FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
hahahah, kakav je to trener koji se nudi. Pomjeri se Alija da i ja stanem.
-
BordoBolesnik
- Kontakt:
Tacno tako! Ja neki dan kontam pa reko jb majku o svima se prica, svi se pljuju ali na tekmama se pljuju igraci, treneri, proziva se Tan itd a ove ublehe niko ne spominje a rak rana su ovog kluba.paulus je napisao/la: Pa sto ce ?! Ko ce im sta ?! Ja nisam cuo da se skandira protiv uprave , a kamoli sta vise .Onog nije briga , sto ce radit ista . Kad zaredaju porazi daju otkaz nekom od ovih nasih satro strucnjaka i saopstenje i eto ga , da places i da se smijes u isto vrjeme . Tacno Apsurdistan !
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Bolji od Repuha i AlagicaLakoste je napisao/la:hahahah, kakav je to trener koji se nudi. Pomjeri se Alija da i ja stanem.
Za tebe je LENAŠ Pele!Evolution87 je napisao/la:puce brat ko kokicaskoroalen je napisao/la: Da Bog da nam Čelik tricu uvalio ako je ovako.![]()
![]()
![]()
Ako Repuh postane ŠSŠ, ja ću polomit člansku i zapalit sve karte s utakmica koje imam do sad. Okrenut se lokalnom klubu i pratit kantonalnu ligu. JE L' VAS STID BAGRO LOPOVSKA? HOĆE L' VAS BIT STID KAD PROTIV GOŠKA BUDE 1000 LJUDI NA TRIBINAMA??![]()
![]()
batistuta gabrieleee...
Ma gdje nećeš puknut' brate, vidi šta rade od kluba. Faktički, od Ješića mi nemamo pravog menadžera. Čala je bio zamjena zamjene. Još ako ekipu uzme Repuh, on će bit zamjena zamjenine zamjene. Onda ćemo imat interim {interim [interim (interim menadžera)]}
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
A da Saida postave za trenera, kad ga vec placaju? 
- ThrillerHz
- Kontakt:
Zaduzio nas je, red je da dobije mjesto u klubu i nakon zavrsetka karijere.Evander je napisao/la:A da Saida postave za trenera, kad ga vec placaju?
1946~
- PitarBordo
- Kontakt:
Pa već je dobio mjesto u klubu po završetku karijere.ThrillerHz je napisao/la:Zaduzio nas je, red je da dobije mjesto u klubu i nakon zavrsetka karijere.Evander je napisao/la:A da Saida postave za trenera, kad ga vec placaju?
Samo Saraj'vo.
Ovi ko pokvarena ploca, pola godine svaki drugi post im je Said. Sto je previse, previse je. Jeboga Saidov Said.
Pa zato sto ih nema nigdje , samo saopstenja , ja ozbiljno ne mogu vise ovo izdrzat . Moram prestat malo , obolicu kolko se nerviram.BordoBolesnik je napisao/la:Tacno tako! Ja neki dan kontam pa reko jb majku o svima se prica, svi se pljuju ali na tekmama se pljuju igraci, treneri, proziva se Tan itd a ove ublehe niko ne spominje a rak rana su ovog kluba.paulus je napisao/la: Pa sto ce ?! Ko ce im sta ?! Ja nisam cuo da se skandira protiv uprave , a kamoli sta vise .Onog nije briga , sto ce radit ista . Kad zaredaju porazi daju otkaz nekom od ovih nasih satro strucnjaka i saopstenje i eto ga , da places i da se smijes u isto vrjeme . Tacno Apsurdistan !
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Treba otici vidjet kako je covjek, odnijet mu voca i soka. 
Biće najbolje palćen trener na BalkanuEvander je napisao/la:A da Saida postave za trenera, kad ga vec placaju?
- PitarBordo
- Kontakt:
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ma naravno da je ok, stipu krokodila. Moze se limeni ponudit ako hoce, samo je pitanje koliko su nasi strucni i da li uopste znaju ko je limeni.aleksandar_veliki je napisao/la:Meni je ok da agencije nude svoje klijente. Na Upravi u ovom slucaju Sarajeva je da izabere najboljeg. Birvaktile su Magatha nudili FSBiH i obavljeni su razgovori.
Imam osjecaj da sve sto oni znaju je proguglat ime, bas kao sto i mi mozemo da uradimo...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Odjeljenje za marketing dobije zadatak da progugla, kada magovi dobiju 11 razlićitih rezultata nastaje panika.FrancescoTotti je napisao/la:Ma naravno da je ok, stipu krokodila. Moze se limeni ponudit ako hoce, samo je pitanje koliko su nasi strucni i da li uopste znaju ko je limeni.aleksandar_veliki je napisao/la:Meni je ok da agencije nude svoje klijente. Na Upravi u ovom slucaju Sarajeva je da izabere najboljeg. Birvaktile su Magatha nudili FSBiH i obavljeni su razgovori.
Imam osjecaj da sve sto oni znaju je proguglat ime, bas kao sto i mi mozemo da uradimo...
Još kada ispadnu linkovi na xxx
-
BordoBolesnik
- Kontakt:
PitarBordo je napisao/la:NIJE MURINJO NI LALATOVIĆ NENAD
TO JE NAŠ REPUH SENAD!!!
Sta kazu, nece zuriti s novim trenerom. Kao da je nest hitno i bitno.
Ti najmanje sto si trebao do sad je banovati sam sebe bar dok ti rodji ugovor ne istekneLakoste je napisao/la:hahahah, kakav je to trener koji se nudi. Pomjeri se Alija da i ja stanem.
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
socrates je napisao/la:Ti najmanje sto si trebao do sad je banovati sam sebe bar dok ti rodji ugovor ne istekneLakoste je napisao/la:hahahah, kakav je to trener koji se nudi. Pomjeri se Alija da i ja stanem.

okk
- FrancescoTotti
- Kontakt:
jedan minut kaze 'dosta o saidu' drugi minut postavlja njegovu sliku.. kakav trol jbt zivot 
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- PitarBordo
- Kontakt:
Valentin na parkingu iza Istočne tribine.BordoBolesnik je napisao/la:PitarBordo je napisao/la:NIJE MURINJO NI LALATOVIĆ NENAD
TO JE NAŠ REPUH SENAD!!!![]()
![]()
![]()
Sta kazu, nece zuriti s novim trenerom. Kao da je nest hitno i bitno.

Samo Saraj'vo.
Ovo dok je anoreksiju Said imao ?Lakoste je napisao/la:socrates je napisao/la:Ti najmanje sto si trebao do sad je banovati sam sebe bar dok ti rodji ugovor ne istekneLakoste je napisao/la:hahahah, kakav je to trener koji se nudi. Pomjeri se Alija da i ja stanem.
okk
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Trenutno korisnika/ca: AuroraBorealis, MSOZ101, muhamedhulk, ubipara, Venom i 89 gostiju.