damanijakKladusa je napisao/la:Ispunjava li Grbavice sve uslove sad za drugo pretkolo Lige prvaka?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
ludilomozga
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
- Neandertalac
- Kontakt:
Jug 3 km.
Sjever 5 km
Istok 7 km
Zapad 15 km
Ne treba pretjerivati sa cijenama karti za domaće utakmice. Kupovna moć građana je svedena na najniži mogući nivo, bukvalno ili si knap sa primanjima ili u minusu sa tek nekih moža 10% stanovništva iznad prosjeka. Došao je vakat kada se u "cenera" gleda, da li ga potrošiti ili ne a ovo se posebno odnosi na fudbalsku publiku u BiH, porodilne ljude, mlade osobe a o nezaposlenim i studentima ne vrijedi ni pričati.
Ne znam kako iz kluba gledaju na ovo ali ja stvarno navodim realne stvari. Takav vakat, hbga...
Sjever 5 km
Istok 7 km
Zapad 15 km
Ne treba pretjerivati sa cijenama karti za domaće utakmice. Kupovna moć građana je svedena na najniži mogući nivo, bukvalno ili si knap sa primanjima ili u minusu sa tek nekih moža 10% stanovništva iznad prosjeka. Došao je vakat kada se u "cenera" gleda, da li ga potrošiti ili ne a ovo se posebno odnosi na fudbalsku publiku u BiH, porodilne ljude, mlade osobe a o nezaposlenim i studentima ne vrijedi ni pričati.
Ne znam kako iz kluba gledaju na ovo ali ja stvarno navodim realne stvari. Takav vakat, hbga...
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Sandokan87
- Kontakt:
Idealno je ovo sto smo se plasirali u polufinale kup takmicenja i sto smo se do pocetka lige za prvaka vodecem priblizili na samo bod zaostatka. Protiv Slobode ako Bog da ocekujem 15 000!
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
Stevanovic dobio poziv Bazdarevica, idealno. Imamo dva reprezentativca.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- plavousrcu
- Kontakt:
Presretan sam zbog Miroslava. Nije vazno sto ide, on zasluzuje sve dobro sto mu se desava.
Nadam se da mi neće biti izbrisan post.Zenzo je napisao/la:Sto se tice novca:ludilomozga je napisao/la:Iako ne zelim da ti repliciram, ipak cu to uciniti.amazon je napisao/la:Titulu treba napasti kad imas dobar tim, i kad igras evropu s prvacima drzava. Zasto se blamirati jedno kolo jer ovaj tim ne moze igrati nikakvu ulogu u evropu.
Svaka cast sto smo mi drugi, al treba biti malo realan. Evropska liga je za nas taman. Svakako cemo pred evropu ostati bez Mire i jos nekih igraca, cak mozda Lendrica ode i gdje smo onda? Valjda raji fazon samo otici u evropu i sve rijeseno s tim. Niko ne gleda tim, igru, nego samo izmisljanje tople vode. Malo realnosti.
Odlaskom u drugo pretkolo LP dobijas mnogo vise novca nego u EL. Za jedno kolo dobijas koliko tamo za 3 haman. U Ligi Prvaka ce ti doci neko jace ime, puna Grbavica, spektakl! Zasto da se zadovoljavati EL kada mozes u LP otici. Da ti ne pricam ako bi se potrefilo da nekim slucajem (otprilike 2%) prodjemo drugo pretkolo, kakav bi to spektakl bio.
Lijep pozdrav
LP - prvo predkolo 200.000 € , drugo predkolo 300.000 €, trece predkolo 400.000 € ... da ne idemo dalje.
EL - prvo predkolo 215.000, drugo 225.000 €, trece 235.000 €, play-off 245.000 €.
@amazon je u pravu realno gledajuci mi imamo vece sanse da prođemo ekipe iz prvog i drugog predkola EL (npr. kao sto je bio ovaj tim sa malte u prvom, Fencervaros u drugom, Standard u trecem), nego da eliminisemo jednog šampiona neke drzave u drugom predkolu LP.
Pa sami racunajte gdje bi vise para uzeli + pare od ulaznica i TV prava.
