FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

formance
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la formance » 04 avg 2009, 01:08

FC BAYERN je napisao/la:Isto kao sto vi nemozete bez nas :D
To znaci da priznajete da ne mozete bez nas!Svaka cast na korektnom odgovoru! :D
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 04 avg 2009, 01:10

ma sigurno su sarajevo i zeljo prvi u svijetu izmislili udruzenja navijaca i timske TV hajde ne budite smijesni.
You are someone else I am still right here

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 04 avg 2009, 01:13

Pa ako ne mozete jedni bez drugih, zasto se onda svadjate, ujedinite se, napravite jedan klub, harajte evropom, pravite onda svoje TV, nemojte se pljuvat... :mrgreen: :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 04 avg 2009, 01:21

omerbavarac je napisao/la:Pa ako ne mozete jedni bez drugih, zasto se onda svadjate, ujedinite se, napravite jedan klub, harajte evropom, pravite onda svoje TV, nemojte se pljuvat... :mrgreen: :mrgreen:
A gdje bi onda bio rivalitet :D ? Slavija ? NE ! Olimpik ? NE !

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 04 avg 2009, 01:25

Zasto da ne, Slavija je vec jedan respektabilan klub, Olimpik usao u PL, ko zna mozda za koju godinu i prvaci budu...
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

aakiica_sa
Kontakt:

Post Postao/la aakiica_sa » 04 avg 2009, 01:26

problem je sto se tkz. "manijaci" nikad nebi sjetili da postave na svom sajtu TV,vec se onog uprava dosjetila kako bi donijela poboljsanju prodaje ulaznica,a TV na fksinfo je djelo navijaca.I sto se mene tice ono nije ni blizu slicnome,jer se na tom TV-u najavljuju tekme i stavljaju snimke navijanja... pa nemogu da vjerujem samo trazite neke razloge da bi provocirali,a uopste se ne obazirete na svoje probleme i nedostatke... :roll: :roll:

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 04 avg 2009, 04:00

fera je napisao/la:ma sigurno su sarajevo i zeljo prvi u svijetu izmislili udruzenja navijaca i timske TV hajde ne budite smijesni.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

krcko
Kontakt:

Post Postao/la krcko » 04 avg 2009, 06:33

čamac je napisao/la:Ne pišem ovdje, ali sad moram. Kakva je ovo zajeb.ancija.

http://fksinfo.com/np-902-FKSinfocom_WEB_TV.htm

Ljudi ja evo tek sad vidje. Je li ovo ozbiljno ili je zaje.bancija neka? Ne mogu da vjerujem. Da nije neka epizoda TLN-a što nisam gled'o. K'o da hrkljuša igraju, a onaj glas ko Elvis J. Jeko onaj u nekakvim bordo gegicama što linafo nešto petom valja. Nisam od šege ni mog'o do kraja odgledati. Pitari, ozbiljan sam, ako je ono vaše nekakvo sr.anje skidajte ono ne brukajte grad više, dovoljno ste ga obrukali za ovih 60 godina. Nemojte ba više snimat' stid i mene. Da je Lješevo bruka je. Daj ba vidite s kakvom profi kućom pa nek' vam neko snimi ako vam je toliko zapelo. Imam godina prilično, ali vašim budalaštinama nikad kraja. Nije Daba džaba puk'o.
bez vrijedjanja

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 04 avg 2009, 08:44

Neka ih,nek se kurce malo,uzeli su 3 boda u gostima nakon 800 dana.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

faba
Kontakt:

Post Postao/la faba » 04 avg 2009, 14:01

FC BAYERN je napisao/la:Hahahaha sad i vi pitari napravili Sarajevo TV :lol: e bas ste smijesni !

Vi ste samo blijeda kopija !

Zeljeznicar COPY

Sarajevo PASTE
:D A ciju si ti to parolu prekopiro? I onda smo mi necija kopija?kako klub tako i navijaci? :lol: :roll:

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 04 avg 2009, 15:49

FC BAYERN je napisao/la:Hahahaha sad i vi pitari napravili Sarajevo TV :lol: e bas ste smijesni !

Vi ste samo blijeda kopija !

