E jbg. ti mene promovisa u jedini negativni karakter u ovom vašem filmu. Prijatelju, nigdje ja nisam napisao da u ovom momentu niste bolji od nas. Evo da vidiš da ja nisam tako loš,čestitam vam na stvarno dobroj igri i pobjedi, koja na kraju krajeva i našim debilima (čast izuzecima) ide u prilog. Hajde da ne bude da vam se dodvoravam, neke stvari koje sam ranije pisao o vama bilesu iz čiste zajebancije, jer doista ne mislim tako, al jbg. tetošite nas ko djecu na nšoj temi, kao da mi ne vidimo na šta smo spali u zadnje vrijeme, da smo u totalnom k...u.Dabar je napisao/la:hehe dobro si reko,sloboda je i vodila 1 poluvrijeme,a vi i bosna po 20 komada razlike na poluvremenu,drago mi je da i navijači igokeei većina bosnini realno priznaju kako smo mnogo jači od tih ekipa,osim onog balavca pašalića....zeljko kelecevic je napisao/la:jeeeeeeeeeeeeee izgubili smo manje od bosne.to je i jedini cilj svih ekipa u ovoj ligi kad igraju protiv sirokog.svaka cast sirokom i sve cestitke.tako se igra kosarka.pozz
Negdje sam pisao o vašim juniorima u neg. kontekstu, zajebancija je i to. Ovaj Ramljak vamje zvijer igrač i brzo će da preraste ovaj nivo. Planinić isto. Da Bog do igraju za svoju državu (ipak je to BiH) al jbg kod nas je sve naopako, pa i to.
I još nešto, neko napisa za Velića da je loš trener, da je lako voditi dobru ekipu. Čuvjek je se pravo izverzirao, poznau dušu svakog vam igrača, iako miran čoek, dobar je motivator, a ja ga gotivim što je igrao za BH repku, a bio je gospodin i kao igrač.
Igokea - odron živi, stari recept ponovo pada u vodu, ne bojim se za 2 mjesto iako smo i mi katastrofa.
I Tuljane , nisam balavac kao što veliš.