Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
@kanye jesi ziv brate 
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jesi vidio jest jako Trebinje, svaki lokal blizu mozes se razbiti gotivno, a djevojke im 90% top modeli. Meni se oci pokvarile, previse sam se ofirao nije mi bilo nista jasno.FoSte95 je napisao/la:da mi ne bi Brene nikad ne bih znao da je Trebinje najljepši grad Herceg-Bosne
to ti je osobina malih gradova, moraš se napucati kad izađeš vani jer je 99% mogućnost da ćeš nekoga pozntog sresti pa ne ide da te nikakvog vidituzlak1987 je napisao/la:Jesi vidio jest jako Trebinje, svaki lokal blizu mozes se razbiti gotivno, a djevojke im 90% top modeli. Meni se oci pokvarile, previse sam se ofirao nije mi bilo nista jasno.FoSte95 je napisao/la:da mi ne bi Brene nikad ne bih znao da je Trebinje najljepši grad Herceg-Bosne
mada neka te ne zavara većina one raje što je ljeti dole je dijaspora
to ti je osobina malih gradova, moraš se napucati kad izađeš vani jer je 99% mogućnost da ćeš nekoga pozntog sresti pa ne ide da te nikakvog vidituzlak1987 je napisao/la:Jesi vidio jest jako Trebinje, svaki lokal blizu mozes se razbiti gotivno, a djevojke im 90% top modeli. Meni se oci pokvarile, previse sam se ofirao nije mi bilo nista jasno.FoSte95 je napisao/la:da mi ne bi Brene nikad ne bih znao da je Trebinje najljepši grad Herceg-Bosne
mada neka te ne zavara većina one raje što je ljeti dole je dijaspora
Koji gospodin pobrisa sve ono
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Sarrifufna
- Fantasista
- Kontakt:
Ko šta voli nek tako i radi.
ItsRamiz je napisao/la:[/spoiler]
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Lik se napio i krenuo u suprotnom pravcu na autoputu i poginuo nedužan momak.
Likove koji voze pijani treba tretirati kao potencijalne ubice. Uzeti vozačku i strpati u zatvor.
Likove koji voze pijani treba tretirati kao potencijalne ubice. Uzeti vozačku i strpati u zatvor.
Ko u Americi. Voziš pijan tvorza.jasmin10 je napisao/la:Lik se napio i krenuo u suprotnom pravcu na autoputu i poginuo nedužan momak.
Nullius in verba
Helćo đe piješ pive prije utakmice?
Heller je napisao/la:Ko u Americi. Voziš pijan tvorza.jasmin10 je napisao/la:Lik se napio i krenuo u suprotnom pravcu na autoputu i poginuo nedužan momak.
Ovo vise nema smisla. Kod nas mozes pijan, nadrogiran, vozit od Konjica do Mostara.
Maksimalno jedna patrola bude.
Na trg probably, nisam siguran, čuvam sestrića do 4coelho41 je napisao/la:Helćo đe piješ pive prije utakmice?
Nullius in verba
Haj tražiću te na trgu, moram i ja Bayern gledat do jedno 5 pola 6 pa ću doć prije nego što korteo kreneHeller je napisao/la:Na trg probably, nisam siguran, čuvam sestrića do 4coelho41 je napisao/la:Helćo đe piješ pive prije utakmice?
Kako se ovaj uspio uključiti na AP u kontra smjeru????
Nullius in verba
Poslije utakmice uzimam taksi da me vrati do autaASD je napisao/la:Valja otići na trg pa se vratiti.
Ponesi čakiju.coelho41 je napisao/la:Poslije utakmice uzimam taksi da me vrati do autaASD je napisao/la:Valja otići na trg pa se vratiti.
Nullius in verba
Ne idem čakijom na Podrinjce, znaju poslat familiju da rješava probleme za njih. Nego ja još ne mogu da vjerujem da ljudi zatvaraju kapiju 30 minuta prije početka utakmice, Bože dragi kakvi seljaci.
kontam da se možeš zaokrenut na cestiHeller je napisao/la:Kako se ovaj uspio uključiti na AP u kontra smjeru????
Let's talk about SIX baby!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

[/spoiler]