FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

FrancescoTotti
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FrancescoTotti » 23 jul 2017, 21:58

Rijeka u par mjeseci izgradi tribinu u koju je utroseno 2 miliona eura. Ponavljam, 2 MILIONA EURA, a prethodno su dobili i stadion, i moderni trening kamp. Dok nasa malezijska ubleha ne moze osigurat par normalnih igraca a da ne pricamo o tome da se zavrsi trening kamp ili nesto slicno...

Sve dok ovaj kancer ne ode, a za njim i kantardzici i slicnu qurci i palci nece biti napretka nikakvog.
fks74 je napisao/la:Eto hvala vam, otvorili ste nam oci i sta sada koje je rjesenje.
eto to sto sam napisao je rijesenje.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

crnehorde
Kontakt:

Post Postao/la crnehorde » 23 jul 2017, 21:58

nista od Husrefa ne gledajte ga kao opciju uopste
SARAJ'VO ZIVOT JE MOJ !!!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!

hzzavidovici
Kontakt:

Post Postao/la hzzavidovici » 23 jul 2017, 21:58

Od kada je Kodro otišao mi nemamo igre, tada smo imali sve. Igra i atmosfera ali samo da se izdržalo. Jbt led pa oni kornera ne znaju izvesti, 4 igrača se mijenjaju u toku poluvremena. Da nije žalosno bilo bi smiješno.
Može li mi neko navesti 1 stvar da je "trenerska" od ovog stručnog štaba?
Neka naša
pjesma cijelu
obiđe planetu
Koševo je mojoj duši
najdraže na svijetu

Ja te volim Sarajevo
bordo su ti boje
volim svoga šampiona
kao oči svoje...

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 23 jul 2017, 21:59

fks74 je napisao/la:Eto hvala vam, otvorili ste nam oci i sta sada koje je rjesenje.
Upalis Muhameda Konjica i na repeat. To je za pojedince koji nekoriste oci i um najbolje
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 23 jul 2017, 21:59

hzzavidovici je napisao/la:Može li mi neko navesti 1 stvar da je "trenerska" od ovog stručnog štaba?
Trenerka.
Samo Saraj'vo.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 23 jul 2017, 22:00

Izgubili prvo kolo i treba krenuti sa dna.Hahaha ovoj ekipi treba malo da bude najbolja u ligi.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 23 jul 2017, 22:02

fks74 je napisao/la:Izgubili prvo kolo i treba krenuti sa dna.Hahaha ovoj ekipi treba malo da bude najbolja u ligi.
a jebote tito ludi

bibula
Kontakt:

Post Postao/la bibula » 23 jul 2017, 22:02

Moliti kodru da se vrati i da se niko ne petlja.

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 23 jul 2017, 22:02

PitarBordo je napisao/la:
Lik je napisao/la:Ode Čala, trebao je i ranije, ali šta sad ? Koga dovesti, sve ista imena se vrte u krug, ako je neko ozbiljniji i bolji trener ili je zauzet ili košta puno za naše kokuze. Daj bože da nešto pozitivno se izrodi iz ovog. Ako ništa tek je prvo kolo prošlo mada i to ne mora ništa da znači ako dođe neki kloc.
Cilj je evropa :opaopa:
Ovo je ono čega se pribojavalo i na šta se upozoravalo. Čala dokazao zimus i proljetos da ni po koju cijenu ne smije proći pripreme i početi ligu - onog trenutka kada je to startalo, bilo je prekasno. Sad bilo k'o da dođe do zime pravi pitu od govvana. To je jednostavno. Loša selekcija igrača, loša komunikacija na relaciji uprava - stručni štab, pročitana igra po standardima starim 30tak godina, loša uigranost...

A sve se ovo moglo izbjeći, i ispadanje od zadruge bravara iz Moldavije i loš start sezone da se na vrijeme reagovalo. Što je objektivno svako ko imalo prati FKS mogao da zaključi. Jednostavno nije išlo, ali eto moralo se čekati da se zijani pola miliona maraka i unište pripreme i start sezone, da bi se nešto promjenilo.

Sad vjerovatno ti dolazi Husref, koji nakon tog početnog šoka, kao i čala jesenas, ništa neće donijeti dobro ovoj ekipi koja jednostavno nije ništa uradila na igri minule pripreme. Igrači izgledaju kao da su se pola sata prije tekme upoznali. Kretnje fuj, tranzicija po osvojenoj i izgubljenoj lopti je užas. Igrao si protiv ekipe koja je ostala bez gotovo pola prvotimaca, ekipe koja je došla ti u goste BUSOM iz fakin Maribora, kiksao klasično kao i svaki put do sada.
Ma samo me strah da ne dođe neki trener povratnik, sezona je duga može se sve stići. ALI, treba doći trener koji bi to sve posložio i koji zna posao i zna šta hoće. Samo mi svi znamo da takav neće doći i da nam slijedi patnja i ganjanje trećeg mjesta. Ko god dođe ne vjerujem da će nešto promjeniti na bolje tako da bi skoro ostalo isto i da je Čala ostao. Daj bože da griješim.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

BA1997
Kontakt:

Post Postao/la BA1997 » 23 jul 2017, 22:02

OsmanhodzicBuco je napisao/la:Samo je Krste masina danas bio, kako covjek šutira... dok onaj mali hadzic bgm tanješ... nekako mi se cini da moze protiv djece al ovako protiv fizicki jačih tesko... Cala je gospodin za mnoge ovdje...
da li normalan??? hadzic kad je uso igra se dosta poboljsala mali je napravio velkoskom sansu kod precke, zadrži je par lopti i po meni je odlican bio

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 23 jul 2017, 22:03

fks74 je napisao/la:Izgubili prvo kolo i treba krenuti sa dna.Hahaha ovoj ekipi treba malo da bude najbolja u ligi.
Ili možda treba, naprimjer, sudar sa Simin Hanom da se ukalja još više ugled kluba?

Jusufbašić kad dođe :rol: :rol: :rol:

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 23 jul 2017, 22:05

Vule trivunovic je rjesenje...mlad ambiciozan zna mentalitet zna klub jer je tu igrao a i sa navijacima je u vrhunskim odnosima

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 23 jul 2017, 22:05

FrancescoTotti je napisao/la:Rijeka u par mjeseci izgradi tribinu u koju je utroseno 2 miliona eura. Ponavljam, 2 MILIONA EURA, a prethodno su dobili i stadion, i moderni trening kamp. Dok nasa malezijska ubleha ne moze osigurat par normalnih igraca a da ne pricamo o tome da se zavrsi trening kamp ili nesto slicno...

Sve dok ovaj kancer ne ode, a za njim i kantardzici i slicnu qurci i palci nece biti napretka nikakvog.
eto to sto sam napisao je rijesenje.
Pa on dok nije dosao nismo nista bolji bili.I oni prije njega nam nisu valjali. Koga sada uzeti ako Tan ode. Evo npr. mi navijaci otkupimo klub od Tana koga staviti da vodi klub.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 23 jul 2017, 22:05

Izgubio si prvo kolo i polusezonu, jer sada dođe mora u hodu da radi sa ekipom. Nemaju pauze do reprezentativne. Hronično loša selekcija igrača, hronična neuigrnaost, Zrinjski imao snage za 45 minuta, bez igrača od prošle sezone i mrtvi dali drugi gol. U zadnjih 30 minuta bukvalno 5 najisturenijih igrača FKS nije znalo ko igra koju poziciju.

Je l' ti toliko sujeta ne da dâ pogledaš stvari kakve jesu? Je l' te stid? Malo sarkazam, ismijavaš ovdje ljude - smiješno ti što klub nema plana ni vizije, što će slijedeći šef struke biti prelazno rješenje bez dugoročnog plana također? Bolje ni ne zaslužujemo sa takvim navijačima.
Samo Saraj'vo.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 23 jul 2017, 22:07

Ma mrš

Čestitke Nedimi na debiju.. I dobro se gura

mensur55
Kontakt:

Post Postao/la mensur55 » 23 jul 2017, 22:07

OsmanhodzicBuco je napisao/la:gospodin Mehmed Janjos ima obraz i odlazi jer ne ide, kapa do poda. Zasto ne odlaze drugi kad ne ide? Svaka mu cast sto ne iznosi prljavi ves i nece da govori protiv kluba da se dusmani ne bi nasladjivali...ogrijesili ste se od ovog covjeka jer svi smo znali da ce on sam otici ako ne bude islo...dao je sve od sebe i hvala mu...
Tako je, Cala je gospodin koji ne moze protiv kluba reci nista lose zato sto ga voli vise nego vecina ovdje. Ipak vidim neki bi volili da krene sad ona mahalska da on blati upravu oni njega i tako u krug, da onda mogu rec poslije da niko ne valja, da su amateri sto se ne prepucavaju preko portala ko oni tamo. Cala hvala ti sto si srcem vodio klub pokusao si, nije islo, bit ces ti opet ovdje hvaljen kad dodu hurtici i jesici al et neka.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 23 jul 2017, 22:08

I malom Nedimu se nema šta reći. Od čale je baš bilo hinjavo, kao i protiv Krupe ubacio ga kada je utakmica umrla već, da je mali igrao od prve minute pa inekako, pa samo onaj prekršaj što je izborio kad je samo dotakao loptu i pao - Hebibović nit bi stigao loptu plus bi napravio faul u napadu 1/1.

Ubacio je djete samo da mu se to ne može spočitati - kao i protiv Krupe. Nadam se da ko god dođe kao prelazno rješenje da će Nedima staviti kao prvu opciju u napadu.
Samo Saraj'vo.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 jul 2017, 22:08

Vazda se nama vrati jel nekog pocnemo prcat :mrgreen:

Nema se sta reci,gosti puno bolja ekipa,kod nas nista nije stimalo i dobro je sto je Mehmed sam odstupio,nema se tu sta reci,vidi se da vise nije mogao izvuci od ove ekipe i da treba neko novi da proba da trzne ekipu jel druge nem,imamo to sto imamo,moze se bolje i sa ovim igracima,igramo sablonski samo i tu je problem.

Pod moranje novom treneru prije potpisa staviti da mali Hadzic mozda igrati iza njega Krle.Momak je mene fizicki iznenadio,ima i visinu,i dug korak.Moze pobjec svakme stoperu bez problema.Treba ga se istrpiti bez sekunde razmisljanja.

Nek nam je sretno dalje.Mehmede hvala,ali bilo je vrijeme da ides,nemoze vise jbg,volis i ti ko i mi sve ovo,volio j da je bolje,al nije.

Nisam pametan za novog trenera ali vidim da da ce to Husref biti pa et,tu je to sve.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 23 jul 2017, 22:10

BA1997 je napisao/la:
OsmanhodzicBuco je napisao/la:Samo je Krste masina danas bio, kako covjek šutira... dok onaj mali hadzic bgm tanješ... nekako mi se cini da moze protiv djece al ovako protiv fizicki jačih tesko... Cala je gospodin za mnoge ovdje...
da li normalan??? hadzic kad je uso igra se dosta poboljsala mali je napravio velkoskom sansu kod precke, zadrži je par lopti i po meni je odlican bio
imas slabe kriterije

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 23 jul 2017, 22:11

@fks76 Da imalo pratis klub znao bi da smo imali vise potencijalnih vlasnika od onog ukrainca do nekih seikova. A da imalo pratis fudbal uopste znao bi koliko vlasnici ulazu u svoje klubove u hrvatskoj ili makedoniji recimo.

Ne znam jel to sto pises sarkazam ili cinizam ali nije fino. Molim te da me vise ne citiras.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”