FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 23 jul 2017, 22:30

lion1111 je napisao/la:Vinko Marinović je dobar trener ali zašto ne pokušati sa Uščuplićem. Sjetimo se kupa, titule, Atromitosa, one utakmice na koševu sa Borusijom
Vodi ga kuci.
Dvije sezone nam je upropastio.
Ne znam kakav mentalni sklop trebas biti pa Uscuplica prizivati? Frajer je neskolovan i nepismen.
Ima li licencu u opste?

Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk

Pantelija
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pantelija » 23 jul 2017, 22:31

Je li mogice da se pljuje MIHOJEVIC? Kakvi ste vi dvolicnjaci, fuj!!!

Sigurno je momak kriv sto sa 20 godina u paru sa sobom ima slabijeg igraca, umejsto igraca od kojeg ce uciti i koji ce krpiti njegove eventualne greske.
Puna vam usta akademije, a kad momci dobiju priliku odmah pljuvacina po njima, blage vi veze nemate niti znate sta je fudbal.

Ako vec nesto pratite uzmite nesto pa procitajte o tome poslusajtte malo pametnije i iskusnije od vas, da vidite da sve ima svoje. Danas (a i inaace) najbolnija tacka FKS su:

- Saric, koji proda 10 lopti po tekmi bespotrebno jer se okrece oko sebe ko šestar i bespotrebno dribla konstatno praveci kontranapade sto psihicki negativno djeluje na ostatak ekipe i razbija mogguci pritisak. Uz to, isti taj saric reemeti ionako slab protok lopte prema naprijed.

-Bekic i njegove duge lopte, liku ili je cala rekao ili on zaislja da akcija kada on dobije loptu treba da se zavrsi--- u odbrani ne postoji, pa je u akciji kod prvog gola stajao na protivnickoj poolovici

- trener koji nema formaciju, postavu, strategiju, taktiku, apsolutno nista!!! Prazno trcanje i postavljanje na terenu. Ekipa se ne krece sinhronizovano nego se linije razvlace, u jednom trenutku tri vezna igraca svi u jednoj liniji stoje i onda naravno ide duga lopta
Kod centarsutreva, u sesnestercu jedan igrac.... igra debil na duge lopte vec godinu dana i to ne prolazi, jer su nasi neskolovani stoperi jedino dobri u tome da skoci i uvali lakat i izbije loptu, ali ne, vrli strateg je 86 to naucio i dan danas tako postavlja igru

-uprava, koja ako hoce da ggosira mlade igrace (koji zaista vrijede) morajuu dovesto onda KVALITETNE igrace uz koje ce ovi stasati i uciniti da momci steknu kvalitet i iskustvo a ne da ti mladi momci krpe ove parmake od +- 10 k plate!!!

Sve u svemu, ako opet dovedu jednodimenzialnog trenera sa tonom ljubavnih poruka prema klubu i slicnim stvarima, a ne mladg i skolovanog strucnjaka, neka se objese svi za muda u upravi i odu iz kluba!

MARKO MIHOJEVIC, HADZIC NEDIM I jos dosta mladih u klubu su suho zlato, profesionalci i igracinee, koji trebaju da imaju podrsku igraca, uprave, navijaca a ne da spasavaju ekipu poraza!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 23 jul 2017, 22:31

Evander je napisao/la:Mislim da ce Berberovica postaviti. U svakom slucaju, bolje Dzemo nego Uscuplic.

Berberovic??? :bow: to bi bilo gore od Jesica. Ne samo on neee.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 23 jul 2017, 22:32

Ma treba kakvog Malezijca i za trenera postaviti kad se sprdaju s nama onda bar do kraja nek bude šprdnja .

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 23 jul 2017, 22:32

Evolution87 je napisao/la:
f0rest1946 je napisao/la:Slobodan Starcevic :kafa:
Ma nije slobodan, idalje je trener krupe.
A nešto sumnjam da će sutra mu "prihvatiti" tu odluku Uprava.