Zeljeznicar COPY

Sarajevo PASTE
... napisa dijete kome je nick fc bayern. :lol:

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 04 avg 2009, 16:29

Nema smisla da se svađate međusobno kad se zna koji je klub prvi u BiH imao tv emisiju :D :D

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 04 avg 2009, 16:41

krcko je napisao/la:

Ljudi ja evo tek sad vidje. Je li ovo ozbiljno ili je zaje.bancija neka? Ne mogu da vjerujem. Da nije neka epizoda TLN-a što nisam gled'o. K'o da hrkljuša igraju, a onaj glas ko Elvis J. Jeko onaj u nekakvim bordo gegicama što linafo nešto petom valja. Nisam od šege ni mog'o do kraja odgledati. Pitari, ozbiljan sam, ako je ono vaše nekakvo sr.anje skidajte ono ne brukajte grad više, dovoljno ste ga obrukali za ovih 60 godina. Nemojte ba više snimat' stid i mene. Da je Lješevo bruka je. Daj ba vidite s kakvom profi kućom pa nek' vam neko snimi ako vam je toliko zapelo. Imam godina prilično, ali vašim budalaštinama nikad kraja. Nije Daba džaba puk'o.
bez vrijedjanja
pusti ga kraju njemu je samo maska navijanje za zelju ali u dusi je njemu sarajevo glavno vidis kako on nama prati hordaske stranice pravi si camac hordas a vidis ja neidem na zeljine jer nevolim plavu boju i zeljin grb gledati ali ti si primjer pravog hordasa hahahahahah :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

HordeZla
Kontakt:

Post Postao/la HordeZla » 04 avg 2009, 17:00

e stidi se tih svojih godina,jer tvoja inteligencija je u rangu djeteta od 13 godina.......nemogu da vjerujem koliko covjek moze da mrzi sarajevo...kompleksaš jedan.....a ova ideja za pokretnje web tv-a je bila razmatrana jos dok ste vi skupljali pare za stolice.....

junuz23
Kontakt:

Post Postao/la junuz23 » 04 avg 2009, 17:32

camac jel ti mozda tatica ko malog kad te vodao po obroncima cajnica ( odakle si i dosao u sarajevo) gurao mozda prstice u guzu aa, s tobom djete drago nije nesto uredu tebe ili je neko sexualno zlostavljao nekad ( vjerovatno mama i tata) ili su te neki pitar dobro prebio prvi dan kad si sljego u ovaj grad

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 04 avg 2009, 17:39

junuz23 je napisao/la:camac jel ti mozda tatica ko malog kad te vodao po obroncima cajnica ( odakle si i dosao u sarajevo) gurao mozda prstice u guzu aa, s tobom djete drago nije nesto uredu tebe ili je neko sexualno zlostavljao nekad ( vjerovatno mama i tata) ili su te neki pitar dobro prebio prvi dan kad si sljego u ovaj grad
kako jadno, čamac je za tebe gospodin...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

krcko
Kontakt:

Post Postao/la krcko » 04 avg 2009, 17:43

muXmania je napisao/la:
junuz23 je napisao/la:camac jel ti mozda tatica ko malog kad te vodao po obroncima cajnica ( odakle si i dosao u sarajevo) gurao mozda prstice u guzu aa, s tobom djete drago nije nesto uredu tebe ili je neko sexualno zlostavljao nekad ( vjerovatno mama i tata) ili su te neki pitar dobro prebio prvi dan kad si sljego u ovaj grad
A i tebi je mentalni sklop zakrzljo ko camcu cim ga mozes podrzavati

junuz23
Kontakt:

Post Postao/la junuz23 » 04 avg 2009, 17:44

Ma to je jedna isfrustrirana budaletina koja mrzi sve sto ima veze sa sarajevom, vjerovatno zato i navija za ove koje su osnovali došljaci kao sto je i sam

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 04 avg 2009, 17:46

krcko je napisao/la:
muXmania je napisao/la:
A i tebi je mentalni sklop zakrzljo ko camcu cim ga mozes podrzavati
svaki komentar je suvisan
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 04 avg 2009, 18:21

Šta ima koji k...c pisati na ovoj temi i vrijedjati bezveze..Njegova mrznja prema Sarajevu je ocita i vidi se,sta nas boli k...c koliko imas godina,moras li u svom svakom j.....m postu to napisati.Dzaba godine kad glava ostaje prazna,takva je njegova.Gospodine čamac i svi ostali navijaci želje,imas/te svoj klub,imas/te svoje navijace,imas/te svoju temu,,izvolite odskakutajte odavde..Isto tako bih zamolio sve navijace Sarajeva da ne podjebajete na njihovoj j.....j temi,jer im je svaka druga kompleskasi,a vidimo ko je to..Imamo ovdje sve sto nam treba i nema potrebe da tamo idemo! ;)
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], supervizor i 10 gostiju.