FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Evolution87
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
E moj husrefee...
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- PitarBordo
- Kontakt:
Welcome back !
Chlan je napisao/la:Ako želimo da se okrenemo mladim igračima Alagic bi bio odlično rješenje. Ovaj poraz je po mom mišljenju došao u pravi čas
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
-
BordoBolesnik
- Kontakt:
Nisam ni ocekivao pametnu odluku.
- PitarBordo
- Kontakt:
Ono što se da zaključiti da trenutna administracija radi identično kao i prethodna. Plaćeni za nerad. Definicija uhljeba.
Samo Saraj'vo.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Gdje pise da je Husref?
SJASI KURTA DA UZJASE MURTA, OJHA
a strucnjaci neka ostanu
SJASI KURTA DA UZJASE MURTA, OJHA
a strucnjaci neka ostanu
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ne moze ba nabolje , ne moze i ne moze , gdje para ima dodje bagra da rasturi i to ti je prica ove zemlje. Pojacani Cala doso , mislim Cala sa urlikom,al Cala nije grio da drzi klub kao taoca , samo nas je izbio iz starta sezone.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
O bozeZukanovic je napisao/la:Kako saznajemo, jedan od kandidata je i Sanjin Alagić, trenutni šef Akademije. Alagić je u prošlosti radio u inostranstvu, tačnije u Al-Ahliju, Al-Salmiyi i Qadsiju. U svakom slučaju, novi trener Bordo tima trebao bi biti poznat već danas.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mislim da mi je krajnje vrijeme da odmorim malo od Sarajeva i BH fudbala 
Pozdrav svima. Pokusat cu ne ulaziti na temu niti citati bilo sta sto je vezano za nas fudbal.
Odoh kao sav normalan svijet pratiti Barcelonu, Bayern, Real...
Husrefe, zasto ti je ovo trebalo?
Otjeran ces biti OPET. Da sta mozes promijeniti, ja bih te prvi podrzao, ali to je nemoguce.
Pozdrav svima. Pokusat cu ne ulaziti na temu niti citati bilo sta sto je vezano za nas fudbal.
Odoh kao sav normalan svijet pratiti Barcelonu, Bayern, Real...
Husrefe, zasto ti je ovo trebalo?
Otjeran ces biti OPET. Da sta mozes promijeniti, ja bih te prvi podrzao, ali to je nemoguce.
- PitarBordo
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Janjoš: Mjesto na trenerskoj klupi, mijenjam onim na tribini. Hvala Sarajevo!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Usvojena ostavka Janjoša
Mehmed Janjoš, pedesetdevetogodišnji fudbalski stručnjak, podnio je ostavku na mjesto Šefa stručnog štaba Fudbalskog kluba Sarajevo, koja je nakon današnjeg sastanka sa rukovodstvom kluba i usvojena.
Janjoš je svoj treći mandat na klupi Sarajeva započeo početkom septembra 2016. godine, a ukupno je u proteklih skoro godinu dana vodio Sarajevo na 36 utakmica, u kojima je naš klub ostvario 19 pobjeda, uz 9 remija i 8 poraza. Zahvaljujući predanom radu stručnog štaba, Sarajevo je poslije lošeg starta prošle sezone uspjelo da se vrati na pobjednički kolosijek, te je klub sezonu 2016/17 okončao plasmanom na evropsku scenu, uz finale Kupa, međutim, poslije ispadanja u 1. pretkolu evropske lige od moldavske Zarije, te nakon poraza u prvoj domaćoj utakmici protiv Zrinjskog, Janjoš je podnio ostavku na mjesto šefa stručnog štaba Fudbalskog kluba Sarajevo.
“Nakon posljednja dva rezultatska neupsjeha, gosp. Janjoš je podnio ostavku na mjesto šefa struke, koja je danas razmotrena i usvojena. Obavili smo jedan konstruktivan razgovor i gosp. Janjoš je se ponio izuzetno korektno. Stručni štab na čelu sa gosp. Janjošem selektirao je ekipu u protekla dva prelazna roka, odradili su dva ciklusa priprema i imali potrebne uslove da se ostvare zacrtane sportske ciljeve. U narednom periodu klub će obaviti razgovore sa potencijalnim kandidatima za upražnjeno mjesto šefa struke i želimo oformiti kvalitetan stručni štab, na čelu sa trenerom, koji će dijeliti klupske ambicije i ciljeve.”, rekao je Valentin Ilievski, Predsjednik Skupštine FK Sarajevo.
