FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

PitarBordo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la PitarBordo » 31 jul 2017, 16:25

Jesu li ovi napokon registrovali Stanojevića?
Samo Saraj'vo.

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 31 jul 2017, 16:30

MortemHz je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Zeničanima je trebalo grad preplavit juče šahovnicama, i skandirat "Mi Hrvati", zbog one parole s kraja prošle sezone. Spucat kontru kao onda na Grbavici "ubij turčina" i pjevanje Vidovdana u Stočnom Sarajevu. Majku im zeničku, nema mi mržeg ološa od njih i tuzlaka (navijača, ne generalno ljudi, ima i normalnih).

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
U Banja Luci su nam oni pjevali kao ubij ubij ubij turcina i mi slusali i smijali se, ja kad vođa povede i nas 200 svi u glas, znaci orio se stadion: ubij ubij ubij turcina, Banjalučani nemocni totalno, u knock down-u totalno, pjena im iz usta, ne znaju sta ce vise koliko su nemocni.. :lol: tako treba protiv takvog sljama, da ne znaju sta ce od sebe k'o prosli put. :lol:
Ja mislim da je to 2008/09
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 31 jul 2017, 16:33

Za koga je to "kapiten" potpisao?

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 31 jul 2017, 16:34

Sarajlijica1946 je napisao/la:Za koga je to "kapiten" potpisao?
Dresden valjda... Mada nisam našao ništa službeno.
Samo Saraj'vo.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 31 jul 2017, 16:35

PitarBordo je napisao/la:
Cujem prica raja nesto, haveri mu, "navijaci sarajeva"

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 31 jul 2017, 16:36

Sarajlijica1946 je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:
Cujem prica raja nesto, haveri mu, "navijaci sarajeva"
Sve si čuo onda. :D
Samo Saraj'vo.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 31 jul 2017, 16:37

Uscuplic vs zidan

Aco gasi ovo
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 31 jul 2017, 16:45

Ne mogu ja te price pitar, oni su navijaci sarajeva koliko i valentin. Uostalom, da sam slusao te sve price i prenosio na forum otjerali bi me sa foruma prije majkla. :mrgreen:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 31 jul 2017, 16:51

Sarajlijica1946 je napisao/la:Ne mogu ja te price pitar, oni su navijaci sarajeva koliko i valentin. Uostalom, da sam slusao te sve price i prenosio na forum otjerali bi me sa foruma prije majkla. :mrgreen:
Sve se razumijemo. :D
Samo Saraj'vo.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 31 jul 2017, 16:56

Steta sto Horde u ovoj izjavi koja je itekako potrebna jer ta Zenicka Tuzlanska mrznja vise prelazi sve granice . Al steta sto u saopstenju se nisu dotakli nasegteret... onaj uprave , koja nam je uzela ko zna kolko godina zivota zajedno potresajuci zivcani sistem , dok bordovi , kur.i palci. Ja ne znam ni koliko uposlenih ima u klubu , al sa obzirom na njihov rad reklo bi se da ljudi doju tamo igrat remija. Al Horde vjerovatno u trenutku pisanja nisu znali da ce ovi opet uradit necuveno. Volio bi da neko sortira poteze ove uprave, svaki i kako se to odrazilo na klub . Volio bi da neko izbroji broj njihovih javnih pojavljivanja sa informacijama iz kluba i pravcu , ne racunam pisana saopstenja i instragam. Volio bi da se prebroji koliko puta su slagali , presutili , pravili se budale i time pravili sve navijace Sarajeva budalama . Volio bi da znam sta oni misle o svom radu. Kamara pitanja dok strelovito idemo ka amaterstvu od obecanja da idemo prema Evropi a nijednog odgovora
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 31 jul 2017, 17:06

pitarlOOk je napisao/la:Previše serete o Repuhu, to je naš lik i prošao je sve s nama, svakako smo na dnu i nista on nije ni losiji ni bolji od ostalih likova, ali barem znamo da voli Sarajevo i da mu je stalo...
Sto bi ga osuđivali nije ni mrdno jos s mjesta, ja ga volim samo zato što je naš isto ko Husref ili Cala ili Dzeno
Kako voli Sarajevo tako sto je od njegovog pored Cale i Svrakica rada mi smo igrali uzasan fudbal m al dok je bilo pobjeda moglo se tolerisat onda isti ti ljudi su izbaceni od Zarije , pa nasamarani od Zrinskom , Cala preuzima odg , ovi ne , kako ba to ?! To je njihov rad takodje . I ti sto vole klub sjedaju na stolicu iako zna , on zna da je 90 % navijaca u nevjerici , jer kakve on ima kvalifikacije da vodi Sarajevo , nismo li dovoljno pokusavali sa nasim , od Hurtica sve nasi vojnici , a gdje idemo , dole . Naseg zanima plata i kvalifikacije da je vodio Sarajevo , ne znaci da on mrzi klub , al znaci da stavlja svoju guzicu ispred dobrobiti kluba , a takvih je pun klub. Necjerovatno je da mi nismo ozbiljnog trenera doveli 2 god i bubnu nam zamjenika covjeka koji je dao otkaz I TO ZATO STO JE POBJEDIO CELIK 2 LIGA CENTAR EKIPA.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 31 jul 2017, 17:15

BelminM23 je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:?

Trener Reala iz Madrida, nešto slično kao Dženan Uščuplić.
Haj ti uutrpaj dres i nijedne :kafa:

Kakve su to nebuloze i poredjenja?

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 31 jul 2017, 17:19

Valentine! Koliko ste love strpali u privatne dzepove da bi Crnkic dobio ciste papire i otisao iz kluba? A isto tako i Rustemovic prije njega.
Pa sad je jasna ona pateticna i izmisljena prica da im je neko dolazio na vrata,vec tada ste pripremali teren za ovakav rasplet.
Fujjj kakvi ste vi samo zamaskirani lopovi jos raja nije ni 10% svjesna toga!!!

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 31 jul 2017, 17:23

Kad se sjetim recimo utakmice protiv Borusije u Sarajevu i kontam , nosimo se sa Bundesligasem , Evropa nije daleko , naki rokovi za izgradnju kampa , obecanja razna i niko nema odgovor iz kluba kako smo dosli gdje smo dosli . Najgore mi je sto se ja nerviram dok se osjeti kurcobolja ljudi koji vode klub , nista , ljudi nas jevu i samo ponavljaju fraze u saopstenjima.

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 31 jul 2017, 17:25

Izvite na upadu, čestitke na saopštenju i podrška po pitanju konačnog rješavanja problema kompleksa i sramnog ponašanja represivne vlasti tj.murje ZE-DO kantona.

A.C.A.B.! :guz:
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

mensur55
Kontakt:

Post Postao/la mensur55 » 31 jul 2017, 17:26

pitarlOOk je napisao/la:Previše serete o Repuhu, to je naš lik i prošao je sve s nama, svakako smo na dnu i nista on nije ni losiji ni bolji od ostalih likova, ali barem znamo da voli Sarajevo i da mu je stalo...
Sto bi ga osuđivali nije ni mrdno jos s mjesta, ja ga volim samo zato što je naš isto ko Husref ili Cala ili Dzeno
Nije ovdje rjec o Repuhu on ce na kraju ispast opet kolateralna steta, svi znamo da je on pitar i da voli Sarajevo al nacin na koji je dosao i cijela ova situacija oko kluba su problem. Repuh ce kao i Cala dobit nogu za par mjeseci i sta onda, hoce li opet doci kurtic ili Dzeno, nemamo cilja ni plana nikakvog. Administracija nam ko da smo u najmanju ruku neka fabrika a 11 ljudi smislja najavu za utakmicu i na kraju se odluce da naprave dogadaj na fb i to je to.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 31 jul 2017, 17:26

zagorski je napisao/la:Valentine! Koliko ste love strpali u privatne dzepove da bi Crnkic dobio ciste papire i otisao iz kluba? A isto tako i Rustemovic prije njega.
Pa sad je jasna ona pateticna i izmisljena prica da im je neko dolazio na vrata,vec tada ste pripremali teren za ovakav rasplet.
Fujjj kakvi ste vi samo zamaskirani lopovi jos raja nije ni 10% svjesna toga!!!
Ja bi voli da neko dokaze da ima papire , al kako ih nije stid ne saopstit nista uopste nakon roka i evo jos 8 9 dana proslo. Ne mozes ih nafatat da pitas nes , samo saopstenja . On i kolacman su razlog dovoljan da se trazi smjena jer je to van pameti , al ko ce jos nabrajati sva sranja koja su uspjeli napravit

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 31 jul 2017, 17:26

Uscuplic, Hurtic, pa Repuh... do kad pitam se
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 jul 2017, 17:27

Samo se vi zajebavajte a kad novi projekt Bordo Arene izađe sutra.. :kafa:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 31 jul 2017, 17:27

Jest mi više na vrh glave priča "nije ništa lošiji od ostalih, ali naš je".. Boli me briga čiji je ako nije kompetentan i stručan da obnaša svoju funkciju, da mi je ćaća. Nek dođe mrtvi željovac, ali da zna svoj posao, da je dobar trener i profesionalac. Ko na svijetu još gleda da li je trener neka legenda kluba ili nešto tako, bitno je da je dobar trener i profesionalac, pa nek je iz najljućeg rivala.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []