Nemo se ti meni sekirati Picko, bit će para i halala sve ok
Premijer liga BiH - aktuelno
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
Teoretski i jesu. Znaju kako su nastali.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
- imekorisnicko
- Kontakt:
On je dobro informisan i inteligentan čovjek. Zna šta će se dešavati iduće sezone pa šprda dok još možeArgentina je napisao/la: ↑23 feb 2026, 14:55Pratis li ti ikako svoj klub ili bilo sta drugo iz svijeta sporta osim Zelju? Fkt i ozbiljno pitam.jurisicduska je napisao/la: ↑23 feb 2026, 14:51Kako se nositi sa činjenicom da je Klafurić , covjek od povjerenja Zorana Mamica ? Mislim ima li vam to ikakve veze kad nešto pregovarate ili dogovarate. To je u rangu ko da mi Almira Memića zaposlimo. Identično.
S druge strane može vam valjati za ovaj ženski tim, ima iskustva u treniranju žena.
- Shategabri
Koliko pise o Zelji, iznosi neke informacije, lazne podatke, price itd. Mozda postane prva osoba u svijetu kojoj ce biti zabranjen prilaz pravnom licu i spominjanje.imekorisnicko je napisao/la: ↑23 feb 2026, 14:58On je dobro informisan i inteligentan čovjek. Zna šta će se dešavati iduće sezone pa šprda dok još možeArgentina je napisao/la: ↑23 feb 2026, 14:55Pratis li ti ikako svoj klub ili bilo sta drugo iz svijeta sporta osim Zelju? Fkt i ozbiljno pitam.jurisicduska je napisao/la: ↑23 feb 2026, 14:51Kako se nositi sa činjenicom da je Klafurić , covjek od povjerenja Zorana Mamica ? Mislim ima li vam to ikakve veze kad nešto pregovarate ili dogovarate. To je u rangu ko da mi Almira Memića zaposlimo. Identično.
S druge strane može vam valjati za ovaj ženski tim, ima iskustva u treniranju žena.
Inace ide sa ljudskim rodom, a on ce prekucati igricu.
Nemoc?! A i ti si jedan od onih koji prate nas zivotom i komentarisu. Srce ce te opaliti ako popravimo rezultate. Razmisli o posjeti psihijatru, samo dobro razmisli, vi Pitari ste znali u proslosti bas pogrijesiti sa psihijatrom.
- jurisicduska
- Kontakt:
Naime Klafuric ti je slobodan trenirao je Široki i Velež u našoj ligi , što govori o tom da pratim ligu , također ovo da je intimus Zorana Mamića znam jer mu je bio asistent na skoro svim trenerskim poslovima prije nego će početi samostalnu karijeru, u Dinamu , Al Nasru, Al Alinu, ovo za Dinamo ti govori da pratim i regionalni fudbal, hrvatski prije svega a Al Nasr i Al Alin su ti klubovi iz Saudijske Arabije i Emirata, tako da mi je blizak i Azijski fudbal posebno bliskoistočni. U biti pratim fudbal. Zanima li te nešto konkretno ?Argentina je napisao/la: ↑23 feb 2026, 14:55Pratis li ti ikako svoj klub ili bilo sta drugo iz svijeta sporta osim Zelju? Fkt i ozbiljno pitam.jurisicduska je napisao/la: ↑23 feb 2026, 14:51Kako se nositi sa činjenicom da je Klafurić , covjek od povjerenja Zorana Mamica ? Mislim ima li vam to ikakve veze kad nešto pregovarate ili dogovarate. To je u rangu ko da mi Almira Memića zaposlimo. Identično.
Sve mi je jasno osim ovog što govoriš iznosi lažne informacije. To baš ne možeš reci.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Argentina je napisao/la: ↑23 feb 2026, 15:00Koliko pise o Zelji, iznosi neke informacije, lazne podatke, price itd. Mozda postane prva osoba u svijetu kojoj ce biti zabranjen prilaz pravnom licu i spominjanje.imekorisnicko je napisao/la: ↑23 feb 2026, 14:58On je dobro informisan i inteligentan čovjek. Zna šta će se dešavati iduće sezone pa šprda dok još može
Inace ide sa ljudskim rodom, a on ce prekucati igricu.

