Idemoplavi je napisao/la:cruz40 je napisao/la:Pa rekli su da su dobili nalog od saveza da se ove dodatne stepenice naprave na centralnom dijelu zbog sigurnosti i da je zbog toga smanjen kapacitet.
Nije do tog sigurno, al haj...
Nego sta je??? Ukro neko jel??[/quote]
Ma ja gledam ovu tribinu i ove dodatne stepenice mi nemaju logike pogotovo za sigurnost, al eto hajde neka bude tako, mada drugi stadioni na ovako velikim tribinama imaju po 6-7 000 stolica a kod nas neka komocija

[/quote]
Ma bez projekta nekog spektakularnog pravili, malo se zeznuli i sta je tu je, mada vise bi volio da su se zenuli pa da ima 5000 mjesta ali....

[/quote]
Burazeru moj daj da mi napunimo i ovo sto ima pusti se mastanja o tim ciframa pa nas bude dvije milje istih faca svaku tekmu... Sad bi pojedini mastali o areni od 45 milja a do juče se nije bilo u stanju dici srusen lim na zapadu, mani mi se te bosnjacke plitke price i namastavanju iz udobne stolice[/quote]
Ma nidje veze, ja prvi cu uvijek reci da nam veci stadion od 15 000 sjedećih mjesta ne treba! Nek srede jos jug i kapak! Po meni je bolja atmosfera na stadionu sa 15 000 navijaca uz samu aut liniju nego 55 000 navijaca odmaknutih atletskom stazom. Samo sam komentarisao nelogicnost dodatog stepeništa, ako je trebalo odvojiti ogradom ove sa desetogodišnjim to se moglo i bez ovoga što su sad plavom ofarbali. Što je najtužnije, prva jača utakmica sa većim brojem gledalaca tipa derby raja će popuniti i te stepenice, stajati ili sjediti svejedno je, jer tako bude i na sjeveru. Al haj, ellham je i ovo što je napravljeno. Pametnom dosta!
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!