RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

mostar0606

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la mostar0606 » 29 sep 2013, 13:48

Ne moze se nista bez KN RA, da se kaze da i oni stoje iza toga, lahko je doc' i rec' mi smo RA, ali na dodatnoj vaznosti dobiva kada se kaze kako je i KN RA protiv ove uprave ili barem protiv nekoliko njihovih postupaka. Tuga je sta su uradili (namuce se da dovedu sva pojacanja i onda pocnu to prosipati, jesu li oni normalni ili ne znaju ni da kradu kako treba)...a danas smo mogli biti na 3. mjestu (eto racunacu samo da smo dobili jucer) i potajno se nadati da stvarno mozemo da Evrope, mada nada nije jos nestala, ja mislim da mozemo i do titule, ali ako se do sutra, ne do vikenda, nego DO SUTRA, ne dovede neko provjeren (ali ne 'trener od Bisca polja do Bijelog polja') onda svaka nada pada u vodu. Ali to je i problem, jer znaju i oni da kad bi se Velez poceo vracati na stare staze da ne bi mogli ostati tu. Ovo su veoma osjetljivi trenuci za Velez, moze se istjerati ova uprava, ali koga dovesti??? Bila je prica u Pasi, pa nam se ne svidja jer hoce da dodje kad je u Velezu sve sredjeno, evo koga dovesti???
Prosli put (bojkot) su nas 'istjerali' sa stadiona, ali smo na kraju mi dobili, sad ce biti drugacije, mi cemo njih 'istjerati' sa stadiona, a nas ce biti sve vise i vise. Vec sam pisao, treba dobiti Travnika pod obavezno, iskoristiti pauzu, dobro se pripremiti i razvaliti Viteza.
IZRONIT CE VELZ ZA ONE KOJI GA VOLE!!!
FORZA VELEZ!!!

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 29 sep 2013, 13:57

mostar0606 je napisao/la:Ne moze se nista bez KN RA, da se kaze da i oni stoje iza toga, lahko je doc' i rec' mi smo RA, ali na dodatnoj vaznosti dobiva kada se kaze kako je i KN RA protiv ove uprave ili barem protiv nekoliko njihovih postupaka. Tuga je sta su uradili (namuce se da dovedu sva pojacanja i onda pocnu to prosipati, jesu li oni normalni ili ne znaju ni da kradu kako treba)...a danas smo mogli biti na 3. mjestu (eto racunacu samo da smo dobili jucer) i potajno se nadati da stvarno mozemo da Evrope, mada nada nije jos nestala, ja mislim da mozemo i do titule, ali ako se do sutra, ne do vikenda, nego DO SUTRA, ne dovede neko provjeren (ali ne 'trener od Bisca polja do Bijelog polja') onda svaka nada pada u vodu. Ali to je i problem, jer znaju i oni da kad bi se Velez poceo vracati na stare staze da ne bi mogli ostati tu. Ovo su veoma osjetljivi trenuci za Velez, moze se istjerati ova uprava, ali koga dovesti??? Bila je prica u Pasi, pa nam se ne svidja jer hoce da dodje kad je u Velezu sve sredjeno, evo koga dovesti???
Prosli put (bojkot) su nas 'istjerali' sa stadiona, ali smo na kraju mi dobili, sad ce biti drugacije, mi cemo njih 'istjerati' sa stadiona, a nas ce biti sve vise i vise. Vec sam pisao, treba dobiti Travnika pod obavezno, iskoristiti pauzu, dobro se pripremiti i razvaliti Viteza.
FORZA VELEZ!!!
Ma druze sve si ti to dobro napisao ali s ovakvim ljudima u klubu ima da ronimo jos dugo
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 29 sep 2013, 14:01

MostaracVelezovac je napisao/la:Nesvatljiva odluka raskinuti s Rahimicem.
Treba biti iskren, Rahimic nije izgubio mnogo utakmica (svega 5 od 25) ali nije mnogo ni pobijedio.
Bilo je tu bljesaka jakog Veleza, kao npr drugo poluvrijeme protiv Borca, ali bilo je i losih utakmica.

