FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ThrillerHz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ThrillerHz » 27 jul 2017, 20:25

U
S
C
U
P
L
I
C

Dz
E
N
A
N

Najtrofejniji trener FKS u poslijeratnoj historiji :zviz:
Zadnja izmjena: ThrillerHz, dana/u 27 jul 2017, 20:26, ukupno mijenjano 1 put.
1946~

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 27 jul 2017, 20:26

Mozel se organizovati kakva amateerska evropska liga, imali bi sanse

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 27 jul 2017, 20:27

OsmanhodzicBuco je napisao/la:Mozel se organizovati kakva amateerska evropska liga, imali bi sanse
Ne bi, Zaria bi nas izbacila u prvom kolu :oops:
1946~

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 27 jul 2017, 20:35

Ima li sta novo
Vidim samo neko Ibraka spominje, ja se osuo odmah yebem mu sve onako iz cista mira!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 27 jul 2017, 20:45

ThrillerHz je napisao/la:
OsmanhodzicBuco je napisao/la:Mozel se organizovati kakva amateerska evropska liga, imali bi sanse
Ne bi, Zaria bi nas izbacila u prvom kolu :oops:

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Samo Saraj'vo.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 27 jul 2017, 20:48

SiouxLukavac je napisao/la:Kakva je naša situacija oko novog trenera? Jednostavna.
Repuh je tu dok se ne nađe neki trener koji će radit za 'iljadu i dvjesta, koji nema licencu i poželjno je da se "uči na nama". Ako se takav ne nađe, onda ćemo birati između Propuha ili Alagića, zavisno od rezultata protiv Čelika. Ako dobijemo, Propuh ostaje jer poznaje igrače i jer je tu bio cijelo vrijeme, ako se ne pobjedi, Alagić će preuzeti ekipu kako bi ekipa "doživila" pozitivan šok, a naša filozofija jeda mladi dobiju što više minuta, s toga je Alagić imao prednost u odnosu na Magatha, Kodre i ostalih.

*pod ekipom smatram naš igrački kadar, mada naš igrački kadar se ne može nazvati ekipom jer to nije, ali bilo mi lakše.
Upravo tako.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 27 jul 2017, 20:51

Osijek pobjedio u gostima PSV, a mi sa vlasnikom milijarderom se obrukali protiv konobara iz Moldavije. :kafa:

Sl. sezone bi Hrvatska hladno mogla imati dva mjesta u LP, ako ovako nastave klubovi njihovi ove sezone.
Samo Saraj'vo.

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 27 jul 2017, 20:55

PitarBordo je napisao/la:Tan da proda klub naš skaut Žohar bi bio dio inventara TIta mi.

Al' kad vidim ovo "Novi Profil" u imenu facebook korisnika - odmah znaš da je papak i da ga treba udariti autom i pobjeći u Brazil sa kojim nemamo dogovor o izručivanju.
Allaha mi Svemogućeg, ne brinem više oko FKS niti šta očekujem ali živim za dan kada će otići skaut vodena glava i onaj visočki štrumf sa možda najodvratnijom facom u historiji čovječanstva! :puke:

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 27 jul 2017, 20:56

Historicar je napisao/la:Evo Stanojević ne igra u Zenici
Yebem li im majku raspalu
ZZ

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 27 jul 2017, 20:57

BordoArmy88 je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Tan da proda klub naš skaut Žohar bi bio dio inventara TIta mi.

Al' kad vidim ovo "Novi Profil" u imenu facebook korisnika - odmah znaš da je papak i da ga treba udariti autom i pobjeći u Brazil sa kojim nemamo dogovor o izručivanju.
Allaha mi Svemogućeg, ne brinem više oko FKS niti šta očekujem ali živim za dan kada će otići skaut vodena glava i onaj visočki štrumf sa možda najodvratnijom facom u historiji čovječanstva! :puke:
:urnebes:

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 27 jul 2017, 20:58

Nova dva strana trenera pojavila su se kao dodatna opcija FK Sarajevo za mjesto šefa stručnog štaba.

Jedan je Sarajlija i legenda Hajduka Zoran Vujović (58), a drugi njemački trener Reza Parkas (48), saznaje ****.

Vujović je nakon uspješne igračke karijere od 1996. do 1998. godine vodio francuski Cagnes sur Mer, da bi 1999. godine napravio uspjehe sa omladinskim selekcijama Rijada u Saudijskoj Arabiji gdje osvaja državno prvenstvo i arapski superkup. Nakon toga dvije godine bio pomoćnik Tomislavu Iviću u Olymipique Marseilleu koji se tada plasirao u Ligu Šampiona.

Potom preuzima marokanski KAC sa kojim bilježi dobre rezultate, te se kasnije vraća u isti klub kako bi ih spasio od ispadanja u čemu uspijeva. U međuvremenu je radio kao skaut hrvatske reprezentacije, šef akademije Hajduka, te kao asistent u Kataru.

Reza Parkas je njemački trener koji je od 2000. danas trenirao klubove u Njemačkoj, UAE-u i Iranu.

Prošle godine ponuđeno mu je mjesto U23 selektora Irana, ali se zbog vrhunskih uslova odlučio za Oman gdje vodi ekipu Al Orubah.

Smatra se talentovanim i modernim menadžerom i trenerom, a u FK Sarajevo bi sigurno pristao na finansijski slabiji ugovor zbog mogućnosti za afirmacijom u jednoj prvoj europskoj ligi.

U FK Sarajevo neće žuriti sa izborom novog šefa stručnog štaba. U nedjelju protiv Čelika ekipu će voditi Senad Repuh, a u narednoj sedmici biće donijeta odluka o novom treneru.

Postoji mogućnost da upravo Repuh ostane na klupi FK Sarajevo, da se dovede neko potpuno novo ime, ili da se povjerenje da nekome od ranijih i trenutnih trofejnih trenera FK Sarajevo poput Husrefa Musemića, Dženana Uščuplića, Sanjina Alagića i Emira Karahmeta…

Reza Parkas :lol: :lol: "klubove u Njemačkoj" 8 i 9 liga :tokralju:

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 27 jul 2017, 20:58

Onaj Duljevic da sta valja zavrsio bi u Dinamu ili Rijeci, pored njih Hajduk i Osijek igraju uspjesno Evropu a mi? Moldavci? O cemu pricamo...!?

belosevic23
Kontakt:

Post Postao/la belosevic23 » 27 jul 2017, 21:00

Nije mi jasno koja je logika da Repuh ostane ako je bio tu sve vrijeme i radio sa Čalom, valjda je i on bio dio tih istih odluka, koja se onda promjena pravi u odnosu na prije.. i on je dio neuspjeha sa Čalom, zašto njega ostaviti a Čalu otjerali... ne kontam :tokralju:

High

Post Postao/la High » 27 jul 2017, 21:04

Zapamtite: Kullu ma kutibe qarre ve ma hufiza ferre.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 27 jul 2017, 21:04

Meni nije jasno kako normalan čovjek može pomisliti da Alagić vodi ekipu.
Gurbet, bez ikakve profesinalne karijere....

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 27 jul 2017, 21:05

Gledam ovako ove utakmice ovih kvalifikacija i vidim kakve sve ekipe igraju, povraca mi se jer nase ekipe nisu u stanju proci ni prvo pretkolo, a kamol napraviti neki veci iskorak. Dosta vas poredi nas s Vardarima, Rijekama, Dinamima itd, al te ekipe su udaljene od nas toliko da ni za 20 godina ovim tempom necemo bit kao oni. Ekipe iz Albanije, Makedonije, Hrvatske, Srbije, Slovenije hladno se prosetaju pa cak do grupne faze, pobjedjuju ekipe kao sto su PSV, evo Zvezda vodi Spartu koja nama petardu spuca, napreduju ljudi iz godine u godinu, samo mi tonemo sve dublje i dublje, mislim da veliku krivicu i savez snosi za los fudbal u nasoj ligi kao i ljudi u upravama svih bh klubova.

Jesu li to ekipe iz Azerbejdzana, Kazakstana, Litvanije, Latvije toliko bolje od nas? Eto nek smo najgori u regionu, ali jedna Suduva za koju igra propali Kerla, dobija Siona 3:0, a mi od amatera ispadamo. Srce me boli na kakvom nivou je BH Fudbal, a jos vise me boli sto se nase FK Sarajevo utopilo u to sivilo iako je imalo najbolje predispozicije za iskorak. Nesto se mora mijenjati u kompletnom BH fudbalu inace odosmo u jedan veliki ku.rac.
1946~

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 27 jul 2017, 21:05

Ko vise konta poteze Upravaa oko trenera??? Niko ziv!
I ne samo kod nas, u vecini klubova u ligi je isto; evo ti plavih i nas, pripreme odradi trener i onda ga otpuste/ode :crazy: Hebete vi nas bizMismeni :D
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 27 jul 2017, 21:08

High je napisao/la:Zapamtite: Kullu ma kutibe qarre ve ma hufiza ferre.
"Sve sto je zapisano ostaje,a sve sto se pamti nestaje" ;)

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 27 jul 2017, 21:10

belosevic23 je napisao/la:Nije mi jasno koja je logika da Repuh ostane ako je bio tu sve vrijeme i radio sa Čalom, valjda je i on bio dio tih istih odluka, koja se onda promjena pravi u odnosu na prije.. i on je dio neuspjeha sa Čalom, zašto njega ostaviti a Čalu otjerali... ne kontam :tokralju:
Tamo gdje nestaje logika nastupa Uprava fks.
U stvari 'logika' da Repuh ostane je ta sto je on najjeftinija opcija,vrlo jednostavno ;)

High

Post Postao/la High » 27 jul 2017, 21:12

zagorski je napisao/la:
High je napisao/la:Zapamtite: Kullu ma kutibe qarre ve ma hufiza ferre.
"Sve sto je zapisano ostaje,a sve sto se pamti nestaje" ;)
Što znači da Said nestaje kad mu ugovor završi. :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic i 22 gosta.