jurisicduska je napisao/la: ↑18 feb 2026, 10:26Samo pratite zvanicnu, slijedi puno puno lijepih stvari !
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Može li ovo biti neka sabotaža od porodice Murvić da se uništi Željo? Besparica, ovakva igra i rezultati, prodaja pomoćnog, pitar Duška ima informacije prije njihovog kluba
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Nema potrebe, kazu u Vrapcicima vec spremno cekaju pijacariRodjeniiBrato je napisao/la: ↑18 feb 2026, 10:20Idi na aerodrom parkiraj, otvori vrata i gepek, možda nešto i ćukneš.KONTRASVIH je napisao/la: ↑18 feb 2026, 10:15Navijaci CP prvo u Sarajevo pa u Mostar na tekmu, pa ponovo nazad u Sarajevo![]()

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
DZE je mjesec i zvijezda?Zaboljesutra je napisao/la: ↑18 feb 2026, 10:22I hvala ti na tome.Takvi kao ti i nisu naša ciljana publika.edinedin je napisao/la: ↑18 feb 2026, 10:10zbog ovakvih najava navijam uvjek protiv vas....Zaboljesutra je napisao/la: ↑18 feb 2026, 09:04
Tko je mogao zamisliti lani da će neki hercegovački klub igrati Knock Out fazu protiv kluba iz Londona?!
VELIK SI ZRINJA!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Memija i Nalic ugrozeni
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Možemo li vašu pratiti, da dočekamo potpis Seferovića kojeg si 5 puta do sada najavio.jurisicduska je napisao/la: ↑18 feb 2026, 10:26Samo pratite zvanicnu, slijedi puno puno lijepih stvari !
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Valjda se Staviša raspitao šta znači kad ti uprava želje da podršku. 
- imekorisnicko
- Kontakt:
Ti nikako da pređeš iz prve u drugu fazu tugovanja.jurisicduska je napisao/la: ↑18 feb 2026, 10:26Samo pratite zvanicnu, slijedi puno puno lijepih stvari !
- Shategabri
- Shategabri
Ima li ko da uputi čovjeka na pravu temu?
Ovo nije tema o Konferencijskoj ligi.
Koševo Zapad
- jurisicduska
- Kontakt:
Strah me i pomisliti ako Ibro nadmudri Slavišu.
Obavljeni preliminarni razgovori sa gospodinom Amarom. Odgovor je da se prvo moraju raščistiti neke stvari da bi on uposte razmišljao o tom. Do tad teško. Ali s obzirom da sad imate strateškog partnera i lanac odlučivanja drugačiji nego prije mislim da ide u dobrom pravcu. U prevodu plati pa se klati, taman da i ja hajrujem bar ceh u kafani na račun gospodina Mirvica.
Samo nemojte da vam prodaju ovu ublehu da imate kamp (Igman Ilidza) i da vam ne treba pomoćni da je bolje stambeno poslovni kompleks napravit. Ako vam to prodaju. Biće sigurno žara cijena kvadrata.
Samo pratite zvaničnu ide puno puno lijepih stvari posebno u slučaju poraza od Veleza sto je skoro pa izvjesno. Jedino u slučaju novog slučaja za paljenje auta se tu može izbjeći 3 gola.
Obavljeni preliminarni razgovori sa gospodinom Amarom. Odgovor je da se prvo moraju raščistiti neke stvari da bi on uposte razmišljao o tom. Do tad teško. Ali s obzirom da sad imate strateškog partnera i lanac odlučivanja drugačiji nego prije mislim da ide u dobrom pravcu. U prevodu plati pa se klati, taman da i ja hajrujem bar ceh u kafani na račun gospodina Mirvica.
Samo nemojte da vam prodaju ovu ublehu da imate kamp (Igman Ilidza) i da vam ne treba pomoćni da je bolje stambeno poslovni kompleks napravit. Ako vam to prodaju. Biće sigurno žara cijena kvadrata.
Samo pratite zvaničnu ide puno puno lijepih stvari posebno u slučaju poraza od Veleza sto je skoro pa izvjesno. Jedino u slučaju novog slučaja za paljenje auta se tu može izbjeći 3 gola.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 18 feb 2026, 10:57, ukupno mijenjano 4 puta.
Skup Slavisa da ga nogiraju sad, morali bi bas izvaliti cifru, nego daje mu se podrska dok se lova ne skupi da ga otkantaju
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Ima li Nodija kada se bude prodavao pomoćni? Stvarno je botovao životom za novu upravu i transfere. Ako ništa bar mu neku garažu pokloniti u novom stambenom kompleksu neka polira auta i farove
Kazu da su malom Huskovicu (22) siske pale preko ociju i nije vidio da nosi konstrukciju gola. To je zasmetalo malom Slavisi (59) te ga je odstranio iz ekipe dok se ne osisa.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Za sve je Nijaz kriv. Nije Mirvić.Threeplanetrees je napisao/la: ↑18 feb 2026, 10:36Može li ovo biti neka sabotaža od porodice Murvić da se uništi Željo? Besparica, ovakva igra i rezultati, prodaja pomoćnog, pitar Duška ima informacije prije njihovog kluba
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Pitanje ko će isplaćivati ogromne raskide ugovora?
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Iz dana u dan samo potvrdjuju koliko su opsjednuti, a djeluju i poprilicno istraumirano. Nestvarno 
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Klasicni shizopitariKONTRASVIH je napisao/la: ↑18 feb 2026, 11:22Iz dana u dan samo potvrdjuju koliko su opsjednuti, a djeluju i poprilicno istraumirano. Nestvarno![]()
Trenutno korisnika/ca: BarbareZeljin, Fouzi1, Noke995, Zaboljesutra i 37 gostiju.