FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

GAL
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la GAL » 22 maj 2012, 00:17

Nista sutra cu da skinem sa interneta fm i da tu bar probam osvojiti titulu :lol: ubi me pomisao :( sta smo imali :D ,a u djelicu sekunde sve izgubili :( zivili bavarci braco

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 22 maj 2012, 00:37

Da se i ja malo prikljucim ovoj diskusiji koja je za pohvalu nakon onakvog finala,vidi se da neki poslije utakmice jos vise bodre i vole klub na koji navijaju FC Bayern ,svaka cast.
Sto se tice ovih transfera jako gode ova povezivanja sa Howedesom,Dzekom,Pizzarom i drugim,ali poznavajuci Bayern to su samo spekulacije i nista nije sigurno,ne bi me iznenadilo da od transfera prodje samo jedan i to ne neka bomba vec nesto solidno.
Ali ako vec i taj Howedes dodje nama onda definitivno u zadnjoj liniji gubi mjesto Alaba,jer Howedesh ce da igra bocnog desnog,znamo da Juup voli da igra sa visokim postom nazad,cak je i Boa igrao bocnog u dosta utakmica.Alaba genije bi tu mogao da bude podrska sa klupe za Riberiya kad bi ovaj bio van terena i stim bi se rijesio problem zamjene za Riberya,to su neke moje pretpostavke.Tokom cijele sezone nas tim nam nije pokazao sta sve zapravo mogu i kakve pojedince imamo,sve do tekme sa Realom tu se pokazalo kakve igrace imamo,tu su se najvise istakla dvojica genije (Alaba) i roviti (L.Gustavo),nadam se da ce odrzati formu i da ce drzati kontinuitet igara u sljedecoj sezoni,za Alabu sam siguran,dok L.Gustavo ima taj problem konstantnosti i nadam se da ce biti prvotimac Bayerna jos dugo godina,et ovako da se malo maknemo od Gomeza i Robena :).
Sto nas ne ubije to nas ojaca ;) :D :P
VOLIM BAYERN

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 22 maj 2012, 00:39

Gomez vas je kostao lige prvaka ove godine, dobar je on napadac ali nije dovoljno dobar za klup poput BM.. Nego zagrizite vi za Dzeku, on bi vam legao ko kec na desetku ;)

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 22 maj 2012, 00:45

Stefan Effenberg je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Kako stoje stvari ništa od Girouda, navodno nije uspio zadovoljiti Hermanna Gerlanda pomoćnog trenera Bayerna.

Kad se priča o napadu onda treba dovesti nekog mladog i perspektivnog igrača koji bi trebao biti treća opcija i dovesti jednog klasnog igrača koji bi mogao biti konkurencija Gomezu a to su igrači tipa Džeko i Falcao.Dugo se priča o bomba transferu u napadu pa evo im prilike ovog ljeta da ga i ostvare.Nadam se da više neće raditi eksperimente kao što su Petersen i Schlaudraff.

Nisam za dolazak Pizarra iz razloga što želim dugoročna riješenja a ne igrače na zalasku karijere.Što se tiče priče o stoperima Martinezu i Howedesu ovdje dvojbi nema, Howedes bi se odlično uklopio u igru Bayerna i po meni je bolji od Martineza uz to i jeftiniji ako se ne varam ugovor mu ističe 2014 dok Ath Bilbao sigurno ne bi pustio Martineza ispod 30 mil ako ne i više.

Da li je potrebno kolega @ Saurman, bilo šta dodati na ovaj potencijalan transfer? :D
Samo to da bi nam legao ko budali šamar. :D

Stefan Effenberg je napisao/la:
Ma rekli bi da od viška glava ne boli tako da ne bi bilo loše. Uostalom, taj 4-i stoper je trenutno Buyten tako da ne bi bilo loše dovesti novog igrača kad će uostalom Buyto biti sve više i više povrijeđen zbog godina.
Upravo tako, Howedes bi pojačao konkurenciju a Buyten je tu ionako još godinu dana tako da,..sigurno nam se više ne bi dešavalo da Gustavo ili Tymo igraju stopera što su bili prisiljeni igrati ove sezone u pojedinim utakmicama.

JetSet_Hantraga je napisao/la:
Ah sto ne mogu tih pi.ckica. Ne mogu i gotovo. :?
Pa yebo te, toliko iskustva, toliko odigranih utakmica, toliko pucanih penala i onda ipak ne smijes preuzeti odgovornost na sebe.
Upravo zbog toga ni Kroosa nikad nisam cijenio kao recimo Mullera. Sve lafo neki suter, tehnicar, ovo - ono, a kad je napotrebnije ni on ne smije.
Ma zamislite se jeste li vi za Bayu. :evil:
Veća damu ima malac sa tvog avatara nego pojedini igrači u ekipi.Robben je u prijašnjim utakmicama pokazao veliku nesigurnost u izvođenju penala JH je to znao i opet je dopustio da izvodi penal pored sigurnih Gomeza ili Lahma.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Klare

Post Postao/la Klare » 22 maj 2012, 01:01

Eno ti sad..., eno Tymo nije smogao snage da sutira, fuj kakve se sve price nece pricati, a Gomo je uvikek kao zapeta puska, wow kakav penal, skola za sve, topovski lopta priljepljena uz tlo, penal iz skolskih udzbenika.B-)
Mario je voljan da pouzdano sutira penale, ali kako znamo pusu krajnje cudni vjetrovi. Hejko i nije toliko kriv, ali svakako da bad boy vec odavno nije nivo za bayerna, jednodimenzionalnijeg igraca u zivotu nisam gledao...

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 22 maj 2012, 01:04

Ja Edina ne bi doveo iz principa jer ne odiše moralnim vrijednostima.Svojim nezalaganjem na treninzima natjerao je čelnike Wlfsburga na kraju da ga prodaju.Takav igrač nam ne treba.Treba nam brz i tehnički potkovan igrač, koji je spreman i u odbranu da se vraća ( Edinova mana).Ima veliku platu pa bi njegova primanja morala biti u rangu Riberya što bi moglo dovesti da sujeta (Znamo kakve su te zvijezdice).Lavezzi je zelja pogotovo nakon što je predsjednik NApolija rekao da može ići za 31 mil eura.Uli reci Edinu Dzeki NE!
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 22 maj 2012, 01:08

"FRANK RIBERY"Ja Edina ne bi doveo iz principa jer ne odiše moralnim vrijednostima.Svojim nezalaganjem na treninzima natjerao je čelnike Wlfsburga na kraju da ga prodaju.Takav igrač nam ne treba.Treba nam brz i tehnički potkovan igrač, koji je spreman i u odbranu da se vraća ( Edinova mana).Ima veliku platu pa bi njegova primanja morala biti u rangu Riberya što bi moglo dovesti da sujeta (Znamo kakve su te zvijezdice).Lavezzi je zelja pogotovo nakon što je predsjednik NApolija rekao da može ići za 31 mil eura.Uli reci Edinu Dzeki NE!
Reci mi da se šališ !
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 22 maj 2012, 01:11

raul-zakon je napisao/la:
"FRANK RIBERY"Ja Edina ne bi doveo iz principa jer ne odiše moralnim vrijednostima.Svojim nezalaganjem na treninzima natjerao je čelnike Wlfsburga na kraju da ga prodaju.Takav igrač nam ne treba.Treba nam brz i tehnički potkovan igrač, koji je spreman i u odbranu da se vraća ( Edinova mana).Ima veliku platu pa bi njegova primanja morala biti u rangu Riberya što bi moglo dovesti da sujeta (Znamo kakve su te zvijezdice).Lavezzi je zelja pogotovo nakon što je predsjednik NApolija rekao da može ići za 31 mil eura.Uli reci Edinu Dzeki NE!
Reci mi da se šališ !
Da ,to je poznata stvar da se nije zalagao na treninzima iako je ekipi išlo loše.Praktično natjerao ih je da ga prodaju na zimu i pored činjenice da su se borili za opstanak.Ostavio je ekipu na cijedilu zbog krvavog novca šeika.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 22 maj 2012, 03:40

@rRIBERY
sjecas se ljeta prije tog zimskog prelaznog roka kad je Dzeko presao u City?

@effe

ovo da uocis post,da ne citiram ono sve :oops:

pogresno si ti mene shvatio kad sam napisao da bih doveo Dzeku,Salihovica,Hazarda i Adama Johnsona u Bayern.Nisam ja to rekao zato sto su prva dvojica "nasi",vec jednostavno mislim da bi bili odlicna pojacanja.
Salihovic moze igrati i lijevog beka i zadnjeg veznog,sad ne znam koliko je on za klupe,jer treba imati i nekoga ko odradjuje prljavi posao u ekipi,kao sto to radi Gustavo koji mete protivnike,ali sam misljenja da bi se Salihovic i Schweini "pronasli".Jos Salihovic dugo godina igra u BL,tako da ne bi bilo nekog prilagodjavanja,a ni cijena ne bi bila astronomska i ne moram ni govoriti kakvu bi prednost imali u odnosu na ostale BL timove u njegovom dovodjenju.

Dzeko,ne trebam nista govoriti za njega.Jednostavno mislim da bi bio idealan za Bayern i to je to.
Ne navijam ja za Bayern zbog igraca,vec zbog Bayerna kao institucije.Kad smo kod igraca,meni je Kahn bio i ostace omiljeni igrac svih vremena,samo eto Schweini mi je najdrazi od ove generacije.
Dok Salihamidzica organski ne mogu.Strahovito igrao za Bayern,a kada je trebalo za reprezentaciju sve nesto hoce-nece...
#miasanmia

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 22 maj 2012, 10:19

FRANK RIBERY je napisao/la:Ja Edina ne bi doveo iz principa jer ne odiše moralnim vrijednostima.Svojim nezalaganjem na treninzima natjerao je čelnike Wlfsburga na kraju da ga prodaju.Takav igrač nam ne treba.Treba nam brz i tehnički potkovan igrač, koji je spreman i u odbranu da se vraća ( Edinova mana).Ima veliku platu pa bi njegova primanja morala biti u rangu Riberya što bi moglo dovesti da sujeta (Znamo kakve su te zvijezdice).Lavezzi je zelja pogotovo nakon što je predsjednik NApolija rekao da može ići za 31 mil eura.Uli reci Edinu Dzeki NE!
Daj nemoj biti smjesan, Dzeko bi sjeo kao sto neko ovdje vec napisah kao kec na desetku. I ako je slicne konstitucije kao Gomez, on je brzi, tehnicki potkovaniji i u stanju je postici pogodak i izvan 16-erca, ima bolju skok igru i udarac glavom, sve u svemu za najmanje dvije klase bolji od Gomeza. Al ipak nevjerujem da ce on doci jer Bajern dovodi samo Njemce tako da jos vise izgradi ovaj gubitnicki mentalitet koji smo vidjeli na djelu u subotu.

Buducnost
Kontakt:

Post Postao/la Buducnost » 22 maj 2012, 10:29

FRANK RIBERY je napisao/la:Ja Edina ne bi doveo iz principa jer ne odiše moralnim vrijednostima.Svojim nezalaganjem na treninzima natjerao je čelnike Wlfsburga na kraju da ga prodaju.Takav igrač nam ne treba.Treba nam brz i tehnički potkovan igrač, koji je spreman i u odbranu da se vraća ( Edinova mana).Ima veliku platu pa bi njegova primanja morala biti u rangu Riberya što bi moglo dovesti da sujeta (Znamo kakve su te zvijezdice).Lavezzi je zelja pogotovo nakon što je predsjednik NApolija rekao da može ići za 31 mil eura.Uli reci Edinu Dzeki NE!
Sa tvojim postovima koje pises ovdje na forumu se slazem u 99% slucajeva ali sa ovim nikako.

Dzeko je stvoren za Bajern, on bi kladica zvanog Gomez izbacio iz prve postave za cas. A i zna se sta je Dzeko postigao u Njemackoj.

Sto se tice njegovih "mana". Dzeko se vraca u odbranu, barem sada u Sitiju a ako predje u Bajern siguran sam da ce se morati vracati u odbranu jer cim malo popusti ima Gomez koji ce jedva cekati da iskoristi priliku. Sada se Gomez osjeca nedodirljivim zato i jeste ovakakv kakav jeste.

Sto se tice Dzeke i treninga. Dzeko kad je htjeo napustiti vukove nisu mu dali, jednostavno izgubio je moral za igranje fudbala a tako i za trening. Sto je nesto logicno.

Jedina Dzekina mana je to sto mu brzo padne samopouzdanje.

On je rodjen za Bajern i njemacku ligu.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 22 maj 2012, 11:43

Nema uopste potrebe dovoditi u pitanje da li bi Dzeko bio dobar za nas ili ne! Lik je klasa,a ja bi se cak usudio i reko da je veca klasa od Gomeza. Vidite jednu stvar u sezoni u kojoj Dzeko nije igrao puno,dao je dosta golova,te je bio i strijelac jednog kljucnog gola za osvajanje Premiershipa. Prije 2 godine kada Gomez nije bio standardan,sta je postigao???
APSOLUTNO NISTA!!!

Sto se tice onog penala,ja Robbenu skidam kapu!
Penal je, Robben prvi ide po loptu namjesta je sebi sutira i masa. Shit happens,pa sta. Ali zato jedan Schweinsteiger,srce nase ekipe, ne moze gledati dok Robben puca penal,aaa kamoli da ima damu da uzme loptu i sam ga strese...
Imam osjecaj da je ekipa nam sastavljena od 90% pixkica,protiv Reala mali Alaba 18godina dolazi i puca Casilasu penal. A Schweini ne moze gledat pucanje penala, Kroos pobjego boga pitaj gdje kad se birali izvodjaci!

Ne zelim ovim nista da kritikujem ekipu,jer to je klub za koji se navija,pa kakav god on bio!!!
Stern des Südens

Balance
Kontakt:

Post Postao/la Balance » 22 maj 2012, 12:36

Sta reci nakon ovog poraza dragi moji bavarci? U subotu je cestitku i trofej primila pobjednicka ekipa ,a ne bolja momcad koja je igrala nogomet,tu prekrasnu igru u kojoj uziva cijeli svijet, a jadni mi ako je buducnost nogometa i osvajanja nogometnih trofeja onakva predstava londonske momcadi.Svejedno cestitke Chelsea i njihovim navijacima!

Boli,strasno boli ovaj poraz, jos nemogu vjerovat sta se sve dogodilo i kako je to uopce moguce.Nogomet sam poceo ozbiljnije pratiti kao trinaestogodisnjak,sjecam se prvih utakmica na SP-u u Koreji i Japanu, posebno Njemackih 8:0 protiv Saudijske Arabije.Na tom prvenstvu njemci su me osvojili posebno jedan jedini,neponovljivi Oliver Kahn. Od tada on je postao moj idol i sjecam se da sam na poklon iz Munchena dobio orginal loptu s znakom Bayern Munchen s porukom je to najbolji njemacki klub. Od tada navijam za bavarski ponos,drhtim,bodrim i prozivljavam svaku utakmicu s njima. Znam osjecaj osvajanja bundeslige,kupa,liga kupa,superkupa ali liga prvaka je nesto najvece,najvaznije sto neki klub moze osvojit ,nesto sto svi prate,najbolje sto klupski nogomet moze ponuditi.Prije 2 godine u Madridu smo prpustili priliku i sada ponovo.Toliko sam zelio ovaj trofej i jos vise jer se igra u Munchenu na nasem terenu,pred nasim navijacima, a to se dogodi samo jednom u zivotu i to se ne propusta.

Stalno mi se po glavi vrti ona 88 minuta,pa je li moguce,pa jesmo li svjesni sta smo propustili.Finale sam pratio u drustvu prijatelja,nekoliko simpatizera Bayerna,nekoliko Chelsea i ja vjerni fan kojem ova utakmica nije bilo jos jedno finale kao njima,nego nesto posebno, nesto veliko,nepoovljivo.Utakmicu sam pratio relativno miran upravo zbog toga sto smo dominirali, sto smo stvarali prilike, sto Chelsea nije mogao prijec centar, kako se utakmica blizila kraju sve je naslucivalo na produzetke kad ono 83.minuta i Muller,ljudi moji koje je to odusevljenje bilo,koja eksplozija emocija to se nemoze rijecima opisat,vec sam zamisljao kao Lahm i Schweini zajedno dizu taj pehar, kako se na klempu upisuje 2011-2012 FC Bayern Munchen, jos samo 7 minuta.Ulazi Buyten umjesto Mullera,znam da je nespreman ali malo je do kraja pa valjda nece nesto sj.ebat, uglavnom pljesak za obojicu.88 min prvi korner na utakmici Chelsea i Drogba igracino zasto bas tada,nije moguce,sviraj faul,zalede bilo sta,to nemoze biti istina, ne pred sam kraj, ne u nasem gradu.Gol cist ko suza ,a ja sam ga dozivio kao da je Chelsea poveo u tom trenutku,obuzela me takva nervoza da sam morao izaci van jer nisam mogao gledat produzetke jer u to vrijeme je Munchen morao slavit zajedno s nasim deckima.Odjednom cujem penal,mislim si zaj.ebancija ali ulazim provjerit s nadom da netko od crvenih lezi na terenu i tad ugledam Riberiya i nikad mi ga nije bilo draze vidjet na podu od tog trena.Druga mec lopta,Robben,Cech brani,ma sta je ovo danas ovo nemoze bit istina pa dokle vise??? Dosli smo do penala dosli smo do onoga za sto se Chelsea pripremao zadnjig par tjedana,a mi jesmo li se pripremali za Koln,za Dortmund ili za finale u svom gradu za nesto sto se nikad vise nece ponovit za Chelsea???Kad je Neuer obranio mislim si ponovit ce se Madrid,3 mec lopta i vise nemamo pravo pogreske,nazalost cim sam vidio Olica kako prilazi lopti znao sam da ce ga falit tako i bi, a Schweini nas voda prvo nije mogao gledat kako Robben izvodi penal,ne opravdavam ga ali ga u jednu ruku i razumijem ipak finale lige prvaka, a znamo sta je Robben sve fulao u zadnje vrijeme i drugo stalno zastaje pri izvodenju i to mu se ovaj put osvetilo,pa udri je brate kao Luiz pa sta bude a ne ovako…Drogba zabija i Chelsea ide u povijest….

Sta se to dogadalo pri izvodenju penala,zasto pojedinci nisu htjeli pucat,zasto se nisu uvjezbavali jedanesterci mnogo je pitanja.Pa nisam se toliko brinuo ni za prvenstvo, ni za kup jer sam znao ostaje ta liga prvaka, taj najveci trofej i moramo ga osvojit sada i onda u miru nastavljamo dalje i svako sljedece ispadanje i neuspjeh sto se tice lige prvaka ne bi bio toliko bolan zato jer znas da si nedavno osvojio ligu prvaka,nedavno,a ne prije 10 godina i onda imas neku utjehu i lakse to prihvatis i imas par godina vremena opet nesto takvo napravit, a ovako svaki neuspjeh u nadolazecim godinama bit ce jos bolniji opravo zbog ovog finala pa i onog 2010.Ova generacija ima jos 2-3 godine vremena, a to nije puno i bit ce jako tesko ponovo doc u slicnu priliku jer znamo svi koliko treba imati srece i u zdrijebu i u duelima ovog natjecanja.Na kraju nasa ekipa je ipak odigrala veliku utakmicu stvarno izginuli su na terenu i ponosan sam na njih sve do tih nesretnih penala gdje nismo bili hrabriji i psihicki stabilnija momcad.

Za kraj zelim da se zna "FC Bayern, Stern des Südens, du wirst niemals untergehen, weil wir in guten wie in schlechten Zeiten zu einander stehen.
FC Bayern Deutscher Meister ja so heißt er, mein Verein, ja so war es und so ist es und so wird es immer sein "

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 22 maj 2012, 12:50

Ne pricaj gluposti, oni da nisu htjeli njega pustoti i da im on nije bio rudnik zlata ne bi ga ni prodali. I sve da je istina o nezalaganju na treninzima( a mislim da nije), on je svoje na terenu obavljao jer je i tu zadnju polusezonu bio prvi strijelac kluba. Nije otišao zbog para, nego sportskih razloga i viših ciljeva, zbog cega vecina igraca mijenja klub

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 22 maj 2012, 12:57

ZOI84 je napisao/la:
Ne pricaj gluposti, oni da nisu htjeli njega pustoti i da im on nije bio rudnik zlata ne bi ga ni prodali. I sve da je istina o nezalaganju na treninzima( a mislim da nije), on je svoje na terenu obavljao jer je i tu zadnju polusezonu bio prvi strijelac kluba. Nije otišao zbog para, nego sportskih razloga i viših ciljeva, zbog cega vecina igraca mijenja klub
Ti stvarno misliš da je Wolfsburg primoran prodavati igrače.Kakav rudnik zlata.Ekipa svake godine na rapolaganju ima brdo novca za pojačanja pa nisu primorani prodavati igrače.Ja ne sporim da je kvalitetan igrač i da bi se snašao u Bayernu, ali me nije fascinirao kao osoba.Ponašao se kao derište taj prelazni rok:Hoću u City, hoću u City!
NA kraju svi ste pogrešno protumačili post.On je klasan igrač, ali incident na utakmici sa BAyernom (kad je izašao), negdje sam pročitao (klix.ba ili upravo na sportsportu) da je Mancini izjavio da se u zadnje vrijeme uopšte nije trudio na treninzima su doveli do zaključka da bi isti nakon par utakmica na klupi počeo skandale praviti.Gomez ima prednost , a pitanje je kako bi se on s tim nosio.
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 22 maj 2012, 13:07, ukupno mijenjano 3 puta.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 22 maj 2012, 12:59

ZOI84 je napisao/la:
Upravo je otišao zbog para a u prilog tome govori i činjenica da je produžio ugovor sa Wolfsburgom ne bi li izvukao više para od Citya jer dio novca od transfera je završio u njegovom džepu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 22 maj 2012, 13:06

jesu nasi novinari glupi ko kur.. hahaha Boateng mu na twitteru pozelio dobro doslicu jer se Dzeko tek prijavio na twitter... a novinari odma napisali BOATEN pozelio dobro doslicu u Bayern... :lol: :lol:

de se likovi malo skontajte, koji je vama kur.c ... :shock:
>>No body likes us but we dont care<<

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 22 maj 2012, 13:38

FRANK RIBERY je napisao/la:
ZOI84 je napisao/la:
Ti stvarno misliš da je Wolfsburg primoran prodavati igrače.Kakav rudnik zlata.Ekipa svake godine na rapolaganju ima brdo novca za pojačanja pa nisu primorani prodavati igrače.Ja ne sporim da je kvalitetan igrač i da bi se snašao u Bayernu, ali me nije fascinirao kao osoba.Ponašao se kao derište taj prelazni rok:Hoću u City, hoću u City!
NA kraju svi ste pogrešno protumačili post.On je klasan igrač, ali incident na utakmici sa BAyernom (kad je izašao), negdje sam pročitao (klix.ba ili upravo na sportsportu) da je Mancini izjavio da se u zadnje vrijeme uopšte nije trudio na treninzima su doveli do zaključka da bi isti nakon par utakmica na klupi počeo skandale praviti.Gomez ima prednost , a pitanje je kako bi se on s tim nosio.
Da im se nije i više nego isplatio ne bi ga ni prodavali. Gomez je cijelu jednu sezonu bio na klupi, ne vidim ukoliko bi Džeko došao i pokazao se boljim zašto bi Gomez imao prednost. Nije Mancini izjavio da se Džeko ne trudi na treninzima, nego tabloidi koji valjaju glupiosti, pa je jedan igrac po njima ovakav, sutra onakav, danas u jednom klubu, sutra u drugom

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 22 maj 2012, 15:14

D€LUX je napisao/la:jesu nasi novinari glupi ko kur.. hahaha Boateng mu na twitteru pozelio dobro doslicu jer se Dzeko tek prijavio na twitter... a novinari odma napisali BOATEN pozelio dobro doslicu u Bayern... :lol: :lol:

de se likovi malo skontajte, koji je vama kur.c ... :shock:
Nema taj twitter nikakve veze, to je bilo prije dvije sedmice, ako ne i vise.

Vecina novinara se poziva na nove izvore koji kazu da je Bayern ponovo zagrizao za Dzeku i ako njegova cijena bude u granicama normale, vrlo lako bi mogao zavrsiti u Bavarskoj.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 22 maj 2012, 15:23

Super jos jedan igrac koji je jak na penalima :lol:

Ne znam sta da kazem . Kad bi Dzeko dosao bili bi jos najmanje 15% jaci nego ovako. Ipak on je igracina za Maria koji nema pojma na lopti dok Dzekson ima tehniku 83 na Pesu :lol: :lol:

Da i ne govorim koliko bi Bayo bilo gledan kod nas hehe
Thomas Müller - Fußballgott

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: bavaracmujo i 5 gostiju.