RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

emil02in
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la emil02in » 30 sep 2013, 13:29

duh je napisao/la:Ma negovorim ja koliko su mogli i jesu li mogli vise . Ja samo znam da su to uradili . A naravno da znam . Ja smo kazem da treba spustiti loptu i da netreba nikoga vrijedzati . Svakome ko je pomogao onasem jedinom VELIKA HVALA . Jel sada radi IBRE ILI TANE TREBA DA SE SVE OVO RAZVALI.Pa ljudi nismo nikada bili u boljoj situaciji nego ove godine . Sta sad treba svi da odu koji doprinose svetinji da bi dosli ovi sto su do sada bili i opet da nes unazade i uvale u dugove . Jer ovo kako vi reaguje i kako pisete (pojedinci ) bola vodi raspadu sistema . Zaboravimo i IBRU i sve ostale daj da se dovede dobar trener i da idemo dalje.Izmedju ostaloga neznam jesi li znao da je u Maju iduce godine trebao poceti da se gradi stadion u sjevernom a da je ovo u vrapcicima trebao biti trening centar za prvi tim i omladinsku skolu. Da su tu trebale biti napraljene sobe za spavanje igraca koji su sa strane da se nemoraju placati smjestaj po radu. Sve je islo ka ideali jel to sada treba razvaliti i dovesti neke ljude od prija da oni nam po kozna koji puj j ...-. majku
To sam ja već pisao,više ja pozitivnih stvari,al' one negativne imaju bolji publicitet.Jer nije u interesu nekome da Velež bude jak i stabilan.Malo se ljudi smirite,pa počeli smo se između sebe svađati po forumu jel' to što nam treba?
Otišao je Ibro,neka je,otišao Tana neka je hajmo dalje imamo dobre temelje i sada treba samo nastaviti i uprava i navijači.Svi mi volimo Velež i zato ne dopustimo da se dušmani smiju kako se prepiremo međusobno.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 30 sep 2013, 13:45

Slazem se da nema potrebe da se svadjamo izmedju sebe niti mi je to bila namjera. Meni je svaki djavo brat bio on s aljaske japana ili donje mahale ali nemogu one pesimisticne tipa ispast cemo u drugu ligu ako ode ovaj ili onaj. Ja cu stat na loptu i dajte da pisemo o pozitivnim stvarima kojih je vise nego negativnih. Evo duh je naveo gradnju stadiona u Sjevernom. Hajmo se svi ustat i podrzat taj projekat. Bili smo slozni na dnu a kakvo je stanje sada mozemo razvaljivat. Pozdrav za svu crvenu bracu uz nasu staru mostarsku MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

duh
Kontakt:

Post Postao/la duh » 30 sep 2013, 13:48

To majstore svaka ti cast. Pustimo negativne stvari. Daj da vidimo sta je dobra uradzeno i kako to jos vise unaprijediti . Nije Velez ni Ibro ni Tana nego svi mi . Nemoj vise da nazadujemo majke vam . LJUDI MIJI NISAM SE LJEPSE OSJECAO IMA 20 GODINA NEGO POSLIJE UTAKMICE SA BORCEM. Majke mi migli su se svi sratri pomeni eto kakav sam bio dobar. Nas prblem (mentalitet ) je da vidimo sve negativno , a ono kamaru pozitivnih stvari zaboraljamo . LJUDI VELEZ SE NE VOLI SA VELEZOM SE RADZA ZIVI I UMIRE . U ovo ogavno vrijeme u kojem zivimo i koje prolazi nas gradi i raja vjerujte da nam je neophono vise utakmica kao sa borcem da malo dahnemo dusom

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 30 sep 2013, 14:13

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
MostaracVelezovac je napisao/la:Ja bola, cuj Pasha. :mrgreen:
More li Luster za direktora? :D :D

Kad si ti pobjegao iz drzave i ostavio je na cjedilu taj isti Pasha je ostao u njoj. Kad si ti prije nekoliko godina dok cistio vnago po americkim wc-ima taj Pasha je s nama isao na svako gostovanje u drugoj ligi i ucestvovao u vracanju u Pl. Ratni dezerteru mene ne zanima necija politicka partija,ne zanima me u kojoj je stranci,zanima me sposobnost. Ti i takvi ste nas i doveli na ove grane pusenjem qrca svakom novom politicaru koji dodje na malo vlasti. Ti bola pojma nemas,ti koji ne razlikujes Anija Hebibovica i Dinu Hajdarevica :lol: :oops: i ti si nasao pametovat a neznas ni koji igraci igraju za Velez. Idi bolan zavezi maramu oko glave,obuci dres 76-ersa spusti tole ispod zicegu i slusaj 50 cent dok zvrnjas KFC. Ti si nam juce prvi dosao s pricom da cemo u 2 ligu odlaskom tane i nn. Kupi avionsku kartu i dodji pa im ga posisaj dobro yebali te oni u usta koj vole primat qrac svakog novog politicara. Velez je RSD klub normalnih gradjana i draze nam je ispas nego biti talac i politicka kurava. Ja cu ic na utakmice dok sam ziv a ti dezerteru malo se informisi ko ti igra za klub da nebi opet pomjesao dinu i anija i osramotio se kao svaki put. Forza Velez
Jesi to naucio da se sisa muskarcima u zatvoru, kad si bio manja raja?
Naucio na sopstvenom primjeru ili?
Drugo, fino sam ti reko, od mene odmakni. Ja i ti nemamo nista zajednicko.
A trece, lazes onoliko koliko si bezobrazan. Postovi stoje iza da se svak uvijeri u tvoje lazi i sta sam rekao o Tani i NNu a i o igracima, a nije ti prvi put da potvaras. Poznat si po tome. Na kraju krajeva, da si vjerodostojan ne bi se hvalio zatvorom.
I cetvrto, vidjeli smo ko lize pakas politicarima kad se sprema "Pashi" da uzme Velez.
Bas me zanima hoces i ti bit tu "do kraja zivota" ili do novih izbora ko i on.
Po ko zna koji put, ali evo opet da ti kazem, s tobom nemam nista zajednicko (hvala Bogu) pa se meni ne obracaj a necu ni ja tebi. A za sisanje, otidji do one velike zgrade za ogromnim zidom i bodljikavom zicom da te dirnu sjecanja "normalni gradjanine".
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 30 sep 2013, 14:23

Nemojte ljudi molim vas tu pricu o dijaspori.Ovo malo što nas ima još se trebamo među sobom svađat jeli?Eto nemamo dovoljno dušmana.
Kažem, nebranim Džubura, ali od kojih se para napravila centralna tribina?Morao se kredit dignut jer je Velež bio u drugoj ligi i nije se imalo para.E sad, jeli skupljao poene za stranku jest, ali sad više nije u stranci i sa te strane nevidim neki problem.Volio bi da se ova situacija smiri, valjalo bi da dovedu neku legendu u klub umjesto Tane i da dovedu dobrog trenera.Kodro bi bio dobro riješenje, nije upoznat sa našim fudbalom ali bi žrtvovali ovu sezonu da se pripremimo za iduću, mada male su šanse.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 30 sep 2013, 14:35

Obecao sam ovom finom momku pod nickom duh da cu stati na loptu i da cu se pridrzavati samo pozitivnih tema jer nema potrebe za raspravama s nekim ko navija za klub a nezna ko igra u njemu. Ziv i zdrav bio
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 30 sep 2013, 14:44

Smirite malo raja,nije ovo bas fino viditi da se ovako pise po temi najdrazeg kluba.Ako imate sta reci jedno drugom ima PP,nemojte da svak cita ovo sranja. :roll:

Sto se tice situacije,ja bi zamolio da se saceka da se vidi ko ce doci za trenera i direktora pa ce mo onda komentarisati ,do tada puna i bezrezervna podrska klubu ;) Mi smo jos u gornjem dijelu tabele sa solidnim bodovima i sa 3 vezane pobjede(2 kuci i jedna na strani moze nas baciti opet u sami vrh,a ima i kup da se igra. )Eto otso je Tana na zahtijev vecine raje,(znaci uspjeli su navijaci da ga otjeraju),znaci ide se po planu zato dajmo malo se kontrolirati,ne. ;)

IDEMOOOOOOOOOO RODJENIIIIIIIIIIIIII
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 30 sep 2013, 14:46

rodjak je napisao/la:Smirite malo raja,nije ovo bas fino viditi da se ovako pise po temi najdrazeg kluba.Ako imate sta reci jedno drugom ima PP,nemojte da svak cita ovo sranja. :roll:

Sto se tice situacije,ja bi zamolio da se saceka da se vidi ko ce doci za trenera i direktora pa ce mo onda komentarisati ,do tada puna i bezrezervna podrska klubu ;) Mi smo jos u gornjem dijelu tabele sa solidnim bodovima i sa 3 vezane pobjede(2 kuci i jedna na strani moze nas baciti opet u sami vrh,a ima i kup da se igra. )Eto otso je Tana na zahtijev vecine raje,(znaci uspjeli su navijaci da ga otjeraju),znaci ide se po planu zato dajmo malo se kontrolirati,ne. ;)

IDEMOOOOOOOOOO RODJENIIIIIIIIIIIIII
Ma normala djakro Idemo Rodjeni samo Forza ;)
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 30 sep 2013, 14:56

RAja moja fina u i oko Mostara.....Hajmo se fino sastat mi stariji i ovi mlađi napraviti jedno druženje i dignut se svi zajedno jer ovo su prelomni trenitci ili ce sve pasti u vodu ili cemo biti stabilan klub,Žalosno bi bilo sto ova uprava radi godinama se srusi preko noci.Molim vas UJEDINIMO SE

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 30 sep 2013, 15:06

VELEZDOGROBA je napisao/la:RAja moja fina u i oko Mostara.....Hajmo se fino sastat mi stariji i ovi mlađi napraviti jedno druženje i dignut se svi zajedno jer ovo su prelomni trenitci ili ce sve pasti u vodu ili cemo biti stabilan klub,Žalosno bi bilo sto ova uprava radi godinama se srusi preko noci.Molim vas UJEDINIMO SE
A šta bi bili naši zahtjevi ??

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 30 sep 2013, 15:09

ostanak n.n u upravi kao obaveza,na mjesto predsjednika dovest covjeka koji ce posteno radit svoj posao tipa dzubur ili neku legendu kluba,dovest trenera s imenom koji ce sam satavljat ekipu a ne da mu je avdo sastavlja.....i jos puno toga

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 30 sep 2013, 16:12

Pa najveca kritika u zadnjih 5 godina je bila "vazda isti ljudi u Velezu".
Tana je bio. Dzubur je bio. Pika je bio. Treba nekog novog dovesti. Dovodjenjem jednog od te 3ce cemo samo vidjeti iste rezultate ko i ranije.

Nije Mostar valjda tolika selendra da nema niko osim 3 ista covjeka da vodi Velez?
Znate li ikog drugog u ovom gradu osim te trojice?
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 30 sep 2013, 16:14

MostaracVelezovac je napisao/la:Pa najveca kritika u zadnjih 5 godina je bila "vazda isti ljudi u Velezu".
Tana je bio. Dzubur je bio. Pika je bio. Treba nekog novog dovesti. Dovodjenjem jednog od te 3ce cemo samo vidjeti iste rezultate ko i ranije.

Nije Mostar valjda tolika selendra da nema niko osim 3 ista covjeka da vodi Velez?
Znate li ikog drugog u ovom gradu osim te trojice?
HAMUŠ?

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 30 sep 2013, 17:54

Ma nikoga od ovih što su već bili. Evo Kodro je tu, neka se njemu ponudi. Barem probati, ne košta ništa.

