Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

IlPrincipino
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la IlPrincipino » 09 maj 2012, 22:24

slika

oproštaj od Mr Pat Ricea ;)
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 09 maj 2012, 22:46

.!. Ukrade mi post :mrgreen:

Joj al Paja je back čovječe :D
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 09 maj 2012, 22:51

Henry je napisao/la:Vela flop :?
Nego?

Što se Marouanea tiče, ja ga ne čekah više. Ja hoću dva kvalitetna napadača (Podolski ajde jedan) i drugi da bude kvalitetniji od Lukasa, a ako je Wengeru ćejf neka mu bude Chamakh peti napadač. ;)

Čitah da bi se mog'o ostvariti moj san. Jagielka bi mogao stići na Emirates, ako bi već transfer Jana propao. Ovo mi se svidja, svi znaju da bih ja Phila rado vidio u Arsenalu. Englez, iskusan, dobar i predobar da bi sjedio na klupi, a nekako karakterom mi (više on nego Jan) djeluje kao tip koji bi neke utakmice i presjedio na klupi, pored svega toga Phila jednostavno volim kao nogometaša. :mrgreen:

Iako i dalje držim da je Jan kvalitetniji od svih naših štopera izuzev Vermaelena, da ne bi bilo zabune. Čak i ako završi u Tottenhamu. ;)

Bilo bi dobro da dodje. Ufff...
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 09 maj 2012, 23:31

Slažem se Arnelinho, sve ovo prodat i dovest 3-4 kvalitetnija igrača koja će se mjenjat sa onim iz prvog i još par mlađih i to je to.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 09 maj 2012, 23:41

Kakav Vermaelen, ove sezone posebno sad kraj je los da gori biti ne moze, Kosicelny za njeg Adams u najmanju ruku. Ne znam sta mu se desava, ali mora ovo promjeniti, inace nam treba novi stoper. Na stranu svi njegovi golovi, kad je kriv za isto ako ne i vise golova.
Celik!3,2,2.

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 10 maj 2012, 00:05

Bosco je napisao/la:
Maloprije sam čitao da je Arsenal odustao i od M'ville ali link mi nije baš najpouzdaniji pa necu da unosim nemir. Nadam se da će doći, jer dugo nemamo zadnjeg veznog da je ubica, od Vieire vala.
I ja sam nesta citao za M'villu. Da nije teko bajno kako se je na pocetku mislilo.
A DM-a pravog nemamo od Gilberta Silve ;)

Bosco je napisao/la:P.S.
Na postove tipa ima Jenkinson, Gibbs i Andre Santos su dovoljni dobri, Mertesacker i Djourou su internacionalne klase neću odgovarat i autore tih postova više nikad neću shvatit ozbiljno.
Jedino tebe ce se shvatati kao neozbiljnog ako Pera stavljas u rang Djure&co.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 10 maj 2012, 00:08

@AGB: Im'o je i Loran grešaka ove sezone, nije da nije. ;)

A vezano za @Boscov post: Ne znam šta je kome skrivio Jenkinson, ja u njem vidim igrača, koji će biti stub odbrane Arsenala (najmanje ovoliko kvalitetnog) narednih 10-tak godina. Haman da ste ga svi zbog onog autogola stavili na tapetu.

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 10 maj 2012, 00:23

Jenkinson je tipican Engleski prahistorijski igrac stil igre Arsenala nije za njega zato se iskreno nadam dovodjenju Van der Wiela koji bi treboa biti jeftin.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 10 maj 2012, 00:43

Laurent Koscielny has made the most last man tackles in the Premier League - 8
Celik!3,2,2.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 10 maj 2012, 10:01

BigBigBang je napisao/la:Jenkinson je tipican Engleski prahistorijski igrac stil igre Arsenala nije za njega zato se iskreno nadam dovodjenju Van der Wiela koji bi treboa biti jeftin.
Tako je Paja druže moj. :) Sagna je sila, ali je
1. U godinama
2. Dvaput slomio istu nogu u jednoj sezoni
3. Znači ozlede ga počele stizat
AllGunsBlazing je napisao/la:Laurent Koscielny has made the most last man tackles in the Premier League - 8
Naš najbolji defanzivac ove godine.

@Arnelinho
Može onda i Jagielka, jer on može odlično odigrat i desnog beka, a i štopera. Volio big kad bi ga Wenger doveo. Odličan je to igrač, samo ne znam koliko su u Evertonu spremni da ga prodaju.

gunnerfan
Kontakt:

Post Postao/la gunnerfan » 10 maj 2012, 10:33

Arnelinho je napisao/la:@AGB: Im'o je i Loran grešaka ove sezone, nije da nije. ;)

A vezano za @Boscov post: Ne znam šta je kome skrivio Jenkinson, ja u njem vidim igrača, koji će biti stub odbrane Arsenala (najmanje ovoliko kvalitetnog) narednih 10-tak godina. Haman da ste ga svi zbog onog autogola stavili na tapetu.
Zivi bili pa vidjeli . U potpunosti se slazem sa Arnelinhom , Jenkinson ce vec sljedece sezone da pokaze da moze , i veliki broj utakmica ce poceti u prvoj postavi . Jos jednom , zivi bili pa vidjeli .
** ARSENAL **
.. limVo likČe !!

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 10 maj 2012, 12:18

Za Carla vrijeme govori. On ima tek 19 godina, a to što je on doš'o k'o kec na desetku nakon što je Wenger "razočarao" nekupovinom velikih imena, on nije kriv za to. Ove sezone sem uvoda, gdje ništa nije štimalo, on mene nimalo nije razočar'o. Nije oduševio, al' bome ni razočar'o.

Sretan rodjendan legendi Arsenala, holandskog i svjetskog fudbala:

slika

Takodje, sretan rodjendan još jednom velikom igraču, Sylvainu Wiltordu. :)

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 10 maj 2012, 12:21

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 10 maj 2012, 12:50

GunnerS je napisao/la:RVP ostaje
Iskreno ne bi volio da vas napusti Van Persie.Mislim da City ima dovoljno napadaca i da mu Van Persie nije potreban.Iako je jedan od najboljih napadaca na svijetu neka ga kod vas.Vidim bas Arsenal zeli napravit jak tim.Podolski je vec tu i ako dodju Mvila i Verthongen ako sam imena pravilno napisao, ko zna mozda bi se iduce godine mogli ukljuciti u borbu za naslov.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 10 maj 2012, 13:02

@tevezito ti si neki dan ( mrsko mi tražit postove ) govorio da je več RVP-u City-u i da mi ne možemo ništa protiv toga. I ti se mjenjaš kako ss.ba piše. ;) Odluči se, za šta si, da RVP ostane kod nas ili da dođe kod vas ?! :mrgreen:

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 10 maj 2012, 13:09

GunnerS je napisao/la:@tevezito ti si neki dan ( mrsko mi tražit postove ) govorio da je več RVP-u City-u i da mi ne možemo ništa protiv toga. I ti se mjenjaš kako ss.ba piše. ;) Odluči se, za šta si, da RVP ostane kod nas ili da dođe kod vas ?! :mrgreen:
Napisao sam nadam se nastavku nase saradnje.Ne moras trazit.To je napisano vise u sali.Dakle Van Persie je igrac kojeg bi svako pozelio imati u timu ali ja licno sam zadovoljan sa napadom koji City trenutno ima.Dakle ako City zadrzi ove igrace koje ima ne vidim potrebe za davanjem novca za Van Persia.A i nekako bi ga neobicno bilo vidjeti u nekom drugom dresu.Nadam se da sam sada bio jasan.I uopste na mene ne utice ono sto pise sportsport.ba.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 10 maj 2012, 15:33

http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... g-anybody-" onclick="window.open(this.href);return false;

Nadam se da je ovo opet neuspjeli pokušaj čuvanja tajne kao i sa Podolskim. Daj Bože da dovedemo M'Villu na početku da nam ne izmakne i on yebem ga ja :S

Orion87
Kontakt:

Post Postao/la Orion87 » 10 maj 2012, 15:42

BigBigBang je napisao/la:Jenkinson je tipican Engleski prahistorijski igrac stil igre Arsenala nije za njega zato se iskreno nadam dovodjenju Van der Wiela koji bi treboa biti jeftin.
U potpunosti se slazem sa tobom,a i mislim ako ne dovedu van der Wiela onda Yennarisu pruzit dosta vise sanse :D
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 10 maj 2012, 15:45

ma uvijek ovako govore kako nisu nista dogovarali

tako je Wenger na pitanje novinara, poslije utakmice na old trafordu rekao kako nije zainteresovan za Artetu, a svi znamo kako je to zavrsilo

ali rekose objaviti to nakon utakmice sa WBA, ukoliko osiguramo LP. Dakle par dana je do toga, vidjet' cemo sta se sprema :D

ja se nadam vise nego ikad prije da cemo kupiti NEKOLIKO igraca na nivou kako smo i krenuli

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 10 maj 2012, 15:51

Pomoćnik menadžera Arsenala Pat Rice odlučio je na kraju ove sezone napustiti Topnike, nakon 44 godine provedene u klubu. ;)
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.