"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
- imekorisnicko
- Kontakt:
Kažem ti da je dobro informisan.jurisicduska je napisao/la: ↑23 feb 2026, 15:03Naime Klafuric ti je slobodan trenirao je Široki i Velež u našoj ligi , što govori o tom da pratim ligu , također ovo da je intimus Zorana Mamića znam jer mu je bio asistent na skoro svim trenerskim poslovima prije nego će početi samostalnu karijeru, u Dinamu , Al Nasru, Al Alinu, ovo za Dinamo ti govori da pratim i regionalni fudbal, hrvatski prije svega a Al Nasr i Al Alin su ti klubovi iz Saudijske Arabije i Emirata, tako da mi je blizak i Azijski fudbal posebno bliskoistočni. U biti pratim fudbal. Zanima li te nešto konkretno ?Argentina je napisao/la: ↑23 feb 2026, 14:55Pratis li ti ikako svoj klub ili bilo sta drugo iz svijeta sporta osim Zelju? Fkt i ozbiljno pitam.jurisicduska je napisao/la: ↑23 feb 2026, 14:51Kako se nositi sa činjenicom da je Klafurić , covjek od povjerenja Zorana Mamica ? Mislim ima li vam to ikakve veze kad nešto pregovarate ili dogovarate. To je u rangu ko da mi Almira Memića zaposlimo. Identično.
Sve mi je jasno osim ovog što govoriš iznosi lažne informacije. To baš ne možeš reci.
Također, pažljivo bira bitke
- Shategabri
?Argentina je napisao/la: ↑23 feb 2026, 15:02Nemoc?! A i ti si jedan od onih koji prate nas zivotom i komentarisu. Srce ce te opaliti ako popravimo rezultate. Razmisli o posjeti psihijatru, samo dobro razmisli, vi Pitari ste znali u proslosti bas pogrijesiti sa psihijatrom.
Gdje vas pratim?
Pa nije teško naći moje postove na ovoj temi?
Pogledaj malo, zamijenio si me s nekim.
Ne bih komentarisao to s psihijatrom. To više govori o tebi čim se odlučiš da taj 'argument' koristiš u diskusiji.
Koševo Zapad
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Ma konama je sve ok, jeli su i veca vanago.jurisicduska je napisao/la: ↑23 feb 2026, 15:03Naime Klafuric ti je slobodan trenirao je Široki i Velež u našoj ligi , što govori o tom da pratim ligu , također ovo da je intimus Zorana Mamića znam jer mu je bio asistent na skoro svim trenerskim poslovima prije nego će početi samostalnu karijeru, u Dinamu , Al Nasru, Al Alinu, ovo za Dinamo ti govori da pratim i regionalni fudbal, hrvatski prije svega a Al Nasr i Al Alin su ti klubovi iz Saudijske Arabije i Emirata, tako da mi je blizak i Azijski fudbal posebno bliskoistočni. U biti pratim fudbal. Zanima li te nešto konkretno ?Argentina je napisao/la: ↑23 feb 2026, 14:55Pratis li ti ikako svoj klub ili bilo sta drugo iz svijeta sporta osim Zelju? Fkt i ozbiljno pitam.jurisicduska je napisao/la: ↑23 feb 2026, 14:51Kako se nositi sa činjenicom da je Klafurić , covjek od povjerenja Zorana Mamica ? Mislim ima li vam to ikakve veze kad nešto pregovarate ili dogovarate. To je u rangu ko da mi Almira Memića zaposlimo. Identično.
Surađuju. Čak je trebao Sarajevo preuzet dok je vodio Široki al nije Široki htio raskid i da ga pusti (šteta, pokazalo se poslije) a mogli smo odštetu uzetjurisicduska je napisao/la: ↑23 feb 2026, 14:51Kako se nositi sa činjenicom da je Klafurić , covjek od povjerenja Zorana Mamica ? Mislim ima li vam to ikakve veze kad nešto pregovarate ili dogovarate. To je u rangu ko da mi Almira Memića zaposlimo. Identično.
