Ne znam zasto uopste trci u napad i umara se kad ne vidi loptu. Gini u odbrani, skaci i dodaj jednom od trojice MVP saigraca i neka sutira ko prvi stigne do linije za 3.

Koja indijanska ekipa, ne vjerujem.
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
AlphonseKauders je napisao/la: ↑13 nov 2021, 03:10Portland vodi iskljucivo jer je Houston uzas, protiv bilo koje druge ekipe bi gubili min 10 razlike dosad. Nije dotakao loptu u napadu bukvalno 6-7 napada, i samo trci gore dole.
Ovo fakat izgleda kao bojkot.
Vrlo izvjesno. Tek poslije sam procitao ovaj gore post sto je Red1946 napisao i zapitao samog sebe ima li logike jer je haman nemoguce drugacije objasniti ovu njegovu igru. Samo ne znam hoce li time sta postici...
Nije problem u količini ličnih grešaka, već o vremenu u kojima ih dobija. Dva brza faula automatski znači klupa kao što je to večeras slučaj.
Sve jasno, samo sto su bili rijetki takvi primjeri u proslim utakmicama. Malu minutazu je imao iz razloga znanih samo Billupsu.
Ti da bi napredovao u NBA u nekom segmentu igre moras taj di9 korisitit u utakmicama i tako s vremenom popraviti, to sto Nurk dobije loptu u postu svako 20 minuta u prosjeku znači da nikad nece biti bolji u tim stvarima. Zahrdao lik kad ga se ne koristi nikad.Ghuraba je napisao/la: ↑13 nov 2021, 03:00Valjas gluposti s tim faulovima, jer je ovo jedna od rijetkih utakmica u kojoj je ranije izasao zbog njih.
Nurkic u najboljim godina i nakon 5 sezona u istom timu:
- ne zna sta je niski post
- ne zna sta je visoki post
- ne zna sta je sut s poludistance
- ne zna sta je sut s distance
Da su krivi samo saigraci - apsolutno ne, jer se u rijetkim situacijama zna desiti da mu spuste loptu da odigra ledjima, a on BUKVALNO SVAKI PUT isto kakva curica vraca ili urucuje loptu nekom od saigraca. Pretvorio se u najveceg mekusca od svih nasih reprezentativaca, a na sve strane je glumio muskarcinu i frajera.
AlphonseKauders je napisao/la: ↑13 nov 2021, 08:16Opa, evo opet na IG provucena kritika na stil igre.
"Dobro je, trcao sam danas".
Direktno kritikuje to sto nije imao suteva, vec samo trcao gore dole dok su se drugi ispucavali..
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.