Plus tražiš trenera nakon prvog kola. To je odmah tri puta skuplje nego da si barem tri dana prije toga tražio.

Sjajna uprava, sjajan nestručni štab. Zijo na poluvremenu daje izjavu razvaljuje majicu da se počeše po ramenu k'o da sijeno skuplja po obrnocima Igmana...
Samo Saraj'vo.

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 23 jul 2017, 22:32

Sto ovaj lik na bht ispreskaka Repuha :lol:
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija

Istina za Vedrana!

lion1111
Kontakt:

Post Postao/la lion1111 » 23 jul 2017, 22:33

fks74 je napisao/la:
lion1111 je napisao/la:Sarajevo ima samo jedno rješenje. Dovesti čovjeka koji je donio jedina dva trofeja u zadnjih 10 godina. DŽENAN UŠČUPLIĆ
Tako je majstore, jedino ce on i doci. Niko normalan nece u ovu ligu doci.
Juče su Uščuplićevi juniori rasturili Lestera. Svako bi očekivao ubjedljiv poraz ali Dženo ima tu osobinu da se nikog ne boji. On bi sigurno igrao napadački pa šta bude. A to je jedini stil igre koji Sarajevu može donijeti rezultat

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 23 jul 2017, 22:33

Evander je napisao/la:
lion1111 je napisao/la:Vinko Marinović je dobar trener ali zašto ne pokušati sa Uščuplićem. Sjetimo se kupa, titule, Atromitosa, one utakmice na koševu sa Borusijom
Vodi ga kuci.
Ne znam kakav mentalni sklop trebas biti pa Uscuplica prizivati? Frajer je neskolovan i nepismen.
Ima li licencu u opste?

Pa šta da kažem, hajmo rec, onaj kako se kaže...

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 23 jul 2017, 22:34

Dovedite Hurem da se uklopi u politiku kluba.

Zenama je mjesto u kuhinji a ne u fudbalu.

Primorac
Kontakt:

Post Postao/la Primorac » 23 jul 2017, 22:34

OsmanhodzicBuco je napisao/la:
BA1997 je napisao/la:
OsmanhodzicBuco je napisao/la:Samo je Krste masina danas bio, kako covjek šutira... dok onaj mali hadzic bgm tanješ... nekako mi se cini da moze protiv djece al ovako protiv fizicki jačih tesko... Cala je gospodin za mnoge ovdje...
da li normalan??? hadzic kad je uso igra se dosta poboljsala mali je napravio velkoskom sansu kod precke, zadrži je par lopti i po meni je odlican bio
imas slabe kriterije
ti si izgleda neki bolesnik ili si ćorav malom svaka ćast

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 23 jul 2017, 22:34

Ovo je najbolje sto se moglo desit. Odavno, jos od trece cetvrte utakmice od kad je Cala preuzeo bilo je vidljivo da nema pomaka u igri, da nema nikakvog sistema i da su pobjede dolazile vise spletom sretnih okolnosti nego nepredkom u igri. Hvala mu na svemu ili nicemu i svaka mu cast kao covjeku ali on nije trener ne za Sarajevo nego ni za ovu ligu.
Kao i prosle sezone, tako i ove, imamo jako solidnu grupu igraca. Igrac za igraca po pozicijama nista slabiju ( a ja mislim da imamo i jacu) od Zrinjskog, Zelje, Sirokog...Kao i prosle sezone nama treba trener koji ce ove igrace iskoristiti maksimalno. Podici i ritam i nivo igre na veci nivo. Njih je Cala jednostavno svojim pristupom i shvatanjem fudbala uveo u letargiju i mediokritet.
Vinko bi mogao bit dobitna kombinacija ako nema ili se ne moze dovesti neko bolji.

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 23 jul 2017, 22:35

:cry: :cry:

Almir Bekić :salut:
Amer Dupovac!

hrn
Kontakt:

Post Postao/la hrn » 23 jul 2017, 22:35

Nemogu da vjerujem da neki misle da Uscuplic moze da napravi pomak .

belosevic23
Kontakt:

Post Postao/la belosevic23 » 23 jul 2017, 22:35

Kolko god mi srali crnkic je itekako falio, mico nista, hebib ograjiso, nermin iako ga ne gotivim probio bi 2-3 puta sigurno za utakmicu :salut:

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 23 jul 2017, 22:37

Ali ne vjerujem. Dva puta smo gledali tog Uscuplica i dva puta se uvjerili da je frajer nesposoban, plus svojom pojavom bruka klub. Ali opet ima genijalaca koji ga prizivaju.

P.S. Jedino pozitivno u klubu su Hadzic i Mihojevic!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 23 jul 2017, 22:37

belosevic23 je napisao/la:Kolko god mi srali crnkic je itekako falio, mico nista, hebib ograjiso, nermin iako ga ne gotivim probio bi 2-3 puta sigurno za utakmicu :salut:
I šta tačno imaš od njegovih probijanja? Kada se onda zamrsi i fula ili da pogrešan pas? To isto kao onaj mit da Duljević ima jedini muda da krene na igrače, a nakon što prođe jednog izgubi loptu u 29 od 30 slučaja.

Crnkić ništa nije ni bolji ni gori od Kuzmanovića, koji kao i Crnkić ima jedan potez prilikom prodora i samo to koristi stalno. Nekad će proći, većinu puta neće.
Samo Saraj'vo.

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 23 jul 2017, 22:37

PitarBordo je napisao/la:Ja sam tek sad saslušao do kraja Čalinu izjavu... Čovjek je ubjeđen da je ovo "dobra ekipa," da smo "završili sezonu u sjajnoj formi," protiv Zarije igrali "sjajno," ali vrh mi bilo kad ga lik pita za penale, kad reče da je jedan od igrača koji imaju dozvolu da izvedu penal bio i Sarić. :lol:

Toliko je Čala odsječen od realnosti. A i Uprava sa njim. Nije Čala vidio nakon kraja sezone da treba, da ide, a sada bukvlano jednu utakmicu kasnije - kao vidi da treba da ide i da sputava FK Sarajevo. Veoma bezobrazna izjava mogu vam reći. I manite me toga "gospodin," "otišao kad je vidio ne ide," a ono gurao glavom kroz zid i tek nakon 4-5 blamaže skontao da ne ide.
Ma moja kar.na,cuj gospodin. Neko te g.uzi cijelo vrijeme i to sve fino naplati,a ti kazes,ma to je nasa legenda,dobar je,dinGospo....Sad kad je vidio da nema kud dalje,eh,eto nece on da sputava Sarajevo. Za sta ba?? Za svoj gros. Bjezi tamo karenjaci obicni.
I jos nesto. Ovaj klub nikad nije imao normalne ljude,upravu. Bas nikad. Sve go poltron i prelivoda.
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 23 jul 2017, 22:38

@pantelija marko je bio top igrač prošle sezone...ali ove je goli qurac...pa danas ti je kriv za prvi gol, u velikoj mjeri i za drugi plus ona 1 na 1 situacija kad je bojan odbranio bila je nakon njegove greške pogrijesio ... ova kapitenska mu je prevelik teret izgleda, ili haj mi ti reci zbog cega ovakav pad u igri?

High

Post Postao/la High » 23 jul 2017, 22:38

Gdje odoše oni koji su podržali Mihojevića kao kapitena?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

lion1111
Kontakt:

Post Postao/la lion1111 » 23 jul 2017, 22:38

Evander je napisao/la:
Vodi ga kuci.
Ima li licencu u opste?

Kakav mentalni sklop trebaš imati pa da ne vidiš ko je donio jedina dva trofeja u zadnjih 10 godina. Ako su po tebi osvojeni kup i prvenstvo propale sezone onda mi stvarno nisi jasan

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: HyperOS, muhamedhulk, ronaldo99 i 58 gostiju.