Ti porediš grudvanje i spominjanje nečije kćerke jer te zajebava zbog poraza ekipe? Ajd što si papak i što imaš neki psihički poremećaj nego si i tanak sa inteligencijom
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Bravo, ima i toga. Nije ovo 2006. godina, sad se već trebaš jače truditi da uspiješ. A još se stalno ulažu veće pare, sa svih strana pljušte pare.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Moglo je, a i trebalo biti više razlike.Amco46 je napisao/la: ↑21 feb 2026, 16:54HordasOdMalena je napisao/la: ↑20 feb 2026, 23:06Velež protiv gospodina sutra.
Recept za pobjedu imate.![]()
![]()
![]()
![]()
P.S. zlobnici bi rekli da je medo “nategnuo” četiri puta sa razlogom.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- jurisicduska
- Kontakt:
Skonto sam sta je.
Ne odgovara im zimsko računanje vremena, kako se sat pomjerio oni nikog dobili nisu. Sad će brzo opet pomjeranje pa će procepiti.
Ne odgovara im zimsko računanje vremena, kako se sat pomjerio oni nikog dobili nisu. Sad će brzo opet pomjeranje pa će procepiti.
-
sakahuligana
- Kontakt:
povedi i ti svoju ako hoces stoZutti je napisao/la: ↑21 feb 2026, 17:16Ti porediš grudvanje i spominjanje nečije kćerke jer te zajebava zbog poraza ekipe? Ajd što si papak i što imaš neki psihički poremećaj nego si i tanak sa inteligencijom
Volio bih takve ko ti sresti na ulici, al daj bože da ću ikad... Nema veze hajd, iza anonimnosti psuj ljudima djecu, ako ko nekad izvali ko si dobro i jest.sakahuligana je napisao/la: ↑21 feb 2026, 17:17povedi i ti svoju ako hoces sto
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
-
sakahuligana
- Kontakt:
Zutti je napisao/la: ↑21 feb 2026, 17:19Volio bih takve ko ti sresti na ulici, al daj bože da ću ikad... Nema veze hajd, iza anonimnosti psuj ljudima djecu, ako ko nekad izvali ko si dobro i jest.
-
sakahuligana
- Kontakt:
- MaroonWhite1946
- Kontakt:
Zadnja izmjena: MaroonWhite1946, dana/u 21 feb 2026, 17:28, ukupno mijenjano 2 puta.
...sve drugo ce proci! 🇱🇻
Ma Dzeko je vec druga klasa on bi mogao sam donijeti dosta bodova on je top 10 napadaca u svijetu zadnjih 15 god. , ali za ova pojacanja iz cvajte , Bugarske , timovi ispod sredine u Austriji ovdje ih uglavnom precjenjuju , i ja sam mislio do prije nekoliko godina da bi dominirali al evo ko god dodje samo se obruka nije to bez razloga sigurno , fizicki prezahtjevna liga ko god je podcjeni karijera mu ide samo prema dole .rishovski je napisao/la: ↑21 feb 2026, 17:12Isto bi se ovako Džeko uklopio sa ovim suigračima koje ima Bičakčić... Al ne mozes ti objasniti nekom da nije isto igrati u 39-oj sa likovima u Feneru,Fiorentini i poluproizvodima iz Holandije,Brazila,Austrije u premijer ligi BIH...UtdBiH21 je napisao/la: ↑21 feb 2026, 17:08Ne mozes ti ljudima dokazati da ovo nije najgora liga u Evropi jer godinama ko god dodje sa strane bude lozenje u smislu prepisat ce ovu ligu sa jednom nogom i svaki put kad dodju budu isti ili vecinom i losiji od ovih nasih standardnih premijerligasa .Morpheus je napisao/la: ↑21 feb 2026, 17:02
Ono što prvo ne kapiraju je to što je on u SILAZNOJ putanji, haman skroz PROPAO, još godine ga stigle
Ali ne, ne možeš ti to objasniti
Čak mislim da se jedne godine oprostio od fudbala i onda se vratio iz nekog razloga, sad može biti da sam ga pomiješao sa nekim
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Cestitam Velezu na pobjedi 
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Rudar zapleso na Grbavici, sad protiv Radnika nisu osutali evo 70min?
Pa kako ?
Pa kako ?
Lijepo se iftarite pa uživajte u pasEvima fudbalske igre
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Fakat ovi srbijanski treneri nemaju šta tražit u BiH.
O brate rođače, o brate ćutuče
Zašto me raspila, zašto me utuče
O brate obade, o brate udave
Zašto me udavi, zašto me ubode
Zašto me raspila, zašto me utuče
O brate obade, o brate udave
Zašto me udavi, zašto me ubode
- jurisicduska
- Kontakt:
Samo pratite zvanicnu slijedi puno puno lijepih vijesti !
- KONTRASVIH
- Kontakt:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Rekoh ja naš čovjekKONTRASVIH je napisao/la: ↑21 feb 2026, 17:42Gledaj ovog pacijenta sto je zaboravio da je ostao na nasoj temi![]()
![]()
![]()