Čala je i u svom trećem mandatu pokazao da je istinski vojnik kluba i kolektiv FK Sarajevo, našoj igračkoj i trenerskoj legendi, Mehmedu Janjošu želi puno sreće i uspjeha u nastavku profesionalne karijere.
Mehmed Janjoš, pedesetdevetogodišnji fudbalski stručnjak, podnio je ostavku na mjesto Šefa stručnog štaba Fudbalskog kluba Sarajevo, koja je nakon današnjeg sastanka sa rukovodstvom kluba i usvojena.
Janjoš je svoj treći mandat na klupi Sarajeva započeo početkom septembra 2016. godine, a ukupno je u proteklih skoro godinu dana vodio Sarajevo na 36 utakmica, u kojima je naš klub ostvario 19 pobjeda, uz 9 remija i 8 poraza. Zahvaljujući predanom radu stručnog štaba, Sarajevo je poslije lošeg starta prošle sezone uspjelo da se vrati na pobjednički kolosijek, te je klub sezonu 2016/17 okončao plasmanom na evropsku scenu, uz finale Kupa, međutim, poslije ispadanja u 1. pretkolu evropske lige od moldavske Zarije, te nakon poraza u prvoj domaćoj utakmici protiv Zrinjskog, Janjoš je podnio ostavku na mjesto šefa stručnog štaba Fudbalskog kluba Sarajevo.
“Nakon posljednja dva rezultatska neupsjeha, gosp. Janjoš je podnio ostavku na mjesto šefa struke, koja je danas razmotrena i usvojena. Obavili smo jedan konstruktivan razgovor i gosp. Janjoš je se ponio izuzetno korektno. Stručni štab na čelu sa gosp. Janjošem selektirao je ekipu u protekla dva prelazna roka, odradili su dva ciklusa priprema i imali potrebne uslove da se ostvare zacrtane sportske ciljeve. U narednom periodu klub će obaviti razgovore sa potencijalnim kandidatima za upražnjeno mjesto šefa struke i želimo oformiti kvalitetan stručni štab, na čelu sa trenerom, koji će dijeliti klupske ambicije i ciljeve.”, rekao je Valentin Ilievski, Predsjednik Skupštine FK Sarajevo.
Čala je i u svom trećem mandatu pokazao da je istinski vojnik kluba i kolektiv FK Sarajevo, našoj igračkoj i trenerskoj legendi, Mehmedu Janjošu želi puno sreće i uspjeha u nastavku profesionalne karijere.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Jel samo Cala razduzen ili citav strucni stab?
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Što sam sit ovih vojnika kluba i ovih što ga aman aman vole. Dajte ba odyebite svi vec jednom, hocemo struku a ne ljubav i patetiku!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Makli ti nisu iz fotelja sinoc su nazvali nekog da ga intervijuse ,nas da pripreme teren i to je taj poso sefe . De postavite one slike od sinoc da rezim. Dosta vose , ako se iko odluci na bilo sta osim prdjena na forumu iako znam da smo bjesni i da se moramo praznit se i ne zamjeram nikom , prdim evo i ja , al bilo sta ko navijaci ,ja dolazim. Sta god samo da im se posalje bilo kakva poruka
Zadnja izmjena: paulus, dana/u 24 jul 2017, 14:19, ukupno mijenjano 1 put.
jel husref novi trener?
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
- PitarBordo
- Kontakt:
Patetika i emocije uvijek pale kod gladnih i siromašnih. To za bolje ne zna.FrancescoTotti je napisao/la:Što sam sit ovih vojnika kluba i ovih što ga aman aman vole. Dajte ba odyebite svi vec jednom, hocemo struku a ne ljubav i patetiku!
Samo Saraj'vo.
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 9#p5989379
Biramo najlošijeg
Biramo najlošijeg
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, f16, Google Adsense [Bot], johntravolta123, jurisicduska, mnon46, Mocvara1991, nedimmmm1337, Proximic i 92 gosta.