Ovo sam danas vidio i nisam stigao o tome prije napisat, a slažem se da bi bilo fenomenalno, posebno zato što je meni Höwedes jedan od omiljeni stopera.amerosm je napisao/la:Citam danas na Njemackim internet stranicama da je Bayern navodno ponovo zainteresovan za Benedikta Höwedesa i Javija Martineza. Ukoliko se ova dva transfera ostvare to bi bilo fenomenalno za Bayern, mada su sanse minimalne sto se Martineza tice - bar po mojoj licnoj procjeni.
Pizarro je dobra zamjena za Gomeza, a isto tako njegov stil igre se ipak razlikuje od Gomeza, znači Pizarro češće zna promiješat odbranu, tako da podržavam ovaj transfer. Nekako Pizarro zna unijet živost u napadu, sav je nekako pozitivan, a ima sjajnu kvotu i ove sezone. Pa on je skoro sam nosio igru Bremena, mislim vadio ih je.amerosm je napisao/la: Eh sada sto se Pizzara tice to je za mene transfer koji niti smrdi niti mirise.Nakon Subote sam mislio da je Bayern nacuio iz svojih gresaka, ali ovaj predstojeci transfer pokazuje suprotno. Bayernu treba napadac koji zna igrati lopte, odnosno koji nece samo cekati u kaznenom prostoru sta ce uraditi Ribery i Robben naravno zajedno sa veznim redom. Ne znam ali ja garantujem da bi sa Dzekom u napadu Robben i Ribery bili jos dosta opasniji.
Što se Džeke tiče, ne znam dal ga je dobro dovest. Razmišljao sam nešto o tome, pogotovo mi se on motao po glavi kad vidim koliko smo slabi u skok igri u napadu, koliko rijetko koristimo šanse nakon ubačaja visoki lopti u šesnaesterac. Druga je stvar, što ja razmišljam i koliko bi Džeki bilo dobro sad doći u Bayern, jer bi prvo morao sjesti na klupu. Možda bi on iskoristio šansu, pa i potisnuo Gomeza (ja bi tu bio svakako za zdravu konkurenciju, jer želim da igra onaj što je najkorisniji za ekipu), ali ako bi sjedio na klupi i povremeno ulazio, opet je na istom ko u Cityju. A sad kako bi se uklapao s Robbenom i Riberyjem i to ne mogu sigurno procijenit, moglo bi i biti dobro, a i ne. Sve zavisi.
I Amerosm usput jesi bio na Grbavici jučer?