Mojne ih ševi, dosta im njihovih stvarnih muka a ramazan je. Poslije ramazana će da budu opet na tapeti, jada i do tad nešto i odigraju i skupe makar 4 boda. Inaće se mogu sa Fukarana i Slobodom narednu sezonu prepucavat, jer černobilci su predali za dekontaminaciju i vjerovatno ulaze nama ovdje izigravati dvorsku ludu.jurisicduska je napisao/la: ↑22 feb 2026, 21:27Dakle odluka strateškog partnera je da ulaze svoj novac sa zagarantovanim povratom. Naravno njemu je u interesu da zeljeznicar pravi novac i da on zaradi jer kako drugacije. I sve to u zamišljenom scenariju izgleda super, vi napredujete, igraci se prodaju, on zarađuje. Ali sta se desava kad vi budete 6-7-8 ? Ne prodajete igrače, ne igrate Europu ? Ima li neki plan za takve stvari ?
Eh sad mene zanima Amar se naziva kamatarom, sad ste legalizovali kamatu kroz skupstinu (bar namjeravate) i to vam ne smeta. Zanima me što Sanina ne nazivate kamatarom je li to iz razloga sto jos nije aktivirao kamatu ili mislite da ce neke pare on halaliti klubu ili kako ? Normalno pitam. Mislim i vi znate da strateski partner investira i želi taj novac nazad. Kako vi generisete taj novac ? Ovako sigurno ne.
Covjek na skupstini jasno na video linku porucio da ga ne zanima mijesanje u sporstki segment kluba i da njega samo zanima da da novac i da se taj isti novac sa propisanom kamatom njemu vrati.
Amar se naziva covjekom koji je sve radio, sad trenutno daleko nekompetentniji covjek sjedi i sve odlucuje, on je i direktor i predsjednik i uprava i sportski direktor i sve ostalo i to vam je sad legalizovano i nema problema i tom se covjeku vjeruje a na osnovu cega, je li ikad samostalno vodio sportski klub i kakav rezultat ima. Koje su reference da mu se povjeri kompletan klub na upravljanje.
Postavio trenera na prijateljskoj osnovi uopste ne gledajući kompetencije doveo igrače na preporuku bez oformljene skauting mreže koja je te igrače pratila da li se uklapaju ili ne uklapaju u nasu ligu, sistem, dugoročni plan. Ovo nije rekla kazala Slavisa je Nijazov prijatelj i tako je doveden. Je li to normalno u sportskom kolektivu da ti dovede neko druga da ti vodi prvu ekipu. Na to ti dovede i 10 igraca ne gledajući potrebe ekipe pa umjesto krila i napadaca dobijes 3 vezna nekakva a gori ti gore ne možeš dati gol nikom. Je li to dio plana i vizije ? Pitam normalne navijace. Zar nije najavljena rekonstrukcija nekakva. Je li borba za opstanak mogla uz čuvanje osnovnog identiteta radničkog kluba ?
Na to sve statut vam se ne usvoji. Mora se vratiti na skupstinu , ne ovu sad nego onu od 45 clanova a para i para se potrošilo ? Imate li neku B opciju ?
Sta cemo sa najgorim nizom u historiji kluba ? Koje je rješenje da se to prevaziđe ?
O kakvom sistemu govorimo kad je fb i forum otjerao 4 prvotimca od kojeg su najmanje 2 igrala ozbiljnu ulogu kod trenera koji je prošao pripreme s njima ? Ko je odlucio da se proda najbolji stoper 3 dana pred prvenstvo i dovede penzioner koji se oprostio od fudbala za 3x vece pare ?
Imate puno pitanja kojim se trebate pozabavit ali radije ovdje provodite vrijeme ismijavajući zarez slovo ili pricate o posjeti koja vam se usput prepolovila i vise od toga.
kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi..
