Bio je i prvo poluvrijeme, ja sam ga vidio.Pošten čovjek, došao iz prepoštene zemlje sa poštenim namjerama ali to ovim našim levatima nepaše.Oni bi Evropu sa prosječnim igračima, levati jedni, nemogu shvatit da se toliko slabo kontaju u fudbal.Sve i da imaš najbolje igrače treba im mentalitet promjeniti, od borbe za opstanak do borbe za Evropu, to neide za jednu utakmicu a ruku na srce naša ekipa i jest za sredinu tabele.zizu1991 je napisao/la:Inače, informacije radi, Ibro je došao početkom drugog poluvremena na stadion pratiti Velež, to dovoljno govori iz kakvih je razloga Ibro vodio Velež.
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Zaboravio sam spomenut i Dinine krikove koji su me u nekim trenutcima znali podsjetiti na jednu prostitutku iz amsterdamskog RLD prije par godina
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
-
Malo bolja igra i mali niz bez poraza - 2500 ljudi, izgube od Rudara, otpuste covjeka koji je sa Velezom i RAjom trebao puniti Evropske gradove i stadione - 300-500 ljudi. Zalaganje igraca je posebna prica, ne vjerujem da Ibro nije imao autoritet pa su se zbog toga svadjali. Sta ce Jusufbasic kad ga Luster svaku utakmicu maltretira, pa onda kompanija sa strane umijesa prste, ko zna i je li Ibro uopste vodio glavnu rijec na treninzima. Cim su vidjeli da se moze sa Velezom u Evropu (jedva, ali ipak bi otisli) odmah su poceli grati svoje messije.
Malo nam je falilo da zabijemo i 2., ali mislim da je bolje ovako, jer da smo dobili uprava bi bila jos uvjerenija da su napravili pravi potez. Ovako ce nas voditi Avdo ili jos neko 'bolje domace ime', a rekao sam vec, sve i da Mourinho dodje ja bih vise da se Ibro vrati.
Nista, nama preostaje da dajemo jos vecu podrsku, a igraci da se izdignu iznad svih problema, dobiju ove jos 2 utakmice (JER MOGU I MORAJU) da se ne brukamo, jer bi mene bilo stid da me dobije ovakav Zeljo!!!
RED ARMY PRESTATI NECE NIKADA!!!
FORZA VELEŽ!!!
Malo nam je falilo da zabijemo i 2., ali mislim da je bolje ovako, jer da smo dobili uprava bi bila jos uvjerenija da su napravili pravi potez. Ovako ce nas voditi Avdo ili jos neko 'bolje domace ime', a rekao sam vec, sve i da Mourinho dodje ja bih vise da se Ibro vrati.
Nista, nama preostaje da dajemo jos vecu podrsku, a igraci da se izdignu iznad svih problema, dobiju ove jos 2 utakmice (JER MOGU I MORAJU) da se ne brukamo, jer bi mene bilo stid da me dobije ovakav Zeljo!!!
RED ARMY PRESTATI NECE NIKADA!!!
FORZA VELEŽ!!!
Kontao sam da je na početku drugog došao, jer sam i ja tada, s posla, umoran, oči se same sklapaju, al ajd, jedna je ljubav. Penjem se na centralnu, pogled desno na semafor, kad imam šta vidjeti.anel81m je napisao/la:
Bio je i prvo poluvrijeme, ja sam ga vidio.Pošten čovjek, došao iz prepoštene zemlje sa poštenim namjerama ali to ovim našim levatima nepaše.Oni bi Evropu sa prosječnim igračima, levati jedni, nemogu shvatit da se toliko slabo kontaju u fudbal.Sve i da imaš najbolje igrače treba im mentalitet promjeniti, od borbe za opstanak do borbe za Evropu, to neide za jednu utakmicu a ruku na srce naša ekipa i jest za sredinu tabele.
Sjedio sam nekih 5 min, čekajući početak utakmice, kad vidjeh njega sa djetetom u naručju da ulazi i sjeda na tribine, zato sam mislio da je došao na drugom poluvremenu.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
http://sportsport.ba/bh_fudbal/fenomena ... ezu/114714" onclick="window.open(this.href);return false;
da li je juce igrao Darko Maletic?
Jeste, igrao je.
-
- Kontakt:
Dobro ljudi, pa šta ćemo uradit? Hoće li se išta poduzimat ili ćemo samo kenjat po forumu?
Šta da se poduzme ? Od organiziranja preko foruma nema ništa. Od organizacije vjerovatno i nema ništa, također je vjerovatno da niko i nema plan aktivnosti koje bi se mogle uraditi a u svrhu riješavanje ove situacije.
Tačno je, da je ovo što sam iznio, bazirano na pretpostavkama, ali također postoji i vrlo velika mogućnost da su ove pretpostavke tačne.
Tačno je, da je ovo što sam iznio, bazirano na pretpostavkama, ali također postoji i vrlo velika mogućnost da su ove pretpostavke tačne.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Jedino mozemo u apoteku po kutiju leksaChupacabra je napisao/la:Dobro ljudi, pa šta ćemo uradit? Hoće li se išta poduzimat ili ćemo samo kenjat po forumu?
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Bolje da nije. Dobro smo se prevarili njegovim dovođenjem.vlakanje je napisao/la:da li je juce igrao Darko Maletic?
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
-
- Kontakt:
Evo sinoć je nekoliko starijih momaka došlo u KN, imaju neke prijedloge, da se skupi raja, iz kluba mlađa raje što ima, i oni stariji će doc, i otić u upravu. Treba nešto radit, ne može više 'vako, nek vide da ima raje, *ebiga, oni bi svi sigurno htjeli da nas nema nikako pa da onda mogu radit šta hoće, daj da se skupimo i odemo tamo pokušat nešto, pa makar i ne uspjeli.
Sta mozemo uraditi je jedino da istrajemo da smijenimo tanu a da umjesto njega postavimo Ibru,mislim da bi to bilo idealno rijesnje,ali tesko izvodivo jer buljavi ima punu podrsku N.N i u tome je problem.
-
- Kontakt:
Ibre više nema, shvatite to, Ibro se neće vratit dok su tu ovi ljudi, nije samo u Tani problem, i najmanji je problem uhvatit Tanu i premlatit ga, primorat ga da ode, al neće se s tim ništa riješit. Treba otić al treba podrška starije raje, otić i tražit imena, ko su šta su ti ljudi koji "donose pare" pa mogu ovo radit sa Veležom.AMADUDI je napisao/la:Sta mozemo uraditi je jedino da istrajemo da smijenimo tanu a da umjesto njega postavimo Ibru,mislim da bi to bilo idealno rijesnje,ali tesko izvodivo jer buljavi ima punu podrsku N.N i u tome je problem.
nemojte misliti da se nasladjujem, ali govorio sam vam o tome kada ste ga potpisali. nije to onaj maletic koji je razbijao u pl prije par godina u borci i koji je bio reprezentativac.
nastranu njegov karakter koji necu da komentarisem,ali na brzini je izgubio definitivno,a fizicka sprema mu je i prosle sezone kod nas bila ravna 0.
na utakmici u mostaru prvo poluvrijeme protiv borca je bio katastrofa a momci koje ste uveli umjesto njega su napravili razliku... vadite ga iz ekipe jer je i kod nas prosle godine bio balast.
najgora su "velika" pojacanja koja moraju da igraju a zapravo su veliki teret za ekipu.
nastranu njegov karakter koji necu da komentarisem,ali na brzini je izgubio definitivno,a fizicka sprema mu je i prosle sezone kod nas bila ravna 0.
na utakmici u mostaru prvo poluvrijeme protiv borca je bio katastrofa a momci koje ste uveli umjesto njega su napravili razliku... vadite ga iz ekipe jer je i kod nas prosle godine bio balast.
najgora su "velika" pojacanja koja moraju da igraju a zapravo su veliki teret za ekipu.
Živio ti nama drug. Svaka pozitivna kritika sa strane je dobrodošla.
O tome ne treba ovde pricati vec treba otici u KN i da se skupi sto vise raje i da se neko od starije raje nadje da se ode u upravu i da se vidi sta je rec.
Rahimic se nece vratiti to je garant a mozda se trebalo i sa igracima popricati da se skonta sta je problem.
Svi nesto nagadjamo ali nikako da znamo 100 % sta je problem.
Prezalit cu ja Rahimica samo neka mi pokazu da ima pomaka i da nas ovo nece kostati raspada sistema.
Rahimic se nece vratiti to je garant a mozda se trebalo i sa igracima popricati da se skonta sta je problem.
Prezalit cu ja Rahimica samo neka mi pokazu da ima pomaka i da nas ovo nece kostati raspada sistema.
Maletic je dobio 30K za potpis, 15K u kesu, ostatak u BMW-u starom par godina......
samo mostarski, samo bahato
[quote="Adma"]O tome ne treba ovde pricati vec treba otici u KN i da se skupi sto vise raje i da se neko od starije raje nadje da se ode u upravu i da se vidi sta je rec.
Prezalit cu ja Rahimica samo neka mi pokazu da ima pomaka i da nas ovo nece kostati raspada sistema.[/quo
+5 Igrače treba nakačiti p.... jedne. Da vidomo šta ih muči.
Prezalit cu ja Rahimica samo neka mi pokazu da ima pomaka i da nas ovo nece kostati raspada sistema.[/quo
+5 Igrače treba nakačiti p.... jedne. Da vidomo šta ih muči.
Nemaš se šta naslađivat care, tako je sve kako si rekao.Ja sam prvi bio protiv kad sam čuo da ga dovode i pisao sam o tome u više navrata ovde.Plus što na njegovoj poziciji imamo talentovanog igrača, i neznam stvarno koja je svrha bila njegovog dovođenja.Uzet će nam 50-60k maraka za sezonu i razligu a trči ko krepala kenja plus što nema neko znanje sa loptom.Za te pare smo mogli nekog finog talenta dovest a ne isluženog igrača.Ko gos da je kumovo njegovom dolasku ili ima neke fajde od toga ili je fudbalski laik.vlakanje je napisao/la:nemojte misliti da se nasladjujem, ali govorio sam vam o tome kada ste ga potpisali. nije to onaj maletic koji je razbijao u pl prije par godina u borci i koji je bio reprezentativac.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.