plavousrcu je napisao/la:Na ove dvije utakmice se vidjelo da ekipa moze i da ima kvalitet. Radi ove dvije utakmice sam "nezadovoljan" sa igrama na pocetku prvenstva. Do koga je, zasto slabije igramo sad nego na pripremama ne znam, ali tako je. Nadam se da nije do trenera i metoda rada. Danas i subotu bi moglo biti jasnije. Ako igra bude u ove dvije utakmice bezidejna onda nevezano za rezultat nesto je trulo u drzavi Danskoj.grbavicka1921 je napisao/la:Samo da nam je proigrati kao npr. u pripremnim protiv Rusa ili Astane pogotovoonda gdje bi nam bio kraj
a ova ekipa ima kvalitet, može i mora
Vjeruj mi da bih više volio da igramo u mraku sa kako Bog zapovjeda terenom i travnjakom (op.a. teren Bilinog Polja), nego što je Savez dao instrukciju da će se morati imati reflektori na stadionima premierligaša od slijedeće sezone ako se ne varam 2017/18.
Klub poput nas uloži značajne pare u igrački sastav, kojeg na kaljuži čuškajući loptu politikom nabij pa gdje ode može dobiti i prosjećno uigrana ekipa momaka koji se bave amaterskim fudbalom na terminima poput nas forumaša da ne kažem npr.
Naša je prednost uvijek bila taj travnjak, pas igra, a mi i dalje godinama unazad i bit će tako unaprijed izgleda stepimo kako će svaka tekma proteći, između ostalog često i zbog tog jbenog terena/travnjaka po ovakvom vremenu kakvo nas čeka u Bijeljini.
Sjetim se koliko je samo psovao i nervirao se Ronaldo na Bilinom Polju kroz one utakmice baraža kad mu kvrge po terenu i rupe ubiju volju za igrom, a takav majstor. SAVEZ MORA INSTUKCIJU DATI DA TRAVNJACI BUDU PO STANDARDIMA UEFE I KOD NAS!! Fudbal bi bio troduplo bolji.
Živli!