oproštaj od Mr Pat Ricea

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Nego?Henry je napisao/la:Vela flop
I ja sam nesta citao za M'villu. Da nije teko bajno kako se je na pocetku mislilo.Bosco je napisao/la:
Maloprije sam čitao da je Arsenal odustao i od M'ville ali link mi nije baš najpouzdaniji pa necu da unosim nemir. Nadam se da će doći, jer dugo nemamo zadnjeg veznog da je ubica, od Vieire vala.
Jedino tebe ce se shvatati kao neozbiljnog ako Pera stavljas u rang Djure&co.Bosco je napisao/la:P.S.
Na postove tipa ima Jenkinson, Gibbs i Andre Santos su dovoljni dobri, Mertesacker i Djourou su internacionalne klase neću odgovarat i autore tih postova više nikad neću shvatit ozbiljno.
Tako je Paja druže moj.BigBigBang je napisao/la:Jenkinson je tipican Engleski prahistorijski igrac stil igre Arsenala nije za njega zato se iskreno nadam dovodjenju Van der Wiela koji bi treboa biti jeftin.
Naš najbolji defanzivac ove godine.AllGunsBlazing je napisao/la:Laurent Koscielny has made the most last man tackles in the Premier League - 8
Zivi bili pa vidjeli . U potpunosti se slazem sa Arnelinhom , Jenkinson ce vec sljedece sezone da pokaze da moze , i veliki broj utakmica ce poceti u prvoj postavi . Jos jednom , zivi bili pa vidjeli .Arnelinho je napisao/la:@AGB: Im'o je i Loran grešaka ove sezone, nije da nije.
A vezano za @Boscov post: Ne znam šta je kome skrivio Jenkinson, ja u njem vidim igrača, koji će biti stub odbrane Arsenala (najmanje ovoliko kvalitetnog) narednih 10-tak godina. Haman da ste ga svi zbog onog autogola stavili na tapetu.
Iskreno ne bi volio da vas napusti Van Persie.Mislim da City ima dovoljno napadaca i da mu Van Persie nije potreban.Iako je jedan od najboljih napadaca na svijetu neka ga kod vas.Vidim bas Arsenal zeli napravit jak tim.Podolski je vec tu i ako dodju Mvila i Verthongen ako sam imena pravilno napisao, ko zna mozda bi se iduce godine mogli ukljuciti u borbu za naslov.GunnerS je napisao/la:RVP ostaje
Napisao sam nadam se nastavku nase saradnje.Ne moras trazit.To je napisano vise u sali.Dakle Van Persie je igrac kojeg bi svako pozelio imati u timu ali ja licno sam zadovoljan sa napadom koji City trenutno ima.Dakle ako City zadrzi ove igrace koje ima ne vidim potrebe za davanjem novca za Van Persia.A i nekako bi ga neobicno bilo vidjeti u nekom drugom dresu.Nadam se da sam sada bio jasan.I uopste na mene ne utice ono sto pise sportsport.ba.GunnerS je napisao/la:@tevezito ti si neki dan ( mrsko mi tražit postove ) govorio da je več RVP-u City-u i da mi ne možemo ništa protiv toga. I ti se mjenjaš kako ss.ba piše.Odluči se, za šta si, da RVP ostane kod nas ili da dođe kod vas ?!
U potpunosti se slazem sa tobom,a i mislim ako ne dovedu van der Wiela onda Yennarisu pruzit dosta vise sanseBigBigBang je napisao/la:Jenkinson je tipican Engleski prahistorijski igrac stil igre Arsenala nije za njega zato se iskreno nadam dovodjenju Van der Wiela koji bi treboa biti jeftin.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.