FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

PitarBordo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la PitarBordo » 31 jul 2017, 15:09

Pantelija je napisao/la:svi ste vi pljuvaci, poserem vam se u stau svima, jadovi jadni, bijede ljudeske, najlakse je prditi po forumu, tako se nee voli klub!
klub se voli tako sto shvatis da si prosjek i klimas glavom fino svaaku tekmu, navijaas, radujes se pobjedi, poraz prihvatis sportski jer je vazno ucestvovati.... imate prevelika ocekivanja .. puna podska urpavi, lordovima bordovima, marketingu, lakiranim noktima, strucnom stabu :salut: :salut:
:rol:
Samo Saraj'vo.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 31 jul 2017, 15:10

joker90 je napisao/la:Je li nam Crnkić još izbjeglica, zna li se išta za tog čovjeka? Koliko Advan(isto Hotićev) još ima ugovora? Zašto je Hodžić non stop klupa otkako je potpisao novi ugovor i odyebao Husaru? Niko me ubjediti ne može da Dušan nije jače desno krilo od prokletog Hebiba. Ima bolji centaršut, probojniji, sve! On i Advan bi ubijali po desnoj strani, ali Hebib ko da je od Boga poslan. :kafa:
Ma lik dobio sporazumni raskid i ciste papire,samo to ne smiju javno kazati jer ce se onda postaviti (opravdano) niz pitanja. U sustini platis kome treba i dobijes ciste papire i sutnju iz kluba. Pa sta mislis kako je Rustemovic dobio ciste papire,sazalili se jer mu je prijeceno???
Ma jok ba,ovi su isti mozda i gori (hinjaviji) lopovi od Ibraka i Dine.

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 31 jul 2017, 15:10

BelminM23 je napisao/la:
Rahma je napisao/la: Ne znam, ali meni se čini da napreduje u odnosu na prošlu sezonu. Nije ni u defanzivi Bog zna toliko loš, ono što mu ide u prilog jeste to što je lik hladniji od leda, ne paniči ni u jednoj situaciji.
Tačno, frajer je hladan ko špricer. :lol:

Podsjeća me na Raula. :urnebes:
Valjda će izaći na dobro, možda mu dođe iz guzice u glavu :D
Amer Dupovac!

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 31 jul 2017, 15:12

Zašto ova dva kočijaša, Hadžić i Rahmanović laju prema tribinama? :lol:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 31 jul 2017, 15:15

zagorski je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Je li nam Crnkić još izbjeglica, zna li se išta za tog čovjeka? Koliko Advan(isto Hotićev) još ima ugovora? Zašto je Hodžić non stop klupa otkako je potpisao novi ugovor i odyebao Husaru? Niko me ubjediti ne može da Dušan nije jače desno krilo od prokletog Hebiba. Ima bolji centaršut, probojniji, sve! On i Advan bi ubijali po desnoj strani, ali Hebib ko da je od Boga poslan. :kafa:
Ma lik dobio sporazumni raskid i ciste papire,samo to ne smiju javno kazati jer ce se onda postaviti (opravdano) niz pitanja. U sustini platis kome treba i dobijes ciste papire i sutnju iz kluba. Pa sta mislis kako je Rustemovic dobio ciste papire,sazalili se jer mu je prijeceno???
Ma jok ba,ovi su isti mozda i gori (hinjaviji) lopovi od Ibraka i Dine.
Morat će nekad progovoriti. Ako je tako, lik će uskoro naći novi klub i onda će biti belaj njima opet. Neće sigurno u penziju, pa da se mogu uhinjit i zataškat ovo sve. :mrgreen: Mi predvidimo jedno, ono bude još gore, tako evo već par godina, majke mi. :puke:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 31 jul 2017, 15:17

BelminM23 je napisao/la:Zašto ova dva kočijaša, Hadžić i Rahmanović laju prema tribinama? :lol:
90 minuta gađaju igrače raznim predmetima sa tribina, ko ne bi tako postupio prema seljačinama.
Amer Dupovac!

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 31 jul 2017, 15:18

Rahma je napisao/la:
BelminM23 je napisao/la:Zašto ova dva kočijaša, Hadžić i Rahmanović laju prema tribinama? :lol:
90 minuta gađaju igrače raznim predmetima sa tribina, ko ne bi tako postupio prema seljačinama.
Nema kamena dok Bošnjak na Bošnjaka ne baci. :lol:

belosevic23
Kontakt:

Post Postao/la belosevic23 » 31 jul 2017, 15:22

Pitao sam se kad je Cala otisao, pitam se i sad, koja je promjena u odnosu na prije ostavit Tosu za sefa kad je on bio u strucnom stabu proslom i donosio zajedno sa Calom iste odluke. Ako nije imao pravo na sugestiju Cali ne znam sto je sjedio onda na klupi, a mislim da su njih 3 donosili odluke zajedno i sad ostanu 2/3.. pa isti qrac.. imam osjecaj da ce Toso ostat duze samo sto ce slusat sugestije navijaca , informaticki je pismeniji od Cale (citaj prati drustvene mreze) pa ako mi moramo vodit klub i molit da se neki igraci ubace u igru a neki izbace hebo te taj strucni stab :nedam:

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 31 jul 2017, 15:26

belosevic23 je napisao/la:Pitao sam se kad je Cala otisao, pitam se i sad, koja je promjena u odnosu na prije ostavit Tosu za sefa kad je on bio u strucnom stabu proslom i donosio zajedno sa Calom iste odluke. Ako nije imao pravo na sugestiju Cali ne znam sto je sjedio onda na klupi, a mislim da su njih 3 donosili odluke zajedno i sad ostanu 2/3.. pa isti qrac.. imam osjecaj da ce Toso ostat duze samo sto ce slusat sugestije navijaca , informaticki je pismeniji od Cale (citaj prati drustvene mreze) pa ako mi moramo vodit klub i molit da se neki igraci ubace u igru a neki izbace hebo te taj strucni stab :nedam:
Promjena je samo da se navijaci naprave budalama, nista drugo. Doduse, povecali su budzet za Calinu platu, jos im dobro! :kafa:
U novi boj ...

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 31 jul 2017, 15:27

Ja ne znam kako ovu dvojicu mekinjasa bez obraza nije nimalo stid Cale...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 31 jul 2017, 15:29

FrancescoTotti je napisao/la:Ja ne znam kako ovu dvojicu mekinjasa bez obraza nije nimalo stid Cale...
A sve to se prodaje pod pričom "vojnici kluba."
Samo Saraj'vo.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 jul 2017, 15:30

PitarBordo je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:Ja ne znam kako ovu dvojicu mekinjasa bez obraza nije nimalo stid Cale...
Pare, misli da moze nesto uraditi za klub a ustvari ce ga jos vise srozati, u CV-u ce mu stajati da je vodio FK Sarajevo sto nije mala stvar i tako dalje.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 31 jul 2017, 15:31

joker90 je napisao/la:Bez obzira na Kena i sve ostalo, cinjenica je jedno, mi smo dobili sasvim dovoljno para od Tana da radimo ono sto sada radi Zrinjski. Ovi nasi levati su krivi za Kramare, brazilce, Jesica, Ikandea, Stepanova i sve bacene hiljade, mozda i preko miliona na raskide. Nije ni Ken, ni tan budala da mu bosnje pare u talovima trose, a on samo da salje..

@bordobijeli, jarane kupi kontalicu sebi, moj iskreni savjet!
Joker brani Tana i njegove ljude. Slomi se ulagajuci Tan a nasi ga pokrase .

skoroalen
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 31 jul 2017, 15:32

joker90 je napisao/la:
SiouxLukavac je napisao/la:Jedina pozitivna vijest u i oko kluba je što velika većina navijača vidi ono o čemu se već piše dvije godine.
Iznenađen sam pozitivno, kao na drugi forum da sam ušao!
Ovo ti je isto kad su krajem 80-tih Nadrealisti predviđali budućnost, raji šega bilo. Kad je zapucalo, svima dođe iz guyice u glavu. E kod nas je sad zapucalo :D

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 31 jul 2017, 15:35

Zeničanima je trebalo grad preplavit juče šahovnicama, i skandirat "Mi Hrvati", zbog one parole s kraja prošle sezone. Spucat kontru kao onda na Grbavici "ubij turčina" i pjevanje Vidovdana u Stočnom Sarajevu. Majku im zeničku, nema mi mržeg ološa od njih i tuzlaka (navijača, ne generalno ljudi, ima i normalnih).

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 31 jul 2017, 15:37

MortemHz je napisao/la:
Pare, misli da moze nesto uraditi za klub a ustvari ce ga jos vise srozati, u CV-u ce mu stajati da je vodio FK Sarajevo sto nije mala stvar i tako dalje.
Kad pogledaš da smo u zadnje tri godine samo dva puta doveli stručni štab (Kodro 18 utakmica, Janjoš 17), ostalo sve bilo interim "iz kluba," "vojnici kluba vatrgasci" itd.

87 od zadnje 122 službene utakmice (gotovo tri četvrtine) smo imali interim rješenje iz "sopstvenih redova" - da nije ofirno bilo bi žalosno.
Samo Saraj'vo.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 jul 2017, 15:39

skoroalen je napisao/la:Zeničanima je trebalo grad preplavit juče šahovnicama, i skandirat "Mi Hrvati", zbog one parole s kraja prošle sezone. Spucat kontru kao onda na Grbavici "ubij turčina" i pjevanje Vidovdana u Stočnom Sarajevu. Majku im zeničku, nema mi mržeg ološa od njih i tuzlaka (navijača, ne generalno ljudi, ima i normalnih).

U Banja Luci su nam oni pjevali kao ubij ubij ubij turcina i mi slusali i smijali se, ja kad vođa povede i nas 200 svi u glas, znaci orio se stadion: ubij ubij ubij turcina, Banjalučani nemocni totalno, u knock down-u totalno, pjena im iz usta, ne znaju sta ce vise koliko su nemocni.. :lol: tako treba protiv takvog sljama, da ne znaju sta ce od sebe k'o prosli put. :lol:
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 31 jul 2017, 15:39, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 31 jul 2017, 15:39

bordobijeli je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Bez obzira na Kena i sve ostalo, cinjenica je jedno, mi smo dobili sasvim dovoljno para od Tana da radimo ono sto sada radi Zrinjski. Ovi nasi levati su krivi za Kramare, brazilce, Jesica, Ikandea, Stepanova i sve bacene hiljade, mozda i preko miliona na raskide. Nije ni Ken, ni tan budala da mu bosnje pare u talovima trose, a on samo da salje..

@bordobijeli, jarane kupi kontalicu sebi, moj iskreni savjet!
Joker brani Tana i njegove ljude. Slomi se ulagajuci Tan a nasi ga pokrase .
Sve je ovo tada tačno bilo, zna se kako su nas naši ljudi zavalili. Mogli smo i sa dobijenim biti dominantni. Tan je poslije pokazao nezainteresovanost, zaboravio na FKS i sada imamo ovo što imamo. Znam da si i dan danas na Dinu osjetljiv, ali Bože moj. Ti znaš što je to tako. Činjenica je da je usrao kao i Tan poslije. Samo je problem što je Dino naš čovjek, čovjek iz navijača, pa je njegova bruka gora od Tanove. A to da s osjetljiv na Dinu i ekipicu si pokazao prozivanjem svih ostalih nakon njega, prije nego što su išta i uradili. A za njega si život davao.
Bahati, bahati Željkan!
1946

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 31 jul 2017, 15:40

Kad pogledaš da smo u zadnje tri godine samo dva puta doveli stručni štab (Kodro 18 utakmica, Janjoš 17), ostalo sve bilo interim "iz kluba," "vojnici kluba vatrgasci" itd.

87 od zadnje 122 službene utakmice (gotovo tri četvrtine) smo imali interim rješenje iz "sopstvenih redova" - da nije ofirno bilo bi žalosno.

slika

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 31 jul 2017, 15:43

BelminM23 je napisao/la:

slika
?
Samo Saraj'vo.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Fouzi1, Google Adsense [Bot] i 26 gostiju.