FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

PitarBordo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la PitarBordo » 27 jul 2017, 01:46

Hulk je veoma zelen.
Samo Saraj'vo.

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 27 jul 2017, 01:51

@Totti
Pa to je ocekivano, imaju oni svoje padobrance, nije u planu uprave da navijaci imaju jasan stav, ima jedna stara grcko-meksicka koja kaze, dok je haosa bice i para. To su pametni i skolovani ljudi, nema kod njih puno emocija, nista licno braca samo daj pare, u tome lezi snaga.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 27 jul 2017, 04:29

1000 nekih imena se spominje, na kraju će Husrefa imenovati i to je to.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 jul 2017, 07:58

Kakvi se spominju vjeruj da je među najboljim ako ne i najbolji
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 27 jul 2017, 08:15

MortemHz je napisao/la:
Evander je napisao/la:
BordoBolesnik je napisao/la: Covjek ugovor obavezan da isplati toliko i toliko, mislis da Tan ne bi ulozio mozda jos vise da je kod nas islo kako treba i da nisu krali?
Ja se vise cudim vama koji ocekujete od lika kojem ovaj klub ne znaci nista da pokaze interes nakon svega sto je bilo.
On bi za mene bio glupi idiot kada bi se ponov odlucio na to. Mozda jednog dana i hoce, ali dok bude imao informacije da nam je najplaceniji igrac koji ne igra niti trenira siguran sam da mu je ta pomisao apsurdna. Ovim putem jos jendom veliko HVALA svim nesposobnim budalama u upravi.
Ne bi ulozio jer nije ulozio niti u jedan od klubova koje posjeduje.
Manite mi se te suplje. Njemu da je stalo, rastjerao bi sve jos prve godine i poceo raditi da ispuni zacrtane ciljeve.
Evo sad su svi "njegovi", sto sad ne ulozi?
Mislim da je u Cardiff uletio sa 200 miliona
pa Brexit i vrijednost funte se prepolovi....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 27 jul 2017, 08:15

Jos uvijek bez trenera. Kakvi su to debili.
UPRAVA NAPOLJE!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 27 jul 2017, 08:56

FrancescoTotti je napisao/la:Treba podrzat igrace naravno, ali normalne igrace, koji bar znaju centrirat, ili iskoriste bar jednu od deset sansi. Jel to treba podrzat igraca koji za dvije godine kod nas nema 20 korisnih centarsuteva? Igraca koji profula pet 100% sansi svaku, al pazi, SVAKU utakmicu????
Pa postavi akademca umjesto te dvojice invalida pa cu ih podrzati. Ovu dvojicu sto sam podrzavao podrzavao sam.

Ostatku ekipe naravno velika podrska. NARAVNO da nisu kvalitet kakav zelim za svoje Sarajevo, naravno da zelim bolje igrace, ali trenutno su oni tu i to je to, bar nisu svi invalidi poput Bekica i Hebibovica.

Kuzmanovica treba istrpiti! Ne dopustiti da se desi greska 'Andjusic' ponovo. A tog Andjusica treba ubacit umjesto hebibovica.
Za forumasa koji kaze "Sta taj i taj kaze, tako i ja mislim" se ne moze nista drugacije ocekivati od ovog vec napisanog :lol: :lol: :lol:

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 27 jul 2017, 09:25

čekaj jel ne trenira taj Said il trenira , mislim da ako ne trenira pa samo to je razlog da se raskine ugovor na njegovu štetu, neodazivanje na prozivku itd. šta se pametuje toliko...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 27 jul 2017, 09:29

Razumijem da Said ne zeli raskinuti ugovor, ipak nema toga ko ne voli pare. Niko od nas ne bi raskinuo ugovor na svoju stetu, radi obraza.
Ali to da ne trenira, e to je vec bezobrazluk. Krv bi meni propisao na treninzima za tih 9000€ mjesecno.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 27 jul 2017, 09:35

Evander je napisao/la:Razumijem da Said ne zeli raskinuti ugovor, ipak nema toga ko ne voli pare. Niko od nas ne bi raskinuo ugovor na svoju stetu, radi obraza.
Ali to da ne trenira, e to je vec bezobrazluk. Krv bi meni propisao na treninzima za tih 9000€ mjesecno.
Kakvih 9000eur nemoj biti smijesan. Spominjete neke cifre a niko dokaza nema za tu pricu.

skoroalen
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 27 jul 2017, 09:43

fks74 je napisao/la:
Evander je napisao/la:Razumijem da Said ne zeli raskinuti ugovor, ipak nema toga ko ne voli pare. Niko od nas ne bi raskinuo ugovor na svoju stetu, radi obraza.
Kakvih 9000eur nemoj biti smijesan. Spominjete neke cifre a niko dokaza nema za tu pricu.
Pa šta ti misliš, da ima milju i dvjesto? Iskreno, ja sam čuo 15 hiljada maraka, momci pišu o 9k eura, tu je to negdje. Ako se iste cifre vrte kod 10 izvora, nisu svi lupili.

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 jul 2017, 09:44

fks74 je napisao/la:
I da je 2 milje previse je za sta pruza na terenu a i budi uvjeren, znaci budi siguran da nije dosao da igra za male pare jer ne bi raskinuo ugovor sa Dinamom bezveze. Jos smo taj ''transfer'' napravili kad je bila dobra situaciju u klubu sto se tice financija. Cak ti je klub, odnosno uprava, izasla sa pricom da je njegova plata astronomska za nase uslove i da idu na smanjivanje.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 27 jul 2017, 09:53

Ako on i cmarkic idalje primaju platu, onda ove klaunove iz uprave treba objesiti na vjesala iza tite sto je jedan brat rekao. Valjda bi njihove slucajeve UEFI trebalo proslijediti da sa oni time pozabave, vjerujem da dugo onda oni ne bi loptu sutnuli. Dobro, debeli krmak je svakako nece sutnuti, ali makar onom drugom smradu da se karijera upropasti.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 27 jul 2017, 09:54

@MortemHz i da je pet stoja previše je za ono što pokazuje. Evo nek meni klub mjesečno plaća 200 maraka, kao stipendiju neku, još ću na svaki trening dolazit s njima i trenirat. I neću ići u Metropolis, pit ću kafu u MyFaceu i to ujutro kad je marka. Bio bih puno bolji uposlenik nego Said. :kafa:

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 27 jul 2017, 10:17

FrancescoTotti je napisao/la: Sad kak ti uleti onaj hulk pa kaze da smanjis ocekivanja :lolno:
:lol: Ma vi ste izgubljeni... :mrgreen:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 27 jul 2017, 10:44

Kako i koliko se plaća ovo sranje od Moje TV da se mogu gledati naše utakmice, da se ne yebem preko streama?

kenanbrajic
Kontakt:

Post Postao/la kenanbrajic » 27 jul 2017, 10:50

Pitanje svih pitanja, da li nama u ovom trenutku treba kvalitetno trenersko ime? Da nam se ne ponovi slučaj "Kodro"? Da potrošimo još jednog kvalitetnog stručnjaka u pokušaju pravljenja instant uspjeha, kako bi Uprava imala alibi za nastavak orgijanja po mozgovima navijača? Ne znam...

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 27 jul 2017, 11:10

http://sportsport.ba/ino_fudbal/mladi-f ... edu/246092
Bukvalno svaki dan hljaska, pa kako sad prodajemo- pustamo , jer veze nemam sta rade, talente ni zaigrali nisu , pa sta je cilj ovog kluba , bit piljara ?!
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 27 jul 2017, 11:17

paulus je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/mladi-f ... edu/246092
Bukvalno svaki dan hljaska, pa kako sad prodajemo- pustamo , jer veze nemam sta rade, talente ni zaigrali nisu , pa sta je cilj ovog kluba , bit piljara ?!
Cilj kluba je podijeliti redovne plate upljebljenoj administraciji :kafa:

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 27 jul 2017, 11:27

Evander je napisao/la:
paulus je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/mladi-f ... edu/246092
Cilj kluba je podijeliti redovne plate upljebljenoj administraciji :kafa:
Blago nama.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Venom i 39 gostiju.