimpica odmakli.jurisicduska je napisao/la: ↑14 feb 2026, 15:24Sudeci po trofejima kao aktuelni osvajaci kupa i ucesnik superkupa, te trecem mjestu na tabeli mi smo itekako konkurentni.
Konkurentan znači da je neko ili nešto sposobno da se uspješno takmiči s drugima, odnosno da ima kvalitet, cijenu, znanje ili prednost koja mu omogućava da bude ravnopravan ili bolji u odnosu na konkurenciju.
Dakle mi smo konkurentni.
A šestoplasirana ekipa lige koja nije osvojila titulu 15 godina može samo teoretisat o konkurentnosti. Također ekipa koja nema pobjedu u ligi od kratkih rukava. Pun krug odigrali nikog dobili nisu.
Tako da ne vidim razlog da se oglašavate na temu konkurentnosti. Ne znam kako uopste imate obraza pisat o tom. Vi ste nivo Olimpica zadnjih 15 godina - isto trofeja.
5-6 ekipa lige. Standardno.
Da ne pričam o tome da ste u zadnjih 10 godina daleko finansijski najjači, pa opet taraba.
Vi za pocetak trebate pobijediti nekog iz istog ranga fudbala. Mene bi do tad bilo sramota pisat po forumu. 4:0 derbi, 9 utakmica nikog ne dobit , ne bit prvak 15 godina i opet se kurcit to je fkt za izucavanje.
Najneuspjesniji drzavni projekat svih vremena. Koliko ste bili neuspjesni kao drzavni projekat, odrekli se Mosta na Malti i radnickog kluba da budete bolji. I opet 6. na tabeli. Nevjerovatno.
Za vas je Velež Sarajevo.