Ali ovo sto mi ne ide u glavu je kako ljudi nisu imali sluha da se raja pocela okretati Velezu i raja je postajala zainteresovanija. A Rahimic je uzivao respekt i taj respekt se prenosio i na sve ostale u Velezu. Njega otpustiti je besmislena odluka ne samo radi toga sto on i nije imao dovoljno ni vremena ni kadra da nesto napravi od ekipe nego i radi toga sto je vracao vjeru u Velez.

Njegovo otpustanje je islo totalno kontra stabilnosti. Cak sta vise, sad se sve osjeca ko i prije 2 godine. Bez potrebe. Totalno bez ikakve potrebe. Raja bi i prihvatila Velez u sredini tabele ako treba i to bi se gledalo kao napredak u odnosu na prethodnu sezonu. Totalno glup i nepromisljen potez.
Imao nekog posla, nije me bilo u mostaru par dana, i ništa nisam znao. I juče se vraćam u Mostar, i upalim radio da slušam prenos utakmice, kad čujem Ibro smijenjen.

I haj ti sada budi pametan. Ne mislim da je Ibro pokazao da je haman trener,ali bilo je napretka i to je ono što su ljudi prepoznavali. Baš kao što MV napisa (zato i pišem svoj post ispod njegovog). I ne mora biti tragedija što Ibro ide, ako će doći netko ko će to dići na viši nivo. Ljudi imaju svoje limite, možda je ovo Ibrin (iako to nikada nećemo saznati)- Ali ako je tako, onda uprava mora pokazati viziju i ponuditi nešto bolje od Ibre. I rekao bih u tom slučaju, ne samo da treba ići dalje od Bišća polja do Bijelog brijega, nego i izvan granica naše nam domovine. Vrtiti se u krugu istih trenera neće donijeti dobro. Vidjećemo. Jedna serija dobrih rezultata nas opet dovodi u vrh, nije to ni nemoguće, ali zaista pod uslovom da dovedu pravog trenera. I puste ga na miru.

O upravi, strujama u njoj,mafiji, ovome, onome, neću.....ja sam navijač, ja gledam rezultat, ako ima rezultata svejedno mi je ko se tu i oko čega čamba. Meni je svejedno igra li jusufbašić ili Mirza, domaći ili igrač sa strane, samo ako daju golove.

Ako nema, ako se vrati stanje od prije desetak ili pet godina....onda odustajem.....naravno do boljih vremena.

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 29 sep 2013, 14:16

Ali koga sad dovesti da radi sa ovom bagrom u upravi?Da je dobar trener,da protrese ekipu i da privuč navijače na tribinu???????Neznam ko bi to mogao biti,nisam optimista al' daj bože da se prevarim!
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Chupacabra
Kontakt:

Post Postao/la Chupacabra » 29 sep 2013, 14:21

mostar0606 je napisao/la:Ne moze se nista bez KN RA, da se kaze da i oni stoje iza toga, lahko je doc' i rec' mi smo RA, ali na dodatnoj vaznosti dobiva kada se kaze kako je i KN RA protiv ove uprave ili barem protiv nekoliko njihovih postupaka. Tuga je sta su uradili (namuce se da dovedu sva pojacanja i onda pocnu to prosipati, jesu li oni normalni ili ne znaju ni da kradu kako treba)...a danas smo mogli biti na 3. mjestu (eto racunacu samo da smo dobili jucer) i potajno se nadati da stvarno mozemo da Evrope, mada nada nije jos nestala, ja mislim da mozemo i do titule, ali ako se do sutra, ne do vikenda, nego DO SUTRA, ne dovede neko provjeren (ali ne 'trener od Bisca polja do Bijelog polja') onda svaka nada pada u vodu. Ali to je i problem, jer znaju i oni da kad bi se Velez poceo vracati na stare staze da ne bi mogli ostati tu. Ovo su veoma osjetljivi trenuci za Velez, moze se istjerati ova uprava, ali koga dovesti??? Bila je prica u Pasi, pa nam se ne svidja jer hoce da dodje kad je u Velezu sve sredjeno, evo koga dovesti???
FORZA VELEZ!!!
Ne znam kako misliš dobit Travnika sa onakvom igrom, jučer su ovdje igrali ko *ičke, pa zamisli kako će tamo igrat, hoćeš da ti kažem kako? Ko protiv Rudara, gore od toga i ne može.

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 29 sep 2013, 14:23

emil02in je napisao/la:Ali koga sad dovesti da radi sa ovom bagrom u upravi?Da je dobar trener,da protrese ekipu i da privuč navijače na tribinu???????Neznam ko bi to mogao biti,nisam optimista al' daj bože da se prevarim!
pa ne znam ni ja :mrgreen: , ali recimo pogledaj kako je Jedinstvo iz Bihaća napravilo dobar posao sa Ivanom Katalinićem.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 29 sep 2013, 14:25

mehmed janjos bi dobro rjesenje
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 29 sep 2013, 14:26

http://sportsport.ba/bh_fudbal/tanovic- ... eni/114729" onclick="window.open(this.href);return false;

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 29 sep 2013, 14:26

astra1922 je napisao/la:mehmed janjos bi dobro rjesenje
ne zajebaji pošten svijet :mrgreen:

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 29 sep 2013, 14:27

astra1922 je napisao/la:mehmed janjos bi dobro rjesenje
Nama treba neko ko ima čvrsto svoje ja, a takav se nebi zadržao jer nemože dopustiti da mu pojedinci kroje ekipu.Tako da od ozbiljnog trenera teško da će bit išta.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 29 sep 2013, 14:28

Na onakvo zalaganje od juce i iz Prijedora ima da nam Travnik tricu zavali.
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 29 sep 2013, 14:29

Eto nema Tane, hocemo li sad svi u Travnik?
Support Velez, It's logical! ★

Chupacabra
Kontakt:

Post Postao/la Chupacabra » 29 sep 2013, 14:30

Tana vrati se!

remistarmo
Kontakt:

Post Postao/la remistarmo » 29 sep 2013, 14:33

Sedin Tanović podnio neopozivu ostavku!
Odmah nakon jučerašnje utakmice sa FKZvijezda, UO FK Velež održao je hitnu sjednicu i sastanak sa igračima, kojom prilikom je još jednom istaknuto kako je UO izvršio sve preuzete obaveze, te je, u skladu sa ugovornim obavezama, juče isplaćena puna plata za avgust svim uposlenicima u klubu, igračima i stručnom štabu, kao i dojučerašnjem šefu stručnog štaba Ibri Rahimiću, tako da ne stoje priče da je u klubu radio besplatno, stoji u današnjem saopštenju UO FK Velež, objavljenom na internet stranici kluba.

nova sloboda

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 29 sep 2013, 14:37

Dabogda se vise nikad ne vratio grobaru kluba. Draze nam je ispast u drugu ligu nego da nas vode klosari kao ti. ZDRAVOOOOOOOOOOOO
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 29 sep 2013, 14:37

Živi bili pa vidjeli,a nebi loše bilo pokušati dovest Kodru.Nema angažmana,pa treba probati i reći hoće ili neće.

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 29 sep 2013, 14:38

Kodru, Barbareza, Salihamidzica, mozda i Vahu, Duska...sve njih..sad ili nikad..

:lol:
Support Velez, It's logical! ★

Chupacabra
Kontakt:

Post Postao/la Chupacabra » 29 sep 2013, 14:39

Još jednom ću ponovit ovdje, ovih dana bi se trebao održat skup, i starijih i mlađih iz KN, i otić u upravu pokušat nešto uradit, raspitajte se po gradu, ako vam je stalo do Veleža poduzmite nešto, kažem raspitajte se sami jer ne znam hoću li stić ovdje obavijestit ako bude nekog dogovora.

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 29 sep 2013, 14:42

Pokušaj druže ako ikako možeš,ima nas i van Mostara koji volimo Velež.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 29 sep 2013, 14:48

Sedin Tanovic dao ostavku. Nermin Niksic i dobar dio UOa koji je odgovoran za uspon kluba (i isplacivanje duga) odlazi na zimskoj pauzi - ako procitate izmedju redova na proglasu na fkvelez . ba stranici.

Ode li NN - Velez ce ispast u drugu ligu ili ove ili sljedece sezone...
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.