FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ajdohordas
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ajdohordas » 02 avg 2017, 23:05

Hoćemol ikad dočekat ovu radost kao što su navijači Rijeke večeras ? Hebo majku koliko puta su nas šokirali, iznervirali, osramotili... sad kad dobijemo Viteza na domaćem 1:0 meni drago kao da smo titulu uzeli...
Svaka ljudima čast, tako se to radi, kad imaš dugoročan plan i rješenje...Dvije sezone istrpiš i trenera i pojedine igrače, kasnije pišanje po sirotinji... :kafa:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 02 avg 2017, 23:08

ajdohordas je napisao/la:Hoćemol ikad dočekat ovu radost kao što su navijači Rijeke večeras ? Hebo majku koliko puta su nas šokirali, iznervirali, osramotili... sad kad dobijemo Viteza na domaćem 1:0 meni drago kao da smo titulu uzeli...
Svaka ljudima čast, tako se to radi, kad imaš dugoročan plan i rješenje...Dvije sezone istrpiš i trenera i pojedine igrače, kasnije pišanje po sirotinji... :kafa:
Nismo mi navikli na ovakve uspjehe, syebali bi se i šokirali, morala bi hitna raju kućama razvozit nakon utakmice. :lol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 02 avg 2017, 23:10

Rijeka nije nista trpila. Oni su od prosjecnosti u HNL dosli odmah iza Dinama. Njihov napredak je bio ocit svake godine. Titulu nisu uzeli 4 godune jer su imali realno jaceg protivnika. Njihova liga nije bas buranija kao nasa.

Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk

Bordomen
Kontakt:

Post Postao/la Bordomen » 02 avg 2017, 23:18

AlfredNobel je napisao/la:@pitarbordo Nemam ni broja od nje, ni linka od fba, ni Instagram, ma ništa. Ne može je SIPA naći :cry:
slika
:mrgreen:
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 02 avg 2017, 23:19

Evander je napisao/la:Rijeka nije nista trpila. Oni su od prosjecnosti u HNL dosli odmah iza Dinama. Njihov napredak je bio ocit svake godine. Titulu nisu uzeli 4 godune jer su imali realno jaceg protivnika. Njihova liga nije bas buranija kao nasa.

De nemoj pričat džaba, pratim ljude od kako su dobili vlasnika... znali su kiksat i znali su ih šamarat bezvezni klubovi baš kao i nas sad što šamaraju. Keka su definitivno istrpili, stali na njegovu stranu i pored bojkota pojedinih igrača u početku i sada su tu gdje jesu.
Tebi je fazon samo kontrirat svima ovdje na forumu.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 02 avg 2017, 23:19

Evander je napisao/la:Rijeka nije nista trpila. Oni su od prosjecnosti u HNL dosli odmah iza Dinama. Njihov napredak je bio ocit svake godine. Titulu nisu uzeli 4 godune jer su imali realno jaceg protivnika. Njihova liga nije bas buranija kao nasa.

lakse je uzeti Rijeku pa uloziti nego recimo hajduk i dinamo tu odma skidaju glave ako ne pobjedjujes . rijeka je tu ljestvicu lagano podizala sad je vec na pragu lige prvaka . kao sto napisa Rijeka zdrava sredina puno lakse nego recimo u Splitu ili Sarajevu gdje nakon pobjede euforija a nakon poraza katastrofa .

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 02 avg 2017, 23:21

joker90 je napisao/la:
ajdohordas je napisao/la:Hoćemol ikad dočekat ovu radost kao što su navijači Rijeke večeras ? Hebo majku koliko puta su nas šokirali, iznervirali, osramotili... sad kad dobijemo Viteza na domaćem 1:0 meni drago kao da smo titulu uzeli...
Nismo mi navikli na ovakve uspjehe, syebali bi se i šokirali, morala bi hitna raju kućama razvozit nakon utakmice. :lol:
Ja se poslije tekme na Koševu protiv Borusie kur.čio medju svojom rajom sve do revanša, ne smijem ni zamislit šta bi bilo kad bi do play offa lige prvaka stigli. :rol:

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 02 avg 2017, 23:30

ajdohordas je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
Ja se poslije tekme na Koševu protiv Borusie kur.čio medju svojom rajom sve do revanša, ne smijem ni zamislit šta bi bilo kad bi do play offa lige prvaka stigli. :rol:
Ja sam bio sretniji kada nas je Borusija pojela, nego kada idemo igrati sa STRASNOM ZARIJOM, a veliki strateg spusti gace.
Sport je borba a ne kalkulacija.
Kada je neko bolji neka te podere, posteno.
A nemoj ulaziti na teren sa digitronom, bog kaznjava kukavice, crknuti će baterija.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 02 avg 2017, 23:32

Bordomen je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:@pitarbordo Nemam ni broja od nje, ni linka od fba, ni Instagram, ma ništa. Ne može je SIPA naći :cry:
slika
Ajjj hvala brate, ima da joj izgori email. :opaopa:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 02 avg 2017, 23:32

ajdohordas je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
Sretniji sam izašao nakon poraza od Borusije, nego nakon nekih pobjeda. Nosili se odlično sa ekipom iz beton lige, izgubili zbog onog majmuna na golu, vjerovali u neke blistave dane pred nama. Naivni pitari.. :)
Bahati, bahati Željkan!
1946

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 02 avg 2017, 23:35

Bordomen je napisao/la:
slika
haahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah pa kakav je ovo power ranger jbt. nisam ovo do sada vidio :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

allaha mi mog ljepsi bi ja render u skecapu napravio. oj zivoteeeeeeee
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 02 avg 2017, 23:37

Jel ovo Bordo Arena
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 02 avg 2017, 23:40

bordobijeli je napisao/la:

lakse je uzeti Rijeku pa uloziti nego recimo hajduk i dinamo tu odma skidaju glave ako ne pobjedjujes . rijeka je tu ljestvicu lagano podizala sad je vec na pragu lige prvaka . kao sto napisa Rijeka zdrava sredina puno lakse nego recimo u Splitu ili Sarajevu gdje nakon pobjede euforija a nakon poraza katastrofa .
Haj prvo shvati poentu, pa komentarisi.
Ovdje ne samo sad, nego i prije, bila je prica "eno rijeka ulozila, nisu uzeli titulu, pa se ne bune navijaci". Istina, nisu osvajali titule prvih godina, ali su za protivnika imali Dinamo i niko nije niti ocekivao da ce osvojiti titulu. Do Volpia, rijeka je bila prosjecan klub. Cim je stigao, pokupovali su najbolje igrace Hajduka. Grupna faza Europa lige. Iz godine u godinu napredak se vidio i na kraju pretekose i Dinamo.
A mi? Igramo u raspaloj ligi, a pojedini opravdavaju prodaju kluba jednom titulom i kupom?!
Ja se ne bih bunio nikad da budemo drugi, ako od nas ima stvarno neko ko je bolji.
Ovako, nadanja navijaca su da ce protivnici biti losiji od nas i da cemo tako doci do trofeja. Posserem se ja na takve trofeje. Zato nam ekipe u Europi i prolaze kako prolaze. Jedna smo od najadnijih liga u Europi.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 02 avg 2017, 23:49

ima li neko neki lijek za ovu ovisnost?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 02 avg 2017, 23:54

Ovaj crnac sto ga vodaju po probama, kad ce kod nas doci? :)

Joj koja komedija od lige. Vodaju jadnog momka od kluba do kluba. Sloboda, pa Zrinjski, pa sad Zeljeznicar.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 02 avg 2017, 23:55

Evander ovo sto si pisao su cinjenice Rijeka je napravila pravi posao i ne mozemo se porediti s njima . ja govorim o jednoj specificnoj stvari to jest velika je razlika ulagati u Hajduk ili Sarajevo a drugacije u Rijeku . evo recimo da Kek i Miskovic vode FKS ti bi im nasao 1000 mana

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 02 avg 2017, 23:58

bordobijeli je napisao/la:Evander ovo sto si pisao su cinjenice Rijeka je napravila pravi posao i ne mozemo se porediti s njima . ja govorim o jednoj specificnoj stvari to jest velika je razlika ulagati u Hajduk ili Sarajevo a drugacije u Rijeku . evo recimo da Kek i Miskovic vode FKS ti bi im nasao 1000 mana
Sto ne nadjoh ni jednu manu Kodri?

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 03 avg 2017, 00:36

Evander je napisao/la:Ovaj crnac sto ga vodaju po probama, kad ce kod nas doci? :)

Joj koja komedija od lige. Vodaju jadnog momka od kluba do kluba. Sloboda, pa Zrinjski, pa sad Zeljeznicar.

to su ti menadzeri koje treba tjerati koje sam pominjao kad sam pisao o crnkicu. neki menadzeri imaju igrace/robove, oni potpisuju ugovore sa nasim klubovimaa igrace niko nista ne pita jer imaju takve ugovore sa njima. vrlo cesto ti menadzeri u klubovima imaju veci uticaj nego ljudi iz ss.

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 03 avg 2017, 00:53

bordobijeli je napisao/la:Rijeka , Maribor pa zrinjski su zdrave sredine ne skidaju se glave trenerima i igracima . Kek je nakon 4 godine na klupi uzeo titulu , Rijeka prodaje Kramarica,Franka itd a pojacaju se s nepoznatim imenima niko ne dize frku jednostavno podrska , dobar rad,pozitiva to je put do uspjeha.
Ali on je normalan trener a ne lik zaledjen u stuaciji od prije dvadeset godina

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 avg 2017, 01:22

Esport je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:Rijeka , Maribor pa zrinjski su zdrave sredine ne skidaju se glave trenerima i igracima . Kek je nakon 4 godine na klupi uzeo titulu , Rijeka prodaje Kramarica,Franka itd a pojacaju se s nepoznatim imenima niko ne dize frku jednostavno podrska , dobar rad,pozitiva to je put do uspjeha.
Ali on je normalan trener a ne lik zaledjen u stuaciji od prije dvadeset godina
Slazem se da je odlican trener ali mislim da je to i Kodro bio al mi ga slabo podrza smo kad je kiksao par utakmica . evo i Kek na presici kaze da ne mogu parirati novcano evropi . Maribor i Rijeka borbom,pozitivom ,energijom , zajednistvom,podrskom dolazi uspjeh . nasa uprava je katastrofa to ne ulazi u ovu pricu al i da su bolji tesko kod nas ide milion struja frakcija , legendi, takozvani legedi,menagera, navijaca,pljuvaca, internet seronja,zli novinara itd

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot], PingoFTW i 12 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []