Protiv Makabija stisnuti guzove, da se ne lažemo pod Osimom u Evropi idu potopi biblijskih razmjera

Stisnuti guzove svi u 16 da se ne brukamo sa još jednom peticom ili šesticom.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Protiv Makabija stisnuti guzove, da se ne lažemo pod Osimom u Evropi idu potopi biblijskih razmjera
Ma mi se samo vrtimo u krug i prezivljavamo,svaka sezona preslikana realno.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑22 avg 2020, 13:44Protiv Makabija stisnuti guzove, da se ne lažemo pod Osimom u Evropi idu potopi biblijskih razmjera![]()
Ekipa nam je nesto starija, Šehić od 20 godina je najmlađi starter, ali vjerujem da možemo napraviti dobar rezultat u ligi, pogotovo ako krilo dovedemo, da nam je samo jedno od Zrinjskogdelinjo je napisao/la: ↑22 avg 2020, 13:50Ma mi se samo vrtimo u krug i prezivljavamo,svaka sezona preslikana realno.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑22 avg 2020, 13:44Protiv Makabija stisnuti guzove, da se ne lažemo pod Osimom u Evropi idu potopi biblijskih razmjera![]()
Potop kad mi amateri(mislim na sve BH klubove) izgubimo protiv profesionalnih klubova?BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑22 avg 2020, 13:44Protiv Makabija stisnuti guzove, da se ne lažemo pod Osimom u Evropi idu potopi biblijskih razmjera![]()
Ma Deno sve ispod 4:0 je dobrodeno_TM87 je napisao/la: ↑22 avg 2020, 13:29Mi smo nesto kao Hajduk u Hrvatskoj, mozda za nijansu nesto bolji, jer ljudi godinama nisu nista osvojili za razliku od nas. Iz godine u godinu ocekujemo neki iskorak u obliku titule, ili eventualno neki boom u Europi(ako nista da doguramo do famoznog play-offa) i na kraju svega toga dobijemo jedan veliki qurac od ovce.
Protiv **** izaci sa kakvim takvim mudima, ako ih nasi puleni uopste i imaju, pa sta bude. Mozda se ponovi Ferencvaros, ko zna![]()
Brko, jarane, odvadi i ti malo. Kakva crna grupna faza, i kakva titula u 5.kolu. Molim te budi malo realan - svi mi hoćemo boljeg golmana i bolje desno krilo. Želje su jedno a mogućnosti drugo.Brkooo je napisao/la: ↑22 avg 2020, 13:43@PlavaPorodica, Sta znaci izvolite se iskupiti?
Za mene licno jedino iskupljenje je titula ili grupna faza evropske lige. To jedino moze biti iskupljenje za sve ove bruke i sramote koje nam redovno priredjuju.
Ne kontam ta iskupljenja gdje ce oni 4 utakmice odigrati dobro i onda cekati da ti neko spuca samarcinu i onda tako opet kao ici po neka iskupljenja i tako u krug.
Najtuznije od svega sto je on jucer dva puta pucao normalno samo mu odbranio onaj.
Duga lopta za Jamaka, koji je skocio lijepo, Lendric, Jamak...nije uspio...evo sanse Gooooll..vodi Zeljo 1:0...devedeseti minut Veselinoviiiiiiiic...vodi Zeljo 1:0 je li ovo moguce.. devedesti minut, evo sanse, evo gola, kakav pogodak, kakva ludnica..pa nevjerovatno, majstorski u drugi cosak, bravo majstore..vodi Zeljo sa 1:0 u Haifi , protiv slavnog Maccabiazeljovac21 je napisao/la: ↑22 avg 2020, 14:11Ma Deno sve ispod 4:0 je dobrodeno_TM87 je napisao/la: ↑22 avg 2020, 13:29Mi smo nesto kao Hajduk u Hrvatskoj, mozda za nijansu nesto bolji, jer ljudi godinama nisu nista osvojili za razliku od nas. Iz godine u godinu ocekujemo neki iskorak u obliku titule, ili eventualno neki boom u Europi(ako nista da doguramo do famoznog play-offa) i na kraju svega toga dobijemo jedan veliki qurac od ovce.
Protiv **** izaci sa kakvim takvim mudima, ako ih nasi puleni uopste i imaju, pa sta bude. Mozda se ponovi Ferencvaros, ko zna![]()
![]()
Stavi, tu će se prepoznati pravi prognozeri.
Ne, to je Mujezinovic izvinjavam postovani gledaocideno_TM87 je napisao/la: ↑22 avg 2020, 14:31Duga lopta za Jamaka, koji je skocio lijepo, Lendric, Jamak...nije uspio...evo sanse Gooooll..vodi Zeljo 1:0...devedeseti minut Veselinoviiiiiiiic...vodi Zeljo 1:0 je li ovo moguce.. devedesti minut, evo sanse, evo gola, kakav pogodak, kakva ludnica..pa nevjerovatno, majstorski u drugi cosak, bravo majstore..vodi Zeljo sa 1:0 u Haifi , protiv slavnog Maccabiazeljovac21 je napisao/la: ↑22 avg 2020, 14:11Ma Deno sve ispod 4:0 je dobrodeno_TM87 je napisao/la: ↑22 avg 2020, 13:29Mi smo nesto kao Hajduk u Hrvatskoj, mozda za nijansu nesto bolji, jer ljudi godinama nisu nista osvojili za razliku od nas. Iz godine u godinu ocekujemo neki iskorak u obliku titule, ili eventualno neki boom u Europi(ako nista da doguramo do famoznog play-offa) i na kraju svega toga dobijemo jedan veliki qurac od ovce.
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: addebisi, Bordo10, bvsic, Cuspajz, Ferroviere1987, MrAmarOsim, Orvel, perodeformero, riki46, ritam21 i 112 gostiju.