Je li mogice da se pljuje MIHOJEVIC? Kakvi ste vi dvolicnjaci, fuj!!!
Sigurno je momak kriv sto sa 20 godina u paru sa sobom ima slabijeg igraca, umejsto igraca od kojeg ce uciti i koji ce krpiti njegove eventualne greske.
Puna vam usta akademije, a kad momci dobiju priliku odmah pljuvacina po njima, blage vi veze nemate niti znate sta je fudbal.
Ako vec nesto pratite uzmite nesto pa procitajte o tome poslusajtte malo pametnije i iskusnije od vas, da vidite da sve ima svoje. Danas (a i inaace) najbolnija tacka FKS su:
- Saric, koji proda 10 lopti po tekmi bespotrebno jer se okrece oko sebe ko šestar i bespotrebno dribla konstatno praveci kontranapade sto psihicki negativno djeluje na ostatak ekipe i razbija mogguci pritisak. Uz to, isti taj saric reemeti ionako slab protok lopte prema naprijed.
-Bekic i njegove duge lopte, liku ili je cala rekao ili on zaislja da akcija kada on dobije loptu treba da se zavrsi--- u odbrani ne postoji, pa je u akciji kod prvog gola stajao na protivnickoj poolovici
- trener koji nema formaciju, postavu, strategiju, taktiku, apsolutno nista!!! Prazno trcanje i postavljanje na terenu. Ekipa se ne krece sinhronizovano nego se linije razvlace, u jednom trenutku tri vezna igraca svi u jednoj liniji stoje i onda naravno ide duga lopta
Kod centarsutreva, u sesnestercu jedan igrac.... igra debil na duge lopte vec godinu dana i to ne prolazi, jer su nasi neskolovani stoperi jedino dobri u tome da skoci i uvali lakat i izbije loptu, ali ne, vrli strateg je 86 to naucio i dan danas tako postavlja igru
-uprava, koja ako hoce da ggosira mlade igrace (koji zaista vrijede) morajuu dovesto onda KVALITETNE igrace uz koje ce ovi stasati i uciniti da momci steknu kvalitet i iskustvo a ne da ti mladi momci krpe ove parmake od +- 10 k plate!!!
Sve u svemu, ako opet dovedu jednodimenzialnog trenera sa tonom ljubavnih poruka prema klubu i slicnim stvarima, a ne mladg i skolovanog strucnjaka, neka se objese svi za muda u upravi i odu iz kluba!
MARKO MIHOJEVIC, HADZIC NEDIM I jos dosta mladih u klubu su suho zlato, profesionalci i igracinee, koji trebaju da imaju podrsku igraca, uprave, navijaca a ne da spasavaju ekipu poraza!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli