FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
@Neandertalac ... Niti znam naci, niti mi se trazi, hoces reci da nisi rekao da je greska sto nismo prodali Lendrica i da smatras da je dobro sto ga nismo prodali? Mozda kad pogrijesis pa neko primjeti, smatras da taj neko ujeda, al vjeruj da mi to nije namjera, vec da vidim da li ces priznati sopstvenu gresku.
Eto druze ako nije problem da ponovis jos jednom svoje misljnje u vezi odbijanja ponude iz Kine za Lendrica?
Eto druze ako nije problem da ponovis jos jednom svoje misljnje u vezi odbijanja ponude iz Kine za Lendrica?
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.
- Neandertalac
- Kontakt:
Nisam rekao da je greška. Fino sam obrazložio za i protiv.IvanOsim je napisao/la:@Neandertalac ... Niti znam naci, niti mi se trazi, hoces reci da nisi rekao da je greska sto nismo prodali Lendrica i da smatras da je dobro sto ga nismo prodali? Mozda kad pogrijesis pa neko primjeti, smatras da taj neko ujeda, al vjeruj da mi to nije namjera, vec da vidim da li ces priznati sopstvenu gresku.
Nije greška naravno iz sportskog aspekta, čak samoubojstvo. Da je Križman tu, a nije, moglo bi se razmisliti kada bi ponuda bila kakva su pisali da je, a nije.
Sad se fino izvini

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Prvo katstrofa smo igrali jer mi nismo metalege da se branimo i ne osutamo 3 puta na go sa kojom god ekipom da igramo, drugo sudije nas pripazile samo tako, nisu ni njima svirali penal kad je ono drvo od kerle cupalo igraca a sudija nije vidio i plusZeljeznicarFan je napisao/la:Malo pretjerujete oko jucerasnje tekme, po meni odigrano lose , ali sad toliko koliko kukate ni blizu loše nije .Ono sto me brine jeste da nas sudije jeb.u iz kola u kolo , i sto su svojim sjeckanjem igre, i nedosuđivanjem očiglednog penala nad Zakaricem,nepostojećim faulom kad je Zeba uposlio Miru i Zakaru same na gol, i ona 2,3 ofsajda baš zeznuli stvar.. Stoga smirite se malo ,nerealni ste ,ali pravo
nisu im svirali minimalno 3 faula na sesnaest metara, znaci nas sudije pripazile drama a nisu trebale jer smo katastrofa igrali ala Mulalci je ovaj Petrovic samo sto ne govori poginucemo na terenu, taktika 0 bodova u svim utakmicama.
Vjeruj, da je i Krizman i Beganovic tu, nema se sta razmisljati 2 dana prije lige, ako zelis SVE od sportskog aspekta.Neandertalac je napisao/la:Nisam rekao da je greška. Fino sam obrazložio za i protiv.IvanOsim je napisao/la:@Neandertalac ... Niti znam naci, niti mi se trazi, hoces reci da nisi rekao da je greska sto nismo prodali Lendrica i da smatras da je dobro sto ga nismo prodali? Mozda kad pogrijesis pa neko primjeti, smatras da taj neko ujeda, al vjeruj da mi to nije namjera, vec da vidim da li ces priznati sopstvenu gresku.
Nije greška naravno iz sportskog aspekta, čak samoubojstvo. Da je Križman tu, a nije, moglo bi se razmisliti kada bi ponuda bila kakva su pisali da je, a nije.
Sad se fino izvini
Dobro, da zakljucimo. Nije greska iz sportskog aspekta. Slazem se. Iz kojeg je aspekta greska?
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.
- Neandertalac
- Kontakt:
Ako napises nije greska iz sportskog aspekta, znaci da se odnosi direktno na to. Ako smatras da nema greske nigdje, napises nije greska, bez iz ovog ili iz onog. Slazemo se, nije greska. Ocigledno da je Krizman tu, rekao bi da je greska, a ne bi bila greska, jer Krizman nema fizicke predspozicije da igra u ovom sistemu jedinog napadaca. Zivio.Neandertalac je napisao/la:Pa ko je rekao da je greška?
- amazon
- Kontakt:
Ma da nam je Ivica sudio ne bi imali onako sudjenje. To ko je realan i gledao utakmicu ne smije ni progovoriti oko sudjenja.SaboBabo je napisao/la:Prvo katstrofa smo igrali jer mi nismo metalege da se branimo i ne osutamo 3 puta na go sa kojom god ekipom da igramo, drugo sudije nas pripazile samo tako, nisu ni njima svirali penal kad je ono drvo od kerle cupalo igraca a sudija nije vidio i plusZeljeznicarFan je napisao/la:Malo pretjerujete oko jucerasnje tekme, po meni odigrano lose , ali sad toliko koliko kukate ni blizu loše nije .Ono sto me brine jeste da nas sudije jeb.u iz kola u kolo , i sto su svojim sjeckanjem igre, i nedosuđivanjem očiglednog penala nad Zakaricem,nepostojećim faulom kad je Zeba uposlio Miru i Zakaru same na gol, i ona 2,3 ofsajda baš zeznuli stvar.. Stoga smirite se malo ,nerealni ste ,ali pravo
nisu im svirali minimalno 3 faula na sesnaest metara, znaci nas sudije pripazile drama a nisu trebale jer smo katastrofa igrali ala Mulalci je ovaj Petrovic samo sto ne govori poginucemo na terenu, taktika 0 bodova u svim utakmicama.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- MocMahale444
Sudije nas pripazile kazes to je prvi put da nesto tako vidim, sudije nas kasape godinama. Namjerno ili ne to se desava konstantno.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- Neandertalac
- Kontakt:
Pa ne moraš se praviti lud a misliti samo kako da dokažeš kako si u pravu kada nisi. Dođeš da me optužuje za nešto što nisam izjavio u takvom kontekstu, fino sam obrazložio za i protiv. Kasnije kada sam upoznao same detalje, još više sam mišljenja da nisi ni imao opciju.IvanOsim je napisao/la:Ako napises nije greska iz sportskog aspekta, znaci da se odnosi direktno na to. Ako smatras da nema greske nigdje, napises nije greska, bez iz ovog ili iz onog. Slazemo se, nije greska. Ocigledno da je Krizman tu, rekao bi da je greska, a ne bi bila greska, jer Krizman nema fizicke predspozicije da igra u ovom sistemu jedinog napadaca. Zivio.Neandertalac je napisao/la:Pa ko je rekao da je greška?
Bježi ba, kako te nije stid. Ako hoćeš da pričaš sa argumentima, izvoli. Ako nećeš i ako će ti stav biti takav, šetaj dalje od mene.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- plavousrcu
- Kontakt:
Indijanac isti kao onaj neki dan sto uleti i podje nas porediti sa ribolovackim drustvom. Ulete iz ko zna kojih razloga, pokusaju isprovocirati i ispale se kao da se nista nije desilo. Treba administracije to rijesavati banovima. Vidis ovog, sta je njegov cilj nego isprovocirati te.Neandertalac je napisao/la:Pa ne moraš se praviti lud a misliti samo kako da dokažeš kako si u pravu kada nisi. Dođeš da me optužuje za nešto što nisam izjavio u takvom kontekstu, fino sam obrazložio za i protiv. Kasnije kada sam upoznao same detalje, još više sam mišljenja da nisi ni imao opciju.IvanOsim je napisao/la:Ako napises nije greska iz sportskog aspekta, znaci da se odnosi direktno na to. Ako smatras da nema greske nigdje, napises nije greska, bez iz ovog ili iz onog. Slazemo se, nije greska. Ocigledno da je Krizman tu, rekao bi da je greska, a ne bi bila greska, jer Krizman nema fizicke predspozicije da igra u ovom sistemu jedinog napadaca. Zivio.Neandertalac je napisao/la:Pa ko je rekao da je greška?
Bježi ba, kako te nije stid. Ako hoćeš da pričaš sa argumentima, izvoli. Ako nećeš i ako će ti stav biti takav, šetaj dalje od mene.
Kakve su sanse da neko radi prijenos u srijedu ? Bila je ona neka Elta Tv iz Banja luke ili kako se vec zovu ... ?
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
- plavousrcu
- Kontakt:
Tesko da ce Kup ko raditi. Ne vjerujem da neka lokalna televizija ima interes raditi prenos.Qwerty90 je napisao/la:Kakve su sanse da neko radi prijenos u srijedu ? Bila je ona neka Elta Tv iz Banja luke ili kako se vec zovu ... ?
Face je prosli put prenosio,ali ne vjerujem da ce sad.
Iskreno ne znam sta da ocekujem u srijedu. Gledam sad Kerla-Bogicevic poklonili 100% sansu jer nesto nabijaju loptu glavom pred nasim golom. Kakve amaterske greske su pravili kao da su prvi put loptu sutnuli u zivotu.
Iskreno ne znam sta da ocekujem u srijedu. Gledam sad Kerla-Bogicevic poklonili 100% sansu jer nesto nabijaju loptu glavom pred nasim golom. Kakve amaterske greske su pravili kao da su prvi put loptu sutnuli u zivotu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Kolike su šanse da Fejzić, Musa i Stana univerzale
počnu u Bijeljini?

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- amazon
- Kontakt:
Jeko onaj crnac sto je bio na Grbavici na zapadu? Nagradno pitanje?
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Trebalo bi biti nekih promjena u sastavu, odigraćemo četiri utakmice za deset dana. Bekrić, Musa, Stana, Uglješa....anonimni je napisao/la:Kolike su šanse da Fejzić, Musa i Stana univerzalepočnu u Bijeljini?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Neandertalac
- Kontakt:
Osmanković, Žerić, Beširević...Virtu4l je napisao/la:Trebalo bi biti nekih promjena u sastavu, odigraćemo četiri utakmice za deset dana. Bekrić, Musa, Stana, Uglješa....anonimni je napisao/la:Kolike su šanse da Fejzić, Musa i Stana univerzalepočnu u Bijeljini?
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
-
- Kontakt:
Slavko je rekao da idemo u najjačem sastavu na Radnik, tako da očekujem promjenu samo na LB jer Stojanović nema pravo nastupa.
Izuzetno sam zadovoljan i sretan sa ovih 6 bodova na startu, ovo je fantazija. Ko je očekivao neku mega igru taj nema pojma o fudbalu i nema pojma sa kakvim limitiranim sastavom nastupamo. Možemo se zahvaliti nekvalitetu ostalih ekipa a očekivati da ćeš nekoga prekucati sa igračima čiji je zenit istekao prije 4,5,6 godina je besmisleno. Samo neka potraje ovaj niz pobjeda i biće super.
Vjerujem da smo veoma blizu danu kada će se napraviti totalni zaokret u sportskoj politici te malo oplemeniti naš Željo a samim tim i vratiti onaj naš prepoznatljivi stil i fudbalski šarm. Ako bi nedaj bože nastavili s ovom politikom bojim se da su sve ove druge dobre stvari koje radimo totalno besmislene.
VTŽ
Izuzetno sam zadovoljan i sretan sa ovih 6 bodova na startu, ovo je fantazija. Ko je očekivao neku mega igru taj nema pojma o fudbalu i nema pojma sa kakvim limitiranim sastavom nastupamo. Možemo se zahvaliti nekvalitetu ostalih ekipa a očekivati da ćeš nekoga prekucati sa igračima čiji je zenit istekao prije 4,5,6 godina je besmisleno. Samo neka potraje ovaj niz pobjeda i biće super.
Vjerujem da smo veoma blizu danu kada će se napraviti totalni zaokret u sportskoj politici te malo oplemeniti naš Željo a samim tim i vratiti onaj naš prepoznatljivi stil i fudbalski šarm. Ako bi nedaj bože nastavili s ovom politikom bojim se da su sve ove druge dobre stvari koje radimo totalno besmislene.
VTŽ
- Neandertalac
- Kontakt:
Slavko gubi kompas u ovim izjavama. Bog te hvali čovjek Mladost kao da su Las Palmas, kaže 2.5 godine nikad ih nike vidio ovako agresivne a ljudi u ligi 1.5.
Nigdje veze ba, reci loše igrali i Ćao, šta bacaš ublehe i pereš se, eto mi svi blećci Ti trener svih trenera pa ćeš nam objasniti. Sve mi više pada u očima.
Nigdje veze ba, reci loše igrali i Ćao, šta bacaš ublehe i pereš se, eto mi svi blećci Ti trener svih trenera pa ćeš nam objasniti. Sve mi više pada u očima.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Idemoplavi
- Kontakt:
Covjek 5 tekmi, 5 pobjeda 9:0 gol razlika i stručnjaci pljuju zbog jednog lošeg poluvremena. Aferim momčine! I meni je bilo loše drugo poluvrijeme muka mi je bila ali toliko blata ispaliti mogu samo umno nestabilne osobe koje gledaju samo crno!!! Zato nam i jeste zemlja u urcu jer samo crno ,crno, crno. Čelzi uzeo ligu prvaka sa najgorim fudbalom poslije Grčke pa nesto ne znam da ce to iko ikad spomenuti. Rezultati su tu. Siroki smo igrom razbili osvojili 0 bodova pa ensto nisam tad pročitao nijedan komentar da je neko rekao igrali smo lijepo zijanili jbg, nego vatra, pljuvanje, znaš ti nas yebo ti nas....
1921
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.