Samo pogledajte koje nas ekipe cekaju u drugom predkolu LP pa eto ako hocete i u trecem, a koje u prvom, drugom, trecem EL.
Te nagrade su bile prije puno godina sad je promijenjeno udvostruceno. Učesnik u drugom pretkolu LP koje je imala bih donosi ucesniku 500 000 eura.
Nemamo vise blokiranih racuna. I to je gotovo.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
U pravu ste, definitivno ne treba ići na titulu.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Dabogda mi svake godine ispali u prvom pretkolu koje igramo, ali da osvojimo titulu
ZELJEZNICAR 1921!
- amazon
- Kontakt:
Puno ce biti lakse osvojiti titulu kad ljudi igraju pametno. Idu gdje mogu proci bolje. Iz tog razloga mostarci nemaju prioritet osvajanja lige. Siguran sam da su pustili Metalage. Poznavajaci ko im je predsjednik i ljudi okolo kluba.
Za titulu ce se boriti Sarajevo i Zeljo. Nasi hoce titulu uz mnogo stvari jer znaju kakve su gluposti uradili, Petrovic takoder jer nikad ni s jednim timom to nece moci uraditi. Cala je dijete grada njemu to isto znaci zbog raje.
Nama je u ligi prvaka lupanje prvo pretkolo. Pogledati malo rezultate proslih godina kako prvak Malte napravi iznenadjenje. Velike se pare ulazu u drugim drzavama.
Nama ide Miro i Lendra mi u evropi nemamo sta radit s Zebom i Bekricem. I ostatakom veznog reda.
Jedina sansa zadrzati Miru i Lendru i pojacati vezni red kakvim crncima kao Musa da jedu malu djecu. Ostalo je mrka kapa.
Moj izbor je osvajanje kupa i evropska liga iz milion razloga.
Za titulu ce se boriti Sarajevo i Zeljo. Nasi hoce titulu uz mnogo stvari jer znaju kakve su gluposti uradili, Petrovic takoder jer nikad ni s jednim timom to nece moci uraditi. Cala je dijete grada njemu to isto znaci zbog raje.
Nama je u ligi prvaka lupanje prvo pretkolo. Pogledati malo rezultate proslih godina kako prvak Malte napravi iznenadjenje. Velike se pare ulazu u drugim drzavama.
Nama ide Miro i Lendra mi u evropi nemamo sta radit s Zebom i Bekricem. I ostatakom veznog reda.
Jedina sansa zadrzati Miru i Lendru i pojacati vezni red kakvim crncima kao Musa da jedu malu djecu. Ostalo je mrka kapa.
Moj izbor je osvajanje kupa i evropska liga iz milion razloga.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
-
ludilomozga
- Kontakt:
Sreca pa se ti ne pitas. Ponovo mnostvo nebuloza u jednom postu.
- plavousrcu
- Kontakt:
Amazon ne lupa kad govori o igranju u Evropi, lakse je nesto napraviti u EL, ali podsjeca me na nazovi navijace koji su svasta pricali o nasim titulama. Ljudi moji prvak drzave je prvak, samo se to pika. Mi cemo se u Evropi 99 posto provesti ko bosi po trnju bez obzira gdje igrali. Proci pretkolo jedno mrka kapa. Ne znam jesmo li nosioci u 2. pretkolu EL?
-
ludilomozga
- Kontakt:
Nismo nosioci u drugom pretkolu. Za drugo pretkolo LP dobijas 500 milja eura. Za prvo i drugo pretkolo EL otprilike toliko. Ako se desi, a nekad ce se desiti da prodjemo drugo pretkolo LP, to ti je jos 4 extra utakmice, jos love! Nista bolje necemo proci u EL nego u LP. Ali bitno je da se onaj pravi pametan i da kaze da je Zrinja pustio Metalcima i da idu na ELplavousrcu je napisao/la:Amazon ne lupa kad govori o igranju u Evropi, lakse je nesto napraviti u EL, ali podsjeca me na nazovi navijace koji su svasta pricali o nasim titulama. Ljudi moji prvak drzave je prvak, samo se to pika. Mi cemo se u Evropi 99 posto provesti ko bosi po trnju bez obzira gdje igrali. Proci pretkolo jedno mrka kapa. Ne znam jesmo li nosioci u 2. pretkolu EL?
Juris Zeljo po titulu!!!
Nismo.plavousrcu je napisao/la:Ne znam jesmo li nosioci u 2. pretkolu EL?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- plavousrcu
- Kontakt:
Ima li mozda imena eventualnih protivnika. Iz kojih drzava, nesto barem da imamo da bacimo suplju.Virtu4l je napisao/la:Nismo.plavousrcu je napisao/la:Ne znam jesmo li nosioci u 2. pretkolu EL?
plavousrcu je napisao/la:Ima li mozda imena eventualnih protivnika. Iz kojih drzava, nesto barem da imamo da bacimo suplju.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- plavousrcu
- Kontakt:
Ima pravo jakih ekipa u 2. pretkolu protiv kojih smo bez sansi. Ima i nesto slabijih, ali opet boljih od nas. Uzeti titulu, nek komsije o EL razmisljajuVirtu4l je napisao/la:plavousrcu je napisao/la:Ima li mozda imena eventualnih protivnika. Iz kojih drzava, nesto barem da imamo da bacimo suplju.
-
ludilomozga
- Kontakt:
Jel ovo ja vidim Videoton kao nosioca u LP ?

- amazon
- Kontakt:
Nemoj mene poredit boga ti s izlijom i kompanijom spin pametnjakovica. Mi da imamo dobar sastav, ja bih odmah rekao daj ligu prvaka. Amar je imao dobar sastav kad je igrao sta je igrao, pa se vidjelo. Nyema,Visca,Culum,Smajic Benjo mladi reprezentativac itd. Imao tim koji je harao Premijer lige, rekordi, nismo izgubili 3 godine u Kupu, nismo primili gola bog zna koliko minuta i na kraju mrka kapa. A sta sad ocekivati imas igrace 5 godina starije koji su isto tad igrali, a ici ce ti glavne karike.plavousrcu je napisao/la:Amazon ne lupa kad govori o igranju u Evropi, lakse je nesto napraviti u EL, ali podsjeca me na nazovi navijace koji su svasta pricali o nasim titulama. Ljudi moji prvak drzave je prvak, samo se to pika. Mi cemo se u Evropi 99 posto provesti ko bosi po trnju bez obzira gdje igrali. Proci pretkolo jedno mrka kapa. Ne znam jesmo li nosioci u 2. pretkolu EL?
Mi smo iduce sezone jeb.ali jeza u ledju u pravo zato sto nemamo nikakav plan, nego idemo kratkorocno nesto uraditi a to nije dobro.Ko hoce da shvati sta hocu da kazem vidjet ce da ima logike itekako.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
I u EL su sve jake ekipe u drugom pretkolu, ovdje će se desiti određene izmjene, ali već se to poprilično iskristalisalo. Čak i u prvom pretkolu možemo dobiti opasnog protivnika.plavousrcu je napisao/la:Ima pravo jakih ekipa u 2. pretkolu protiv kojih smo bez sansi. Ima i nesto slabijih, ali opet boljih od nas. Uzeti titulu, nek komsije o EL razmisljaju.
Drugo pretkolo EL, potencijalni protivnici po trenutnim tabelama,
Kod: Označi sve
Alkmaar
APOEL
Maccabi Tel Aviv
Austria Vienna
partisan
Midtjylland
Hajduk Split
Sheriff
Dinamo Minsk
Grasshoppers
Lech
Apollon Limassol
HJK
Bursaspor
Mladá Boleslav
AIC
Vojvodina
Brondby
Maccabi Haifa
AEL
Gothenburg
Gabala
Shakhter Soligorsk
Slovan Bratislava
Spartak Trnava
Skenderbeu
Aberdeen
Sturm Graz
Dinamo Bucharest
Inter Baku
Randers
Hearts
VentspilsTo su te moguće promjene, ako Honved bude prvak, ni u ludilu neće biti nosioci sa koeficijentom 2,9. Dok Videoton ima koeficijent 8,65 i sigurno bi bili nosioci.ludilomozga je napisao/la:Jel ovo ja vidim Videoton kao nosioca u LP ?![]()
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.