Na kraju krajeva, ne mora ni neka vele poznata ličnost biti. Dok god taj radio kvalitetno i pošteno svoj posao, ne zanima me kako se zove.
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 30 sep 2013, 18:09

Goodison je napisao/la:Ma nikoga od ovih što su već bili. Evo Kodro je tu, neka se njemu ponudi. Barem probati, ne košta ništa.

Na kraju krajeva, ne mora ni neka vele poznata ličnost biti. Dok god taj radio kvalitetno i pošteno svoj posao, ne zanima me kako se zove.
Svakako da treba pokušati sa Kodrom, nemožemo ništa izgubiti.Kad bi se legende vratile u klub tipa Kodre, Bajevica, Barbareza i ostalih sponzori bi nas sami trazili, u to sam siguran.

P.S. Moralo bi se udruženje građana osnovati ako mislimo da imamo ikakav utjecaj na upravu.RA već ima, ali i ova starija raja bi trebala, U.G. "Dedari", ili tako nekako :lol:
Zadnja izmjena: anel81m, dana/u 30 sep 2013, 18:12, ukupno mijenjano 1 put.

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 30 sep 2013, 18:10

duh je napisao/la:To majstore svaka ti cast. Pustimo negativne stvari. Daj da vidimo sta je dobra uradzeno i kako to jos vise unaprijediti . Nije Velez ni Ibro ni Tana nego svi mi . Nemoj vise da nazadujemo majke vam . LJUDI MIJI NISAM SE LJEPSE OSJECAO IMA 20 GODINA NEGO POSLIJE UTAKMICE SA BORCEM. Majke mi migli su se svi sratri pomeni eto kakav sam bio dobar. Nas prblem (mentalitet ) je da vidimo sve negativno , a ono kamaru pozitivnih stvari zaboraljamo . LJUDI VELEZ SE NE VOLI SA VELEZOM SE RADZA ZIVI I UMIRE . U ovo ogavno vrijeme u kojem zivimo i koje prolazi nas gradi i raja vjerujte da nam je neophono vise utakmica kao sa borcem da malo dahnemo dusom
Svaka cast brate na postu,samo bih te molio ako imas uvida oko eventualne gradnje stadiona,da otkrijes raji posto znamo da je bilo problema oko regulacionog plana,pozz :)

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 30 sep 2013, 18:11

Goodison je napisao/la:Ma nikoga od ovih što su već bili. Evo Kodro je tu, neka se njemu ponudi. Barem probati, ne košta ništa.

Na kraju krajeva, ne mora ni neka vele poznata ličnost biti. Dok god taj radio kvalitetno i pošteno svoj posao, ne zaeunima me kako se zove.
Treba probat s Kodrom,jos Mela burazer mu menadjer u Spaniji. To bi bilo vrh. E sad.....
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 30 sep 2013, 18:11

Kolika god ljubav bila prema nečemu, niko neće badava raditi, prestanite sanjariti ljudi moji.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 30 sep 2013, 18:20

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:

Na kraju krajeva, ne mora ni neka vele poznata ličnost biti. Dok god taj radio kvalitetno i pošteno svoj posao, ne zaeunima me kako se zove.
Treba probat s Kodrom,jos Mela burazer mu menadjer u Spaniji. To bi bilo vrh. E sad.....
Kodro bi nam doveo svog sina Kenana ,veliki talenat al se izgubio lik

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 30 sep 2013, 18:47

zizu1991 je napisao/la:Kolika god ljubav bila prema nečemu, niko neće badava raditi, prestanite sanjariti ljudi moji.
Pa niko nije ni rekao da će džaba raditi. Ne očekujem sigurno da Vaha preuzme klub jer taj vrti milione ali mogu ovi ostali koji mazlumaju pod stare dane. Svaka njima čast ali mali broj njih ima para na bacanje, nije nikome mrsko da radi i da s nekoliko hiljada maraka mjesečno podeblja svoj račun.
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []