FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

effe_sa
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la effe_sa » 21 maj 2012, 20:38

amerosm je napisao/la:Citam danas na Njemackim internet stranicama da je Bayern navodno ponovo zainteresovan za Benedikta Höwedesa i Javija Martineza. Ukoliko se ova dva transfera ostvare to bi bilo fenomenalno za Bayern, mada su sanse minimalne sto se Martineza tice - bar po mojoj licnoj procjeni.
Ovo sam danas vidio i nisam stigao o tome prije napisat, a slažem se da bi bilo fenomenalno, posebno zato što je meni Höwedes jedan od omiljeni stopera.
amerosm je napisao/la: Eh sada sto se Pizzara tice to je za mene transfer koji niti smrdi niti mirise.Nakon Subote sam mislio da je Bayern nacuio iz svojih gresaka, ali ovaj predstojeci transfer pokazuje suprotno. Bayernu treba napadac koji zna igrati lopte, odnosno koji nece samo cekati u kaznenom prostoru sta ce uraditi Ribery i Robben naravno zajedno sa veznim redom. Ne znam ali ja garantujem da bi sa Dzekom u napadu Robben i Ribery bili jos dosta opasniji.
Pizarro je dobra zamjena za Gomeza, a isto tako njegov stil igre se ipak razlikuje od Gomeza, znači Pizarro češće zna promiješat odbranu, tako da podržavam ovaj transfer. Nekako Pizarro zna unijet živost u napadu, sav je nekako pozitivan, a ima sjajnu kvotu i ove sezone. Pa on je skoro sam nosio igru Bremena, mislim vadio ih je.
Što se Džeke tiče, ne znam dal ga je dobro dovest. Razmišljao sam nešto o tome, pogotovo mi se on motao po glavi kad vidim koliko smo slabi u skok igri u napadu, koliko rijetko koristimo šanse nakon ubačaja visoki lopti u šesnaesterac. Druga je stvar, što ja razmišljam i koliko bi Džeki bilo dobro sad doći u Bayern, jer bi prvo morao sjesti na klupu. Možda bi on iskoristio šansu, pa i potisnuo Gomeza (ja bi tu bio svakako za zdravu konkurenciju, jer želim da igra onaj što je najkorisniji za ekipu), ali ako bi sjedio na klupi i povremeno ulazio, opet je na istom ko u Cityju. A sad kako bi se uklapao s Robbenom i Riberyjem i to ne mogu sigurno procijenit, moglo bi i biti dobro, a i ne. Sve zavisi.

I Amerosm usput jesi bio na Grbavici jučer? :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 21 maj 2012, 20:52

GAL je napisao/la:Pa druze stefan efenberg nebi se bas slozio da smo tek poceli nije bas sada ova generacija toliko mlada noer 27 ,ribery i roben 29 gomez 27 lam 28 bastian.s 28sto se tice prve postave izuzev noera on ce sigurno dugo braniti dakle bitni igraci iz prve postave istina je da imamo mladje krosa mulera strudlu boatenga za njiha ima vremena ali za robena riberya gomeza svajnija.kapetan lama ne bas toliko ovo je njihov vrhunac nako toga ce ili pokusavati ostati na ovom nivou ili padaju a rijetko kome uspije dva izgubljena finala u samo 3 godine nisu mala stvar evo pogledajte manceste united 2 su finala takodje u 3-4 godine izgubili od barce i pogledajte gdje su sada.to ipak ostavi traga kako god gledali psihicki izgubis pobednicki mentaliet i onda se tesko vratititi ponovo na taj kolosjek misljenja sam da pomenuti igrati prvenstveno riberz i roben koji us okosnica naseg tima max jos dvije godine mogu igrati na nekom svom nivou i to je to .nadam se da cemo vrlo bryo imati priliku ponovo doci u priliku da osvojimo trofej jer to ce sigurno biti posljednja sansa za pojedine igrace.
Pričekaj malo, nemoj razmišljati kao da je to bila zadnja prilika za te momke. Sad su najboljoj igračkoj formi, zreliji, u punoj snagi. Sad je samo pitanje motiva i želje.

Ja sam siguran da ćemo se htjeti dokazati pred svijetom. Ovi momci neće pustiti da ostane ovako. Kad se malo smire i vrate naboj siguran sam da ćemo opet biti ovako dobri.

Iako se sada spominje neki upitan karakter ekipe ja sam uvjeren da će se igrači mentalno dignut. Jači nego ikada. Pa i osoba koja nema karakter se nakon ovakvih šamara mora trgnuti. Takva osoba se jednostavno nakon ovog mora trgnuti, mora se probuditi inat iz dubine duše. Mora si reći ne, ja ne želim biti loser. Takav način razmišljanja će dovesti do uspjeha. Istina da je teško ali ti igrači neće željeti biti nazivani "luzerima". To će ih ponovno dovesti na pravi put.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 21 maj 2012, 21:01

@ effe_sa

naravno da sam bio na Grbavici, to se jednostavno ne propusta. ;) ;) Sta je sa tobom ? :D :D
Ne znam modza si upravu sto se Dzeke tice, ali isto tako Bayern sa stehgeigerima u napadu se lahko zatvori. Gomez je napadac koji zivi od veznog reda i krilnih igraca, a takodjer je Pizzaro slican njemu - jos uz to ne treba zaboraviti da je u posljednje dvije sezone imao dosta problema sa povredama. Ja sam jednostavno misljenja da bi Bayern izgledao opasnije kada bi u napadu imao igraca koji ima tu lucidnost.

I samo za tebe i uvazenog kolegu @geru :D :D

[youtube][/youtube] :lol: :lol: :lol: :lol:
"My Favorite Ring is Always the Next One"

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 21 maj 2012, 21:13

amerosm je napisao/la:@ effe_sa

naravno da sam bio na Grbavici, to se jednostavno ne propusta. ;) ;) Sta je sa tobom ? :D :D
Bio sam i ja da proslavim duplu krunu naravno :) Mogli smo se čak i dogovorit da se nađemo.... ;) A dobro je došlo ko mehlem na ranu nakon teške i grozne noći po pitanju Bayerna. :)
amerosm je napisao/la:Gomez je napadac koji zivi od veznog reda i krilnih igraca, a takodjer je Pizzaro slican njemu - jos uz to ne treba zaboraviti da je u posljednje dvije sezone imao dosta problema sa povredama. Ja sam jednostavno misljenja da bi Bayern izgledao opasnije kada bi u napadu imao igraca koji ima tu lucidnost.
Ma mora se malo i stil igre promijenit i na neki način Mariju dati sloboda, onda bi bio još korisniji. Ovo nekad , kad ono ne ide Bayernu izgleda baš statično i jednolično...
amerosm je napisao/la: I samo za tebe i uvazenog kolegu @geru :D :D
A dobro Gero u početku nije bio njegov fan, poslije ga je onda zavolio donekle, ali mislim da bi nekad i on više volio drugi tip napadača. A ja cijenim Gomeza jako, a Klare ga na primjer još više cijeni. Ja sam možda čak više branio Badstubera i to se dosta osjećam potvrđenim, a Marija moram branit pogotovo kad neki obaspu po njemu kritike i to ono odmah po njemu, isto ko da drugi nikad ne zakažu. Znači ne volim samo pretjerivanja prije svega. ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 21 maj 2012, 21:52

@ spielfuehrer_21, tvoj post je odličan, kao i u ostalih forumaša. Oduvijek sam cijenio ovu temu jer u njoj ima stvarno ljudi koji se razumiju u fudbal i koji razmišljaju realno. Ne želim sad precjenjivati ove forumaše ali jednostavno je to tako. Ali ne samo ova tema što ima odlične forumaše već naravno i sam podforum Bundesliga odnosno navijači ostalih bundesligaških klubova dosta realno i objektivno razmišljaju što ja osobno jako cijenim. Postovi ne lažu, u njima se sve vidi. Zato sam sretan što sam dio ove familije.

Zbog toga, jednostavno se moram osvrnuti skoro na svaki post od jučer jer je stvarno toliko dobrih razmišljanja u istima da ih je lijepo za čitat i kasnije diskutirat. Kapa dolje s moje strane. Isto tako mislim da to mogu priznati i navijači/simpatizeri drugih klubova koji prate ovu temu.

spielfuehrer_21 je napisao/la:Treća stvar: zašto se ranije nije odredilo ko će šutati penale(pa i onaj u igri, jer Robben nije zračio samouvjerenošću posljednjih dana)? Na osnovu izjave Olića se vidi da su neki igrači odbili da pucaju (Tymo, Kroos), a činjenica da je Neuer morao pucati treći penal govori o manjku vjere u sebe kod pojedinih igrača Bayerna.

Dakle, kao što sam danas već napisao za to je trener zaslužan.

Danas sam pročitao na ****-u da naši nisu vježbali penale prije ove utakmice. Pa ljudi moji da li je to moguće? Ne želim raditi račun bez krčmara ( u prijevodu ne znam da li je ta informacija točna ) ali dok se to nepotvrdi neću previše blatiti trenera.

No, vidjeli smo da trener nije imao sigurnu 5-ku izvođača što je nedopustivo. On je morao to znati već dugo prije ove utakmice. E to je loše, skroz loše. Pa on ( trener ) moram imati plan utakmice. Mora pretpostaviti sve moguće scenarije i za iste napraviti planove. Izgleda da to nije imao.

Ja sam bio sretan kad je došao i još danas sam sretan što je takav trener na našoj klupi jer je gospodin kao Hitzfeld ali jednostavno on ne može više unaprijediti našu igru. To je krucijalno za daljnje rezultate. Doveo je red i mir u svlačionicu nakon prošle sezone i ja sam mu zahvalan. Ovi rezultati također nisu za odbaciti. Treba i to cijeniti samo je problem što je u pitanju Bayern i tu se broje uspjesi/titule. To je jedna od činjenica koja mu ne ide u korist.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 21 maj 2012, 22:18

Kako stoje stvari ništa od Girouda, navodno nije uspio zadovoljiti Hermanna Gerlanda pomoćnog trenera Bayerna.

Kad se priča o napadu onda treba dovesti nekog mladog i perspektivnog igrača koji bi trebao biti treća opcija i dovesti jednog klasnog igrača koji bi mogao biti konkurencija Gomezu a to su igrači tipa Džeko i Falcao.Dugo se priča o bomba transferu u napadu pa evo im prilike ovog ljeta da ga i ostvare.Nadam se da više neće raditi eksperimente kao što su Petersen i Schlaudraff.

Nisam za dolazak Pizarra iz razloga što želim dugoročna riješenja a ne igrače na zalasku karijere.Što se tiče priče o stoperima Martinezu i Howedesu ovdje dvojbi nema, Howedes bi se odlično uklopio u igru Bayerna i po meni je bolji od Martineza uz to i jeftiniji ako se ne varam ugovor mu ističe 2014 dok Ath Bilbao sigurno ne bi pustio Martineza ispod 30 mil ako ne i više.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 21 maj 2012, 22:31

Bundesliga je napisao/la:Boli me ovaj poraz, jer je to vec drugo izgubljeno finale za Bayern u posljednje 3 godine i boli me zbog toga jer znam kako se vi navijaci Bayerna u koje spadam i ja osjecate. Znam koliko ovaj klub znaci za vas sve i koliko vam znaci ova titula Lige Prvaka, bas kao i meni ali neda nam se jednostavno. Takva je sreca, odnosno nesreca. Govori se o tome kako je Chelsea zasluzio ovu titulu i prije, slazem se s time ali sinoc je nije zasluzio. Samo mi nije jedna stvar jasna, je li to Bayern u ove posljednje 3 godine nije zasluzio ovaj pokal ? Ako je Chelsea zasluzio da osvoji klempu, onda je i Bayern.
Cijeli post je odličan, iako znam da sam već polako svima dosadan jednostavno sam mišljenja da takvi postovi zaslužuju pažnju.

To pitanje koje si postavio......... To isto pitanje sam si postavio već puno prije utakmice protiv Čelzia, puno prije. Teško je ne dati jasan odgovor na takvo pitanje osim da smo i više nego zaslužili. Pitanje koje u duši toliko boli kad znaš da je odgovor tako jednostavan....... To je tako teško za podnijeti. :(

Bundesliga je napisao/la:Nego spomenuo si Kroosa i nedovoljnu trku s njegove strane i kako on ne moze igrati tu poziciji zadnjeg veznog koju je vecinom sinocnje utakmice obavljao, medjutim po meni je on odigrao dosta dobro trudio se, dijelio je lopte a usto je dosta mlad i nedavno se vratio u Bayern s posudbe i odlicno se prilagodio Bayernovom sistemu, po meni njegova buducnost je na 10-ci i moze da postane samo jos i bolji igrac, a vec sada je mnogo bolji nego li Bastian u njegovim godinama.

Jesam, spomenuo sam to i ostajem kod takvog mišljenja dok me ne razuvjeri u suprotno. Realno, to će se teško dogoditi ako dosada nije. Kroos je dosad trebao puno više napredovati u trci. Mnogo puta u ovoj utakmici sam ga vidio da se vuče na terenu što je posljedica nemogućnosti držanja takvog tempa. Nije to samo jedna utakmica, ima ih mnogo. Kao da ne može pratiti jači tempo. Ukratko, Kroos je naučen da igra polušpicu i svoja pluća nikad nije razvijao do kraljnjih granica.

I zato može biti samo 10-ka.

E sad, ima druga strana medalje a to su pluća. Ja stvarno ne znam gdje je istina. Možda na to može odgovor dati onaj koji je stvarno majstor u tom pogledu, ako takvog ima ovdje.

Recimo, primjer kod mene je slični. Koliko god se ja trudio na treningu i dodatno trčao ( možda sam nešto krivo radio, naravno sve je to amaterizam ) ja sam dobio na kondiciji i pretrčao sam ja sveukupno više nego prije ali nikad nisam dobio u plućima toliko da trčim kao neki suigrači. Uvijek sam se prebrzo umarao ( srce a ne pluća? :? ) i nisam mogao dugo držati jaki ritam.

Isti, ali baš isti problem vidim kod Kroosa. Samo se te razine ne mogu usporediti naravno. No mogu usporediti onu težinu što vidim kod njega, na njegovom licu, po njegovom hodu, vidim da ne može pratit jaki tempo. Stari ljudi kažu: ili imaš pluća ili nemaš. Di je prava istina stvarno ne znam.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 21 maj 2012, 22:33

effe_sa je napisao/la:
amerosm je napisao/la:@ effe_sa

Bio sam i ja da proslavim duplu krunu naravno :) Mogli smo se čak i dogovorit da se nađemo.... ;) A dobro je došlo ko mehlem na ranu nakon teške i grozne noći po pitanju Bayerna. :)

Mozemo se dogovoriti nije frka. ;) Slazem se s tobom da je ono bilo dobro doslo nakon Subote.
Eh sada sto se tice Gomeza - mislim da ce prije BiH osvojiti EP nego li ti i ja nadjemo zajednicki jezik po tom pitanju. Ja sam jednostavno misljenja da on nije svijetska klasa i da je rodjen u pogresno vrijeme. Da je rodjen u vrijeme Bombera cak mislim da bi mozda bio bolji od njega. No to nazalost nikad necemo saznati.
Ne slazem se s tobom kada kazes da je njemu potrebna sloboda kako bi vise dosao do izrazaja. Jednostavno on za to nema kvalitet. Kao sto sam govorio da na poziciji centralnog veznog igraca Bayernu potreban igrac svijetske klase, tako isto mislim i za napadaca, jer gledajuci ostale ekipe Bayern je u podredjenom polozaju - naravno ovo se odnosi na ekipe iz svijetskog vrha.

Sto se Badstubera u neku ruku je bilo logicno da ce imati jednu sezonu u kojoj nece biti u formi, jer to je proces kroz koji su prolazili svi igraci. Sada je najvaznije da zadrzi konstantnost dobrih utakmica, a konkurencija bi naredne sezone mogla biti iznimno jaka ukoliko se ostvari transfer Höwedesa.

Inace sam misljenja da se Bayern mora MODERNIZOVATI pocevsi od UH i KHR i Bayern mora dovesti trenera koji ce u ekipu implementirati odredjen sistem, jer ukoliko nastave ovako postoji mogucnost da Bayernu pobjegne voz zvani moderni fudbal.U BL BVB Vas ne dobija kvalitetnijim igracima, nego sisteom koji je perfekcioniran, a ekipe poput Hannovera Vam zadaju ogromne probleme jer imaju sistem kojeg se pridrzavaju, ali ipak Bayern se izvuce kvalitetom.
Hocu reci ovaj nacin funkcionisanja Bayerna je dovoljan za ekipe koje u svojim redovima imaju kvalitetom slabije igrace, u protivnom Bayern se nalazi u problemima.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 21 maj 2012, 22:39

Mnogo sam razmisljao dali da se odstranim sa foruma na neko vrijeme, dan danas je tesko podnijeti sve ono sto se dogadjalo.
Pokusavam se sto manje sjecati svih desavanja, ali penal i 88. minuta su uvijek tu, ispred mojih ociju.
Teski dani su prosli, ostao sam imun na svaku vrstu zahebancije, provokacije i kojekakvih marifetluka.

Sto se tice tih pojacanja, poslije utakmice sam napisao i jos uvijek stojim iza tih rijeci da ce Bayern potrositi mnogo novca tokom predstojeceg ljeta, a jedan dio kolaca je vec odstranjen na nekolicinu igraca.
Pizzaro je treci napadac, barem ce biti tako na papiru predstavljen a najavljen je jos jedan igrac za istu poziciju koji ce navodno stvoriti pritisak na Gomeza. Vjerujem da se trazi neki omaleni napadac, jer dvojicu sidrasa imamo i jos jedan bi bio samo gomilanje. Neko tipa Lavezzi (ne mora to biti on) su potencijalna trazena roba.

Stoper ili bek, postavlja se ogromno pitanje. Sa Howedesom bi se puno toga rijesilo, jer je on taj polivalentni odbrambeni igrac koji pokriva stoperske pozicije i poziciju desnog beka, tako da bi bio pun pogodak. Schalke trazi desnog beka a Bayern je spreman ponuditi Rafinhu i novac za Howedesa. Sta ce od svega biti ostaje da vidimo narednih mjeseci.

Moja zelja pored ovih igraca je neki veznjak il cistokrvna desetka, jer Kroos nije taj igrac koji nam donosi prevagu, barem sto se tice onih vaznih utakmica.

Da se jos jednom prisjetim Robbenove i Schweinijeve ljepse polovine, razlog su kukavicluk i nepreuzimanje odgovornosti kada je to najpotrebnije bilo.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 21 maj 2012, 22:49

Ljudi sta je vama sto ste navalili na dovodjenje odbranbenog igraca, pa ova ekipa ne gubi tekme (ili bolje receno titule zobg odbrane) nego zbog nedostatka lidera na terenu i nefikasnog napada. U subotu protiv Chelesea smo trebali nakon 60. minute voditi sa najmanje 3 razlike, a gol u 88. smo jednostavno morali primit jer nakon onoliko propusteni prilika kazna uvijek dodje. Ovoj ekipi su nakon dovodjenja Shaqirija, Dantea, Starke, unapredjenja Cana i najverovatnije Pizara potrebni jos 3 igraca i to jedan na poziciji 10 koji zna zabiti sa dvadesetak metara, jedan napdaca koji zna primiti loptu, proci protivnickog igraca, asisitirati (jednom rijecju sve ono za sta Gomez nije sposoban) i jedan centralni venzi koji je fizicki prezentan i psihicki cvrst da protivrijece divama poput Robbena i Riberyja.

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 21 maj 2012, 23:13

Saurman je napisao/la:Kako stoje stvari ništa od Girouda, navodno nije uspio zadovoljiti Hermanna Gerlanda pomoćnog trenera Bayerna.

Kad se priča o napadu onda treba dovesti nekog mladog i perspektivnog igrača koji bi trebao biti treća opcija i dovesti jednog klasnog igrača koji bi mogao biti konkurencija Gomezu a to su igrači tipa Džeko i Falcao.Dugo se priča o bomba transferu u napadu pa evo im prilike ovog ljeta da ga i ostvare.Nadam se da više neće raditi eksperimente kao što su Petersen i Schlaudraff.

Nisam za dolazak Pizarra iz razloga što želim dugoročna riješenja a ne igrače na zalasku karijere.Što se tiče priče o stoperima Martinezu i Howedesu ovdje dvojbi nema, Howedes bi se odlično uklopio u igru Bayerna i po meni je bolji od Martineza uz to i jeftiniji ako se ne varam ugovor mu ističe 2014 dok Ath Bilbao sigurno ne bi pustio Martineza ispod 30 mil ako ne i više.
Nema frke ako nije Žirud.

Negdje sam pročitao da smo počeli razmišljati o Edinu Dzeku! Ne želim ništa komentirati prije nego sutra vidim i potvrdu/demant ove informacije.

Da li je potrebno napominjati što bi takav napadač uradio protivniku sa ovakvom momčadi iza sebe kakvu ima u Bayernu? Ako je Gomez trpao 20+ golova u Bundesligi onda bi Dzeko trpao 30+. No, polako, vidjet ćemo sutra što je na stvari. Nemojmo se veseliti jer je samo Gerucht. Nadam se da neće ostati samo na tome.....

Da li je potrebno kolega @ Saurman, bilo šta dodati na ovaj potencijalan transfer? :D

E ovaj Javi Martinez me nikad nije impresionirao. Nije to igrač za nas. Prespor je za bilo šta. Sporiji od Kroosa. U vezi imaju dosta igrača pa ga prekomandirali na stopera gdje mu nije mjesto no ima i puno boljih igrača od njega u vezi.

Benedikt Howedes je vrhunski igrač. To je klasa. Samo je pitanje koliko bi nam on i trebao uz ove igrače. Da se mene pita, sigurno ne bi škodio. Pa nek se bori sa Boatengom za poziciju.

index
Kontakt:

Post Postao/la index » 21 maj 2012, 23:25

Jel Dante i zvanicno nas igrac il se jos uvijek pregovara s njim? ma nije ni ovaj Boateng Bog zna sta - bar meni,al ako je vec doveden Dante sa Howedesom bi to vec bilo i previse za odbranu,pored 3 stopera i 4 beka tu ne brojim lijepog Brenu mnogo brate mili, po meni bolje ulozit u vezni red da se igraci mogu rotirat i odmarat tokom sezone..al opet ko mene sta pita :lol:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 21 maj 2012, 23:30

index je napisao/la:Jel Dante i zvanicno nas igrac il se jos uvijek pregovara s njim? ma nije ni ovaj Boateng Bog zna sta - bar meni,al ako je vec doveden Dante sa Howedesom bi to vec bilo i previse za odbranu,pored 3 stopera i 4 beka tu ne brojim lijepog Brenu mnogo brate mili, po meni bolje ulozit u vezni red da se igraci mogu rotirat i odmarat tokom sezone..al opet ko mene sta pita :lol:
Dante je zavrsen, od nedavno je nas igrac. ;)
Ja kad malo bolje razmislim, ne bih se niti jdnog trenutka bunio da imamo 5 stopera u timu, jer svi smo vidjeli sta se desi kada je igrac suspendovan, povrijedjen ili nesto trece ako uopste postoji.
Prema tome, treba se pokrpiti na svakoj poziciji duplo, ma koliko god pricali da je roster od 22 igraca idealan.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 21 maj 2012, 23:33

@sylar, opet @ effe_sa, @ GAL, @ van gall - lijepo je pročitati ovakve postove nakon tako teške utakmice. Realno i objektivno napisano.

Da posebno ne citiram svaki post, vaše mogu samo pohvaliti jer to zaslužujete i nema se stvarno šta više dodati.

PS.
@ van gall , onaj tvoj san je trebao postati i više nego stvaran..........
Zadnja izmjena: Stefan Effenberg, dana/u 21 maj 2012, 23:38, ukupno mijenjano 1 put.

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 21 maj 2012, 23:37

Omerbavarac je napisao/la:
index je napisao/la:Jel Dante i zvanicno nas igrac il se jos uvijek pregovara s njim? ma nije ni ovaj Boateng Bog zna sta - bar meni,al ako je vec doveden Dante sa Howedesom bi to vec bilo i previse za odbranu,pored 3 stopera i 4 beka tu ne brojim lijepog Brenu mnogo brate mili, po meni bolje ulozit u vezni red da se igraci mogu rotirat i odmarat tokom sezone..al opet ko mene sta pita :lol:
Ja kad malo bolje razmislim, ne bih se niti jdnog trenutka bunio da imamo 5 stopera u timu, jer svi smo vidjeli sta se desi kada je igrac suspendovan, povrijedjen ili nesto trece ako uopste postoji.
Prema tome, treba se pokrpiti na svakoj poziciji duplo, ma koliko god pricali da je roster od 22 igraca idealan.
Ma rekli bi da od viška glava ne boli tako da ne bi bilo loše. Uostalom, taj 4-i stoper je trenutno Buyten tako da ne bi bilo loše dovesti novog igrača kad će uostalom Buyto biti sve više i više povrijeđen zbog godina.

index
Kontakt:

Post Postao/la index » 21 maj 2012, 23:40

Omerbavarac je napisao/la:
Ja bih radije Petrica da dovedu umjesto ovog Pizzara, ionako mu ugovor istekao mozemo ga dobit za dzaba,ako nista zna izvest slobodni i penal :lol:
Neznam opet,meni je to mnogo za odbranu,radije napad pojacat i vezni red koji je ionako krhak i lahko se povrijede..

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 21 maj 2012, 23:48

Inace, treba napomenuti da se sutra igra prijateljska utakmica protiv Holandije. Ni sam ne znam u kakvom ce stanju igraci izaci, ali vjerujem da ce dobiti gromoglasnu podrsku od skupine navijaca koja se sutra pojavi na stadionu.

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 21 maj 2012, 23:52

" onclick="window.open(this.href);return false;
ne znam sta reci tri puta evo gledam ove isjecke najbitnije i opet isto prvo radost a onda velika najveca tuga nikako se ne mogu pomiriti da smo izgubili ovo nije fer ovaj zivot je jedna velika zajebancija zao mi je momaka drugo finale gube u 3 godine nije to lako a pogotovu nama navijacima nadam se da ce nam Bog vratiti za ovo vrlo brzo nadam se vec ove nadolazece sezone imamo prvoklasnu momcad sjane igrace mislim da mozemo uz Boziju pomoc
znam da ce neki misliti da sam otisao skroz na skroz ali mi nesto govori da ce bayern ponovo igrati finale na wemblyu znam tek je se sezona zavrsila ali jed.imam taj neki filing ovi su momci to zasluzili.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 21 maj 2012, 23:54

Omerbavarac je napisao/la:Inace, treba napomenuti da se sutra igra prijateljska utakmica protiv Holandije. Ni sam ne znam u kakvom ce stanju igraci izaci, ali vjerujem da ce dobiti gromoglasnu podrsku od skupine navijaca koja se sutra pojavi na stadionu.
Iako je trebao igrati za Holandiju, Robben ce sutra biti postedjen od strane selektora i nece nastupati. Takodjer se nadam da Heynckes nece racunati na usluge osmorice iz Elf-a.

Nego ima li gdje slika ili video klip o tome kako Mueller moli AT44 da izvede penal, a ovaj to odbija i na kraju Mueller ljutito baca flasu od pod i okrece se i odlazi od njega. Ovu informaciju je danas prenio BILD, i ja sam trazio ali nisam uspio naci.

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 22 maj 2012, 00:06

@van gall samo da te napomenem da ti je nick napisan pogresno. :lol:

@Effenberg nam se raspisao, a to je uvijek lijepo za vidjeti.
Samo da nas malo manje hvali, bilo bi i bolje. :mrgreen:

Oko Gomeza se stavovi nikad nece pomiriti.
Vazda ce za jedne biti panj, a za druge klasa. Ja definitivno spadam u ove druge. 8-)
Samo cini mi se da niko nije spomenuo jednu cinjenicu koja mi je zapala za oko: ako se ne varam, Mario je jedini igrac koji je realizirao penal i na Bernabeu i na Allianzu. 8-)
Sta reci osim COVJEK S MUDIMA!
On bi trebao biti prvi izbor sto se tice jedanaesteraca. On ili Bilal Ribi. ;)
amerosm je napisao/la:Nego ima li gdje slika ili video klip o tome kako Mueller moli AT44 da izvede penal, a ovaj to odbija i na kraju Mueller ljutito baca flasu od pod i okrece se i odlazi od njega. Ovu informaciju je danas prenio BILD, i ja sam trazio ali nisam uspio naci.
Ah sto ne mogu tih pi.ckica. Ne mogu i gotovo. :?
Pa yebo te, toliko iskustva, toliko odigranih utakmica, toliko pucanih penala i onda ipak ne smijes preuzeti odgovornost na sebe.
Upravo zbog toga ni Kroosa nikad nisam cijenio kao recimo Mullera. Sve lafo neki suter, tehnicar, ovo - ono, a kad je napotrebnije ni on ne smije.
Ma zamislite se jeste li vi za Bayu. :evil:
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.