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Ma znaju kone bolje, njima mozes prodat i Ceru aferu kao mega biznismena, kako da ocekujes da bi oni znali za Klafa, madansto njega nebi prihvatili kad su brata od gradakog rivala rasirenih ruku docekali, jedini na svijetu koji nisu protestvovali.brig je napisao/la: ↑23 feb 2026, 15:16Surađuju. Čak je trebao Sarajevo preuzet dok je vodio Široki al nije Široki htio raskid i da ga pusti (šteta, pokazalo se poslije) a mogli smo odštetu uzetjurisicduska je napisao/la: ↑23 feb 2026, 14:51Kako se nositi sa činjenicom da je Klafurić , covjek od povjerenja Zorana Mamica ? Mislim ima li vam to ikakve veze kad nešto pregovarate ili dogovarate. To je u rangu ko da mi Almira Memića zaposlimo. Identično.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Da pokušamo malo razbiti temu,
Da li je neko upratio jel bilo obrazloženje sudijskih odluka iz saveza, već tri kola plus Kup a ja nisam nigdje upratio da su objavili taj izvještaj. Obično je bilo da objedine dva kola ali evo sad ne mogu da prnađem nigdje za ovaj proljetni dio.
Nema čak ni kazni za navijače.
Da li je neko upratio jel bilo obrazloženje sudijskih odluka iz saveza, već tri kola plus Kup a ja nisam nigdje upratio da su objavili taj izvještaj. Obično je bilo da objedine dva kola ali evo sad ne mogu da prnađem nigdje za ovaj proljetni dio.
Nema čak ni kazni za navijače.
I kakve to veze ima što je bio povezan sa Mamićem i što je prošao školu Dinama, pa sad kao zbog toga ne bi trebao biri u Želji !?
Kakve sve gluposti izjavljuju majko moja, sad su još i Mamiće prisvojili sebi, još da krenu modre dresove nosit i u fullu su.
Kakve sve gluposti izjavljuju majko moja, sad su još i Mamiće prisvojili sebi, još da krenu modre dresove nosit i u fullu su.
Klafuric je top trener za ove lige 
-
sanjinusto
- Kontakt:
Ja sumnjam da ce nas Klafuric preuzeti, ali ne znam sta je toliko cudno sto ima veze sa Mamicima. Ko god je prosao kroz Dinamo u zadnjih 30 godina je sa njima povezan na ovaj ili onaj nacin.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑23 feb 2026, 15:22Ma znaju kone bolje, njima mozes prodat i Ceru aferu kao mega biznismena, kako da ocekujes da bi oni znali za Klafa, madansto njega nebi prihvatili kad su brata od gradakog rivala rasirenih ruku docekali, jedini na svijetu koji nisu protestvovali.brig je napisao/la: ↑23 feb 2026, 15:16Surađuju. Čak je trebao Sarajevo preuzet dok je vodio Široki al nije Široki htio raskid i da ga pusti (šteta, pokazalo se poslije) a mogli smo odštetu uzetjurisicduska je napisao/la: ↑23 feb 2026, 14:51Kako se nositi sa činjenicom da je Klafurić , covjek od povjerenja Zorana Mamica ? Mislim ima li vam to ikakve veze kad nešto pregovarate ili dogovarate. To je u rangu ko da mi Almira Memića zaposlimo. Identično.
I bolji se kopaju, eto kakav je.
Ali ne moze definitivno sa ovim spermatozoidima nikako, sakahuligana,GrbaviaHramm i sarajevakigiganti1921 su kočijaši s dna kace i to svoga soja i svoje vrste, svašta i Rogoj propusti na asfalt. Ovaj kontraš makar ne psuje toliko i čini mi se da je virtin najstariji iz prvog braka s onim Hikmetom s Grbavice 2.
Al nejse, naši su da su od izmeta..
kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi..
Rođak igrača FCZ-a Valona Berishe poginuo je u nesreći u Austriji. Prema navodima kluba, Kosovar je bio svjedok tragedije.
Strašno

.png)